Jump to content

alex110

Members
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

About alex110

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 11/08/1979

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Salo
 1. Secco, Blanc, ja Ranieri ulos.

  Mitä aito Juve fani ajattele Olin lukemassa Juveen uutisia goal.com sivuilta ja minun silmiin pisti seuraava kommentti. Mielestäni se kuvaa Juveen tosi tilanne tällä hetkellä ja mitä pitäis muuttaa. Katsokaa: It is impossible to talk now? it was impossible to win anything before too. The team is very much the same as the team that played in Serie B( only decent players are Amauri & Sissoko). How could anyone think that Juve could win anything? Juve's last two season budgets were roughly the same (50m Euro each season) as what big teams like Real Madrid, Inter, Chelsea, and Man Utd offer for the signing of just one player!!!! Juve couldn't sign Lampard for free(!!!) transfer because of his salary requirement (7m Euros), while Inter is paying Ibra(12) and coach Mourinho(14). How could Juve compete and win championships? In 1994, a new team of managers were signed and they built the great team between 1995-2006 with no money from the owners. This new team, however, failed miserably in their mandate. The choice of director of sports and the coach are crucial in modern football. The former management had Moggi and Lippi(Ancelotti, Capello) and the new management choice was Secco and Ranieri and they are total failure. Marino and Reja of Napoli constructed a great team with a small budget. What infuriates me most is that Santacrocce and Hamsik were playing at Serie B together with Juve. How come Secco didn't see the potentialities of these two players? Juve won last week against Real Madrid and Torino and probably will win against Bologna and Roma. Guess what they have in common these teams? They all allow too many goals for their opponents. In just eight games Roma allowed 15 goals (the worst team in Serie A), while Real Madrid(7th worst), Bologna(3rd worst), and Torino(3rd worst) allowed 12 goals each. Juve has the third worst attack in Sere A. Putting in another way, Lazio outscored Juve more than twice!!!. How can they think that they can win anything? SAck Ranieri. Sack Secco.
 2. UEFA Champios League

