Jump to content

RedDevilKarra

Members
 • Content count

  1,716
 • Joined

 • Last visited


Reputation Activity

 1. Thanks
  RedDevilKarra reacted to Melrose in LC 22.9.2021 Manchester United vs West Ham United@Old Trafford   
  En ihan allekirjoita sitä, että kaikki on nyt yhdestä pelaajasta kiinni. Mielestäni toisenlaisella valmennuksella nykyisistä pelaajista saataisiin kyllä toimivampi ja joidenkin kohdalla motivoituneempikin kokonaisuus. 
 2. Like
  RedDevilKarra got a reaction from Melrose in 11.9.2021 Manchester United vs Newcastle United@Old Trafford   
  Sancho oli taas huono, ei sattumalta joutunut ensimmäisenä vaihtoon, pääsikö kertaakaan ohi vastustajasta ja monta kertaa syötti suoraan vastustajan jalkaan. Toki B-liigasta tulleena sopeutuminen Valioon vie aikansa mutta vielä ei ole näyttänyt yhtään miksi olisi siirtosumman tai kohun arvoinen. Toivottavasti löytää oikean tasonsa mahdollisimman pian.
 3. Like
  RedDevilKarra got a reaction from 20Legend in Valioliigavalmentajien potkut   
  Voisit laittaa uutisesta myös lyhyen kuvauksen eikä vaan linkkiä. Hyvien tapojen mukaista.
 4. Like
  RedDevilKarra got a reaction from 20Legend in Valioliigavalmentajien potkut   
  Voisit laittaa uutisesta myös lyhyen kuvauksen eikä vaan linkkiä. Hyvien tapojen mukaista.
 5. Like
  RedDevilKarra got a reaction from Melrose in Cristiano Ronaldo (Man Utd 2021-)   
  Teki eilen kaksi puskumaalia kun Portugali kaatoi Irlannin 2-1 MM-karsinnoissa ja nousi samalla kaikkien aikojen maalintekijäksi maajoukkeissa ohi Iranin Daein. CRonaldolla on nyt 111 maalia Portugalin paidassa. Kunnossa ei täten näytä olevan mitään vikaa.
 6. Thanks
  RedDevilKarra got a reaction from Melrose in Kausi 2021-22 käyntiin   
  SAF:lla oli tosin kovat meriitit jo kun tuli Unitediin. Aberdeenin nosto mestariksi Celticin ja Rangersin ohi ja Cupvoittajien cupin mestaruus mm.  Huippumanagerin potentiaali oli jo tullut selväksi. Olella ei oikein mitään näyttöjä ole.
 7. Thanks
  RedDevilKarra reacted to Wipu in Kausi 2021-22 käyntiin   
  Kausi aloitettu ja kaksi hyvin erilaista ottelua nähty. Jo näiden kahden ottelun perusteella, uskallan sanoa, että Olen on tehtävä jatkossa kovempia ratkaisuja pelaajavalintojen ja roolituksen suhteen, jotta kurssi saadaan pidettyä oikeaan suuntaan. Ei tässä mitään paniikkia ole, mutta merkit pieneen tasaiseen liittoon vaakatasossa ovat ilmassa, ellei ratkaisuja tehdä hyvissä ajoin. Unitedin kokonpano on kohtuullisen laaja, mutta palat eivät sovi kuin yhdellä tai kahdella tavalla yhteen. Sotton peli vain vahvisti omaa näkemystäni Unitedin ongelmista, kokoonpanon valinnan ja roolituksen suhteen.
