Jump to content

Wickerman

Members
 • Content count

  578
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Wickerman

 1. Yleistopic

  Tällainen jo löytyy melkeinpä jokaiselle joukkueelle, joten miksipä ei vanhalle rouvalle . Uudet nettisivut: http://juventus.com/site/eng/homepage.asp jos minulta kysytään niin on tämä kyllä aikamoinen parannus, niin ulkoasuisesti kuin sisällöllisestikkin. Pitää tässä vielä se special membership hankkia että pääsee niittenkin sivuja katselemaan .
 2. Konsoli-/tietokonepelit (ei jalkapallo)

  Tietääkö joku foorumin Fallout-faneista milloin toi update/patchi/lisäversio tulee jossa peliä pystyy jatkamaan storyn loputtua? Ja jumaleisöns et se loppu oli ahistava tai jotenkin lannistava, pettynyt olin kuitenkin kun creditsit lähtivät pyörimään. Muuten katsottuna ehdottomasti viime vuoden paras peli!
 3. Nippelitiedon autuutta...

  IHAN villinä: Jason Statham?
 4. Nippelitiedon autuutta...

  West Ham, itä-lontoosta kun kerran on .. Jäbällähän on kyseisen joukkueen tarra bassossakin. Sille tarjottiinkin muistaakseni ammattilaissoppari fudiksessa, en kyllä muista mikä joukkue oli kyseessä, mutta musiikki ja Eddie vei miehen.
 5. Fifasta kuuluu

  inter nyt vielä nostaa niitä omia pelaajia mukaan, eikä tuollainen säädäntö varmasti kovinkaan paljon Italiassa vaikuttaisi, useimmilla joukkueillahan on jo toi vaadittu määrä (juvella Chiellini, Legro, Marchionni/Camo, De Ceglie ja Marchisio joskus, Del Piero, Giovinco, Amaurilla kaksoiskansallisuus (?)...). Briteissähän tuosta seuraisi ongelmia, ManU taitaa olla ainut huippujengi jolla on kotimaisia kasvatteja enemmän kuin kolme avauskokoonpanossa?
 6. Opiskeluketju

  Oli ne penkkarit melkosta juhlaa (pollet pysäytti meijän koulun yhen rekan ), HBLlään päästiin, NRJjiillee päästin kans huutamaan ja meijän rekka näkyi YLEn uutisissa, risteily.. noh kolmelta sammuin, v*tuttaa kun sai sit jälkeenpäin kuulla et meno sillo vast alkoi .
 7. Jääkiekko

  Toronton suomalaiset kyllä osaa :D! [ame=http://www.youtube.com/watch?v=NIldwIt-lNI]YouTube - Vesa Toskala messing around with interviewer[/ame]
 8. Loistavaa musiikkia

  Allekirjoitan . Toinen: Laulu: James LaBrie Kitara: John Petrucci Basso: John Myung Rummut: Mike Portnoy Syna: Jordan Rudess Eikä tämä ole mikään yli DT-fanin paska heitto vaan oikeasti nämä jäbät ovat kaikki oman instrumenttinsä jumalia (LaBrie ehkä poikkeus, mutten osaa kuvitella Dickinsonia noitten kanssa ).
 9. Juven ottelut 08-09

  Kyllä minä tuon tiesin, mutten ymmärrä miten tuo vaikuttaa paitavalintaan, NHihan kaikissa on.. No eipä hätiä midiä. Onko tuo Buffonin pelaaminen muuten varmaa? Arjalainen toki pelaa hyvin mutta Gigi voisi jo pikkuhiljaa palata täyteen kuntoon.. Marchionni laidalta hevonv*****n ja kasassa on jo kova jengi.
 10. Paras derby?

  Miten niin "paitsi Italiassa", kai nyt sielläkin on ne perinteiset derbyt, plus tietenkin Derby d'Italia, mutta siinä nimikin kertoo kaiken, vähän samahko tilanne kuin El Clasicollakin (ilmeisesti tän porukan mukaan).
 11. Juven ottelut 08-09

  Häh? Kaikissahan on se New Holland-merkki? IMO kyllä ne siniset paljon hiänompia kun ne kultaset ..
 12. Paras derby?

  Ihan näin vain rupesin kelaamaan että miksi kaikki pitävät El Clasicoa jonkinmoisena derbynä? Barcelona ja Madrid nyt suht koht kaukana toisistaan.. Ja ettei mene täysin OT: Derby della Mole, ehdottomasti
 13. Juven ottelut 08-09

  1-1 Oli sitten mahollisuus kiritä eroa interiin oikein urakalla mutta ei tainnut jätkiä kiinnostaa.. harmittavan munatonta peliä, taas. Alussa ihan unessa, puolustus nyt edes yritti. Marchionnin voisi jo myydä ja ostaa joku joka oikeasti olisi edes jotenkuten Camon tasoa tuolla oikealla. Mellberg ja Momo pelin parhaat, Seba olisi voinut olla avauksessa jo Catania-tyyliin. 1-1, näin tänään.
 14. *Ihmettelyketju*

  Mikks kaijkki kaljat onniiinsaaaaatanan kalliit stadis...Perkulee ku vittumsistku ei oo varaa tällasee-------
 15. Vuoden foorumisti 2008

