Jump to content

RedDevilKarra

Members
 • Content count

  1,738
 • Joined

 • Last visited

About RedDevilKarra

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday January 1

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Sotkamo
 • Interests
  Penkkiurheilu , Pokeri,
 • Occupation
  Vapaaherra

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,846 profile views
 1. EL 8.9.2022 Manchester United vs Real Sociedad@Old Trafford

  Tuo kuulostaa laittomalta tai menee aianakin harmaalle alueelle. Itsellä ei ole äly-tv:tä joten ei onnistuisi muutenkaan ja nytkin Viaplaylta tulee aivan tarpeeksi urheilua, enempää ei tekisi edes mieli katsoa.
 2. EL 8.9.2022 Manchester United vs Real Sociedad@Old Trafford

  Kyllä ne jupisten tulee maksettua täälläkin. Itse kovana darts-fanina olen kiitollinen että näkyy Viaplaylla.
 3. 1.9.2022 Leicester City vs Manchester United@ King Power Stadium

  Tällä kierroksella ei ole vielä yhtään vierasvoittoa joten silläkin perusteella United ottaa tilastovoiton. Itsellä on luottavainen tunne, ei Leicester sattumalta ole viimeisenä ja Rogers potkuhuhujen alla. United vie 3-1.
 4. 22.8.2022 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Poolin hyökkäyspeli ei myöskään alkukaudesta ole ollut samalla tasolla kuin muutamaan viime kauteen, onko Manén lähdöllä niin iso merkitys esim. Salahin peliin. Darwin on myös pelikiellossa törttöiltyään Palacea vastaan. Nyt jos koskaan olisi Unitedilla kasvojen pesun paikka.
 5. Siirtohuhut

  Täytyy muistaa myös se että Casemiro haluaa tulla Unitediin, ainakin lehtitietojen mukaan. Helppo huudella täällä Tchouamenia ym. joista ei hajuakaan siitä olisivatko olleet halukkaita tulemaan. Nyt saadaan hyvin motivoitunut pelaaja kriittiselle pelipaikalle.
 6. Siirtohuhut

  Ehkä Rabiotista tulee toinen Kulusevski. Ruotsalainen ei mahtunut Juvessa avaukseen mutta Spursiin tultuaan nousi aivan uudelle tasolle ja on Valioliigan parhaimpia laitahyökkääjiä. Eri paikan pelaajia toki mutta pointtini tuli varmaan selväksi.
 7. United 2022 eteenpäin>

  Varmaan parempi Garnerin kanalta jäädä Forestiin. Taso ei ainakaan vielä ole sitä luokkaa että olisi säännöllisesti Unitedin avauksessa.
 8. Siirtohuhut

  Eriksen kelpaisi ehdottomasti. Sen mitä olen nähnyt Brentfordissa miehen otteista, sydämentahdistin ei hirveästi tahtia näyttää haittaavan.
 9. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Kun katsoo viimeisten vuosien hankintoja niin ei voi sanoa muuta kuin että vaihto tuli tarpeeseen.
 10. 19.4.2022 Liverpool vs Manchester United@Anfield

  Toivottavasti menee noin eikä tule buuauksia tai vihellyksiä kotikannattijilta.
 11. Kausi 2021-22 käyntiin

  Grealish tainnut olla kauden suurimpia floppeja, ainakin hintaan ja tehoihin nähden. Täälläkin taisi joku miestä haikailla Villa-aikoinaan, onneksi ei tuhlattu ainakaan siihen.
 12. 9.4.2022 Everton vs Manchester United@Goodison Park

  Kuka sinne sitten olisi pitänyt palkata? Et kai vaan tarkoita että olisi pitänyt Olen antaa jatkaa hämärään loppuun saakka?
 13. 2.4.2022 Manchester United vs Leicester@Old Trafford

  Koska kukaan ei halunnut nähdä Watford-pelin kaltaisia riman alituksia. Ragnickin tulon jälkeen ei olla sentään valuttu niin alas enää. Olea ei olisi koskaan pitänyt palkata, piste.
 14. 12.2.2022 Manchester United@Southampton@Old Trafford

  Maalissa kuitenkin suurin syypää oli Shaw joka oli paitsiolinjassa liian alhaalla aivan kuten Burnleyakin vastaan heidän maalissaan. Shaw ei muutenkaan ole sillä tasolla millä joskus parhaimmillaan oli. Telles tuskin olisi huonompi valinta avaukseen.
 15. Siirtohuhut

  Kirjoitin muutama vuosi sitten kun oli huhuissa että on mielestäni aivan liian hidas Valioliigaan. Tuskin on siitä hirveästi nopeammaksi tullut.
×