  Unitedilla oli täysin sama maalivahti ja puolustuslinja kahdessa pelissä ja ero esityksillä oli valtava. Tämä ei johdu puolustuksen tason ailahtelusta, vaan siitä, mitä tapahtuu yläpuolella puolustettaessa ja pelin avaamisvaiheessa. Leeds pelissä ei nähty keskikentän pohjan laskeutuvan toppareiden väliin avaamaan peliä. Oliko pelin avaamisessa suuria ongelmia Leeds pelissä, ei mielestäni? Mutta Sotton pelissä Matic on topparien välillä toistuvasti, ja hänen kauttaan avattiin poikkeuksetta, miksi? Eivätkö topparit itse osaa syöttää palloa ylöspäin? Miten osaavat tämän muissa peleissä, kun Maticia ei ole? Pelin tempo hidastuu, vastustaja ehtii asemiin, syöttösuuntia on yksi vähemmän, kun kk pelaaja topparien välissä ja jos pallo riistetään keskialueella, niin Fred ei voi ehtiä jokaiseen riistoon hidastamaan ja vastustaja nostaa pallollisena täydellä vauhdilla Unitedin toppareita ja Maticia vastaan. Perus jalkapalloa; keskialueella on jossain tapahtunut virhe, kun topparit (puolustuslinja) on ensimmäinen näitä vastaan tuleva linja. Virhe ei välttämättä ole edes juuri Fredin, ei vain yksin kykene kaikkia välejä tukkimaan / hidastamaan. Toive jatkoon, topparit avaavat ja menetyksen jälkeen pivot kaskikko ehtii hidastamaan tai jopa riistämään pallon takaisin. Ihanneavaus AWB - Varane - Maguire - Shaw. Ja Lindelöf ei ole edes pelannut heikosti, mutta rooli muuttuu kolmanneksi toppariksi ja Maguirellekin saadaan lepoa säännöllisesti sekä turvallisin mielin kauden aikana.
  Keskikenttä. Fred-Matic ei parivaljakkona toimi. Paljon haukutaan Frediä ja Matic erikseen, mutta ei nähdä kokonaisuutta. Pari ei täydennä toisiaan millään tavalla, eivät vain sovi ominaisuuksiltaan yhteen. Tämä näkyy heikkoina suorituksina ja virheinä otteluissa, jotka eivät johdu pelajaan henk.koht taitotasosta. Ihmettelen miksi Ole & Co tätä parivaljakkoa väkisin tunkee kentälle?  McT tuli Sotton pelissä vaihdosta Maticin rinnalle, sama juttu, toimi jopa vielä huonommin yhteen. Tosiasia on, että Maticn ominaisuudet olisivat paremmin toimivia yksinäisenä pivottina, mutta iän tuoma hitaus estää/asettaa haasteita tähän tänä päivänä. Tämän takia vaihtoehtona pohjalle on vain Fred - McT, joka paloina sopii huomattavasti paremmin yhteen. Kaksi laajalla säteellä töitä tekevää ja molempiin suuntiin pelaavaa pohjapelaajaa pystyvät paikkamaan toistensa heikkouksia ja tukemaan vahvuuksia. Maticin rooli tulisi olla otteluiden lopussa rauhoittavana pelaajana. Kun Fred - McT tarvitsevat lepoa, niin siinä on Olelle & Co:lle iso pulma. Ei ole toimivaa kombinaatiota yksi yhteen 4-2-3-1 taktiikkaan. Rashfordin paluu, tosin antaa mahdollisuuden peluutta Pogbaa tuossa paikalla, jolloin kallistuisin Pogba McT/Fred pariin ajoittain, jotta saa lepoa näille kavereille. McT:ta voisi kokeilla myös yksinäisenä pivottina, mutta silloin tarvitaan yläpuolelle myös puolustuksen tukemiseen kykeneviä kavereita, jotka pystyvät riistoihin myös ylhäällä (VDB).
