Jump to content

RedDevilKarra

Members
 • Content count

  1,715
 • Joined

 • Last visited

About RedDevilKarra

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday January 1

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Sotkamo
 • Interests
  Penkkiurheilu , Pokeri,
 • Occupation
  Vapaaherra

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,642 profile views
 1. 11.9.2021 Manchester United vs Newcastle United@Old Trafford

  Kyse onkin siitä kuinka kauan OGS antaa hänelle aikaa, vdBeek keissiin viitaten, ei välttämättä hirveän kauaa.
 2. 11.9.2021 Manchester United vs Newcastle United@Old Trafford

  Sancho oli taas huono, ei sattumalta joutunut ensimmäisenä vaihtoon, pääsikö kertaakaan ohi vastustajasta ja monta kertaa syötti suoraan vastustajan jalkaan. Toki B-liigasta tulleena sopeutuminen Valioon vie aikansa mutta vielä ei ole näyttänyt yhtään miksi olisi siirtosumman tai kohun arvoinen. Toivottavasti löytää oikean tasonsa mahdollisimman pian.
 3. Valioliigavalmentajien potkut

  Voisit laittaa uutisesta myös lyhyen kuvauksen eikä vaan linkkiä. Hyvien tapojen mukaista.
 4. Cristiano Ronaldo (Man Utd 2021-)

  Teki eilen kaksi puskumaalia kun Portugali kaatoi Irlannin 2-1 MM-karsinnoissa ja nousi samalla kaikkien aikojen maalintekijäksi maajoukkeissa ohi Iranin Daein. CRonaldolla on nyt 111 maalia Portugalin paidassa. Kunnossa ei täten näytä olevan mitään vikaa.
 5. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Jamesista joku oli valmis maksamaan Unitedin pyytämän summan mutta Martialille ei löydy kiinnostusta, ehkä siinä syy? James aloitti tosi hyvin Unitedin paidassa mutta ne hyvät suoritukset vähenivät esitysten myötä. Kaikkea hyvää Leedsiin.
 6. 29.8.2021 Wolverhampton Wanderers vs Manchester United@Molineux

  Sentään joku täällä huomannut saman mistä itsekin kirjoittelin. Voitto tuli, Ole näytti tyytyväiseltä kiittäessään faneja. Kai se kertoo jotain joukkuueen tasosta jos tuollaisella pelillä tulee voittoja.
 7. Kausi 2021-22 käyntiin

  SAF:lla oli tosin kovat meriitit jo kun tuli Unitediin. Aberdeenin nosto mestariksi Celticin ja Rangersin ohi ja Cupvoittajien cupin mestaruus mm. Huippumanagerin potentiaali oli jo tullut selväksi. Olella ei oikein mitään näyttöjä ole.
 8. Kausi 2021-22 käyntiin

  Mulle riittää että taistellaan loppuun asti mestaruudesta ja/tai mennään pitkälle ML:ssa (finaali). Joku kämmäinen Liigacupin voitto ei ole se millä Olen kausi pelastetaan. Tämä onkin ratkaiseva kausi, jos Ole ei noihin edellä mainittuihin kriteereihin yllä, mies saa mennä harjoittelemaan managerointia muualle. Siltä tämä mielestäni vielä näyttää, Ole ei ole vielä valmis manageri, ainakaan Unitedin kaltaiseen huippuseuraan.
 9. 22.8.2021 Southampton vs Manchester United@St Mary`s Stadium

  Samalta näyttää kuin viime kaudella. Unitedin peli perustuu muutamiin henkilökohtaisiin suorituksiin peleissä, sitä kokonaisvaltaista taktiikkaa en ainakaan itse erota. Onko tämä mihin pitää tyytyä ja tottua Olen alaisuudessa? Parannusta täytyy tulla mahdollisimman pian tai mestaruus karkaa jo jouluun mennessä.
 10. Englanti mj.

  Paremmalla managerilla ehkä olisi tullut mestaruus? Southgaten pelikirjassa kaikki hyökkäykset menivät samaa rataa, annetaan pallo joko Sterlingille tai Sakolle ja toivotaan parasta. Yllättävän pitkälle sillä pääsivät tosin, ennenkaikkea hyvin toimineen puolustuksen takia. Grealish tuskin olisi auttanut mitään vaikka olisi saanut enemmän peliaikaa. Lähes joka kerran pallon saadessaan Englannin hyökkäys pysähtyi kun tämä katsoi pystyiskö jallittamaan jonkun, yleensä siellä oli kaksi miestä vastassa joten Jack syötti sitten pallon taaksepäin jollekin vapaana olevalle ja hyökkäys ei johtanut mihinkään. Sancho ja Rashford olisivat tuoneet paljon enemmän vaarallisuutta kuin joidenkin yliarvostama Grealish.
 11. Valioliigavalmentajien potkut

  Olisin yllättynyt jos enää saa mitään pestiä Valioliigasta tai Superliigasta, jos sellainen tulee. Portugalin maajoukkueen valmentaminen lienee tulevaisuudessa mahdollinen vaihtoehto. Viime Spursin pelissä selostaja sanoi potkujen maksavan Spursille 40 miljoonaa puntaa.
 12. EL 8.3.2021 Granada vs Manchester United@Los Ca´rmenes

  Miten monta hyvää ottelua Mason on tällä kaudella pelannut ja ansaitseeko olla noin usein avauksessa? Johtuuko pelipaikasta vai mistä mutta harvoin Mason tekee mitään mikä hyödyttäisi muuta joukkuetta, Itse peluuttaisin mieluummin esim. Dialloa enemmän kuin Greenwoodia.
 13. Kausi 2020-21 käyntiin

  Kun Mourinho puikoissa niin ei niin iso. Spurs lähti vain puolustamaan 2-0 johtoaan ja putosivat täysin ansaitusti. Ihme jos José selviää kauden loppuun saakka.
 14. Valioliigavalmentajien potkut

  Olisiko Mourinholle vaihteeksi taas potkut tulossa? Peli on ollut viime aikoina hirveätä paskaa ja pukukopissa alkaa olemaan tyytymättömyytta. Aurier oli viimeisin pelaaja joka otti yhteen Josén kanssa. Ehkä johtokunta kuitenkin odottaa miten käy Liigacupin finaalissa huhtikuussa ennen potkuja, tosin Spursin on pakko parantaa peliään tai tippuvat taulukossa vauhtia alaspäin lähikuukausina.
 15. Kausi 2020-21 käyntiin

  Martialin myynnistä saadaan puolet ja lopuilla Håland meille. Saahan sitä unelmoida ja haluaako edes siirtyä Unitediin, jotain huhuja oli siitä että ei halua Keane/isä Håland-tapauksen vuoksi.
×