Jump to content

albano

Members
 • Content count

  111
 • Joined

 • Last visited

About albano

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 07/30/1956
 1. AS Roma 2010-2011

  Vihdoinkin Kyllä kauan kesti, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tästä ei homa voi ainakaan muuta kuin muuttua mielenkiintoisemmaksi.
 2. AS Roma 2010-2011

  Riise Alokasmainen virhe, näitä sattuu, mutta ei saisi sattua näin tärkeässä pelissä. Puolustukseen ei Riisen tilalle ole ketään. Kukapa meistä olisi virheetön? Harmi kuitenkin, ei voi peruttaa pitää iskeä palloon hemmetin hemmetti.....luulisi hänen tietävän.
 3. AC Milan 2010/2011

  Niin taitavaa pelaajaa (Ronaldinho)ei kannata Lipton Tee (jossa luovuus puuttuu) maahan viedä.
 4. Maajoukkueen uusi valmentaja

  Maajoukkueen valmentaja Suomen juniorivalmennus ei tuota vielä riittävästi pelaajia joilla voisi menestyä. Toivon ettei enää tule ketään "Lipton Tee" maista, ei edes suomalaista. Palloliitto on tehnyt ihan hyvää työtä kun on yritänyt hyödyntää päävalmentajan oppeja suomi futiksen kehittämiseksi. Vahinko vain että kaksi viimeistä valintaa on mennyt totaalisesti pieleen. Nyt puhutaan Italialaisesta, valmentajasta joka on loisto uutinen. Eremenkko seniori on myös hyvä. Materiaali on kuitenkin sellaista, että ei sillä ihmeitä tehdä. Juniori valmennukseen pitäisi panostaa, ei hommasta muuten mitään tule.
 5. AC Milan 2010/2011

  Olen tosi pahoillani että aiheutin sinulle mielipahaa, Juventus on ihan hyvä seura! Olen tosi pahoillani että aiheutin sinulle mielipahaa, Juventus on ihan hyvä seura, jos Cassano tulisi Juveen sekin kävisi kakkosjoukkueena. Anteeksi vielä kerran ei ollut tarkoitus! Roma for ever, Cassanon haluaisin takaisin Roomaan. Ei aina voi voittaa.
 6. AC Milan 2010/2011

  Kantsun Prisma Hae sinäkin kantsusta, vaihda seuraa, niin saat iloita menestyksestä ja hyvästä futiksesta. Vittoria Cassano!
 7. AC Milan 2010/2011

  Cassaanon pelipaita. Mistä saan alkuperäisen paidan nopeiten mikähän pelinumero hänelle , niin ja toppatakki kans. Nyt kun Cassaano on Milanissa, on futis pelkkää juhlaa. Loistava uutinen, ennen Perlusgoni oli p____stä, nyt hänestä voisi tehdä presidentin. Fiksu kaveri, tekee rahaa tällä tempulla, Sampdoria ei varmaan saa juuri mitään?
 8. Pelaajasiirrot & Siirtohuhut

  Ranieri / Vucinic Mikä lie Ranierin tyyli? Sama kuin valioliigassa yleisesti suoraviivainen " pitkä syöttö"? Miehet juoksee päästä päähän pallon perässä. Ei hyvä! Vai pallo liikkuu yhden kosketuksen kanssa? Kuten jotkut hyvät esim Arsenal ja Barceloona. No kumpikkaan ei ole suosikkini ei Ranieri eikä Vucinic, odotan aikaa jolloin molemmat pois As Romasta. Se nyt vaan e taida mitään muuttaa. Toivon kuitenkin valmentajaa joka tuo jotain muuta joukkueeseen kuin "suoraviivaista pitkää"
 9. AC Milan 2010/2011

  99 Onpa teillä tuuria ja taitoa, Cassaano, ja Ibra jos saadaan toimimaan niin scudetto on teidän. S,B on parjattu kaveri, mutta futiksen hän osaa. Hienoa että joku arvostaa, Cassaanoa ja hän pääsee vihdoinkin arvoiseensa joukkueesee, tulette näkemään huippufutista, varsinkin jos Seedorf jää eläkkeelle.
 10. AS Roma 2010-2011

  Totti penkillä Lazio kaatui 2 - 0 :superhappy:Kuka kertoisi pelistä? Harmikseni jäi katsomatta... Toki syy oli pakottava. Mistä näkisin nauhoitettuna?
 11. AS Roma 2010-2011

  Vucinic missasi kaksi varmaa maalia, mikähän miestä vaivaa? Toinen puoliaika oli parempaa, varsinkin viimeinen 10 min 4-4-1, ehkä Totti saisi siirtyä jo vaihtomieheksi väsymys vaivaa? Lecceen esitys oli aneeminen, Romalla on mahdollisuus, kunhan onnistuisi pelaajien valinta paremmin. Menez oli Cicinhon kanssa ihan ok pari, kun ei tarvi kilpailla Vucinicin kanssa maalinteosta.
 12. AS Roma 2010-2011

  Roma - Lecce 4-3-3 ei toimi kun keskllä ei ole tarpeeksi taitavaa (Pizarro)pelintekijää. Muuttaisin toisella puoliskolla, 4-3-1-2. Karvataan riskirajoilla, Juan varmistaa. Vielä niin että Rossi, ja Perotta puolustavia, Totti 10 paikalle. Vucinic, vaihtoon 55 min Menez kentälle.
 13. UCL 2010/11 - Real Madrid

  Mourinho Kuinka ihmeessä mies saa porukan pelaamaan noin hyvin on kyllä varsinainen Welho. Kertokaa, jos jollain on ajatuksia miksi Realilla pelit kulkee?
 14. AS Roma 2010-2011

  Valmentaja, joka koskaan ei ole voittanut mitään. Miten näin voi käydä vaikka kaikki loput voitetaan silti tuo on turhaa.
 15. Veikkaaja on ok. Veikkaajassa on kuitenkin ihmisiä jotka ymmärtää jalkapallosta pelinä, toisin kuin Aamulehdessä jossa asiasta ei ymmärretä, eikä toki halutakkaan ymmärtää. Veikkaajaan kirjoittavat ovat alan harrastajia. Kukin tilatkoon tasoisensa lehden, näinhän se menee, harmi muuten, Aamulehti on monipuolinen, hyviä kulttuuri ja taloustoimittajia.
×