Jump to content

peku

Members
 • Content count

  724
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by peku


 1. Posti toi eilen FIFA10:n ja kolmen ottelun verran ehdin testailla.

   

  Plussat ja miinukset:

  +laukaukset, varsinkin matalat laukaukset

  +fyysisyys

  +vain yksi tolppa kolmessa pelissä

  +vähemmän läpiajoja

  +liikkuminen vapaampaa

   

  -grafiikka samaa tasoa kuin 09:ssä

  -tietokone hyytyy edelleen läpiajoissa ja juoksee päin maalivahtia


 2. Matsi jäi väliin työreissun takia, mutta katsoin matsin tänään kovalevyltä. Aika rutiinivoitto sinänsä, Wolves ei ollut lähellä voittoa vaikka pääsi pelaamaan miesylivoimalla kohtuu pitkään. Fabion punainen kortti oli varsinainen sekasotku. Ensin Wolvesin pelaaja mielestäni rikkoo Evansia, ei vaparia ja sitten Brown sekoilee itsensä ulos tilanteesta ja Wolves pelaaja pääsee läpi. Sitten kaiken lisäksi Fabio kompastuu ja tekee ainoan mahdollisen ja kaataa Wolves pelurin. Täysin oikea tuomio tuomarilta antaa punainen kortti. Harmi sinänsä Machedan kannalta, että joutui jättämään kentän noin aikaisessa vaiheessa.

   

  Kuzza pelasi maalissa varsin hyvin, mutta eiköhän huomenna nähdä Foster sekoilemassa maalitolppien välissä. Nanilta nähtiin paljon hyviä nousuja, mutta syötöt/keskitykset olivat todella surkeita. Welbeck oli Unitedin paras tänään. Voittomaali ja muutenkin varsin mallikas esitys. Kenties Welbeck pääsee vaihtopenkille tuleviin Valioliigan matseihin. Tosic ei pelannut taaskaan. Ei pääse UCL miehistöön eikä pelaa edes Carling Cupissa. Kenties Sir Alexilla on joku suunnitelma serbin osalta, mutta meikäläiselle se ei ainakaan avaudu.


 3. Olipahan huikea matsi! Ennakkoon paljon hehkutettu matsi tarjosi draamaa koko rahan edestä. Ottelun alku jo oli varsin huikea kun Rooney siirsi Unitedin johtoon Cityn puolustuksen nukahtaessa (Richards varsinkin aivan pihalla). Sitten tuli Fosterin synkkä hetki ja City pääsi otteluun mukaan. Fosterin pitäisi tietää, että Tevez menee kaikkiin tilanteisiin täysillä. En vieläkään näe Fosterissa Unitedin seuraavaa ykkösvahtia. Aivan liikaa virheitä. Toisella puoliajalla sitten Flecther ja Bellamy tekivät maaleja vuorotellen. Bellamyn ensimmäinen meni Parkin piikkiin ja toinen Ferdinandin ja Fosterin. Given torjui aika hienosti Berban useita yrityksiä.

   

  Vaikka Michael Owen ei tekisi 10 maalia tällä kaudella niin ainakin hän ratkaisi derbyn meille. Aivan mahtava fiilis 95.minuutin kohdalla kun pallo Cityn verkkoon kolmannen kerran. Ja wanha herra Giggs antoi maaliin ottelun kolmannen maaliin johtaneen syötön. Eipä olisi ennen matsia uskonut!

   

  Tästä on aivan hemmetin hyvä jatkaa. Paljon hankalia pelejä takana. Ollaan pelattu Arsenalia, Tottenhamia ja Cityä vastaan ja voitettu kaikki. Chelsea jatkaa liigan kärjessä varsin vakuuttavasti, mutta ollaan mukavasti vain kolmen pinnan päässä odottamassa Chelsean mahdollista lipsahdusta.


