Jump to content

RedDevilKarra

Members
 • Viestit

  1 605
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä RedDevilKarra

 • Taso
  Junior Member
 • Syntymäpäivä Tammikuu 1

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Sotkamo
 • Interests
  Penkkiurheilu , Pokeri,
 • Occupation
  Vapaaherra

Profile Information

 • Gender
  Male

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

738 profiilin katselua
 1. Manchester United- Kausi 2018-19

  Se on tultu selvästi huomattua että vastustajat ovat menettäneet kunnioituksensa kun tulevat Old Traffordille, eivätkä ainoastaan kärkipään joukkueet kuten Spurs, vaan myös keskitason porukat kuten Wolves. Miksi pelkäisivätkään kun vastassa on tätä nykyä Mourinhon pelko puserossa pelaava ja ennenkaikkea tappiota karttava joukkue.
 2. 22.9.2018 Manchester United vs Wolverhampton Wanderers@Old Trafford

  Voisiko Mourinhon jo potkia pois, tätä vauhtia ollaan kärjestä jouluna jäljessä 20 pistettä. Ostetaan vaikka Giggsin sopimus irti Walesin peräsimestä, Mourinhon hyvin yksinkertainen ja yksipuoilinen pelikirja on luettu loppuun.
 3. 27.8.2018 Manchester United vs Tottenham Hotspurs@Old Trafford

  Oliko tässä viimeinen pressitilaisuus? Olisi tyypillinen Mourinhon uloslähtö. https://twitter.com/kylemartino/status/1034191578825408512
 4. 27.8.2018 Manchester United vs Tottenham Hotspurs@Old Trafford

  Tähän se klisee: "Helpompi vaihtaa manageri kuin koko joukkue". Vaikka peli olikin mukavan näköistä niin manageri on loppupeleissä vastuussa tuloksesta, Mourinho out.
 5. 27.8.2018 Manchester United vs Tottenham Hotspurs@Old Trafford

  Sama täällä ja samaa toivovat varmaan miljoonat United-kannattajat ympäri maailman. Mitä nopeammin saamme muutoksia valmennussysteemeihin, sitä parempi. Jouluna on jo liian myöhäistä. Eiköhän tänään nähdä bussien bussi ja parhaimmillaan napataan 0-0 tai 1-1 tulos.
 6. Tuntuu vähän siltä että johtokunnassa toivotaan Josén lähtevän omatoimisesti. Ei tainnut myöskään olla luottoa siihen että José olisi saanut toivomistaan vahvistuksista mitään irti. Pakko tässä on reagoida ajoissa ennen kuin ollaan liikaa jäljessä top-4:ää.
 7. Manchester United- Kausi 2018-19

  Viaplaylla näkyy.
 8. Siirtohuhut

  Mieluummin Mina kuin Maguire. Hintaa tulisi huomattavasti vähemmän, ehkä vain puolet Harryn vastaavasta, ja Mina oli MM-kisojen tähdistöainesta monien asiantuntijoiden mielestä.
 9. Siirtohuhut

  Kausi päättyy Joulukuun alussa viimeistään jos joukkue pääsee finaaliin asti. Runkosarja päättyy lokakuussa ja tällä hetkellä Galaxy on menossa pudotuspeleihin. En tiedä toisiko nyky-Zlatan mitään hyötyä Unitediin, on toki paukutellut maaleja hyvään tahtiin Amerikoissa mutta sarjan taso on todella heikko.
 10. Manchester United- Kausi 2018-19

  Kannattaa varmaan pitää odotukset alhaalla, itsellä ainakaan ei ole ollut pitkään aikaan näin vähän uskoa siihen että taisteltaisiin mestaruudesta. Neljän parhaan joukkoon pääseminen olisi saavutus.
 11. Milan 2018-2019, kuka on herra Elliot?

  Pelattiin lopulta huomattavasti vähemmän (27.000) katsojaa vetävällä HubStub-stadionilla, eikä sekään ollut täynnä. Unitedin reservipitoinen porukka ei näytä vetävän kansaa entiseen tapaan.
 12. Siirtohuhut

  En tajua tuota Maguiren suosiota. Oli hyvä pääpelissä erikoistilanteissa MM-kisoissa mutta siihen Harryn hyvyys jää ja on jalalla pelaamisessa korkeintaan keskinkertainen. Ei olisi todellakaan mikään ratkaisu Unitedin hyökkäyspään ongelmiin ja ne muutamat maalit mitä mies mahdollisesti tekisi ei olisi lähellekään ison siirtosumman arvoista.
 13. Siirtohuhut

  Sattaapi olla niin että juuri José on se syy miksi markkinoilla ei tapahdu mitään. Onhan tässä toki aikaa vielä vaikka mihin siirtoihin mutta nykymanagerin vetovoima ei välttämättä ole se parhain.
 14. MM-kisat 2018 Yleisketju (Äänestys)

  Ei tuo Englantia näytä hirveästi kiinnostavan, hyökkäyspeli on täysin olematonta. tosin joukkuekin on kokoonpanoltaan liian puolustusorientoitu.
 15. Siirtohuhut

  Italian liigassa on muutama kova joukkue mutta muuten sarjan taso jää selvästi La Ligan ja PL:n vastaavista joten nuo tilastot eivät kerro paljon mitään. Itse olen vain nähnyt pelaajan esitykset MM-kisoista ja siellä M-S oli todella kankean ja hitaan oloinen, taitoa varmaan riittää mutta jos nuo pari edellä mainittua ominaisuutta ovat tuolla tasolla niin en todellakaan näe miestä yli 100 M:n arvoisena, niistä hinnoista huhuissa puhutaan.
×