Jump to content

FinVilla

Members
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by FinVilla


 1. Ottakaa Poolin miehet huomioon, että Barry on pelannut myös laidassa! Eikä suinkaan pelkästään satunnaisia pelejä vaan oikeastaan suurimman ajan urastaan. Viime kaudeksihan mies siirtyi keskikentän keskustaan. Pelannut myös vasentalaitapakkia (paikkasi Boumaa kun Bouma otettiin pois kentältä / ei pelannut). Lisäksi aloitti uransa keskuspuolustajana joten monikäyttöinen mies. Siinä suhteessa nostaa kyllä miehen osakkeita.

   

  Saisi kyllä päättyä tuo koko saaga jollain tavalla!


 2. Ei sitä koskaan tiedä millaisessa rahapulassa Villa on, ja aina on mahdollisuus, että huonompikin tarjous menisi läpi.

  Siitä tässä ei ole kyse. Lerner on laittanut rahaa palamaan oikein kunnolla ja sitä olisi käytössä myös siirtomarkkinoille. Jos nyt oikein muistan niin tässä listaa Villan rahan käytöstä (osittain pelkkää PR:ää) Lernerin aikana eli viimeisen vuoden aikana:

  - £4milj. Hotelliin (Aston Hall)

  - £5milj. lahjoitusta jollekin museolle

  - £n.14milj. Bodymoor Heath - harjoituskompleksin saneeraukseen

  + paitasponsori Acornsin kanssa (joku lastensäätiö) ilmaiseksi (menetys n.£2milj.)

   

  Jos nuo ns. hyväntekeväisyydet olisi jäänyt tekemättä niin Barrynhan olisi voinut myydä 11miljoonalla. :smile_ani:

   

  Eri asia on se, että tulevatko nuo houkuttelut median tietoisuuteen. Hyvänä esimerkkinä voidaan pitää 2004 EM-kisoja, jotka menivät Gerrardin osalta pieleen juuri näiden kosiskelujen vuoksi :rolleyes_ani:

   

  Aika lailla eri asia jos kositaan kesällä kauden päätyttyä. Arvokisojen aikaan ei edes "herrasmiessäännöt" kiellä pelaajaneuvotteluja. Siinä olen kanssanne samaa mieltä, että tuota väärää tapaa kyllä käytetään valioliigassa enemmänkin.

   

  Turhaan tässä on enempää kinastella tuosta 18miljoonan siirtokorvauksesta. Teidän mielestä se on liikaa...minun mielestäni vähintäänkin sopiva.

   

  Jos teitä Poolin miehiä kiinnostaa niin Martin O`Neill on antanut jälleen lausunnun Barryn tilanteesta http://www.avfc.premiumtv.co.uk/page/NewsDetail/0,,10265~1338337,00.html


 3. 18 miljoonaa puntaa on Barrysta liikaa, siitä ei pääse mihinkään. Mihinkään ManUun ja Carrickiin on Liverpoolia ja Barrya turha verrata. Barry on mielestäni vähintään Carrickin tasolla pelaajana, mutta hänellä on kuitenkin ikää selvähkösti enemmän. Lisäksi Poolille ei ole kuitenkaan niin tyypillistä maksaa sitä kuuluisaa lädilisää kuin esimerkiksi ManUlle tai Chelsealle. Nämä vielä suuremmat joutuvat niitä paljon maksamaan, koska kaikki tietävät, että sitä hilloa riittää.

  Mielestäni voi verrata. Barry ja Carrick on saman ikäisiä (synt.-81). Kyllä Liverpool lukeutuu mielestäni siihen kastiin jolla on ollut ja on tälläkin hetkellä rahaa käytössään siirtomarkkinoilla. Itsekin sen tavallaan myönnät alla olevalla lauseella. Lisäksi Barryn vertaaminen Carrickiin oli vain yksi esimerkki siitä, että 18milj. ei todellakaan ole liikaa. Nyt puhutaan kuitenkin englantilaisesta maajoukkuemiehestä joka on Villan kapteeni ja pelin sielu.

  Sikäli on vielä hassua, että piikittelet Rafaa ja Poolia aiheesta. Poolhan on tunnettu siitä, että pelaajasiirroilla joudutaan aina pakkasen puolelle. Eli kalliilla ostettu pelaaja...