 4. Injury time explained. Tuon lähteen mukaan siis maali ei tullut yliajalla. Lisäksi toisella puoliajalla pallo osui Lescottin käteen rankkarialueella josta joku tuomari olisi voinut vaikka rankkarinkin viheltää joten unohdetaan nämä salaliittoteoriat. Tuosta Bellamyn ja fanin kohtaamisesta puuttuu vielä varmasti paljon faktoja jotka selventävät tilannetta suuntaan jos toiseenkin, mutta aika varmasti Bellamylle tulee pari matsia pelikieltoa ja ManU:lle sakot.

 5. Kolme pistettä, mutta esitys olisi voinut olla paljon parempi. Arsenal oli hyvä tänään ja pelasi kaiken lisäksi ilman Fabregasia. Toki meiltä puuttui van der Sar ja Rio. Ensimmäinen puoliaika oli varsin tasaista vääntöä ja Unitedin parhaat tilanteet menivät pilalle Giggsin lukuisten harhasyöttöjen vuoksi ja sitten Arshavin rankaisi upealla maalilla. Foster sai näppinsä väliin, mutta ei tarpeeksi. Ehkäpä Edwin olisi tuon laukauksen saattanut torjuakin, mutta Foster korjasi tilanteen tekemällä toisen puoliajan alussa upean jalkatorjunnan joka oli yksi ottelun ratkaisevia hetkiä. Kiitokset Unitedin maaleista kuuluvat Almunialla ja Diabylle. Mutta hienoa, että Rooney onnistui rankkarissa.

   

  Vaikka ottelusta saatiin kolme pistettä en ole tyytyväinen. Arsenal vei peliä aivan liikaa. United ei saa pidettyä palloa kontrollissa tarpeeksi pitkään jotta voisi rakentaa peliä. Samasta ongelmasta kärsittiin mm. Mestareiden liigan finaalissa Barcaa vastaan. Sitten kun United pääsee johtoasemaan niin peliä ei saada ratkaistua lopullisesti. Nytkin Berbatovilla ja Nanilla oli loistavat mahdollisuudet ratkaista ottelu, mutta ei. Sitten neljäs erotuomari näyttää lisäajan pituuden joka on uskomattomat viisi minuutia. Mistähän tuo aika revittiin? Tuossa vaiheessa ajattelin, että Arsenal nousee tasoihin kuten on tehnyt varsin usein viime vuosien aikana. Sitten 30 sekuntia yliajalla pallo Unitedin maalissa ja ajattelin jotain todella painokelvotonta, mutta onneksi linjatuomari näkee tilanteen oikein ja liputtaa paitsion. Huh huh! Wenger vielä lentää katsomoon ja yrittää olla vitsikäs jäämällä aivan Arsenalin vaihtoaition viereen katsomoon. United kannattajat palkitsevat tilanteen aplodeilla. Sitten helpottava vihellys ja homma paketissa. Kolme tärkeää pinnaa mestaruustaiston kannalta.

   

  Arvosanat:

  Foster 8 Upea jalkatorjunta toisen puoliajan alkuun.

  O'Shea 7 Missä Fabio tai Rafael?

  Vidic 8 Hyvä, että Vidic on takaisin pelikunnossa.

  Brown 6 Kävelevä katastrofi.

  Evra 7 Ei virheitä, mutta ei loistanutkaan.

  Valencia 7 Ensimmäisellä puoliajalla hyvä, toisella vaisu.

  Fletcher 8 Loistavaa peliä. Vielä kun oppisi laukomaan.

  Carrick 7 Hieman parempaa peliä.

  Nani 7 Pystyy parempaan.

  Giggs 6 Surkea. Todella paljon harhasyöttöjä.

  Rooney 8 Onnistui rankkarissa ja taisteli tilanteet loppuun asti kuten aina.

   

  Vaihtomiehet: Park 6, turha vaihto. Berbatov 7, ei ehtinyt paljoa.

