Jump to content

RedDevilKarra

Members
 • Content count

  1,689
 • Joined

 • Last visited

About RedDevilKarra

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday January 1

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Sotkamo
 • Interests
  Penkkiurheilu , Pokeri,
 • Occupation
  Vapaaherra

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,430 profile views
 1. CL 28.10.2020 Manchester United vs RB Leipzig@Old Trafford

  de Gea, Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw, Matic, Fred, Pogba, van de Beek, Martial, Greenwood. Siinä varmisttetu avaus, itse olisin jatkanut Lindelöf/Tuanzebe parilla mutta hyvä että edes ruotsalainen saa jatkaa otteiden perusteella. Tellesin olisin ottanut Shawn tilalle. Bruno penkillä, viime aikojen otteet ovat olleet vähemmän loistavia, painaako väsymys? Hyvä että van de Beek pääsee heti kentälle.
 2. Ole Gunnar Solskjaer

  En tiedä oliko pökkelö edes tosissaan mutta Brucen taktiikka taitaa koostua joka ainoassa ottelussa samasta. Kovaa puolustamista (bussia) ja yksittäisiä vastahyökkäyksiä, toki pitää pelata materiaalin mukaan mutta hyvin yksinkertainen tuntuu Brucen pelikirja olla.
 3. Valioliiga kausi 2020-21

  Sheffield U tuskin taistelee samoista sijoituksista tällä kaudella, perinteinen toinen, vaikeampi kausi nousun jälkeen on todennäköisempi. Olisiko Everton kauden suurin nousija, jos saavat puolustuksen kuntoon niin ainakin kuuden joukkoon on kaikki mahdollisuuudet. James Rodriguez on ollut nappihankinta heille.
 4. McTominay kesäterässä ja James jatkaa viime kauden tapaan, nämä tauolla ulos ja tilalle van de Beek ja Greenwood, kiitos.
 5. EL 16.8.2020 Sevilla vs Manchester United@Stadion Köln Cologne

  Ensimmäinen vartti toisella puoliajalla oli hyvää hyökkäämistä sen jälkeen se kuihtui lähes täysin. Greenwood oli aivan liian itsekäs aina pallon saadessaan, olisin vaihtanut hänet Ighaloon viimeistään varttia ennen loppua. Joku Sancho olisi voinut olla tässä pelissä se ratkaiseva tekijä.
 6. EL 16.8.2020 Sevilla vs Manchester United@Stadion Köln Cologne

  Niin jos ei noista paikoista tehdä niin...Greenwood ollut turha tässä pelissä, olisi voinut vaihtaa esim. Ighaloon.
 7. Sevilla seuraavaksi vastaan kun kaatoivat Wolvesin 1-0 hallittuaan peliä täydellisesti. Hyvässä iskussa ovat kun viimeisin tappio tuli helmikuussa, lähes parikymmentä ottelua sitten. Toisaalta United pääsee pelaamaan vastaiskuilla kun Sevilla haluaa pitää palloa. Tiukka peli odotettavissa.
 8. Jesse Lingard

  Eiköhän se olisi parempi Jessen urankin kannalta että siirtyy muualle. Jossain keskitason/alemman tason joukkueessa peliaikaa saattaisi tulla, Unitedissa sitä ei tullene seuraavillakaan kausilla.
 9. Ajatuksia tästä kaudesta

  UEFA:n sivuilta: Finaali on Kölnissä 21.8 Välierät käydään myös Kölnissä ja Dusseldorfissa. Kyllä minusta pitäisi satsata täysillä loppupeleihin, pokaali on aina pokaali.
 10. Siirtohuhut

  Tai sitten Grealishin keskinkertaiset, jos ollaan kilttejä, viime aikaiset otteet ovat laskeneet Unitedin mielenkiintoa. Toivottavasti ei ole koskaan ollutkaan oikeasti hankintalistalla. Itse en ole Akén tai Mingsinkään otteissa nähnyt mitään minkä perusteella vahvistaisivat nykypuolustusta.
 11. 13.7.2020 Manchester United vs Southampton@Old Trafford

  Itse olisin valmis uhraamaan tämän pelin huilauttamalla parhaat jos mahdollisuus neljän joukkoon sillä paranisi. ML on sen verran (huippu-)tärkeä ja kukaan ei muistele mahd. cupin voittoa seuraavaa kautta pidemmälle. Lindelöfistä, itsellä on paljon suurempi luotto häneen kun vastaan tulee ML:ssa ns. kovia joukkueita kuin Maguireen. Ehdottomasti hänellä on vielä sijaa joukkueessa. Ehkä on niin että Harry sopii paremmin kotiliigan joukkueita vastaan ja Viktor taas kansainvälisissä peleissä? Ainakin Ruotsin maajoukkueessa VNL on aina ollut parhaimmillaan.
 12. 9.7.2020 Aston Villa vs Manchester United@Villa Park

  Tuolta se näyttää kolme kertaa neljästä pelatessaan, yliarvostetuin jamppa koko liigassa.
 13. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Grealish on kuulemma ostanut talonkin Manchesterin liepeiltä. Olisin kuitenkin edelleen hyvin yllättynyt mikäli huhut ovat tosia ja mies siirtyy Unitediin.
 14. Valioliiga 2019-20

  Norwichin lisäksi Bournemouth näyttää olevan putoamassa, vain yksi piste seitsemään viime otteluun. Siellä ei varmaan haluttu/uskallettu antaa potkuja pitkäaikaiselle (v. 2012) koutsille Eddie Howelle ja nyt voi olla liian myöhäistä. Osoitus siitä miten joukkue tarvitsee välillä uusia ideoita/tuulia valmennuspuolelle.
 15. Ajatuksia tästä kaudesta

  Tiedän että Grealish normaalisti menisi vasemmalle tai keskelle mutta monessa ottelussa missä olen nähnyt hänen pelaavan hän on siirtynyt ainakin välillisesti oikeaan laitaan. Jos United oli valmis maksamaan Sanchosta korkeintaan 50 miljoonaa niin tuskin Jackista olisivat enempää maksamasa ja sillä hinnalla ei varmasti Villasta lähde, joten nämä spekulaatiot ovat ainoastaan teoreettisia, onneksi.
×