   

  FinVilla on sen sijaan täysin hakoteillä siinä, että Benitez olisi typerä. Vanha sanonta menee: Se ei ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa. Jos et ole huomannut, Aston Villa liikkuu siirtomarkkinoilla myös tällä periaatteella. Totta kai omista pelaajista nyhdetään niin paljon kuin ikinä mahdollista. Ja on myös ilmiselvää, että kaikki ostot pyritään ainakin pienemmissä seuroissa (siis niissä, joissa rahat joudutaan laskemaan, eli kaikki poislukien kaksi aiemmin mainittua) tekemään mahdollisimman edullisesti.

  Oli ehkä väärin sanottu minuta, että on typerä pelaajakaupoissa. Tarkoitin ennemminkin tarjouksissaan ja omissa "hintalapuissaan" enkä pelaajakaupoissa. Tottakai omista nyhdetään niin paljon kuin mahdollista jne, mutta joku raja siinäkin saisi olla. Jos sitä rajaa ei ole niin saa samanlaisen maineen kuin Rafalla tällä hetkellä Englannissa on (muualla kuin Liverpoolissa, Manchesterissä ja "Chelseassa"). Järkevää on ostaa halvalla ja myydä kalliilla. Naurettavaa on tarjota älyttömän pieni summa siirtokorvaukseksi toiselle seuralle arvokkaasta pelaajasta. Etenkin jos pyyntihinta on suurinpiirtein tiedossa (tässä tapauksessa oli 18milj. tiedossa, mutta tarjottiin 13milj.)

   

  Olisiko FinVilla sinusta järkevää ajatella, että jos pyydämme omista pelaajistamme paljon, meidän on myös maksettava muiden pelaajista paljon? Vai kenties: Myymme omat pelaajamme halvalla, niin kai te muutkin myytte meille halvalla?

  No ei tietenkään. Kuten selvitin mielipidettäni jo tuossa aikaisemmassa kommentissa.

   

  Sikäli on vielä hassua, että piikittelet Rafaa ja Poolia aiheesta.

  Tähän kommentoisin sen verran, että Liverpool ja Rafa ovat olleet todella mauttomia koko Barry-sagassa. Sen vuoksi piikittelen. Raivostuttaa ehkä eniten se, että kyseisellä herralla ei ole minkäänlaista kunnioitusta Aston Villaa kohtaan! Miltäs itsestäsi tuntuisi jos esim. Arsenal ja Wenger alkaisi ensi kauden loppupuolella (huom. sellaisena aikana jolloin ei sopimuksen alla olevien pelaajien kanssa saa neuvotella) houkutella Gerrardia Arsuun? Lisäksi Wenger alkaisi medialle keskustelemaan, että voisimme maksaa Gerrardista 10miljoonaa ja Gerrard itse haluaisi varmasti tulla pelaamaan meille. Wenger ei mielestäni kunnioittaisi yhtään Liverpoolia ja sen jälkeen kun Rafa ilmoittaisi ettei ole siirron esteenä jos hinta on kohdillaan (vaikka 20milj.) niin Wenger tarjoiasi 11milj. Sen jälkeen Arsenalissa pelaava hyvä kaveri Adebayor alkaisi houkuttelemaan myös Gerrardia vaihtamaan seuraa. Gerrard pitkän mietiskelyn jälkeen ilmoittaisi, että:"Mulla on kyllä sopimusta 2 vuotta jäljellä, mutta Benitez viettää aikaansa vain Euroopan mestaruuskilpailuissa eikä vakuuttele minulle enää kolmatta kertaa kuinka haluaa minun jäävän Pooliin. Ei tässä rahasta ole kiinni, mutta ei Liverpool ole tehnyt mitään pitääkseen minua joukkueessa. Jos sitä ei lasketa, että juttelin kuitenkin Benitezin ja omistajan kanssa ja he vakuuttivat minulle kuinka tärkeä heidän mielestään olen ja kuinka haluaisivat minun jatkavan. Se oli viimeinen niitti kun manageri ilmoitti, että ei aio olla siirron esteenä, koska ei kuulemma halua estää jos joku ei halua Liverpoolissa pelata. Mikä sika. Mutta ei tässä nyt missään nimessä rahasta kiinni ole. Tyydyn tottakai tähän vaatimattomaan £50 000 viikkopalkkaan. Arsenalkaan ei tarjoaisi kuin jotain £100 000"

   