   

  Seuraavassa matsissa on sitten vastassa aina paha Tottenham vieraissa. Pelin pitää parantua ja paljon. Toivon mukaan tuohon matsiin saadan Rio mukaan. Puolustus on aivan liikaa reikäjuustoa tällä hetkellä.


 6. Rooney hakee vielä paikkaansa, Park on turhake, Owen on turhake, Brown on turhake ja oikeastaan myös Carrick on turhake. Fletcher, Nani ja Valencia avaukseen tästä lähtien niin alkaa skulaamaan + Rio ja Vidic.

  Hyviä kommentteja. Valitettavasti Sir Alex uskoo rotaatioon eikä siihen, että parhaat olisivat kentällä. Kun rotaatio toimii ollaan neroja, mutta tänään jotain ihan muuta.


 7. Pitkästä aikaa kommentteja tännekin...

   

  Aloitetaan kommenteilla itse ottelusta. Avauskokoonpano oli taas niin tyypillistä Sir Alexia. Totaalista Burnleyn aliarviointia vaikkakin loukkaantumiset vaikeuttivat tilannetta, mutta silti olisin odottanut aivan eri pelaajia avaukseen mitä nähtiin. Voittohan tuli Blaken upealla maalilla joka oli aikamoinen "once in a lifetime" veto. ManU:lla oli mahdollisuus päästä matsiin takaisin, mutta Carrick epäonnistui rankkarissaan. Tuo hetki oli ottelun ratkaisu. Kenenkään pelaajan esitykseen ei voi olla tyytyväinen. Brown ei ole toppari, mutta Sir Alex ei tunnu sitä ymmärtävän. Ja mihin ihmeeseen jäi Fabio? Hyvä peli Birminghamia vastaan eikä tainnut olla edes penkillä. Anderson alkaa olla ikuinen lupaus joka pelaa todella epätasaisesti. Tänäänkin lukuisia harhasyöttöjä. Noh, ei paljon paremmin mennyt Owenillakaan. Capello istui katsomossa, mutta tuskin Michael pelasi itseään Englannin maajoukkueeseen. Ja mitä tekee Sir Alex kun pitää vetää viimeinen ässä hihasta tasoitukseen tai voittoon? Ottaa Gary Nevillen kentällä, anna minun kaikki kestää.

   

  Vaikkakin kausi on vielä alussa ja kaikki on mahdollista niin kaikki merkit viittaavat siihen, että Ronaldon lähtö jättää pahan aukon ManU:n peliin. Niinkin selkeän, että uskallan sanoa tämän vuoden olevan välivuosi. Ensinnäkin ManU:lta puuttuu varma rankkareiden vetäjä mistä maksettiin tänään kolmen pisteen verran. Ronaldo olisi laittanut ottelun tasoihin ja ManU olisi rutistanut kolme pinnaa kotiin nihkeällä pelillä. Luulin myös, että Ronaldon lähdön myötä erikoistilanteet muuttuisivat, mutta siellähän se Giggs on vuodesta toiseen antamassa surkeita kulmia. Rooney yrittää kovasti korvata Ronaldon maalit ampumalla jokaisesta epätoivoisesta paikaista kun pitäisi pelata omaa peliä eikä yrittää olla jotain muuta.

   

  Älkää ymmärtäkö edellistä tekstiä väärin. ManU pärjää tällä kaudella varsin hyvin ja jyrää Old Traffordilla varsin mallikaasti, mutta tämänpäiväisen kaltainen vierasmatsi tullaan näkemään useasti tällä kaudella. Paikkoja on, mutta maalintekijät puuttuu. Toivotaan, että Vidic ja Rio palaavat kokoonpanoon mahdollisimman pian ja potkivat jätkät todella upeaan voittoputkeen. Sitä odotellessa jatkan kesäloman viettoa lähtemällä nukkumaan...


