Jump to content

RedDevilKarra

Members
 • Content count

  1,731
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by RedDevilKarra

 1. Siirtohuhut

  Eriksen kelpaisi ehdottomasti. Sen mitä olen nähnyt Brentfordissa miehen otteista, sydämentahdistin ei hirveästi tahtia näyttää haittaavan.
 2. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Kun katsoo viimeisten vuosien hankintoja niin ei voi sanoa muuta kuin että vaihto tuli tarpeeseen.
 3. 19.4.2022 Liverpool vs Manchester United@Anfield

  Toivottavasti menee noin eikä tule buuauksia tai vihellyksiä kotikannattijilta.
 4. Kausi 2021-22 käyntiin

  Grealish tainnut olla kauden suurimpia floppeja, ainakin hintaan ja tehoihin nähden. Täälläkin taisi joku miestä haikailla Villa-aikoinaan, onneksi ei tuhlattu ainakaan siihen.
 5. 9.4.2022 Everton vs Manchester United@Goodison Park

  Kuka sinne sitten olisi pitänyt palkata? Et kai vaan tarkoita että olisi pitänyt Olen antaa jatkaa hämärään loppuun saakka?
 6. 2.4.2022 Manchester United vs Leicester@Old Trafford

  Koska kukaan ei halunnut nähdä Watford-pelin kaltaisia riman alituksia. Ragnickin tulon jälkeen ei olla sentään valuttu niin alas enää. Olea ei olisi koskaan pitänyt palkata, piste.
 7. 12.2.2022 Manchester United@Southampton@Old Trafford

  Maalissa kuitenkin suurin syypää oli Shaw joka oli paitsiolinjassa liian alhaalla aivan kuten Burnleyakin vastaan heidän maalissaan. Shaw ei muutenkaan ole sillä tasolla millä joskus parhaimmillaan oli. Telles tuskin olisi huonompi valinta avaukseen.
 8. Siirtohuhut

  Kirjoitin muutama vuosi sitten kun oli huhuissa että on mielestäni aivan liian hidas Valioliigaan. Tuskin on siitä hirveästi nopeammaksi tullut.
 9. Siirtohuhut

  En tiedä mitä tuo oikein tarkoittaa ja onko se edes hyvä asia että haikaillaaan vanhoja juttuja? Eikö olisi jo aika unohtaa ne SAF:n perinteet ja yritettävä modernisoitua? Ole käyköön esimerkkinä jälkimmäiselle.
 10. 30.12.2021 Manchester United vs Burnley@Old Trafford

  Minusta se toimii hyvin. Sanchon sijoitushan ei olisi mennyt maaliin ilman puolustajan ohjausta. Nykysääntö on helppo ja selkeä.
 11. Valioliiga kausi 2020-21

  Tuli yllätyksenä, esim. Klopin mukaan kaikki Poolin pelaajat ovat ottaneet rokotukset. Siinä saattaa olla urakin vaarassa jos saa pitkäkestoisen taudin, muissa lajeissa noita löytyy, esim. hiihdossa Kalla ei ole lähelläkään samaa tasoa kuin ennen koronaa.
 12. 28.11.2021 Chelsea vs Manchester United@Stamford Bridge

  Kyllähän tämäkin peli näytti miten valtavan kaukana United on mestaruustaistelusta. Kolme joukkuetta on täysin omassa luokassaan tällä hetkellä, tällä kaudella neljäs sija olisi maksimisuoritus.
 13. Chelsea-peli kertoo enemmän missä mennään ja onko parannusta tullut kuin tämä. Villarreal oli heikko hyökkäyspelissään mistä 7 tasapeliä 13 liigaottelussakin esim. kertoo.
 14. Kausi 2021-22 käyntiin

  Toivottavasti oli vitsi. Moyes on hyvä valmentamaan "vähemmän hyvää" joukkuetta, saa ns. keskinkertaisista pelaajista kaiken irti mutta jos täytyy saada huipuista koottua hyvän joukkueen Moyes is not your man.
 15. 24.10.2021 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford

