Jump to content

Blaugrana

Members
 • Content count

  75
 • Joined

 • Last visited

About Blaugrana

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 01/10/1991

core_pfieldgroups_99

 • Interests
  Football, Travelling
 1. Kertoilkaas omia mielipiteitä, ketkä ovat tyylikkäimpiä pelaajia Euroopassa, sekä kentällä, että kentän ulkopuolella. Mielestäni Guti ja Totti ovat ehdottomasti kärjessä. Molemmat ovat hyvin elegantteja pelaajia.
 2. Barca-Celtic

  Ihan hyvältä näyttää. Celticin on pakko hyökätä, joten barcalle tulee enemmän tilaa hyökkäyspäässä. Ja vielä jos puolustus saadaan toimimaan hyvin, sen Atletico pelin jälkeen. jatkoon menijästä ei ole epäilystäkään...
 3. FC Barcelona 07-08

  Toivottavasti streamit toimii tänään, kun en omista UK+
 4. FC Barcelona 07-08

  Tosiaan hienoa peliä, mutta saa nähdä sitten kun Ronnie ja Etoo tulee takaisin, että miten tämä kokoonpano järjestyy Samuli ehkä sopisi paremmin tohon Henryn paikalle..? Iniesta pelasi todella hyvin vasemmalla, mutta joutuu todennäköisesti tulemaan takasin keskikentälle kun Ronnie palaa.
 5. Urheilukanavan ottelulähetykset

  Hienoa että UK:lta nähdään Barcan peli Harmi vain että ottelu alkaa niin myöhään.
 6. UCL Fantasy

  Veikkaukset laitettu menemään, nyt vain seurailemaan otteluita
 7. Urheilukanavan ottelulähetykset

  Millähän perusteella sieltä on nyt tulossa Sevilla - Recreativo, vaikka ottelu alkaa 20.00? Urheilukanavanhan piti näyttää aina 22.00 alkavat ottelut, joten sieltä pitäisi tulla Osasuna - Barcelona! Ihmettelen kyllä asiaa : /
 8. 12.9.2007 Suomi-Puola

  Hemmetti kun ei onnistuta saamaan sitä sisään! Paikkoja oli kummallakin, mutta jotenkin Suomen keskikenttä jakoi palloa hitaasti eteenpäin ainakin 1. puoliajalla. Oltaisiin varmaan pystytty luomaan enemmän paikkoja jos Miklu olisi aloittanut? Noh tunnelma stadikalla oli ainakin hyvä
 9. Jalkapallovideoita

  http://www.youtube.com/watch?v=7zgfXkPfIXw
 10. Racing-Barcelona

  Näin kävi, oli Barcalla paikkoja, mutta ei saatu sisään Ehkä 5-0 voitto Interistä antoi itseluottamusta Bilbao peliin!
 11. Champions league 2007-2008

  B-lohko näyttä ennalta katsottuna kovimmalta! Real Madridilla aika helppo lohko, Barcelonalle ei pitäisi tulla vaikeuksia omassa lohkossaan. ManU:lla 2. kovin lohko. Mielenkiintoinen lohkovaihe varmasti tulossa. Toivotaan että YLE:ltä nähdään tällä kaudella muutakin kuin Poolia. (Viasatia en omista ja Streamit toimii joskus ja joskus ei)
 12. Eto'o ja loukkaantuminen

  Pahaan paikkaan tämä tuli Eto`on kannalta , Nyt Henry saa näyttää osaamistaan, toivottavasti tämä loukkaantuminen ei vaikuta Eto`on uraan Barcassa , koska jos Henry ottaa "ykköshyökkääjän" paikan avauksessa. Eto`o joutuisi istumaan penkillä, jota mies ei varmasti kovin helpolla sulattaisi. Rijkaard jatkaa kuitenkin tuolla samalla vanhalla 4-3-3 systeemillä, joten väkisin jonkun tästä nelikosta on jäätävä penkille. Mielenkiintoista nähdä saako Dos Santos nyt peliaikaa?
 13. Urheilukanavan ottelulähetykset

  Toivottavasti tämä ei mene samalla tavalla kuin viime kaudella, että joka viikonloppu näytetään samaa joukkuetta (viimekaudella Sevillaa)! UK ei tietenkään voi mitään näille otteluajoille, mutta toivotaan että nähtäisiin mahdollisimman monia joukkueita ruudussa. El Classicot nyt varmaan näytetään joka tapauksessa? Riippumatta ajasta tai päivästä.
 14. PES 2008 - Mitä uutta ?

  Kuinkahan paljon pes 7 paranee PS2:lle? Vai paraneeko ollenkaan? (Paitsi tietysti lisenssit). Olen kuullut että peli ei tule paranemaan pelillisesti lähes yhtään, kun PS2:sta loppuu tehot? En kuitenkaan osta vielä PS3 (liian kallis), joten PS2:lle tulen tämän kuitenkin ostamaan!
 15. BarcaTV

  Onko kukaan rekisteröitynyt tuonne? Mitä kautta katsotte ottelut? Helpommalla varmaan pääsee kun rekisteröityy tonne ja katsoo kauden ottelut sitä kautta netissä, kun ei jaksaisi alkaa aina säätämään noiden streamien kanssa (millon näkyy, millon ei). 50 euroa vuodelta, hintahan ei sinäänsä ole paha kun ajattelee että se kattaa koko kauden kaikki ottelut!
×