 8. Seurat jotka eivät ole siniverisiä joutuvat operoimaan hiukan eri tavalla ja annettakoon niille joilla on taloudelliset mahdollisuudet tähän toteuttaa itseään, toki Leeds on varoittava esimerkki mutta tapauksesta pitääkin ottaa opiksi...

   

  Esimerkiksi Arsenalin rahankäyttö siirtomarkkinoilla on varsin maltillista joten on olemassa vaihtoehto rahan tuhlaamiselle.

   

  Gill kertoi myös että heillä on korkoa maksettavaan vuotuisesti sen +40M£ ja he selviävät siitä hienosti, siltikin Gillin sanoissa ei mainittu sanallakaan alkuperäisen velkapääoman takaisinmaksusta, vain ja ainoastaan koroista josta päästään mielenkiintoiseen taloudelliseen seikkaan...

   

  Punta on ollut jo hyvän tovin heikko eikä muutosta näy, korot ovat pysyneet hyvän tovin todella alhaisina ja jos olen oikein ymmärtänyt niin tästä tilanteesta on väistämättä edessä inflaatio joka tarkoittaa korkojen nousua ja jos arvioidaan manulla olevan 700M£ velkaa niin yhden prosentin koron nousu tarkoittaa vuotuista 7M lisälaskua (toki jos olen erehtynyt taloudensuhteen niin saa oikaista=), outoa puhetta mieheltä joka muuten paasaa siitä että palkkojen täytyy olla suhteessa kulutukseen mutta tällainen "pieni" talouden perusajatus on näköjään mennyt ohi...=)...vai onko?? Voisiko taustalla olla ajautus siitä että rahaa ei yksinkertaisesti ole pelaajaostoihin??

   

  En usko, että nuo korot kovin äkkiä nousevat sillä raha liikkuu markkinoilla muutenkin varsin huonosti ja korkojen nostaminen ei auta asiaa. Rahaa pelaajaostoihin on, mutta Ferguson ja Gill eivät halua maksa ylihintaa kenestäkään pelaajasta.

   

  Benzemasta tehtiin tarjous mutta naapurissa varmasti tiedettiin että Real on miehen perässä ja Benzema menisi Madridiin jos tarjous vaan tulisi, Oweniin "kaappaus" näyttäisi tukevan ajatusta manun taloudellisesta heikkoudesta vaikka toki Gill toitottaa että punanenä on Free to Spend...Epäilen suuresti...

  Benzema halusi Real Madridiin joten ei ollut paljoa tehtävissä. Rahallakaan ei saa kaikkea.

   

  En yritä tässä puolustella meidän kulutusta sillä tosiasia on se että rahalla on ollut aikamoinen merkitys pelaajien houkuttelussa, muta onko meillä muuta tietä??

  Ainahan on vaihtoehtoja. City tekee itselleen hallaa maksamalla ylihintaisia siirtokorvauksia ja liian suuria palkkoja. Kohta jokainen perusjamppa Cityssä tienaa enemmän kuin tähdet Arsenalissa. City rakentaa itselleen palkka-armeijaa ei joukkuetta joka taistelee illasta toiseen Cityn ja fanien puolesta.


 9. Nojaa... Kyllä boxin ohjain sopii ainakin minun kouraani huomattavasti paremmin. Mielestäni siinä on lähes täydellinen muotoilu, varsinkin FIFA:an ja NHL:ään. Ps3:sen ohjaimessa on surkeat liipasiment (korjattavissa erillaisilla triggereillä) ja aivan surkeat tatit, jotka ovat ainakin minusta aivan pirun liukkaat.

  Xboxin ohjain on niin kauan ok kun ei tarvitse painaa mitään nappia. Itsellä tulee kädet kipeäksi Xboxin ohjaimella pelatessa. Triggerit tosin on paremmat Xboxin ohjaimessa.

