Jump to content

RedDevilKarra

Members
 • Content count

  1,652
 • Joined

 • Last visited

About RedDevilKarra

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday January 1

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Sotkamo
 • Interests
  Penkkiurheilu , Pokeri,
 • Occupation
  Vapaaherra

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,213 profile views
 1. 4.12.2019 Manchester United vs Tottenham Hot Spurs@Old Trafford

  Eikös näin sitten ole? Mourinhoa haukuttiin täälläkin vanhentuneesta ja yksinkertaisesta pelikirjasta minkä takia potkuja toivottiin. Eilenkin Spurs yritti lukemattomia kertoja pitkällä pallolla puolustuksesta tai sitten keskityksillä laidoilta, kaikki Unitedin puolustus hoiti kunnialla pois. Itse veikkaan Mou/Spurs-kombosta floppia, viimeistään kauden päätteeksi Jose on taas vaihtanut maisemaa.
 2. 1.12.2019 Manchester United vs Aston Villa@Old Trafford

  Johtunee pikemminkin Unitedin pelitavasta. Noita "suuria" vastaan Unitedin vastaiskutaktiikka toimii kun taas ns. huonompia vastaan Unitedin pitäisi pystyä hallitsemaan ja rytmittämään peliä mihin nykyjoukkueen taso ja osaaminen ei riitä. Johtuuko pelaajamateriaalista vai Olen taktisesta köyhyydestä, siinä onkin kysymys.
 3. Valioliiga 2019-20

  Se taidettiin uusia koska Norwichin pelaajia oli alueen sisällä ei siksi koska Krul oli maaliviivalta ulkona.
 4. Valioliigavalmentajien potkut

  Ehkä odottelee rauhassa josko Old Traffordilla aukeaisi managerin posti lähiaikoina? Tosin ei ole kovin todennäköistä enkä sitä tällä hetkellä toivoisikaan.
 5. Siirtohuhut

  Pelaa tällä hetkellä Real Sociedadissa ja valittiin äskettäin kuukauden pelaajaksi La Ligassa, joten liian aikaisin tuli dumattua Martin. Norjassa on jonkinlainen Ödegaard-buumikin menossa.
 6. 6.10.2019 Newcastle United vs Manchester United@St James`Park

  Jos Pochettino saa kenkää lähiaikoina niin sopimusta vaan tarjolle. Pakko myöntää että O-G nappasi liian suuren kalan, ei ole ainakaan tässä vaiheessa uraa tehtäviensä vaatimalla tasolla.
 7. Vitutusketju

  Tuolta kun katsoo hintoja niin melko suolaisia ovat eittämättä: https://www.118.fi/palveluntarjoajat-ja-hintatiedot Esim. Elisan liittymästä kun soittaa 8-18 välillä niin hinnaksi tulee 3,67 €/puh + 0,98 €/10 sek + pvm tai mpm. Eli kahden minuutin soitolla hinnaksi tulee n. 16 euroa.
 8. 14.9.2019 Manchester United vs Leicester City@Old Trafford

  Kahden keskitason joukkueen ottelu, tasoltaan ei edes keskitasoa tosin. Topparipari Maguire-Lindelöf pelasi hyvin, muuten on parempi olla sanomatta mitään.
 9. Romelu Lukaku

  Vähemmän yllättäen, joutunut nyt jo rasististen huutojen kohteeksi Serie A:ssa. Tapahtui kun oli laukomassa rankkaria Cagliaria vastaan. Avautui tästä Instagram-tilillään. "Sen sijaan että menisimme asiassa eteenpäin, menemmekin taaksepäin".
 10. 24.8.2019 Manchester United vs Crystal Palace@Old Trafford

  Onko se koskaan muuta ollutkaan? Nyt on taantunut täydeksi turhakkeeksi, surullista mutta totta. Peli näyttää juuri siltä mitä tuolta joukkueelta voi odottaa, nelossija näyttää kaukaiselta haaveelta, mutta niinkuin olen sanonut, annetaan Olelle aikaa. Jos ollaan joulun aikaan keskitason alapuolella, tilannetta voi tarkastella uudestaan.
 11. Ikinä ei pidä vaihtaa rankkarin ampujaa jos tämä on viime kerralla siinä onnistunut. Jollei sitten Rashford jänistänyt ja suosiolla antanut Pogban ampua, mitä epäilen.
 12. 11.8.2019 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Toöppavedon jälkeen ollut täysin näkymätön.
 13. 11.8.2019 Manchester United vs Chelsea@Old Trafford

  Johdossa ollaan tauolla mutta tuskin kukaan on tyytyväinen peliin, muuten kuin puolustuksen osalta. Jos vastassa olsi vaarallisempi hyökkäys kuin Chelsen nuorisokaarti niin tulos olisi luultavasti toinen. Pakkohan Lampardin on ottaa esim. Giroud sisään kun Mount-Abraham ovat aivan liian ison haasteen edessä.
 14. Siirtohuhut

  Ehkä ei mutta top-6:n ulkopuolelta esim. Everton on uudistanut ja vahvistanut joukkuettaan. Itselle ei mikään yllätys ole jos ensi kaudella jäädään kuuden ulkopuolelle, Maguire ehkä osoittautuu hitaaksi, virhealttiiksi, paineen alla romahtavalle keskinkertaisuudeksi. Pogba ehkä kyllästyy ja kiukuttelee itsensä aloituksen ulkopuolelle jne. Itse en odota mitään huippukautta (top-4) enkä pitäisi sitä minään katastrofina koska Olelle ja nuorille täytyy antaa aikaa. Varmaan matalimmat odotukset kauden alla 25 vuoteen.
 15. Siirtohuhut

  Kumpaan on sitten enemmän luottaminen, yllä mainittuun di Marzioon jonka mukaan siirto on hyvin lähellä tai sitten Gazzettaan. Itselle tämä vaihtokauppa käy hyvin, Dybala tuo paljon enemmän taitoa ja mielikuvitusta hyökkäykseen kuin rymistelijä Lukaku.
×