  Siinä tilityksessä tuli kai minun kantani jo aika selväksi. Mitään itkua se ei ole, koska Barry ei ole korvaamaton. EHdottomasti haluaisin, että jatkaa Villassa (10 vuotta jo takana). Totuus kuitenkin on se, että Barry munasi itse hyppäämällä "pomonsa" varpaille. Sääli, sillä niin arvostettu henkilö Barry Birminghamissa on. Lisäksi mies on ollut aina niin rehti reilu ja maltillinen kaikissa haastatteluissaan, että ihmetyttää moinen sammakon lipsauttaminen. Agentilla on tietysti näppinsä pelissä. Fanien silmissä Barrysta alkaa tulla petturi. Sitä hän ei missään nimessä olisi jos olisi ilmaissut mielipiteensä tyylikkäämmin. Ja vaikka olisi siirtynyt Pooliin niin silti Barry olisi lähtenyt Villa-legendana. Nuo News Of The World-kommentit lopettivat Barryn arvostuksen kertaheitolla.

   

  Se on varmaa, että Villa-Pool peleissä on ensi kaudella extra latausta. Toivottovasti pääsen paikalle 30.8. Villa Parkille. Ja kyllä...aion buuata 42 000 muun kanssa Barrylle(?), Benitezille ja Gerrardille. :smile_ani:


 4. The package is £15m now plus £2m in potential add-ons. Eli 15 milj. + ehkä jotain lisää.

   

  The Sun.....you never know.

  No ei todellakaan tiedä. Virallinen lausunto Aston Villan virallisilla kotisivuilla on kuitenkin luotettava tieto. "The report in today's paper of a £17m offer for Gareth Barry is inaccurate (= virheellinen)." http://www.avfc.premiumtv.co.uk/page/NewsDetail/0,,10265~1337748,00.html

   

  Ja tarjous on ollut taas ilmeisesti joku "Rafa-tarjous". Luuleeko Benitez O`Neiliä ja Lerneriä tyhmiksi?


 5. Villa hylännyt 3 tarjousta, mutta nyt Barry vaatimassa pääsyä siirtolistalle, mikä alentaisi hintaa 10-15%, kun ei tarvitse pelaajalle maksaa osaa siirtokorvauksesta. £18M on ehdottomasti liikaa!

   

  Miksi £18 milj. on liikaa? Jos verrataan vaikka Carrickiin (18milj.) niin mielestäni ei tuo hinta ainakaan liikaa ole! 2- vuotta sopimusta jäljellä, maajoukkue mies, oman joukkueen kapteeni (ja oli myös yhdessä pelissä Englannin kapteeni), vasen jalkainen (arvostetaan Englannissa, koska niitä ei "kasva puissa"), monta loistavaa kautta putkeen ja yksi valioliigan parhaimpia pelaajia. Lisäksi mies on englantilainen joka nostaa aina hintaa.

   

  Benitez on kyllä lähtenyt säälittävälle linjalle. Mies rupesi "keskustelemaan" siirrosta median välityksellä. Lisäksi Barryä on houkuteltu Liverplopiin kesken viime kauden!Ei taida olla sallittua valioliigassa neuvotella sopimuksen alaisen pelaajan kanssa kauden mittaan jos siirtoikkuna on kiinni (?).

   

  Barry ei tule pelaamaan enää Villassa, se on varmaa. Suututti O`Neilin arvostelemalla tätä kansainvälisessä lehdessä. Lisäksi kannattajat ovat pettyneet ja suuttuneet suureen sankariinsa.

   

  Saattaa jopa olla, että Barry ei pelaa koko ensi kaudella? Ei ainakaan jos Rafa ei tee kunnon tarjousta. Nuo naurettavat 10 ja 13 miljoonan punnan kaltaiset tarjoukset tulee O`Neill hylkäämään. Suostuisiko Benitez myymään Gerrardia 13 miljoonalla punnalla?

   

  p.s. miten Benitez voi olla niin tyhmä noissa pelaajakaupoissa. Omat pelaajat on älyttömän kalliitaa ja muiden huippupelaajia yrittää saada pilkkahintaan.


