Jump to content

Wickerman

Members
 • Content count

  578
 • Joined

 • Last visited

About Wickerman

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 05/25/1990

core_pfieldgroups_99

 • Location
  Helsinki
 1. Konsoli-/tietokonepelit (ei jalkapallo)

  Tietääkö joku foorumin Fallout-faneista milloin toi update/patchi/lisäversio tulee jossa peliä pystyy jatkamaan storyn loputtua? Ja jumaleisöns et se loppu oli ahistava tai jotenkin lannistava, pettynyt olin kuitenkin kun creditsit lähtivät pyörimään. Muuten katsottuna ehdottomasti viime vuoden paras peli!
 2. Nippelitiedon autuutta...

  IHAN villinä: Jason Statham?
 3. Nippelitiedon autuutta...

  West Ham, itä-lontoosta kun kerran on .. Jäbällähän on kyseisen joukkueen tarra bassossakin. Sille tarjottiinkin muistaakseni ammattilaissoppari fudiksessa, en kyllä muista mikä joukkue oli kyseessä, mutta musiikki ja Eddie vei miehen.
 4. Fifasta kuuluu

  inter nyt vielä nostaa niitä omia pelaajia mukaan, eikä tuollainen säädäntö varmasti kovinkaan paljon Italiassa vaikuttaisi, useimmilla joukkueillahan on jo toi vaadittu määrä (juvella Chiellini, Legro, Marchionni/Camo, De Ceglie ja Marchisio joskus, Del Piero, Giovinco, Amaurilla kaksoiskansallisuus (?)...). Briteissähän tuosta seuraisi ongelmia, ManU taitaa olla ainut huippujengi jolla on kotimaisia kasvatteja enemmän kuin kolme avauskokoonpanossa?
 5. Opiskeluketju

  Oli ne penkkarit melkosta juhlaa (pollet pysäytti meijän koulun yhen rekan ), HBLlään päästiin, NRJjiillee päästin kans huutamaan ja meijän rekka näkyi YLEn uutisissa, risteily.. noh kolmelta sammuin, v*tuttaa kun sai sit jälkeenpäin kuulla et meno sillo vast alkoi .
 6. Jääkiekko

  Toronton suomalaiset kyllä osaa :D! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=NIldwIt-lNI]YouTube - Vesa Toskala messing around with interviewer[/ame]
 7. Loistavaa musiikkia

  Allekirjoitan . Toinen: Laulu: James LaBrie Kitara: John Petrucci Basso: John Myung Rummut: Mike Portnoy Syna: Jordan Rudess Eikä tämä ole mikään yli DT-fanin paska heitto vaan oikeasti nämä jäbät ovat kaikki oman instrumenttinsä jumalia (LaBrie ehkä poikkeus, mutten osaa kuvitella Dickinsonia noitten kanssa ).
 8. Juven ottelut 08-09

  Kyllä minä tuon tiesin, mutten ymmärrä miten tuo vaikuttaa paitavalintaan, NHihan kaikissa on.. No eipä hätiä midiä. Onko tuo Buffonin pelaaminen muuten varmaa? Arjalainen toki pelaa hyvin mutta Gigi voisi jo pikkuhiljaa palata täyteen kuntoon.. Marchionni laidalta hevonv*****n ja kasassa on jo kova jengi.
 9. Paras derby?

  Miten niin "paitsi Italiassa", kai nyt sielläkin on ne perinteiset derbyt, plus tietenkin Derby d'Italia, mutta siinä nimikin kertoo kaiken, vähän samahko tilanne kuin El Clasicollakin (ilmeisesti tän porukan mukaan).
 10. Juven ottelut 08-09

  Häh? Kaikissahan on se New Holland-merkki? IMO kyllä ne siniset paljon hiänompia kun ne kultaset ..
 11. Paras derby?

  Ihan näin vain rupesin kelaamaan että miksi kaikki pitävät El Clasicoa jonkinmoisena derbynä? Barcelona ja Madrid nyt suht koht kaukana toisistaan.. Ja ettei mene täysin OT: Derby della Mole, ehdottomasti
 12. Juven ottelut 08-09

  1-1 Oli sitten mahollisuus kiritä eroa interiin oikein urakalla mutta ei tainnut jätkiä kiinnostaa.. harmittavan munatonta peliä, taas. Alussa ihan unessa, puolustus nyt edes yritti. Marchionnin voisi jo myydä ja ostaa joku joka oikeasti olisi edes jotenkuten Camon tasoa tuolla oikealla. Mellberg ja Momo pelin parhaat, Seba olisi voinut olla avauksessa jo Catania-tyyliin. 1-1, näin tänään.
 13. *Ihmettelyketju*

  Mikks kaijkki kaljat onniiinsaaaaatanan kalliit stadis...Perkulee ku vittumsistku ei oo varaa tällasee-------
 14. Vuoden foorumisti 2008

  Kolme ekaa tein samalla systeemilla kuin maz 5p Public Enemy 4p Il Capitano 3p Lavanche 2p Antiko 1p Luis Garcia
 15. Ei kannata ottaa tuosta vaan sen yhden jengin ja sen perusteella haukkua ostojoukkueeksi. Ei kukaan voisi väittää ettei yksikään euroopan huipulla pelaava joukkue olisi noilla kriteereilla "ostettu joukkue" kaikkihan käyttävät uskomattomia summia rakentaessaan joukkueita, ja Barca nyt sattui hankkimaan paikkaajia esim. Ronaldinholle, joka tietenkin oli tuntuva osa joukkuetta. Sitäpaitsi kuten Cule huomautti niin veikkaisinpa että Barcalla on eniten omia kasvatteja pelaamassa (vrt Real, ManU, Chelsea, Arsenal). Toki silloin tällöin tullut niitä ärsyttäviä, turhia hankintoja Barcankin puolelta (Milito, Henry), mutta en voisi väittää että muutkaan jengit olisivat sellaisia tekoja tehneet.
×