Jump to content

RedDevilKarra

Members
 • Content count

  1,731
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

RedDevilKarra last won the day on May 16

RedDevilKarra had the most liked content!

About RedDevilKarra

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday January 1

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Sotkamo
 • Interests
  Penkkiurheilu , Pokeri,
 • Occupation
  Vapaaherra

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,780 profile views
 1. Siirtohuhut

  Eriksen kelpaisi ehdottomasti. Sen mitä olen nähnyt Brentfordissa miehen otteista, sydämentahdistin ei hirveästi tahtia näyttää haittaavan.
 2. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Kun katsoo viimeisten vuosien hankintoja niin ei voi sanoa muuta kuin että vaihto tuli tarpeeseen.
 3. 19.4.2022 Liverpool vs Manchester United@Anfield

  Toivottavasti menee noin eikä tule buuauksia tai vihellyksiä kotikannattijilta.
 4. Kausi 2021-22 käyntiin

  Grealish tainnut olla kauden suurimpia floppeja, ainakin hintaan ja tehoihin nähden. Täälläkin taisi joku miestä haikailla Villa-aikoinaan, onneksi ei tuhlattu ainakaan siihen.
 5. 9.4.2022 Everton vs Manchester United@Goodison Park

  Kuka sinne sitten olisi pitänyt palkata? Et kai vaan tarkoita että olisi pitänyt Olen antaa jatkaa hämärään loppuun saakka?
 6. 2.4.2022 Manchester United vs Leicester@Old Trafford

  Koska kukaan ei halunnut nähdä Watford-pelin kaltaisia riman alituksia. Ragnickin tulon jälkeen ei olla sentään valuttu niin alas enää. Olea ei olisi koskaan pitänyt palkata, piste.
 7. 12.2.2022 Manchester United@Southampton@Old Trafford

  Maalissa kuitenkin suurin syypää oli Shaw joka oli paitsiolinjassa liian alhaalla aivan kuten Burnleyakin vastaan heidän maalissaan. Shaw ei muutenkaan ole sillä tasolla millä joskus parhaimmillaan oli. Telles tuskin olisi huonompi valinta avaukseen.
 8. Siirtohuhut

  Kirjoitin muutama vuosi sitten kun oli huhuissa että on mielestäni aivan liian hidas Valioliigaan. Tuskin on siitä hirveästi nopeammaksi tullut.
 9. Siirtohuhut

  En tiedä mitä tuo oikein tarkoittaa ja onko se edes hyvä asia että haikaillaaan vanhoja juttuja? Eikö olisi jo aika unohtaa ne SAF:n perinteet ja yritettävä modernisoitua? Ole käyköön esimerkkinä jälkimmäiselle.
 10. 30.12.2021 Manchester United vs Burnley@Old Trafford

  Minusta se toimii hyvin. Sanchon sijoitushan ei olisi mennyt maaliin ilman puolustajan ohjausta. Nykysääntö on helppo ja selkeä.
 11. Valioliiga kausi 2020-21

  Tuli yllätyksenä, esim. Klopin mukaan kaikki Poolin pelaajat ovat ottaneet rokotukset. Siinä saattaa olla urakin vaarassa jos saa pitkäkestoisen taudin, muissa lajeissa noita löytyy, esim. hiihdossa Kalla ei ole lähelläkään samaa tasoa kuin ennen koronaa.
 12. 28.11.2021 Chelsea vs Manchester United@Stamford Bridge

  Kyllähän tämäkin peli näytti miten valtavan kaukana United on mestaruustaistelusta. Kolme joukkuetta on täysin omassa luokassaan tällä hetkellä, tällä kaudella neljäs sija olisi maksimisuoritus.
 13. Chelsea-peli kertoo enemmän missä mennään ja onko parannusta tullut kuin tämä. Villarreal oli heikko hyökkäyspelissään mistä 7 tasapeliä 13 liigaottelussakin esim. kertoo.
 14. Kausi 2021-22 käyntiin

  Toivottavasti oli vitsi. Moyes on hyvä valmentamaan "vähemmän hyvää" joukkuetta, saa ns. keskinkertaisista pelaajista kaiken irti mutta jos täytyy saada huipuista koottua hyvän joukkueen Moyes is not your man.
 15. 24.10.2021 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Managerin vaihto pitää tehdä mahdollisimman pian jotta tälle jäisi mahdollisimman paljon aikaa kääntää tämän kauden kurssi. Olesta voi joskus tulla hyväkin manageri kunhan saa kokemusta pienemmästä seurasta, askel Unitedin peräsimeen oli liian suuri, ei siitä pääse yli eikä ympäri.
×