Jump to content

Juveale

Members
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Juveale

 1. Ottelut kaudella 2009/2010

  Itse olisin aika skeptinen sen suhteen, että noihin kumpaankaan taktiikkaan pysyy miehet kunnossa läpi kauden (tai edes jouluun saakka). Sen verran paljon loukkaantumisia on nyt viime kausina tullut Juvelle, että turha tässä nyt on huolestua siitä saako Del Piero peliaikaa vai ei. Del Pieron kuntoon pääsemisen suhteen tässä kannattaa sen sijaan pitää sormet ristissä.
 2. Juventus 2009/10

  Osataan sitä Canalillakin. Eilisessä pelissä Juve-puolustuksen haparoinnin ekalla puoliajalla selostaja laittoi sen piikkiin, että Chiellini ja Legrotaglie eivät ole juurikaan pelanneet yhdessä.
 3. Juventus 2009/10

  Mistä löytyis tällanen syöttötilasto, kun ei ole sattunut eteen?
 4. Juventus 2009/10

  Jatkeenpa nyt sitten vaikka täällä puolella, kun jakaantunut keskutelu pariin topicciin... Ite nään asian niin, että tässä Juven joukkueessa ei ole tarvetta rankata hyökkääjiä ykkös-, kakkos- ja kolmoshyökkääjiin, vaan peluutetaan kaikkia tasapuolisesti. Tää hyökkääjäkysymys ei kuitenkaan ole mielestäni se kriittisin osa-alue Juven pelissä. Se nähtiin jo viime kaudella, että nämä käytettävissä olevat hyökkääjät eivät yksinään Juvelle pelejä voita. Ei Amaurikaan mikään Torres kuitenkaan ole, enkä usko että tulee ikinä olemaan. Diego ja Ale taas pystyvät nostamaan omalla panoksellaan Juven tasoa ja tämän takia rankataan korkeammalle. Ilman kyseisiä herroja Juve ei kyllä voita mitään tällä kaudella, vaikka laajuutta ringistä edelliskautta enemmän löytyy. Tottakai jos maaleja alkaa jollain näistä kärjistä tulemaan pelistä toiseen, turha sitä on poiskaan vaihtaa, mutta tässä tilanteessa ei kyllä näytä välttämättä siltä.
 5. UEFA Champios League

  Sanoisin että kaikilla Juven kärjillä on kunnossa ollessaan potentiaalia 20 maalin mieheksi. Se tosin vaatii sen, että aloittaa jotakuinkin kaikki pelit. Tämä vaatii siis sen, että kyseinen hyökkääjä saa sen ykköshyökkääjän statuksen ja lopputulos näkyy täten muiden peliajassa. Juven kolmesta hyökkääjästä kukaan ei ole kuitenkaan mielestäni niin paljon toisia edellä, että tämän ykköshyökkääjän statuksen ansaitsivat. Varsinkin kun nykyinen joukkuen on rakennettu Diegon ympärille ja joukkueen tulos riippuu enemmän muista pelaajista, kuin parista kärjestä. Tässä vaiheessa kautta kannattaa kierrättää tasaisesti, jotta kaikki saavat peliaikaa ja tuntevat kuuluvansa joukkueeseen (tässä tarkoitan eritysesti hyökkääjiä). DP:n tervehdyttyä taistelu peliajasta vaan kiihtyy, joten nyt kannattaa antaa kaikille kolmelle peliaikaa. Pelejä on paljon ja loukkaantumisia tulee melko varmasti jolloin on helpompi laittaa kentälle hyökkääjä joka on tehnyt muutakin kuin kuluttanut penkkiä. Esimerkiksi viimeiset MM-kisat näyttivät aika hyvin mitä hyötyä on Trezegeestä, joka istuu kaikki pelit penkillä ja tulee sitten ratkaisemaan kylmiltään. Pointtina tässä lähinnä se, että ihan sama kuka noista kärjistä sielä juoksee, kunhan DP ja Diego saadaan kuntoon. Siihen saakka valitettavasti joudutaan ehkä hakkaamaan vähän päätä seinään.
 6. Ottelut kaudella 2009/2010

  Tässä ottelussa näky kyllä selvästi miten tärkeää laaja materiaali on. Vaikka joukkueesta on poissa Diegon ja Del Pieron kaltaisia tähtiä, kentälle on laittaa voittava kokoonpano. Mielestäni Giovinco täytti Diegon paikan kentällä ihan hyvin ja olipahan mukana toisessa maalissakin. Giovincosta näkee että mitä enemmän peliaikaa, sitä enemmän kehittyy. Ferraran vaihdot osu kyllä nappiin. Itse mietin jossain vaiheessa, että vois ehkä Trezen vaihtaa pois sieltä surffailemasta, mutta nyt jos koskaan pystyi sitä peliaikaa miehelle antamaan ja tulos näkyi sitten taululla. Trezen (mahdollisesti löytyvää) maalijyvää tulee Juve kauden mittaan tarvitsemaan, kun ei nuo kaksi muuta puhdasta kärkeäkään mitään 20 maalin miehiltä vaikuta. Kyllä meikämandoliinon mielestä täytyy tollasella ns. kakkosmiehistöllä 2-0 vierasvoittoon olla aika tyytyväinen. Kyllä Juventus voittonsa ansaitsi.
 7. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Palladino Ranieri sanoi mielestäni hyvin, että Palladino on pelannut enemmän kuin Iaquinta. En toivo että lähtis, mutta jos pitäis penkittää Alea tai Trezeä Palladinon takia ni ei voi ymmärtää. Ei Del Pierokaan pelannut alkuvuosinaan Juvessa joka peliä.
 8. Tammikuun siirtomarkkinat...

  http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=569116 -Juve maksaa Sissokosta rutosti ja Tiago jää. -Liverpool saa rahaa Sissokosta "joten Mascherano jää"?. -Juve ei saa Mascheranoa. Oishan Poolilla varmasti varaa ollut ostaa Mashcerano muutenkin, mutta ei tuo Sissokon myyminen nyt ainakaan vaikeuttanut sitä. Mitenköhän tässä jäi sellanen fiilis että ois tämä siirtoikkuna paremminkin voinut päättyä.
 9. Paitasponsori keissi.

  Olen seurannut jo jonkin aikaa lähinnä tätä Juve-foorumia ja ajattelin itsekin osallistua jo "keskusteluun", toivottavasti olen tervetullut. Eli kertokaapa joku viisaampi mitä tuo paitasponsorin menettäminen käytännössä tarkoittaa, onko paitasponsoriksi ehdolla kenties joku toinen iso yritys? Aikasen isolta rahaltahan tuo 200 miljoonaa kuulostaa minkätahansa seuran kohdalla..
 10. Inter-Valencia. Paras "11" ?

  Interin tippuminen lämmittää ainakin itseäni enemmän kuin moni juven tämän kauden voitto:ass:
 11. Paitasponsori keissi.

  Tuossa syksyllä kummasteltiin kauppalehdessä sitä kuinka Juven pörssiarvo voi olla niin korkea vaikka tuloksessa miinusta on tehty ja kunnolla. Vastaukseksi tarjottiin että Juven brändin arvo on niin suuri (verrattiin Ferrariin), että sijoittajat luottavat Juven nopeaan nousuun takaisin suurten joukkoon. Voisi siis jopa kuvitella että Juentukseen sijoittaminen olisi hyvinkin houkuttelevaa, koska selkeitä muutoksia on tehty. Juventus on myös vahva brändi sekä usko Juven tuleisuuteen on kaikesta huolimatta vähintäänkin lupaava.
×