  Hyökkäys. Tällä hetkellä toimivin kombo on Pogba - Bruno - James ja Greenwood piikissä. Uskon kuitenkin Sanchon ottavan Jamesin paikan pikapuoliin oikealla ja Jamesin rooli on tarjota vaihtoehto ja antaa huilia Sancholle. Hyökkäyksessä "roolitusongelma" mielestäni Unitedin kohdalla korostuu. Olella & Co on jokin fiksaatio saada Martial väkisin kentälle ja piikkiin. Mielestäni Martialin paikka on vasemmalla laidalla ja Pogban vire huomioiden tukevasti penkin puolella. Rashfordin tullessa vielä tukevammin. Oikealle jo mainitut Sancho ja James, ei Greenwoodia, jonka paikka on 9 paikalla kärjessä, jonne vaihtoehtona Cavani. Brunon kohdalla vaihtoehdot ovat VDB ja Mata, joita voi myös käyttää Brunon rinnalla, jos siirrytään tilapäisesti esim 4-1-4-1 taktiikkaan, jossa yksi pivot, jota Unitedilta ei siis suoranaisesti löydy kokoonpanosta. Bruno on parhaimmillaan, kun pelissä on vauhtia ja vauhtia tarjotaan oman joukkueen toimesta, jolloin syntyy tiloja. Leeds ei puolusta staattisesti ja tiloja olisi varmaan syntynyt ilman suurempaa vauhtiakin, mutta Sottonia vastaan juoksuvoimaa ja vauhtia olisi tarvittu huomattavasti enemmän, jotta Sotton ei olisi ehtinyt kokojoukkueen voimin ryhmittymään puolustukseen. Lisäksi puolustus muurin murtamiseen tarvitaan nopeutta, pelkkä staattinen pallon liikuttelu ei riitä. Uskallan väittää, että Greenwood piikissä ja James oikealla, olisi tarjonnut vauhtia ja huomattavasti vaarallisempia pystyjuoksuja, kuin nyt valittu Martial piikissä ja Greenwood laidalla. Tällöin olisi myös syntynyt tiloja Bruonolle linjojen väliin. Greenwood on käsittääkseni molempi jalkainen pelaaja ja tällaisen pelaajan paikka on keskellä, jolloin pystyy maximaalisesti hyödyntämään molemmat puolet / jalkansa, toisin kuin laidalla. James tuo myös yhden ominaisuuden, jota ei muilta hyökkäyksestä löydy ja se on puolustusasenne, joka aivan eri luokkaa kuin muilla. Bruno ajoittain ja Pogba puolustavat esimerkillisesti.
  Kylmä fakta on mielestäni se, että muutamia pelaajia ei pitäisi laittaa samaan aikaan kentälle, muuten kuin otteluiden lopussa tai poikkeustapauksissa. Otetaan muutama esimerkki. Edellä jo mainittu Matic, ei samaan aikaan kentälle Fredin tai McT.n kanssa. Greenwood - Cavani, valitse toinen piikkiin, toinen on penkillä, maku, kunto ja vire kysymys kumpi pelaa. Martialia ei kärjessä, koska tarkoittaa edellä mainitun kaksikon olemista penkillä tai Greenwoodin paikkaa oikealla. Sancho - James, valitse toinen, tee toisesta selkeästi ykkösvaihtoehto. 
  Osin kovia ratkaisuja, mutta parhaat nimet, eivät takaa parasta kokonaisuutta. Nyt tuntuu siltä, että pelaajat valitaan kentälle odotusten / nimen ei näyttöjen mukaan ja pelaajille annetaan peliaikaa toivoen josko se siitä lähtisi. Tällä tasolla pelipaikka pitää ansaita harjoituksissa, mutta ennenakaikkea peliesityksillä. Ja se on mielestäni ihan paska puhetta, ettei muka lähes samalla kokoonpanolla jaksa koko kautta tai edes prässätä ylhäältä ottelusta toiseen. Miten muut joukkueet; Pool, Chelsea, Tottenham (poislukien Moun aika, jolloin eivät prässänneet) ym jaksavat. Siellä vaihtuvuus aika pientä pelaajistossa otteluiden välillä. Ne pelaavat joilla kulkee, ja muut hakevat paikkansa vaihtojen ja cup pelien esitysten perusteella. 
  Wolves pelin avaustoive (suluissa vaihtoehdot): DeGea - AwB, Varane (Lindelöf), Maguire, Shaw - Fred, McT - Pogba - Bruno - Sancho (James) - Greenwood (Cavani)
 8. Like
  RedDevilKarra got a reaction from Melrose in 22.8.2021 Southampton vs Manchester United@St Mary`s Stadium   
  Samalta näyttää kuin viime kaudella. Unitedin peli perustuu muutamiin henkilökohtaisiin suorituksiin peleissä, sitä kokonaisvaltaista taktiikkaa en ainakaan itse erota. Onko tämä mihin pitää tyytyä ja tottua Olen alaisuudessa? Parannusta täytyy tulla mahdollisimman pian tai mestaruus karkaa jo jouluun mennessä.
 9. Like
  RedDevilKarra reacted to Wipu in 2.5.2021 Manchester United vs Liverpool@Old Trafford   
  Twitterin puolella ollaan aika varmoja, että pelin aloitus ainakin viivästyy. Ilmeisesti United pelaajat vieläkin hotellilla?
