Jump to content

RedDevilKarra

Members
 • Viestit

  1 593
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä RedDevilKarra

 • Taso
  Junior Member
 • Syntymäpäivä Tammikuu 1

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Sotkamo
 • Interests
  Penkkiurheilu , Pokeri,
 • Occupation
  Vapaaherra

Profile Information

 • Gender
  Male

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

687 profiilin katselua
 1. Siirtohuhut

  Sattaapi olla niin että juuri José on se syy miksi markkinoilla ei tapahdu mitään. Onhan tässä toki aikaa vielä vaikka mihin siirtoihin mutta nykymanagerin vetovoima ei välttämättä ole se parhain.
 2. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Ei tuo Englantia näytä hirveästi kiinnostavan, hyökkäyspeli on täysin olematonta. tosin joukkuekin on kokoonpanoltaan liian puolustusorientoitu.
 3. Siirtohuhut

  Italian liigassa on muutama kova joukkue mutta muuten sarjan taso jää selvästi La Ligan ja PL:n vastaavista joten nuo tilastot eivät kerro paljon mitään. Itse olen vain nähnyt pelaajan esitykset MM-kisoista ja siellä M-S oli todella kankean ja hitaan oloinen, taitoa varmaan riittää mutta jos nuo pari edellä mainittua ominaisuutta ovat tuolla tasolla niin en todellakaan näe miestä yli 100 M:n arvoisena, niistä hinnoista huhuissa puhutaan.
 4. Siirtohuhut

  Milinkovic-Savicista jo täällä kommentoinkin. MM-kisat olivat suorastaan floppi, ainakin jos mies toivoi parantavansa osakkeita siirtomarkkinoilla. Toivottavasti United ei ainakaan lähde tarjoamaan miehestä mitään.
 5. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Dzeko taitaa olla Bosnian joukkueessa, tarkoitit varmaan Hazardia. Tässä pelissä tuli näkyviin Fellainin, etenkin ja Lukakun puutteet. Kun vastaan tulee maailmanluokan vastustajia niin taso tippuu huomattavasti. Pogba piti Marouanin täysin kurissa erikoistilanteissa. Nyt vasta huomasin että äänestyksessä kukaan ei uskonut Three Lionsin voittavan, varmaan ensimmäinen kerta kun täällä näin käy.
 6. Siirtohuhut

  Veikkaan että yhtenä syynä miehen olematon puolustus-halukkuus/taito, Mourinhon listalla se ominaisuus lienee korkealla.
 7. Copa América 2019

  Täällä ollaan aikaisin liikkeellä. Mutta mitä *piip* joku Qatar tekee noissa kisoissa. Japani on ennenkin tainnut osallistua mutta Qatar on täysi vitsi, puhumattakaan maan MM-kisoista.
 8. Siirtohuhut

  35-vuotias maalivahti Lee Grant on lähellä siirtoa Unitediin, pelasi viime kaudella Championshipiin tippuneessa Stokessa. Ei ehkä niitä siirtoja mitä fanit ovat toivoneet.
 9. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  En tiedä onko Englannilla varaa katsella pitkässä juoksussa vastustajia, ei tuo joukkue nyt niin hyvä ole, enkä näe mitään potentiaalia mennä edes semeihin asti edes helpommalta puoliskolta. Mielenkiintoista nähdä kumpi pelaa enemmän tosissaan.
 10. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Tämä muuttaa tilannetta koska nyt Englanti-Belgia pelin voittaja kohtaa seuraavalla kierroksella Japanin kun taas lohkokakkonen selvästi vaarallisemman Kolumbian. Luulisi lisäävän motivaatiota illan otteluun.
 11. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Englanti-Belgia pelissä mielenkiintoinen tilanne kun lohkon voittaja joutuu paljon vaikeammalle puoliskolle jossa vastaan voi tulla mm. Brasilia, Portugali, Ranska, Argentiina. Lohkon kakkonen saa vastaansa jatkossa mm. Sveitsi/Ruotsi, Espanja ,Venäjä, Kroatia, Tanska. Lohkon kakkonen saa lisäksi päivän enemmän lepoaikaa ennen pudotuspelejä. Kumpikohan lähtee tosissan hakemaan voittoa, veikkaan että Englanti reilun hengen mukaisesti.
 12. Romelu Lukaku

  Lukaku otettiin vaihtoon loukkaantumisen takia, sai tällin jalkaansa ja on epävarmaa pystyykö pelaamaan Englantia vastaan, seuraavan parin päivän sisällä selviää kunto.
 13. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Ennen kisoja oli paljon puhetta Milinkovic-Savicista, täälläkin on ollut kirjoitusta, piti olla Serbian tähti ja tuleva suurpelaaja. Pakko sanoa että on pelannut niinkuin on ulkomuotokin, eli kankeasti, hitaasti ja täysin tehottomasti. Ei mielestäni mitään suuria lupauksia antava vaan kaikkea muuta..
 14. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Mielenkiintoista tilastoa. Olen monesta samaa mieltä mutta en millään saa Perua Tanskaa paremmaksi tai Kolumbiaa selväksi lohkon suosikiksi. Nuo ovat varmaankin tehty FIFA:n maailmanrankingin perusteella jossa E-Amerikan joukkueita yliarvostetaan liikaa. Oma mestarisuosikki Brasilia on ansaitusti ykkössuosikki mestaruuteen.
 15. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Guardianilla melko kattava opas MM-kisoihin: https://www.theguardian.com/football/ng-interactive/2018/jun/05/world-cup-2018-complete-guide-players-ratings-goals-caps
×