 10. Nyt selvisi miksi Valencia jäi pois Asian Tourilta. BBC:n mukaan Antonion piti matkustaa takaisin Ecuadoriin työluvan takia. Valencia liittyy muun joukkueen mukaan Audi Cup turnauksessa Saksassa. Ilmeisesti myös Hargreaves on joukkueen mukana Audi Cupissa. Ei pelaa, mutta harjoittelee joukkueen mukana. Fergusonin mukaan Hargreavesin pitäisi olla pelikunnossa syyskuussa. Tämä on ehdottomasti hyvä uutinen. Toivon mukaan Owen tekee loistavan paluun Unitedin kokoonpanoon ja pysyy terveenä.


 11. Asian Tourin joukkue:

  Edwin van der Sar, Tomasz Kuszczak, Ben Foster; Jonny Evans, Patrice Evra, Rio Ferdinand, Gary Neville, Wes Brown, John O’Shea, Fabio da Silva; Nani, Zoran Tosic, Darren Fletcher, Anderson, Darron Gibson, Paul Scholes, Michael Carrick, Ryan Giggs; Michael Owen, Dimitar Berbatov, Federico Macheda, Wayne Rooney.


 12. Ferguson sitten ilmoitti, että hankinnat on tehty ja ensi kauden joukkue on valmis. Moni, kuten myös minä, odotti jotain kovaa hankintaa tälle kesälle (Ribery, Benzema, Villa,...), mut vanha kettu SAF teki jälleen kerran jotain odottamatonta: nuoret Valencia ja Obertan keskikentälle, hyökkäykseen Owen (jonka pitää muuten pelata hyvin, kun selässä on numero 7!) ja siinäpä ne ostokset olikin, +pari juniori-ikäistäkin hankintaa tuli. En kyllä yllättyisi, vaikka joku pelaaja vielä OT:lle saapuisi.

  En usko, että ManU:n hankinnat olivat tässä. Ferguson todennäköisesti halusi vain rauhoittaa joukkuetta Asian Tourin alla. Täytyy uskoa, että vielä ainakin Young tulee Unitediin.

   

  Odotellaan....

   

  En ymmärrä sitä, että täälläkin on itketty vuosia ja vuosia siittä, että SAF tuo joka kesä näitä huippuhankintoja Manuun. Nyt sitten kun junnuille annetaan enemmän vastuuta, itketään sitä, ettei ketään tule.

  Junnuille pitääkin antaa vastuuta, mutta pelkästään junnujen varaan ei voi joukkuetta rakentaa. Harjoitusmatsit näyttävät varmasti jonkinlaista suuntaa joukkueen tasosta sekä faneille että Fergusonille.

 13. Aloitetaan nyt hänellekkin oma keskustelu. Mies allekirjoitti juuri tänään 4-vuoden jatkosopimuksen, joka ilmeisestikkin meinaa sitä, että hän tulee olemaan joukkueen ykkösmaalivahti Van Der Saarin lähdön jälkeen. Mielestäni ihan lupaava maalivahti tulavaisuutta ajatellen.

   

  http://www.skysports.com/story/0,19528,11661_5418844,00.html

  Hienoa, että Foster allekirjoitti jatkosopimuksen. Kuitenkaan en usko, että Foster nousee koskaan Unitedin ykkösmaalivahdiksi. Suurimpana esteenä näen Fosterin loukkaantumisherkkyyden. Foster ei ole pysynyt terveenä yhtään kautta edes vähäisillä pelimäärillä. Entäs sitten kun pitäisi pelata viikosta toiseen?


 14. Yllättävän luottavaisia täällä ollaan meidän kokoonpanoon ja tietysti hyvä niin, mutta itse olen sen verran realisti, että en usko nykyisen kokoonpanon olevan riittävän hyvä mestaruuden uusimiseen. Ronaldon lähtö vei kuitenkin 18 liigamaalia. Ronaldoa ei voi korvata kukaan, mutta Ronaldon tekemät maalit voidaan korvata.