  Itse en ymmärrä tätä pelaajiin tai Old Traffordiin kohdistuvaa protestointia. Mieltä voi ja pitää osoittaa, mutta mitä tällä rynnäköinnillä, paikkojen sotkemisella ja hajoittamisella sekä pelaajien valmistautumisen häiriköimisellä oikein saavutetaan. Näkyvyyttä joo kyllä, mutta pelkäämpä, että vaikutus Glazereihin lähempänä nollaa.
 10. Like
  RedDevilKarra reacted to Maz in Jalkapallo nykyään täyttä pelleilyä, huipputasolla ?   
  Aikamoinen päivä tämän suhteen ollut. Kaikki englantilaiset perääntyivät, Ed Woodward erosi Unitedin puheenjohtajan paikalta ja on huhuttu, että Juventuksen Andrea Agnelli olisi tehnyt saman.
  Se mistä tässä olen tykännyt aika paljon, niin ihan sama paljonko vihaa seurojen fanien välillä mutta tässä ollaan oltu yhtenä isona rintamana. Tämän lisäksi useat pelaajat ja muut jalkapallovaikuttajat ovat ottaneet upeasti kriittisesti kantaa asiaan.
 11. Thanks
  RedDevilKarra got a reaction from Melrose in EL 8.3.2021 Granada vs Manchester United@Los Ca´rmenes   
  Miten monta hyvää ottelua Mason on tällä kaudella pelannut ja ansaitseeko olla noin usein avauksessa? Johtuuko pelipaikasta vai mistä mutta harvoin Mason tekee mitään mikä hyödyttäisi muuta joukkuetta, Itse peluuttaisin mieluummin esim. Dialloa enemmän kuin Greenwoodia.
 12. Like
  RedDevilKarra got a reaction from Melrose in LC 6.1.2021 Manchester United vs Manchester City@Old Trafford   
  Parempi joukkueena pelaava voitti. United näytti taas siltä miltä koko kauden, ilman selvää hyökkäyssuunnitelmaa/taktiikkaa vaan joukolta yksityisyrittäjiä.
 13. Like
  RedDevilKarra got a reaction from Melrose in LC 6.1.2021 Manchester United vs Manchester City@Old Trafford   
  Parempi joukkueena pelaava voitti. United näytti taas siltä miltä koko kauden, ilman selvää hyökkäyssuunnitelmaa/taktiikkaa vaan joukolta yksityisyrittäjiä.
 14. Like
  RedDevilKarra reacted to Needles in Ole Gunnar Solskjaer   
  Sikäli tosiaan huolestuttavia merkkejä ilmassa valmentajan suhteen, että Turkissa häviönkin jälkeen riitii kahdesta pelistä yksi piste. Ja täydellinen sulaminen. Muistetaan viime kaudella, kolme semifinaalia ja kaikista lauluun. Toki joku voisi pitää kolmea semifinaalia cupeissa hyvänä saavutuksena, mutta vieläkin suurseurastatuksen omaavassa Unitedissa tätä täytyy pitää epäonnistumisena. Eli tiukoissa paikoissa on valahtanut viime aikoina järjestäen löysät pöksyyn, Pariisin ihmeestä alkaa olla jo ikuisuus aikaa. Viime kauden loppukiristäkin top4:een täytyy sen verran mainita, että 66 pisteellä ei olla ihan lähimenneisyydessä oltu lähelläkään UCL-paikkaa. Viime kaudella se riitti. 
  Lisätään vielä se, että joukkue ei ole OGS:n aikana mennyt juurikaan eteenpäin tuloksellisesti ja pelillisesti. Onko joukkueella mitään peli-identiteettiä vai ollaanko hyvin pitkälti yksilösuoritusten ja rangaistuspotkujen varassa?  Potkuja en ole huutelemassa, mutta ainakin itselläni on vaikea nähdä tällä hetkellä Olen olevan se manageri, joka pystyy tuomaan menestyksen takaisin Old Traffordille.
 15. Like
  RedDevilKarra got a reaction from tractor girl in Valioliiga kausi 2020-21   
  Sheffield U tuskin taistelee samoista sijoituksista tällä kaudella, perinteinen toinen, vaikeampi kausi nousun jälkeen on todennäköisempi. Olisiko Everton kauden suurin nousija, jos saavat puolustuksen kuntoon niin ainakin kuuden joukkoon on kaikki mahdollisuuudet. James Rodriguez on ollut nappihankinta heille.
