Jump to content

eldoo

Members
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About eldoo

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 04/19/1991

core_pfieldgroups_99

 • Interests
  jalkapallo
 1. Olen Barca Fani (vaikka tuossa lukee tottenham) -Ronnie saisi lähteä. -Ghudjonseenin otteet eivä ole vakuuttaneet minua. -En vain jotenkin tykkää Iniestasta hän saisi lähteä.
 2. Huhuja (AC Milan)

  Toivottavasti Barca ei myy tähti pakkiaan Milaniin. Mutta Ronaldinho (ronnie)saisi kyllä lähteä Milaniin. Milan voi maksaa jopa 60-100 miljoonaa euroa.
 3. Siirtohuhuja (Barcelona)

  En usko että Etoo lähtee . Mutta Gudhjonseen saisi lähteä. Tilalle vaikka Adriano tai se Palacio. Toivottavasti joku nuori:sleep: . Minusta Barcan pitäisi nuorentaa jengiään. Toivottavasti Diego tulee Barcaan:sleep:. Hän olisi ainakin nuori.
 4. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Kuka tämä Palacio on? :boogy:
 5. Siirtohuhuja (Barcelona)

  Tiedättekö mistä näkyy pelaajasiirto huhut (suomenkielisenä)? Jos Deco lähtee (olen kuullut tälläisiä huhuja) kuka täyttää hänen paikkansa. . :jester: kuka täyttää hänen paikkansa.pystyykö sneijder pelaamaan keskellä? jos hän edes siirtyy barcaan. Minusta Ronnie saisi lähteä. Juve tarjoaa hänestä jopa 100 miljoonaa euroa!!!!!!! VAU!
 6. Chelsea valioliigan voittoon?

  Pystyykö Chelsea ohittamaan Manun Voittaakseen valioliigan? Siihen minä ainakin uskon:boogy: . Uskotteko te?
 7. Chelsea

  Mutta Cambiassohan voi pelata vasemmalla:howler: vai voiko?Entäs pitäisikö hyökkäystä vahvistaa vaikka Zlatanilla.Taino en usko että Zlatan lähtee Interistä jossa hänellä menee tosi hyvin.
 8. Chelsea

  Ribedy voisi olla hyvä vahvistus Chelsean keskikentän laidalle:hug:. Entä muut tähdet esim. Cambiasso ja muut houkutteet. Mutta kohtahan Chelsean reservit ovat täynnä tähtiä ja palkatkin ovat sellaisia että kohta rahat loppuvat ja Chelseaa joutuu konkurssin.Joukkueen omistaja omistaa kuitenkin niin paljon rahaa että konkurssiin menee kauan aikaa.
 9. Chelsea

  malouda Malouda voisi hyvä vahvistus Chelseaan. Mutta pääsisikö kentälle? En usko.Ja luopuuko Lyon tästä tähdestä? Topparia tarvittaisiin en ole vakuuttunut Carvalhon otteista. Malouda varmaan annettaisiin Chelseaan todella kalliilla jos häntä edes päästettäisiin Cheseaan.
 10. Didier Drogba

  Drobgalla on ikävä tapa filmata. Hän kuuluu kuitenkin maailman parhaimistoon. Nopeus on Drobgan valtti.Hän on maali pörssin kärjessä 13 maalilla.
 11. Mourinhon lausunnot Everton pelin jälkeen

  Jhonson kyllä kurotti palloon. Mutta tuomari varmaan näki väärin. Everton on tällä hetkellä 8 sarjataulukossa eli ihan hyvin mukana kärki porukassa. Chelsea on toisena Manun jälkeen.
×