  Real jyrää meitä huomenna!! Viime viikoina olen ollut todella surullinen ja masentunut, johtuen Juventuksen peleistä ja niiden surkeista tuloksista. Kyllä ymmärrän sen, että 9 pelaajaa ovat loukkaantuneita ja se vaikuttaa peliin, mutta perk*** puhutaan Juveesta ei sentään Cagliarita tai Chievosta, vaihtopelaajillakin pitäisi saada jonkinlaisia tuloksia. Juventus on ollut aina menestyvä seura ja sen pitäisi aina pelata voitosta, siis ei lähdetä varmistamaan tasapelia Napolia vastaan kun 70 min oli pelattu. Kyllä se on vaan totta mitä José Mourinho sanoi Ranierista, että hän on luuseri tyyppi. Se on fakta ja todistettu että Ranierilla on luuseri-mentaliteetti. BETA pelin jälkeen hän oli todella iloinen tasurista, ylisti ja kiitti pelaajia koska sai 1 piste lohkon heittopussista, jonka Real jyräsi 3 maalilla. Siis mitä perk** se idiootti ajattelee!!?? Kertokaa? BETA:ssa ei pelaa juurikaan kovia pelimiehiä, valta osa BATE:n pelaajista ovat Valko-Venäjäläsiä ja ainoastaan 3 heistä ovat Valko-Venäjän maajoukkue pelaajia. Moni ei pitännyt Capillosta mutta sen johdolla Juve oli koko 2 vuoden aikana Serie A:n johdolla, ja mies on voittaja-tyyppi. Saamme huomenna vain toivoa, että tule vähämaalinen tappio Real Madrid vastaan, koska viime aikojen näytöt lupaavat murskatappio!! Olen ollut Juveen fani noin 20 vuotta, enkä koskaan toivonut tappiota Juveelle, mutta huomenna toivon, että Juve häviä pelinsä, jotta voimme päästä irti Ranierista, Seccosta, Giglista sekä Blancista. Nämä idiootit ovat tappaneet Juventusta. Siirtomarkkinoista pitäisi saada joko muu kun Secco, ja Ranieri on saatava pois nopeasti. Siinä on nopea lääke. Bettega takaisin, ja väliaikaiseksi valmentajaksi vaikka Ferrara tai Conte.
 3. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Almiron Fiorentinaan - Manninger Juventukseen Vihdoin päästin irti yhdestä flopista Sergio Almiron siirtyi Fiorentinaan vuoden lainasopimuksella, jolla Juventus saa arvioiden mukaan puoli miljoona euroa. Fiorentina saa samalla option hankkia puolet pelaajan pelioikeuksista vuoden kuluttua. http://www.channel4.com/sport/football_italia/aug5i.html Itävaltalainen maalivahti Alex Manninger liittyi Juventukseen. Hän on 31 vuotias maalivahti joka on pelannut mm Arsenalissa. Viimeksi hän edusti Siena, ennen sitä hän pelasi myös Red Bull Salzburg. Tämä siirto yllätti minua, koska Antonio Chimenti juuri liittyi Juventukseen! http://www.channel4.com/sport/football_italia/aug5f.html
 4. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Jaha jahaa, ollaan shoppailamassa Interilta. Argentinalainen toppari Burdisso sekä Serbi keskikenttä Stankovic ovat Juveen hankintalistalla. Näköjään Morininho laittaa pian Interin kokoonpano uusiksi ja monelle pelaajalle ei löydy paikkaa. Mun mielestäni Stankovic voi olla erittäin hyvän vaihtoehdon liian kalliilla Alonsolle. Mut jää nähtäväksi päästäkö Inter heitä veriviholliselleen ja päästäkö suht halvalla hinnalla!? (en usko) linkki: http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=724217 Kyllä Antiko heitit erittäin hyvän vaihtokaupan, josta ainakin minä olisin todella innossani. Mutta Ronaldinhosta on ollut huhuja liikentteessä että hänen nykyinen vamma on erittäin vakavaa!! Eikä hän pääse enää takaisin omalle loisto tasolle!! Toisalta Barcan presidentti sanoi Milanille ja Man Citylle että Ronaldinho on yli 40 M€ euron arvoinen, vastaavasti Juve haluaa 25 M€ Trezin vapautamisesta, eli Juveen on maksattava yli 10 miljoona jotta saisimme Ronaldinhon. Buffon varmasti voi olla todella iloinen mikäli saadaan Ronaldinhon, hän kehotti Juveen johtoa hakemaan Ronaldinhon muutamaa viikkoa sitten.
 5. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Kyllä täytyy ihmitellä tätä Juventuksen viimeisintä kallista hankintaa "Amuri". Juveellahän juuri hyökkays on sen paras osa-alue Trez-Del Piero kaksikko on ollut suorastaan mahtava (yli 40 maalia Serie A:ssa) ja Vincenzo Iaquinta sekä Palladino täyttävät niiden poissaolot erinomaisesti. Miksi tehtiin sellaista "Turha" kauppa!? Onko David Trezeguet lähdössä Barcelonaan?? Ainakin uutisia ja lähteitä ollut liikenteessä. Se joka Juventus tarvitse on selkeä Pelintekijä kuten Diego, Lampard, Robinho tai Steven Gerrard. Zidaneen lähdön jälkeen sellaista selkeää pelintekijää on puuttunut Juveelta(Joskus Lippin aikana Nedved pelasi silla paikalla). Toinen asia johon Juventus kannattaa panostaa on löydä kunnon laitapakin. Mielestäni kannattaa hankkia takaisin Zambrotta Barcalta, hänet vois saada halvalla ja itse mies on ilmaissut halunsa palata Italiaan, toki Milan on myös kiinnostunt hänestä.
 6. Tammikuun siirtomarkkinat...

