Jump to content

Miikka_

Members
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About Miikka_

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/08/1984
 1. Pool-paidan ostaminen

  Kantsii tsekkaa Amazon.co.uk Siellä oli aika halpoja paitoja tarjolla!
 2. Tervehdys kaikki Unitedin kannattajat! Hyvä matsi odotettavissa taas tänään, toivottavasti voitto saadaan kotiin! Alkaa jo pikku hiljaa ärsyttämään noi Liverpool fanien älämöinnit sarjakärjestä Mutta asiaan, pitäisi saada muutamia lippuja Manun matseihin, mutta kuten tiedätte, niin yhtä lippua vaan voi kerralla hakea. Ja ajattelinkin nyt vähän kysellä jos joku monista kannattajista voisi lainata numeroaan niin pääsisin lippuja ostelemaan. Itse asiassa saattaisin tarvita sitä useamminkin koska muutan tammikuussa puoleksi vuodeksi itse paratiisiin harjoitteluun niin aattelin käydä tsekkailemassa pelejä enemmänkin, mitä nyt rahat riittää Mutta tosiaan olis todella hienoa jos pystytte auttamaan, voin sitten lähetellä sisäpiirin tietoja unelmien näyttämöltä viikoittain! Come on United!
 3. Sing for the champions...

  Manchester United Premier League Champions 2007! Ylivoimaisesti paras joukkue voitti mestaruuden! Mahtava homma!
 4. Nyt näyttää siltä pojat että United on mestari 45min päästä! Mitähän Mourinho nyt keksii....
 5. Manchester City - Manchester United 5.5

  Taas yksi idiootti SHITTY-pelaaja lisää! Mitä ihmettä Ball ajattelee....tuskin mitään....
 6. Futisvitsejä

  Moro! Ei tuu jalkapallovitsiä, mutta vitsi kuitenkin:) Älkää kukaan ottako hernettä nenään:) Tiiätkö mikä on mustalaisten duathloni? Kävellen uimahallille ja pyörällä takas:) Että sellasta! Hyvää VAPPUA:)
 7. Everton - Manchester United 28.4

  Terve! Kerrassaan upea nousu jälleen kerran, jopa paatunut Arsenal-fani laittoi ottelun jälkeen viestin, että onneksi olkoon vaan! United pelaa niin yleisöön menevää futista tällä hetkellä ja koko kaudella että en muista ihan vähään aikaan nähneeni vastaavaa:) Englannissakin on hieman sellainen ilmapiiri tällä hetkellä että suurin osa ihmisistä toivoo Manun mestaruutta, paitsi tietysti katkerat Pool-fanit, jotka ei koskaan voita mitään. Keskiviikoksi ilmeisesti Rio olisi ainakin palaamassa, Vidic ehkä myös! Se ratkeaa maanantaina! Kuin mannaa olisi jos Vidic ja Rio pelaisivat molemmat keskiviikkona! Ja samaa mieltä kaikkien kanssa siitä että Evra oli todella surkea, mielestäni oli alkukaudella hyvä, mutta viime ajat ihan pihalla. Heinze on paikkansa ansainnut puolustuslinjassa loppukauden matseihin! Nyt vaan odottamaan keskiviikkoa.... Come on United!
 8. Manchester United - AS Roma

  Katsoin tossa Nyt-liitteen nettisivuilta ohjelmatietoja ja sen mukaan sitten taas tulee kuitenkin kaksi matsia livenä tänäänkin. Nyt täytyy vissiin vaan odotella ja katsella kanavia.
 9. Manchester United - AS Roma

  Tekis kyllä vähän mieli katella tota Chelseankin matsia mutta sitten ketuttaa kun aion katella Unitedin pelin jälkilähetyksenä ja sieltä tulee joku taukotilanne:)
 10. Manchester United - AS Roma

  Park on tosissaan edelleen poissa, itsekin mietin tuota jos Gabyn laittaisi keskuspuolustukseen mutta onko liian riskialtista laittaa koska hän ei ole kuitenkaan pelannut siellä hyväntekeväisyysmatsia lukuun ottamatta eli itse en lähtisi sotkemaan puolustusta entisestään vaan mentäsiin nyt vaan samalla kokoonpanolla. Keskikentällä varmaan Fletcher tulee siihen keskelle tai oikealle laidalle ja Giggs sitten siihen kanssa. Toivoisin kyllä Cristianon pelaavan oikealla laidalla koska siellä hän on yksinkertaisesti maailman paras. Varmaan Wazza ja Ole kärjessä, toisaalta Smithin voisi laittaa alusta kärkeen ja sitten Ole tulisi ja ratkaisisi matsin lopullisesti vaihtopenkiltä tullessaan kentälle:) Toi on tosi harmi kun Viasat ei näytä matsia, en aio kuitenkaan pilata sitä katsomalla netistä vaan odotan että Viasat näyttää sen jälkilähetyksenä, eikös vaan se niin menekin että se alkaa sitten 23.40? Tietääkö kukaan uskaltaako Ylen lähetystä tai Viasatin puolelta seurata jos ei halua tietää Manun matsista mitään väliaikatilanteita. Nyt pitää sitten vaan ummistaa korvat ja silmät ja nostattaa tunnelmaa hieman myöhemmälle yöhön:) Come On UNITED!!!!!
 11. No voi perjantai! Kai se täytyy sitten vaan katsoa jälkilähetyksenä, eihän yle kuitenkaan näytä ottelun aikana mitään tuloksia siitä? Vaatiiko toi TV6 toimiakseen Viasatin tai jonkun muun kanavapaketin?
 12. Porissa Unitedin faneja?

  Jatketaan samasta aiheesta. Ensi tiistaina ei tule sitten Unitedin peliä taaskaan telkusta, joten onkos Porilaisilla United faneilla jotain ajatusta mihin katsomaan matsia jos ei kotona haluisi taas kyykkiä...
 13. Manchester United - AS Roma

  Mites ton PPstreamin saa toimimaan eli mistä saa ladattua ohjelmat siihen?
 14. Tervehdys! Uskomatonta että Porissa ei ole pubissa Viasatia mistä näkisi Roma-matsia! Aika turhauttavaa katsella kotoa Unitedin nettisivuilta.... Pitäiskö koittaa joku adressi hommata jotta saadaan Viasat johonkin! On tää kyllä sellänen pajula.
 15. Manchester United - AS Roma

  Tuli pahaan paikkaan Roman avausmaali ja Scholesyn ulosajo. Come on United!
×