   

  Jos ajatellaan hyökkäystä niin Huntelaarin siirto toteutuessaan toisi ensimmäisenä mieleen triplakauden jolloin meillä oli neljä todella hyvää hyökkääjää. Mutta toisaalta taas Huntelaarin saapuminen veisi peliaikaa Welbeckiltä ja se olisi harmillista. Kuitenkin hyökkääjistä Berbatov ja Rooney pystyvät tekemään enemmän maaleja kuin viime kaudella. Laitureita meillä on paperilla neljä tai viisi jos Obertanin siirto toteutuu. Valencia on mielestäni ehdoton avauksen pelaaja. Nani voi ehkä osoittautua peliaikaa saadessaan vielä vahvistukseksi, mutta en rakentaisi vasenta laitaa Nanin varaan ja sen vuoksi Youngin hankinta olisi loistava veto Sir Alexilta. Tosic on lupaava pelaaja, mutta häneltä on epärealistista odottaa läpimurtoa ensi kaudella. Park taas juoksee kentällä minkä ehtii, mutta muuta korealaiselta ei kannata odottaa. Young ja Valencia pystyvät varmasti tekemään jonkin verran maaleja ja pelaamaan Rooneylle sekä Berbatoville hyviä maalintekopaikkoja. Owen korvaa Tevezin jättämän aukon.

   

  Keskikentällä Anderson on hieman erikoinen tapaus sillä brassi ei ole tehnyt United urallaan yhtään maalia. Van der Vaart olisi loistava hankinta Unitedin keskikentälle sillä hänen maalitilastoja tarvitsee tuskin tässä luetella ja uskon, että yhteinen sävel Carrickin kanssa löytyisi varsin helposti. Listasin hankittaviin pelaajiin tuon Yaya Touren ehkä turhan helposti, mutta en vieläkään pidä Fletcheriä tarpeeksi hyvänä Unitedin avaukseen. Olihan Fletcher loistava Mestareiden liigan jälkimmäisessä välierässä, mutta silti.


 15. Kyllähän tuo Unitedin rosteri huutaa vielä muutamaa lisävahvistusta. Ehkäpä ostoslista voisi olla seuraava: Ashley Young, Yaya Toure ja Rafael van der Vaart. Valencian hankinnan jälkeen tarvitaan vielä toinen wingeri ja Young sopisi Unitediin loistavasti. Floppivaaraa tuskin olisi ja englantilaisuudesta plussaa. On sitten aivan eri asia suostuuko Villa myymään Youngia. Touren hankinta olisi loistava sillä Barca on hankkimassa Mascheranoa ja joukkueesta löytyy lisäksi Busquets puolustavan keskikenttäpelaajan paikalle. Touren hankintaa perustelisin myös sillä, että en usko Hargreavesin koskaan pelaavan Unitedissa täyttä kautta. Owen yrittää ensi vuoden puolella paluuta, mutta 5-10 matsin jälkeen tekee laursenit ja joutuu lopettamaan uransa. Ja Fletcheriin ei löydy niin paljoa luottoa, että Darren hoitaisi Owenin hommat tulevaisuudessa. Van der Vaart olisi taas loistava pelintekijä meille. Olikohan siirtohuhuosiossa mainittu, että van der Vaart lähtisi Realista 8 miljoonalla punnalla. Tuo ei ole paljon. Näiden hankintojen jälkeen United voisi pelata ottelusta riippuen 4-4-2 tai 4-5-1 systeemillä.

   

  4-4-2

  --------------Berbatov-----------

  -----------Rooney---------------

  Young--------------------Valencia

  ------Carrick----van der Vaart----

  Evra---Vidic---Ferdinand----Rafael

  ------------van der Sar-----------

   

  4-5-1

  --------------Rooney---------------

  Young----------------------Valencia

  ------------van der Vaart-----------

  --------Carrick-------Toure---------

  Evra----Vidic----Ferdinand----Rafael

  ------------van der Sar-----------

   

  Kulmat voisi antaa molemmissa systeemeissä Young. Vaparit olisivat van der Vaartin tai Youngin vastuulla. Ja van der Vaart olisi varmaan ihan hyvä vaihtoehto myös ampumaan rankkarit.

