Jump to content

RedDevilKarra

Members
 • Viestit

  1 577
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä RedDevilKarra

 • Taso
  Junior Member
 • Syntymäpäivä Tammikuu 1

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Sotkamo
 • Interests
  Penkkiurheilu , Pokeri,
 • Occupation
  Vapaaherra

Profile Information

 • Gender
  Male

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

634 profiilin katselua
 1. 19/5/2018: Chelsea - Manchester United (FA Cup Final)

  Jones jostain syystä päättää ottaa riskin ja lähtee taklaamaan rp-alueella kun palloon osuminen oli todella epätodennäköistä, harvinaisen selvä pilkku ja melko aivotonta toimintaa suoraan sanoen. Oli siinä lisäksi toinenkin tilanne kun Youngia osui pallo käteen ja tilannetta vielä tarkastettiin videolta. Itse olin melko varma että pilkku tulee, mutta tuomarit varmaan katsoivat tilanteen tahattomaksi.
 2. 19/5/2018: Chelsea - Manchester United (FA Cup Final)

  Mulle taas cupin merkitys on vuosien varrella väkisinkin laskenut, ei vähiten siksi koska lähes kaikki Valioliigan joukkueet peluuttavat alkukierroksilla heikentyneitä kokoonpanoja. Liigassa säilyminen/Europaikat menevät seuroissa väkisinkin cupissa menestymisen edelle. Mutta onhan se mukavampi voittaa kuin hävitä.
 3. Fa-cup Semi-Final 21.4.2018 Manchester United vs Tottenham Hotspur @Wembley

  Alexisilta taas hyvä jollei loistoesitys. Kukaan ei ainakaan voi moittia miehen työmoraalia.
 4. Fa-cup Semi-Final 21.4.2018 Manchester United vs Tottenham Hotspur @Wembley

  Hmm. Nuo kokoonpanolinkit eivät ainakaan näy mulle. Unitedilla siis Smalling/Jones toppariparina mikä hirvittää. Spursilla odotettu kokoonpano: Vorm, Trippier, Sanchez, Vertonghen, Davies, Dier, Dembele, Eriksen, Dele, Son, Kane (C). Lloris on poissa maalista nähtävästi loukkaantumisen takia.
 5. José Mourinho - Manchester United (2016 -)

  Tästä ei voi olla muuta kuin samaa mieltä , tosin epäilen pystyykö tai edes haluaako José sitä.
 6. 18.4.2018 AFC Bournemouth vs Manchester United@Dean Court

  Selostaja taisi sanoa että eivät ole puheväleissä Pogba ja José vaan Carrick toimii välikätenä. Jotain kränää siinä taitaa väkisinkin olla.
 7. 15.4.2018 Manchester United vs West Bromwich@Old Trafford

  Kertoo ehkä jotain liigan yleisestä tasosta? Saa nähdä jatkaako Pogba Unitedissa ensi kaudella. Eivät vain sovi yhteen Josén taktiikoiden kanssa mikä näkyy kentällä motivaation puutteena. Jos ensi kausi on samaa kuraa Mourinhon kanssa, niin ihme jollei ala jo suurempaakin mielenosoitusta olemaan Old Traffordin yleisön puolelta. Kaikille ei riitä paskalla esityksillä tulleet mahd. voitot.
 8. UEFA Champions League 2017-2018

  Ei tullut yllätystä vaan Bayern ratkaisi käytännössä jo jatkopaikan. Mitä olisi tapahtunut jos United olisi edes yrittänyt muuta kuin 0-0:aa vastaavassa ottelussa. Emme koskaan saa tietää. Kohtalaisen hieno saksipotku Cristianolta YLE:n pelissä.
 9. 31.3.2018 Manchester United vs Swansea City@Old Trafford

  Alexis valittiin virallisesti ottelun parhaaksi. Kyllä se absoluuttinen huipputaso siitä vielä löytyy, en ole koskaan epäillytkään.
 10. Manchester United - Kausi 2017/18

  Tämän hetkinen kokonaisvaltainen negatiivisuus, ei vähiten managerin taholta haastatteluissaan, tarttuu väksisinkin, näyttää jopa siltä tällä hetkellä että jotkut kärsii kentällä Unitedissa pelatessaan (Pogba). Tuskin tuota kukaan otti tosissaan, eiköhän Ipen ns. huumori ole tullut tutuksi vuosien saatossa.
 11. Manchester United - Kausi 2017/18

  Tämä on juuri se mitä United ei tällä hetkellä tarjoa ainakaan minulle ja suurin syyllinen siihen on nimenomaan Mourinho. Hänet palkattiin Unitediin voittamaan pokaaleja, ei viihdyttääkseen katsojia taktiikoillaan, joten mikään nykytilanteessa ei pitäisi olla yllättävää, mutta en uskonut että joukkue olisi noin harmaa, pelokas, iloton, ennalta arvattava, umpitylsä, paineiden alla hätääntyvä kuin mikä se nyt on. Kaikista noista asioista manageri on jollain tasolla vastuussa. Itse en kaipaa niitä pokaaleja jos ne tulevat nykyisen kaltaisella taktiikalla, tosin en usko että United Mourinhon alaisuudessa tulee liigaa, saatikka sitten Mestareiden sitä, voittamaankaan. Peli kehittyy koko ajan mutta kaikki managerit ei välttämttä pysy mukana kehityksessä vaan ovat kiinni omassa "minä tiedän parhaiten" ajatusmaailmassaan, tästä itselleni tulee ensisjaisesti mieleen nykymanagerimme.
 12. 17.3.2018 FA-cup Manchester United vs Brighton

  Mourinho oli vaihteeksi ottelun jälkeisessä kommentissaan rehellinen ja sanoi mm. joukkueen pelanneen "ilman intohimoa ja persoonallisuutta". Otti syntipukikseen erityisesti yhden pelaajan, Luke Shawn. http://www.football365.com/news/mr-nice-guy-mourinho-crucifies-shaw-for-his-display Miten tuollainen avautuminen sitten vaikuttaa Luken jatkoon Unitedissa, hänellä taisi olla ongelmia nimenomaan henkisellä puolella, paineiden ja odotusten kanssa.
 13. 13.2.2018 Manchester United vs Sevilla@Old Trafford

  Loi kuitenkin Unitedin parhaan paikan avausjaksolla ja aloitti toisen jakson hyvin. Mitä teki esim. Lingard? Toki Alexisin pitäisi pystyä parempaan mutta ei todellakann ollut Unitedin huonoin eilen.
 14. 13.2.2018 Manchester United vs Sevilla@Old Trafford

  Sanon niinkuin Pochettino: "Liiga ja Mestareiden liiga määrittää hyvän joukkueen". Nyt kävi tosin Spursillekin "hassusti" mutta pointtina siis että kotimaan cupien voitot eivät ole mitään suuria saavutuksia.
 15. Manchester United - Kausi 2017/18

  Osaako vanha koira oppia uusia juttuja? Haluaako Mourinho edes muuttaa ajatustapaansa, tuntuu siltä että on sen verran ylimielinen "minä tiedän parhaiten" tyyppi. Selvää on ainakin että jos halutaan palata edes lähelle Euroopan huipputasoa niin rahaa pitää taas kesällä laittaa palamaan.
×