  Managerin vaihto pitää tehdä mahdollisimman pian jotta tälle jäisi mahdollisimman paljon aikaa kääntää tämän kauden kurssi. Olesta voi joskus tulla hyväkin manageri kunhan saa kokemusta pienemmästä seurasta, askel Unitedin peräsimeen oli liian suuri, ei siitä pääse yli eikä ympäri.
 16. 16.10.2021 Leicester City vs Manchester United@King Power Stadium

  Olet optimistinen jos luulet Olen olevan koko kauden loppuun. Tulee väkisin mieleen äskeisestä pelistä että pelaajat ovat kääntyneet Olea vastaan tai ainakin menettäneet uskonsa hänen "taktiikoihin". Contehan siellä olisi vapaana ja haluaisi kuulemma tulla.
 17. 11.9.2021 Manchester United vs Newcastle United@Old Trafford

  Kyse onkin siitä kuinka kauan OGS antaa hänelle aikaa, vdBeek keissiin viitaten, ei välttämättä hirveän kauaa.
 18. 11.9.2021 Manchester United vs Newcastle United@Old Trafford

  Sancho oli taas huono, ei sattumalta joutunut ensimmäisenä vaihtoon, pääsikö kertaakaan ohi vastustajasta ja monta kertaa syötti suoraan vastustajan jalkaan. Toki B-liigasta tulleena sopeutuminen Valioon vie aikansa mutta vielä ei ole näyttänyt yhtään miksi olisi siirtosumman tai kohun arvoinen. Toivottavasti löytää oikean tasonsa mahdollisimman pian.
 19. Valioliigavalmentajien potkut

  Voisit laittaa uutisesta myös lyhyen kuvauksen eikä vaan linkkiä. Hyvien tapojen mukaista.
 20. Cristiano Ronaldo (Man Utd 2021-)

  Teki eilen kaksi puskumaalia kun Portugali kaatoi Irlannin 2-1 MM-karsinnoissa ja nousi samalla kaikkien aikojen maalintekijäksi maajoukkeissa ohi Iranin Daein. CRonaldolla on nyt 111 maalia Portugalin paidassa. Kunnossa ei täten näytä olevan mitään vikaa.
 21. Vahvistetut siirrot / sopimusuutiset

  Jamesista joku oli valmis maksamaan Unitedin pyytämän summan mutta Martialille ei löydy kiinnostusta, ehkä siinä syy? James aloitti tosi hyvin Unitedin paidassa mutta ne hyvät suoritukset vähenivät esitysten myötä. Kaikkea hyvää Leedsiin.
 22. 29.8.2021 Wolverhampton Wanderers vs Manchester United@Molineux

  Sentään joku täällä huomannut saman mistä itsekin kirjoittelin. Voitto tuli, Ole näytti tyytyväiseltä kiittäessään faneja. Kai se kertoo jotain joukkuueen tasosta jos tuollaisella pelillä tulee voittoja.
 23. Kausi 2021-22 käyntiin

  SAF:lla oli tosin kovat meriitit jo kun tuli Unitediin. Aberdeenin nosto mestariksi Celticin ja Rangersin ohi ja Cupvoittajien cupin mestaruus mm. Huippumanagerin potentiaali oli jo tullut selväksi. Olella ei oikein mitään näyttöjä ole.
 24. Kausi 2021-22 käyntiin

  Mulle riittää että taistellaan loppuun asti mestaruudesta ja/tai mennään pitkälle ML:ssa (finaali). Joku kämmäinen Liigacupin voitto ei ole se millä Olen kausi pelastetaan. Tämä onkin ratkaiseva kausi, jos Ole ei noihin edellä mainittuihin kriteereihin yllä, mies saa mennä harjoittelemaan managerointia muualle. Siltä tämä mielestäni vielä näyttää, Ole ei ole vielä valmis manageri, ainakaan Unitedin kaltaiseen huippuseuraan.
 25. 22.8.2021 Southampton vs Manchester United@St Mary`s Stadium

  Samalta näyttää kuin viime kaudella. Unitedin peli perustuu muutamiin henkilökohtaisiin suorituksiin peleissä, sitä kokonaisvaltaista taktiikkaa en ainakaan itse erota. Onko tämä mihin pitää tyytyä ja tottua Olen alaisuudessa? Parannusta täytyy tulla mahdollisimman pian tai mestaruus karkaa jo jouluun mennessä.
×