   


 16. Eto'on saapumiseen en jaksa millään uskoa. Eiköhän meillä ole hyökkääjiä aivan tarpeeksi tai jopa hieman liikaakin. Viikonlopun huhuissa mainittiin mm. Yaya Toure ja Ashley Young. Molemmat heistä kelpuuttaisin varsin mielelläni Unitedin paitaan. Rahaa kuitenkin pitäisi olla vielä käytettävissä sellaiset 90 miljoonaa puntaa jos oletetaan, että Campbellistä saadaan 6 miljoonan punnan siirtokorvaus. Touren ja Youngin hinnat varmaan ovat 15-25 miljoonaan punnan paikkeilla. Evertoniin tuntuu menevän aika paljon United pelaajia, mutta eiköhän Scholes pelaa uransa loppuun asti Unitedissa vaikka ensi kaudella peliaikaa ei olisi luvassa kovinkaan paljon.


 17. Ei vitsi, Owen ManUun on aika shokki siirto. Loukkaantumis riski on myös suuri. ManU oli kiinnostunut L.Fabianosta, Sergio Aguerosta ja Klaas-Jan-Hundelaarista mutta ei taida heistä kukaan tulla kun Owen tuli. Aika outo juttu siten että Owen on ex-Poolilainen. En kyllä tajua yhtään miksi Owenia tarvittaisiin. Kenties Tevez kun on ehkä lähdössä niin hänen paikallensa? Tevez on Poolin leirissä tervetullut. Manulainen Pooliin ja Poolilainen Manuun.

  Ensinnäkin Tevez on jo lähtenyt ManU:sta ja siirto Cityyn julkistettaneen ensi viikolla. Toiseksi Owenin mahdollinen hankinta ei sulje pois Fabianon tai Agueron hankintaa. Mutta siitä olen samaa mieltä, että ei me Owenia tarvita. Juuri kun ollaan päästy eroon aina loukkaantuneena olevasta Sahasta niin saadaan Owen tilalle. Mahtavaa! Toisaalta Owenin siirto ei maksa penniäkään ja palkkaakin maksetaan suurinpiirtein sen mukaan mitä minuutteja kertyy joten ei tuossa kauheaa riskiä ole. Benzemasta hankinnasta sitten aina loukkaantuneena olevaan Oweniin. Ei voi kuin ihmetellä!


 18. Jos tämä siirto vielä tapahtuu ja pari muuta siihen päälle, niin olen valmis sanomaan, että "oikea" jalkapallo kuoli kesällä 2009. Tämä touhu rupee olemaan jo niin naurettavaa.

  Tuo siirtohan toteutuu ja pari muuta siihen päälle. Eivätkä Platini ja Blatter puutu asiaan mitenkään kun kyseessä ei ole englantilaisseura. Jos Chelsea, Liverpool tai ManU tekisi saman niin kaikki englantilaisseurat varmaan suljettaisiin Mestareiden liigan ulkopuolelle.


 19. Jep, Benz sitten suuntasi Epsanjaan varsin odotetusti. Vaikka United oli useaan otteeseen yhdistetty tähän taitavaan ranskalaishyökkääjään niin en uskonut siirron toteutumiseen. Real Madrid sai jälleen yhden hyvän pelaajan, onnittelut siitä. Jos Benzema olisi saapunut Old Traffordille niin jonkun kolmikosta Berbatov, Rooney, Benzema olisi pitänyt istua vaihtopenkillä. Tai vaihtoehtoisesti Rooneyn tai Benzeman pelata laidassa jossa kumpikaan ei halua pelata.

×