 6. Tässä puolestaan listaa tammikuun 2008 huhuista:

   

  Miguel (Valencia)

  Justin Hoyte (Arsenal)

  Nélson (Benfica)

  Jose Boswinga (Porto)

  John Arne Riise (Liverpool)

   

  Jermain Defoe (Spurs)

  Eidur Gudjohnsen (Barcelona)

  Peter Crouch (Liverpool)

  Darren Bent (Spurs)

   

  Ricardo Quaresma (Porto)

  Marco Caneira (Valencia)

  Ishmael Demontagnac (Walsall)

  Danny Riordan (Celtic)

  Jonathan Zebina (Juventus)

   

  Kovia nimiä listassa. Toivotaan nyt, että edes 3 tarttuu haaviin. Boswinga oikeaksi laitapakiksi, Quaresma keskikentälle ja Defoe kärkeen. Sen jälkeen Villa kolkuttelisi Champions Leaguen ovea.


 7. Itse ottelussa tuomari oli aivan ulkona koko pelin ajan. Vääriä tuomioita molemmille joukkueille jatkuvalla syötöllä. Ei nyt vaan jaksa enempää..

   

  :scared:

  Siinä olet oikeassa, että vääriä tuomioita tuli tuomarilta. PÄÄOSIN ne kyllä meni niinpäin, että Chelsea hyötyi. Kaiken kukkuraksi tuomari P.Dowd ilmeisesti halusi väkisin Chelsean voittavan. Viittaan tässä väitöksessä siihen loppuhetken vapariin mistä Ballack laukoi johtomaalin. Tilanteessa kukaan ei koskenutkaan J.Coleen! Molemmat liukuivat palloa kohti ja Cole itse asiassa tuli itse jalka edellä päin Villan pelaajaa (en muista kuka oli...ehkä Reo-Coker).

   

  Ette arvaa kuinka paljon ottaa päähän ns. suurien joukkueiden tuomarisuosio varsinkin viimeisen 10 minuutin aikana. Nyt oli taas lähellä, että tuomarin avustuksella Chelsea olisi voittanut. Voitto Chelsealle olisi ollut täysi vääryys. Olin jo rikkoa tv:ni, mutta onneksi sain hillittyä itseni. Onneksi Villa sai tasoitettua vielä kerran.

   

  Hieno peli loppujen lopuksi. Harmittavaa oli näin "meidän" kannalta se Knightin ulosajo ja rankkarikavennus. Ilman sitä Villa olisi tod.näk. vienyt kaikki pisteet Birminghamiin. Zat "puujalka" Knight nukahti vaan taas väärällä hetkellä ja Ballack oli riisipussijaloilla liikkeellä. Heppoisasti mies kaatui, mutta oikea tuomio tuo pilkku oli. Ihmetyttää vaan se, että Ballack joka on tunnettu "kovana jätkänä" kaatuu noin kevyesti. Tuskin Knight ehti mieheen edes koskea.

   

  Yhtä kaikki. Molemmille pinna AIVAN LOISTAVASTA JALKAPALLOVIIHTEESTÄ!


 8. Ei ole Chelseallakaan kaikki kunnossa.... :thumbsup1:

  Turhaa selitystä Mourinho!

  En yritä provota, mutta ei esim. Fergie ole sanonut mitään tuollaista esim. Reading matsista. Kehui vastustaajaa ja sanoi että olisi pitänyt viimeistellä paremmin yms.

   

  Luulin jo Mourinhon lopettaneen tämän, kun ei ollut hetkeen kuulunut. Mutta ei. No, omapa on asiansa.

  Mukava kuulla, että joskus meille top4:sen ulkopuolisillekin joukkueille annetaan tunnustusta! Kiitos G.Rossille siitä.

   

  Itse peli olisi voinut kääntyä kuinka tahansa. Villan avausmaali oli elintärkeä. Jos Chelsea olisi sen saanut tehtyä niin lopputulos olisi ollut täysin erilainen (Chelseaa vastaan on hankala nousta takaa-ajoasemasta). Shaun Wright-Phillipsin penkittäminen oli mielestäni Mourinholta erittäin huono veto. Villan kannattajana minulle nousi (varsinkin 1. puoliajalla) kylmä hiki otsalle joka kerta kun SWP sai pallon haltuunsa. Erittäin tärkeä voitto Villalle. Itseluottamus nousee todella paljon kun Chelsean kaltaisia huippujoukkueita pystytään voittamaan.

   

  Tuli muuten mieleeni ottelua seuratessani Chelsean peli Liverpoolia vastaan. Huvittavaa, että tuomari pyysi anteeksi pelin jälkeen kyseenalaista rankkarituomiotaan (Lampardin tasoitus). Kauden avausottelussa Gerrard iski voittomaalin vaparista vieläkin kyseenalaisemman vihellyksen jälkeen. Ei Villalle anteeksipyyntöä kuulunut :). Mikähän Liverpoolista tekee niin "tärkeän", että saa erilaista kohtelua?


