Jump to content

RedDevilKarra

Members
 • Content count

  1,669
 • Joined

 • Last visited

About RedDevilKarra

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday January 1

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Sotkamo
 • Interests
  Penkkiurheilu , Pokeri,
 • Occupation
  Vapaaherra

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,341 profile views
 1. Huhuja (AC Milan)

  Zlatanin vamma ei ollutkaan niin vakava kuin aluksi pelättiin. Mies palaa tänään takaisin Italiaan pohjevammatutkimukseen. Milan toivoo Zlatanin olevan pelikunnossa heinäkuun puolessa välissä.
 2. Siirtohuhut

  Toivottavasti ei tule enkä usko siihen. Niin kuin aikaisemminkin sanoin, yliarvostettu jostain syystä ja Unitedilla on pelipaikalle paljon parempia pelaajia.
 3. ..erkeleen korona !

  Tuo 15.000 kuulosti vahvasti liioiteitulta joten tarkistin asian ja netissä on tarkkaa tietoa määristä. Vuonna 1990 itsemurhia tehtiin toki eniten, 1.500 ja sen jälkeen määrä on ollut laskussa eikä tuohon ensin mainittuun lukuun pääse edes lähelle koko lama-aikana yhteen laskettuna. (Lama-ajaksi lasketaan Suomessa vuodet 1990-93). https://findikaattori.fi/fi/10
 4. ..erkeleen korona !

  Koulut ovat avoinna joo ja nyt opettajat jaa muu kouluhenkilökunta valittaa kun virus leviää siellä kouluissa kontrolloimatta. Ruotsissa on otettu se linja että kuolleita saa tulla sen mitä tulee, mutta tärkeintä on tilanne muutaman vuoden päästä. Silloin toivovat että tarpeeksi monella on immuniteettiä uusintakierroksen varalta. Itse olen hemmetin tyytyväinen meidän linjaamme.
 5. Siirtohuhut

  Kuka olisi uskonut että Mourinho epäonnistuisi Spursissa? 17-vuotias ruotsalaismaalivahti Johan Guadagno kertoo Instassan kirjoittaneensa Unitedin kanssa sopimuksen.
 6. ..erkeleen korona !

  Siellä kuolee päivittäin 600-700 ihmistä, tätä menoa uhreja tullennee satoja tuhansia. Samilla ei taida olla sukulaisia riskiryhmässä kun tuollaisia kirjoittelee. Tai sitten on välinpitämätön heidän(kin) suhteen. Lähes jokaisella suomalaisilla niin on, mm. oma äitini kuuluu siihen ja tajusi mennä mökille eristykseen jotta tartuntavaara olisi mahdollisimman pieni. Itsellä on täysi luottamus hallituksen nykytoimiin taudin rajoittamiseksi. Luulen että esim. Ruotsissa vielä ns. paska osuu tuulettimeen ja joutuvat katumaan kun eivät reagoineet ajoissa.
 7. Siirtohuhut

  Itse en näe Grealishissa mitään potentiaalia kasvaa "suureksi" pelaajaksi. Taitoa on joo mutta siihen se jääkin, aivan liian hidas pallon kanssa, sekä juosten että pallon siirtelyssä. Villassa on jonkinmoinen tähti kun muu joukkue on tasoltaan niin surkea. Maddisonissa potentiaalia on moninkertaisesti edellä mainittuun mutta siinä mahd. siirtokorvaus nousisi brittilisän takia mielestäni liian suureksi.
 8. Ajatuksia tästä kaudesta

  Taisin täällä itsekin ilmaista tyytymättömyyteni kun LVG erotettiin, teki hyvää tulosta silloisella joukkueella. Jos Ole vie joukkueen ensi kauden ML:aan niin jatkakoon puolestani.
 9. Ajatuksia tästä kaudesta

  Turhaakin turhempi Liigacup pitäisi pelata ainoastaan junioreilla alusta loppuun ja FA-Cupissa mulle kävisi Klopit, eli siinäkin peluutetaan vain niitä jotka muuten eivät saa peliaikaa. Unitedille tärkeintä tällä hetkellä on päästä takaisin valiojoukkoon eli neljän parhaan ja silloin kotimaiset cupit ovat vain haittana. Turha täälläkin itkeä loukkaantumisista ja väsyneistä pelaajista kun manageri peluuttaa näitä jopa puolikuntoisina.
 10. 1.2. 2020 Manchester United vs Wolverhampton Wanderers@Old Trafford

  Se kirjoitetaan Maguire, ymmärrän virheesi kun suomalaiset selostajat lausuvat sen jostain syystä niin kuin kirjoitit. Kärkipelaajaa tuo joukkue selvästi kaipaa nyt kun Rashford on poissa. Saa nähdä kumpi Ighalo sieltä tulee, se loistava joka pelasi Watfordissa ekan PL-kauden, vai se joka myytiin huonon kauden jälkeen.
 11. Siirtohuhut

  Joo eihän kukaan suomalainen potkupalloilija Unitedissa pärjäisi. Pukin parjaajat tuskin ovat edes nähneet tämän otteita Norwichin paidassa.
 12. Siirtohuhut

  Pikkasen eri mieltä. Norwichissa tarjoilu on suoraan sanottuna surkeata ja siinä suhteessa tehtyjen maalien määrä on jopa loistava. En epäile hetkeäkään etteikö pystyisi esim. Unitedissa vähintään samaan maalimäärään.
 13. 1.2. 2020 Manchester United vs Wolverhampton Wanderers@Old Trafford

  Kiitos tiedosta! Olen remontin takia poissa kotoa ja ilman kunnon nettiä. Olisi jäänyt nämäkin pelit näkemättä mutta tv:stähän nuo nyt näkee.
 14. Siirtohuhut

  Hålandin poika teki puolessa tunnissa debyytissään hattutempun Dortmundille. Turha näitä tosin on itkeä kun ei halunnut tulla Unitediin.
 15. 1.1.2020 Arsenal vs Manchester United@Emirates Stadium

  Mua epäilyttää OGS:n osaaminen pelaajien motivoimisessa tai tarvittaessa herättämisessä. Voiko tuolla naamalla esim. edes tehdä uskottavasti ns. hiustenkuivaajaa? Kyllä itse lähettäisin heti kyselyjä Pochettinolle välittömästä manageripaikan haltuun ottamisesta.
×