Jump to content

millintarkka

Members
 • Content count

  482
 • Joined

 • Last visited

About millintarkka

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 07/01/1986
 1. Juventus 2011-12

  Eikö, vaikka Melo oli paras pelaajamme tällä kaudella?? Järjetöntä myydä nyt. Varsinkin kun näyttää että Melo on sisäystänyt Juventuksen.
 2. Ottelut kaudella 2010/2011

  Jep! Peliä pelattu 20 min ja Sisilialaiset johtaa 2-0..prkl. Tässä ollaan aivan kujalla eikä päästä kohta edes europeleihin.. Tämän pelin ensimmäiset 20min on todistanut että Udinese peli oli vedenjakaja. Tästä ei mennä enään kuin alaspäin lujaa! 2011 vuoden peleissä meillä on nyt 5 pelistä 1 voitto, ja 4 tappiota.. Ja tästä on tulossa 5. Cupin pelit laskettuna myös. Miks ei voitu reagoida ajoissa loukkaantumisiin? Ja miks ei voitu jo reagoida kesällä kunnon hankintoihin? Krasic ei vain riitä.
 3. Ottelut kaudella 2010/2011

  Se on oikein
 4. Juventus 2010-11

  Just. Pazzinikin meni sitten Interiin.. Siinä olis ollut halpa ja oikea maaliruisku Juvelle, mutta ei niin ei. Ostetaan me sammakko Toneja, ja annetaan Amaurien olla joukkueen mukana esittelmässä joka päiväistä hiusmuotiaan!! Vittu.:thumbsdown1::thumbsdown1::thumbsdown1::thumbsdown1::thumbsdown1::thumbsdown1::thumbsdown1:
 5. Yleistopic

  lukitsetko vastauksen??
 6. Juventukseen liitetyt pelaajat

  Niin ja ei tuo Tevez nyt kyllä mikään kliininen viimestelijä ole. Ja sitä Juve kaipaa.. Dzeko tai vaikkapa joku Pazzini olis ihan kiva..
 7. Ottelut kaudella 2010/2011

  Kyllä mielestäni pitää lähteä jokaista kisaa voittamaan. Niin myös Europa Leagueta.. Kyllä on asenteessa vikaa jos jo nyt luovutetaan. Rasitteena tai ei, niin jokai tapauksessa kummassikin Leaguessa(UCL ja Europa) tulee olemaan kovia pelejä. Ja se jos jokin vahvistaa joukkuetta. Varsinkin näiden otteluiden voittaminen. En nyt niin hirveän innoissani ole jos alkulohkoon jäädään.. Silloin varsinkin on turha puhua mistään pysteistä. Vain voittaminen kasvattaa joukkuetta.
 8. Uefa Europa League

  Milo tuli kehiin, ja heti Juven peli muuttui! Loistavaa mutta samalla huolestuttavaa että ollaan näin pahasti yhden kaverin varassa.. Mutta kyllähän keskeltä puuttuu vielä Aquaman.. Edit. Peli oli erinlaista vain sen ekat 5 minuuttia toisella halfilla.. Prkl..
 9. Uefa Europa League

  Jaahas. Eipä taas hyvältä näytä. RedBulli johtaa ja Juventus ei saa mitään taaskaan aikaan.. Nämä pelit pitäis hyökätä lyttyyn eikä pelata tuota saatanan matofutista..
 10. AC Milan 2010/2011

  Hurrilla näyttää olevan ainakin helvetin iso apina selässä..
 11. Uefa Europa League

  Iaquinta teki töitä!!?? WHAT?? Nyt ollaan katsottu kyllä sitten ihan eri peliä tai sitten sulla on ollut Juve-lasit päässä. Miestä ei näkynyt maalin jälkeen ollenkaan. Laahusti ja käveli vain lopput matsista.. Pari kertaa "yritti" voittaa pääpallon mutta tulos tiedettiinkin.. Laiska suoritus niin Iaquintalta kuin myös koko joukkueelta(hyökkäyssuuntaan). Näissä peleissä täytyy myös osata hyökätä, eikä vain huutaa sitä tuttua "italialaiset ovat mahtavia jäädyttämään pelin, sekä puolustamaan". Juventus oli täysin vastaan tulija tuon maalin jälkeen. Puolustettiin ja puolustettiin.. Ja välissä yritettiin jotain epätoivoisia 2 miehen hyökkäyksiä (jotka olivat vielä tosi hitaita) 5-6 engelsmannia vastaan. Jos meinataan vain puolustaa, niin silloin pitää myös osata tehdä vastaiskuja koko joukkueen voimin eikä vain noita 2 miehen onnettomia räpellyksiä. Cityllä vain oli helkutin huonoa tuuria kun eivät saanneet kuin yhden maalin. Tuo peli ei ainakaan anna mitään toiveita minulle. Lähinnä vain vahvisti jälleen Italialaisen taktisen ajattelu tavan..
 12. Manchester City 10/11

  Krasicin tilanne oli selvä sukellus. Ei pilkkua, oikea tuomio. Muutenkin hävetti kun kokoajan oltiin naama ruohossa ja itkettiin vaikka kosketusta ei ollut lainkaan..
 13. Uefa Europa League

  Paskaa se on mun mielestä jos Juven tasoinen joukkue tyytyy vain puolustamaan koko 90min. Todella halutonta ja laiskaa hyökkäys pelaamista. Heti kun mentiin johtoon niin vetäydyttiin 8 miehen voimalla ja pysyttiin siinä läpi ottelun. Iaquinta täysin paska kärjessä. Ok, mies sai hieman stägä maaliin. Mutta muuten ei sitten näkynytkään ollenkaan. Voittikohan yhtään pääpalloa mitä Juven ylipuolustava joukkue heitti sille tuon maalin jälkeen?? Ei. Sama kaava tuntuu vaivaan jokaista Italialaista joukkuetta joka pelaa europelejä. Puolustetaan vain lähdetään vastahyökkäyksiin helvetin hitaasti. Niin että varmasti vastustaja saa ryhmänsä kokoon. Huvittavinta on että katsoin matsia henkilön kanssa, joka ei tiedä jalkapallosta mitään. Mutta silti kyseisen henkilön kommentti oli pelistä " tuo Juventushan näyttää aivain haluttomalta ja laiskalta vrt. MCity". Osui kyllä aivan nappiin. Juventuksen puolustus oli kokoajan pallollisena hädässä kun City karvasi korkealta(niin kuin Italialaisia vastaan näköjään täytyy). Puolustus joutui heittämään aina pitkän pallon Iaquintalle, joka ei voittanut niistä yhtään. Alea ei näkynyt kuin vapareissa. Krasic sentään yritti sen mitä oli kentällä.. Pilkkua mies ei kyllä ansainnu. Selvä sukellus. Iaquintallekkin olisi voinut antaa muutaman kortin samanlaisista yrityksistä..
 14. Uefa Europa League

  Vittu mitä paskaa tuo Juventuksen pelaaminen. Halutonta ja kokoajan ollaan maassa kalastelemassa vaparia! Missä yritys ym.?? Juventus=Laiska
 15. Loukkaantumiset 2010/11

  Kyllä melkein soittaisin jo Birindellille. Grossoa ei sinne kannata laittaa..
×