 16. Like
  RedDevilKarra reacted to Kynot in EL 16.8.2020 Sevilla vs Manchester United@Stadion Köln Cologne   
  No nyt ei ollu Lindelöf iha skarppina. Mut hyökkäykseen tää on kaatumas jos noista mestoista ei tee maalia. 
 17. Haha
  RedDevilKarra reacted to Maz in Siirtohuhut   

  Huomenna tulee ilmoitus, että Lingardinho on myyty?
 18. Like
  RedDevilKarra got a reaction from tractor girl in Jesse Lingard   
  Eiköhän se olisi parempi Jessen urankin kannalta että siirtyy muualle. Jossain keskitason/alemman tason joukkueessa peliaikaa saattaisi tulla, Unitedissa sitä ei tullene seuraavillakaan kausilla.
 19. Like
  RedDevilKarra got a reaction from tractor girl in Jesse Lingard   
  Eiköhän se olisi parempi Jessen urankin kannalta että siirtyy muualle. Jossain keskitason/alemman tason joukkueessa peliaikaa saattaisi tulla, Unitedissa sitä ei tullene seuraavillakaan kausilla.
 20. Like
  RedDevilKarra got a reaction from tractor girl in Jesse Lingard   
  Eiköhän se olisi parempi Jessen urankin kannalta että siirtyy muualle. Jossain keskitason/alemman tason joukkueessa peliaikaa saattaisi tulla, Unitedissa sitä ei tullene seuraavillakaan kausilla.
 21. Like
  RedDevilKarra got a reaction from Melrose in Ajatuksia tästä kaudesta   
  UEFA:n sivuilta: Finaali on Kölnissä 21.8   Välierät käydään myös Kölnissä ja Dusseldorfissa.
  Kyllä minusta pitäisi satsata täysillä loppupeleihin, pokaali on aina pokaali.
 22. Like
  RedDevilKarra got a reaction from Melrose in Siirtohuhut   
  Tai sitten Grealishin keskinkertaiset, jos ollaan kilttejä, viime aikaiset otteet ovat laskeneet Unitedin mielenkiintoa. Toivottavasti ei ole koskaan ollutkaan oikeasti hankintalistalla.  Itse en ole Akén tai Mingsinkään otteissa nähnyt mitään minkä perusteella vahvistaisivat nykypuolustusta.
 23. Like
  RedDevilKarra got a reaction from tractor girl in 13.7.2020 Manchester United vs Southampton@Old Trafford   
  Itse olisin valmis uhraamaan tämän pelin huilauttamalla parhaat jos mahdollisuus neljän joukkoon sillä paranisi. ML on sen verran (huippu-)tärkeä ja kukaan ei muistele mahd. cupin voittoa seuraavaa kautta pidemmälle.
  Lindelöfistä, itsellä on paljon suurempi luotto häneen kun vastaan tulee ML:ssa ns. kovia joukkueita kuin Maguireen. Ehdottomasti hänellä on vielä sijaa joukkueessa. Ehkä on niin että Harry sopii paremmin kotiliigan joukkueita vastaan ja Viktor taas kansainvälisissä peleissä? Ainakin Ruotsin maajoukkueessa VNL on aina ollut parhaimmillaan.
 24. Like
  RedDevilKarra got a reaction from tractor girl in 13.7.2020 Manchester United vs Southampton@Old Trafford   
  Itse olisin valmis uhraamaan tämän pelin huilauttamalla parhaat jos mahdollisuus neljän joukkoon sillä paranisi. ML on sen verran (huippu-)tärkeä ja kukaan ei muistele mahd. cupin voittoa seuraavaa kautta pidemmälle.
  Lindelöfistä, itsellä on paljon suurempi luotto häneen kun vastaan tulee ML:ssa ns. kovia joukkueita kuin Maguireen. Ehdottomasti hänellä on vielä sijaa joukkueessa. Ehkä on niin että Harry sopii paremmin kotiliigan joukkueita vastaan ja Viktor taas kansainvälisissä peleissä? Ainakin Ruotsin maajoukkueessa VNL on aina ollut parhaimmillaan.
 25. Like
  RedDevilKarra reacted to 20Legend in Bruno Fernandes   
  Bruno valittu toista kertaa putkeen Valioliigan kuukauden pelaajaksi. Vastaavaan on Unitedissa pystynyt Christiano Ronaldo vuonna 2006. 
×