  Tapaus Tiago? Onko kenelläkään mitään tietoja miksi Juve ei päästänyt Tiagoa menemään tammikuun siirtoikkunan aikana?? Tottenhan oli kovasti kiinnostunut pelaajasta ja tarjosi 9 miljoonaa puntaa hänestä. Tiago on ollut todellinen floppi Juveessa eikä hänen rahkeet riitä Juveen kivikovassa ryhmässä. Nyt varsinkin kun saatiin Sissoko Liverpoolista, luulis että Tiago jää lämmittämään Juventuksen vaihtopenkkiä (tosi kallis mies tähän roolin, mieluummin näkisin joko nuori ja halpa pelaaja tässä roolissa).
 7. Juve ottelut 07-08

  Juveella ei ollut onnea mukana eilen:depressed: hyvistä maalitekopaikoista huolimatta. Itsekin ihmettelin miksei David Treze ollut avauskokoonpanossa. Hän on tämän hetken Italian liigan paras maalintekijä!! Näyttää siltä että tämä kausi tule olemaan kuivakausi (ilman pokaalia) Juveella!!!
 8. Paitasponsori keissi.

  Vai todella hienoja!!! Katso niitä hyvin, pari kuva yläpuolella (Raffaele Palladino valkoisessa asussa, Del Piero mustassa)! Mun mielestä ei todellakaan:frustrated: Molemmat ovat niin tavallisia eikä niissä ole mitään omaperäistä tai Juveen viittaavaa. Näyttävät Seppälän alennusmyynti paidoilta, jotka maksaa 4€ .
 9. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Man City haluaa Chiellinin Manchester City kuulemma on tarjonnut Juventuksen vaatima 7M£ Chiellinista. Manchester Cityllä on tällä hetkellä paljon rahaa käytettävissä sen jälkeen kun Thaimaan entinen pääministeri (liikemies) Thaksin Shinawatra osti seuran. Jää nähtäväksi annetaanko lahjakkaan puolustajan lähteä!! Juuri kun Juventuksen heikoin puoli tällä hetkellä on puolustuslinjansa!! Sven-Goran Eriksson on tällä hetkellä Manchester Cityn valmentaja, hän tuntee hyvin italialaisia pelaajia. Bernardo Corradi on tehnyt sopimuksensa Cityn kanssa ja Chiellini on seuraavana jonossa! Itse toivoisin, että Chiellini ja Juve pääsevät yhteisymmärykseen ja Chiellini saa jatkaa Juveessa kuten muut (Buffon, Nedved, ...). Harmittava asia mikäli hän lähtee, koska ei ole helppoa saada hänen tasoista maajoukkuepelaaja helposti ja edullisesti siirtomarkkinoilta! http://www.channel4.com/sport/football_italia/jul24a.html
 10. Juventus 07-08

  Kiitos Casma
 11. Juventus 07-08

  Kyllä Barcelona saattaa kovati tarvita Lampardia. Koska on ollut liikenteessä vahvoja huhuja, että Deco on siirtymässä Barcasta Interiin, tai Chelseaan vanhan valmentajansa luokse (José Mourinho). Barcan johto on todella turhautunut Decoon huonoon asenteeseen! Barcassa Decoa on jopa syytetty mestaruuden menettämisestä!! Viime tietojen mukaan Barcelona on tehnyt 12M£ tarjouksen Chelsealle Lampardista. Barcelona on harvoja seuroja Euroopassa joka pystyy maksamaan Chelsean (Roman Abramovitsh) tasoisia pelaajapalkkoja. Tuskin Juve kykene kilpailemaan Barcan kanssa tässä suhteessa hyvä esim. vaikka Mauro Camoranesi sopimus- ja palkkaneuvotteluja!! Juventus ei pelaa ensi kaudella UCL:ssa joten ei sekään painaa Juveen eduksi kun FC Barcelona on toisessa päässä!! Valitettavsti tällä hetkellä Juventus yksinkertaisesti ei ole tarpeeksi seksikästä viime kauden skandaalin jälkeen.
 12. Juventus 07-08