 9. Ajattelin harmitella tilannetta täälä teidän sivuillanne, koska viimeksi "meidän palveluksessa" ollut PELIMIES joutuu lopettamaan uransa. CHRIS SUTTONin parhaat vuodet osuivat Rovers-aikaan (ja ihan hyvin pelasi myös Celticissä).

  Harmin paikka koko silmävamma. Löytyisiköhän Suttonille vielä käyttöä Balckburnin organisaatiossa?


 10.  

  Nugent voitaisiin hoitaa Evertoniin, mikäli Beattie myytäisiin todella pois sopivaan hintaan.

   

   

  Saattaa olla hankalaa hoitaa Evertoniin jos O`Neill tosissaan haluaa miehen meille. Huhuissa ollut jo pitkään ja oravannahkoja löytyy. Saas nähdä mihin mies matkaa. Beattie otettaisiin ilomielin vastaan Birminghamissa. O`Neill etsii (ainakin) isokokoista- / voimahyökkääjää ja Beattiehän on sellainen parhaasta päästä.


 11. Sopimuksessa on mitä luultavammin kohta, jossa sanotaan että ei saa pelata omaa joukkuettaan vastaan. Eli luultavasti häntä ei nähdä kentällä, eikä vaihdossakaan.

  Näinhän se mitä todennäköisimmin on. Ainakaan kahteen peliin ei Bardo siis pääse edes penkille.

   

  Larsson tekee tänään vähintään yhden maalin, ja se on melkein toivottavaa, jottei jää apinaa selkää. Hänet lainattiin tänne tekemään maaleja ja niitä toivottavasti nähdään.

  Toivotaan, että tekee. Toivotaan ettei tee huomenna ;)

   

  Manu vie Villaa 3-1.

  Taistelupeli 1-1 (maalit: OGS ja JPA).


 12. Ajattelin laittaa tänne linkin joka on mielestäni loistava: http://www.newsnow.co.uk/newsfeed/?name=Aston+Villa

  (Eli oman joukkueen saat tarkkailuun kun menet aloitussivulle ja laitan sinne headline searchiin oman joukkueesi nimen.)

   

  Tällä pystyn helposti seuraamaan mitä omasta joukkueestani uutisoidaan ympäri maailman nettisivuilla. En ole varma onko tämä kaikilla jo tiedossa...toivottovasti auttaa edes yhtä Valioliiga-friikkiä.


 13. Mielenkiintoista nähdä miten Henke debyytissään onnistuu. Larssoniahan huhuiltiin pitkään Aston Villaan siirtymisestä. O`Neill kun on jo hankkinut kolme entistä Celtic-pelaajaan.

   

  Olisi mukavaa nähdä myös "oma koira" Phil Bardsley Villan kokoonpanossa. "Poikahan" on siis meillä loppukauden lainalla.

   

  Kyllä ManU selvä suosikki on, mutta missään nimessä tästä ei helppoa peliä tule. Siitä voitte olla varmoja. Chelsea tasuri antoi pelaajille itseluottamus-boostin.


 14. Tässä jonkinlaista listaa ketä on liitetty Aston Villaan tammikuun 2007 siirtoikkunan ollessa auki:

   

  Phil Bardsley (puolustaja) Man. Utd.

  Jermaine Defoe (hyökkääjä) Tottenham

  Robbie Keane (hyökkääjä) Tottenham

  Darren Bent (hyökkääjä) Charlton

  Shaun Wright-Phillips (laituri) Chelsea

  Barry Ferguson (keskikenttä) Rangers

  Jimmy Floyd-Hasselbaink (hyökkääjä) Charlton

  Matthew Upson (puolustaja) Birmingham

  Nicolae Dica (keskikenttä) Steua Bucharest

   

  Monta muutakin nimeä on ollut esillä, mutta tässä esimakua siitä ettei ainakaan huhuista jää kiinni. Toivotaan nyt, että kovia vahvistuksia tulee koska rahaa pitäisi ainakin löytyä. Uusi omistaja Lernerkin on vakuuttanut, että "pätäkkää" löytyy ainakin yli 20M hankintoihin tammikuussa!

×