Jump to content

RedDevilKarra

Members
 • Content count

  1,662
 • Joined

 • Last visited

About RedDevilKarra

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday January 1

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Sotkamo
 • Interests
  Penkkiurheilu , Pokeri,
 • Occupation
  Vapaaherra

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,282 profile views
 1. Ajatuksia tästä kaudesta

  Taisin täällä itsekin ilmaista tyytymättömyyteni kun LVG erotettiin, teki hyvää tulosta silloisella joukkueella. Jos Ole vie joukkueen ensi kauden ML:aan niin jatkakoon puolestani.
 2. Ajatuksia tästä kaudesta

  Turhaakin turhempi Liigacup pitäisi pelata ainoastaan junioreilla alusta loppuun ja FA-Cupissa mulle kävisi Klopit, eli siinäkin peluutetaan vain niitä jotka muuten eivät saa peliaikaa. Unitedille tärkeintä tällä hetkellä on päästä takaisin valiojoukkoon eli neljän parhaan ja silloin kotimaiset cupit ovat vain haittana. Turha täälläkin itkeä loukkaantumisista ja väsyneistä pelaajista kun manageri peluuttaa näitä jopa puolikuntoisina.
 3. 1.2. 2020 Manchester United vs Wolverhampton Wanderers@Old Trafford

  Se kirjoitetaan Maguire, ymmärrän virheesi kun suomalaiset selostajat lausuvat sen jostain syystä niin kuin kirjoitit. Kärkipelaajaa tuo joukkue selvästi kaipaa nyt kun Rashford on poissa. Saa nähdä kumpi Ighalo sieltä tulee, se loistava joka pelasi Watfordissa ekan PL-kauden, vai se joka myytiin huonon kauden jälkeen.
 4. Siirtohuhut

  Joo eihän kukaan suomalainen potkupalloilija Unitedissa pärjäisi. Pukin parjaajat tuskin ovat edes nähneet tämän otteita Norwichin paidassa.
 5. Siirtohuhut

  Pikkasen eri mieltä. Norwichissa tarjoilu on suoraan sanottuna surkeata ja siinä suhteessa tehtyjen maalien määrä on jopa loistava. En epäile hetkeäkään etteikö pystyisi esim. Unitedissa vähintään samaan maalimäärään.
 6. 1.2. 2020 Manchester United vs Wolverhampton Wanderers@Old Trafford

  Kiitos tiedosta! Olen remontin takia poissa kotoa ja ilman kunnon nettiä. Olisi jäänyt nämäkin pelit näkemättä mutta tv:stähän nuo nyt näkee.
 7. Siirtohuhut

  Hålandin poika teki puolessa tunnissa debyytissään hattutempun Dortmundille. Turha näitä tosin on itkeä kun ei halunnut tulla Unitediin.
 8. 1.1.2020 Arsenal vs Manchester United@Emirates Stadium

  Mua epäilyttää OGS:n osaaminen pelaajien motivoimisessa tai tarvittaessa herättämisessä. Voiko tuolla naamalla esim. edes tehdä uskottavasti ns. hiustenkuivaajaa? Kyllä itse lähettäisin heti kyselyjä Pochettinolle välittömästä manageripaikan haltuun ottamisesta.
 9. Valioliigavalmentajien potkut

  Varmaan sama suunnitelma kuin 2017/18, pitää West Ham Valioliigassa jonka jälkeen WH:n johtokunta kiittää ja etsii jonkun toisen tilalle.
 10. Ajatuksia tästä kaudesta

  Eikö muka mennyt ennen tätä kautta? Tuskin kukaan muu manageri olisi pystynyt parempaan. Onhan Poch Oleen verrattuna aivan eri tasolla, tähän astisiin tuloksiin verrattaessa. Nyt olisi ehkä ainutkertainen mahdollisuus saada Poch Unitedin peräsimeen joten en itsekään panisi pahakseni jos näin kävisi.
 11. 4.12.2019 Manchester United vs Tottenham Hot Spurs@Old Trafford

  Eikös näin sitten ole? Mourinhoa haukuttiin täälläkin vanhentuneesta ja yksinkertaisesta pelikirjasta minkä takia potkuja toivottiin. Eilenkin Spurs yritti lukemattomia kertoja pitkällä pallolla puolustuksesta tai sitten keskityksillä laidoilta, kaikki Unitedin puolustus hoiti kunnialla pois. Itse veikkaan Mou/Spurs-kombosta floppia, viimeistään kauden päätteeksi Jose on taas vaihtanut maisemaa.
 12. 1.12.2019 Manchester United vs Aston Villa@Old Trafford

  Johtunee pikemminkin Unitedin pelitavasta. Noita "suuria" vastaan Unitedin vastaiskutaktiikka toimii kun taas ns. huonompia vastaan Unitedin pitäisi pystyä hallitsemaan ja rytmittämään peliä mihin nykyjoukkueen taso ja osaaminen ei riitä. Johtuuko pelaajamateriaalista vai Olen taktisesta köyhyydestä, siinä onkin kysymys.
 13. Valioliiga 2019-20

  Se taidettiin uusia koska Norwichin pelaajia oli alueen sisällä ei siksi koska Krul oli maaliviivalta ulkona.
 14. Valioliigavalmentajien potkut

  Ehkä odottelee rauhassa josko Old Traffordilla aukeaisi managerin posti lähiaikoina? Tosin ei ole kovin todennäköistä enkä sitä tällä hetkellä toivoisikaan.
 15. Siirtohuhut

  Pelaa tällä hetkellä Real Sociedadissa ja valittiin äskettäin kuukauden pelaajaksi La Ligassa, joten liian aikaisin tuli dumattua Martin. Norjassa on jonkinlainen Ödegaard-buumikin menossa.
×