  Tuskin!!! En jaksa uskoa siihen, että Lampard siirtyy Juventukseen vaikka Claudio Ranieri on Juvessa valmentaja (tietenkin toivon kovasti että saadaan!!). Hän on yksinkertaisesti liian kallis Juveelle. Hänen viikkopalkka (yli 120 000£) on erittäin suuri Juvelle:hush: . Sitä paitsi hänen vaimonsa on Espanjalainen (muistaakseni katalaani) eli jos Lampard päättää lähteä Chelseasta silloin Barca tule olemaan hänen uusi seura, koska Barca on kiinnostunut kovasti hänestä. Itse asiassa Ronaldinho toivoi yhdessä haastattelussa, että Barca hankki Lampard ja kutsui hänet FC Barcelonaan. Kyllä lopulta hän allekirjoittaa uuden sopimuksen ja jatkaa Chelseassa. Pelaaja/agentti sekä Clesean johto yrittävät tinkiä sopimusneuvotteluissa;-) Mut kyllä voi aina unelmoida:lol: Lampardista Juveessa.
 13. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Harmi!! näyttää pahasti siltä ettei Crisin siirto onnistu. Lyon torjui Juveen lähentelyn! http://www.channel4.com/sport/football_italia/jun1f.html Ei Lyonilla enää ole pakko myydä omia hyviä pelaajia, koska Lyonista on tullut viime vuosian Euroopan huippuseura joka houkkuttelee hyviä pelaajia ja ranskalaisia paluumuuttajia! Sen asema on kuin Bayern Saksassa, itse asiassa tällä ketkellä on paljon parempi! Siis Lyon kerää Ranskan liigan parhaat pelaajat, sen jälkeen Ranskan mestaruuden voitto ylivoimaisesti on selvä.
 14. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Nyt Saviola on yhdistetty Juventukseen. Barca ei ole vielä tarjonut hänelle uutta sopimusta ja Juven valmenta DD halua häntä. Hän oli 2 vuotta sitten DD:n alaisuudessa Monacossa. channel4.com - Football Italia Trezin tilanne taas on hyvin epävarma!! Välillä hän ilmoittaa että haluaa jatka seurassa mutta seuraavana päivänä ilmoittaa että 7 vuotta riittää samassa seurassa ja pitäisi etsiä uusia haasteita!! Ei ainakaan voi syyttää ahne agentti tai ahne manageri Trezin tapauksessa, koska hänen isänsä hoitaa niitä. Kärki pelaaja jonka todella haluan nähdä Juveessa ensi kaudella on Ajaxin Klaas Jan Huntelaar. Hän on uusi Zlatan Ibrahimovic. Aika samantyypinen pitkä, nuori, taitava, teke paljon maalia. Kuulemma Ajax on hylänyt Arsenalin tarjousta pelaajasta, koska heillä on neuvotteluja pojasta Juveen kanssa. Taustalla vaikuttaa Juventuksen ja Ajaxin hyvät välit. Useampi pelaajaa siirtyi Ajaxista viime vuosina Juventukseen (Ibra sekä Zdenek Grygera). Mikäli Trez myydään toivon että hänen siirtokorvauksella rahoitettan Huntelaarin siirto. Toki mielläni pidän Trez Juveessa, jos hän halua jatkaa. Capello sanoi Trezista että hän on maailman paras viimeistelijä boksissa.
 15. Deschamps saamassa potkut?

  Olen Antikon kanssa sama mieltä. Alussa nämä Juveen johtoherrat kannattaa katsoa itsensä pelistä ja miettiä mitä he ovat tuoneet Juveelle ennen kuin kritisoivat valmentajaa (Puolustaja annetaan mennä silloin kun koko puolustuslinja on poissa!!! paitasponsori jätti Juve mukana 160M£!!). DD on hyvä valmentaja, mutta mitä hän voi tehdä kun koko puolustuslinja on loukantunut eikä tullut vahvistuksia tammikuun siirtoikkunan aikana! Toki Juve on aina Juve ja pitäisi pysyä huipulla ja voittaa missä sarjassa hyvänsä. Juve pelaajien asenteessa on parantamisen varaa. Tuntuu siltä että kun johdetaan peliä Serie B joukkuetta vastaan ei enää pelata täysille:wallbang: . Juuri tähän DD pitäisi panostaa ja saada muutosta. Kyllä vain 8 pisteen saaminen viidestä pelistä tämän vuoden puolella on hyväksymätöntä Serie B:ssa, eli muutosta on tapahtuva pian, mut valmentaja ei saa olla ainoa jonka kärsi! Toivon että DD saa jatkaa koska hän on tehnyt hyvää työtä nuorten kanssa, mut jos valmentajan vaihto on edessä, silloin vain LIPPI kelpaa.
×