  Kolme ekaa tein samalla systeemilla kuin maz 5p Public Enemy 4p Il Capitano 3p Lavanche 2p Antiko 1p Luis Garcia
 16. Ei kannata ottaa tuosta vaan sen yhden jengin ja sen perusteella haukkua ostojoukkueeksi. Ei kukaan voisi väittää ettei yksikään euroopan huipulla pelaava joukkue olisi noilla kriteereilla "ostettu joukkue" kaikkihan käyttävät uskomattomia summia rakentaessaan joukkueita, ja Barca nyt sattui hankkimaan paikkaajia esim. Ronaldinholle, joka tietenkin oli tuntuva osa joukkuetta. Sitäpaitsi kuten Cule huomautti niin veikkaisinpa että Barcalla on eniten omia kasvatteja pelaamassa (vrt Real, ManU, Chelsea, Arsenal). Toki silloin tällöin tullut niitä ärsyttäviä, turhia hankintoja Barcankin puolelta (Milito, Henry), mutta en voisi väittää että muutkaan jengit olisivat sellaisia tekoja tehneet.
 17. Juven ottelut 08-09

  0-1 Vitun paska ottelu, vitun paskamunkkimaali ja ei jumaleisöns et Juven peli oli paskaa.. Luovutti sitten sen maalin jälkeen ehkä syyskauden tärkeimmässä ottelussa (!), on se ihme kun Ranieri ei saa jengiä syttymään sitten millään, ainakin veteraanit Camo ja Nedved edes yrittivät. Marchionni taas umpipaska, seuranaan Molinaro ja Legro. Inter ei ansainnut voittoa, muttei sitä tehnyt Juvekaan.
 18. UEFA Champios League

  Grande JUVE once again!!!! Del Pierolta, ja koko jengilta loistava matsi! Tiago ehka yllattavin onnistuja, vaikkei loistomatsia pelannutkaan. Kuitenkin ihme ettei Camoa nahty viimeisilla minuuteilla.. Sen verran paskasti Marchionni (taas) pelasi. btw: terveisia leijonaporukalle Roomasta, loytyi sentaan yksi toinen Juvekannattaja taalta, kehui pinturicchion taivaisiin .
 19. Juven ottelut 08-09

  Voipi olla noin, mutta vaikea sanoa että olisi meidän käsissä kun vielä kärkeen on noin pitkä matka. Violan tippumiseen en nyt näin heti alkuun usko, luulenpa että Mutut ja Montelivot pitävät sen verran kovaa meteliä Firenzessä että pysyvät ainakin kärkikamppailussa mukana (villi heitto) helmikuuhun asti. Voi myös olla että CL-matsit ovat liikaa heille (ja miksei myös meille, aika kovaa vauhtia ollaan menossa jatkoon). Jännää tästä vielä tulee .
 20. Avatarit

  Juven nykypäivä ja tulevaisuus; Alessandro Del Piero ja Sebastian Giovinco .
 21. Juven ottelut 08-09

  Nytkö sitten lähtis? Pakkovoitto otettu ja katseet Roma-peliin, toivottavasti jäbät laittavat niitäkin vastaan samanlaisen Madrid-näytöksen pystyyn! Muutenkin Juvelle kelpaa nämä muut tulokset tänään, vaikka kärkikolmikko jatkoi voittokulkuaan, interia lukuunottamatta. Vähän vaikealta kyllä näyttää ja vaikka ollaankin "vain" 5p jäljessä niin onhan tuossa edellä nyt aikamoinen määrä jengejä jotka pystyvät luultavasti (mutta toivottavasti ei) pitämään tasonsa yllä.. (milanojengit, Udinese varmistaa että kärjessä on edes joku bianconero, violallakaan kauhean paskasti ole pelannut.)
 22. UEFA Champios League

  LOOOOOOISTAVAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! GRANDE JUVE!!!!!!!! Sanokoot kuka tahansa että tappio olisi ollut parempi Juven jatkon kannalta niin en yksinkertaisesti voisi sanoa etten toivoisi voittoa mustavalkoisille riippumatta tilanteesta. YLEkin puhui eniten siitä että Real pääsisi melkein varmasti jatkoon voitolla, mutta nyt jäbät pistivät hanttiin ennenäkemättömällä tavalla! Koko joukkueen yleisilme oli parasta mitä olen itse nähnyt sitten calciopolin ja Ranierikaan ei onnistunut vaihdoillaan pilaamaan ottelun, vaan joukkue pelasi rutiiniomaisesti puolustuksessa ja hyökkäyksessä (aina kun lähdettiin sooloilemaan turhia niin meni mönkään). Kuten Mara ja Kanerva totesivatkin puoliajalla pystyi Juve pelaamaan vastahyökkäyksillä paremmin kuin koskaan aikaisemmin (IMO) ja Amaurin ja Kapun viimestelyt olivat vähintään maailmanluokkaa, tuskinpa olisi kukaan muu ampunut siitä paikasta. Nedved pelasi vanhalla tutulla tavalla ja niitä väsymisen merkkejä ei huomannut lainkaan. Sissoko oli kuin höyryjuna ja tuntui siltä että mies oli koko ajan pallossa kiinni. Puolustuksessa Chiellini piti pakettia yllä Manningerin kanssa ja voin turvallisesti sanoa etten ole KOSKAAN nähnyt Molinaron pelaavan näin hyvin, vaikkei ollutkaan joukkueen parhaimmistossa. Pakko myöntää etten heti ymmärtänyt Brazzon tuomista kentälle Marchision tilalle mutta nyt huomattiin että kokemus on valttia tietyissä matseissa, ja tämä sattui olemaan yksi niistä. Ranierin pitäisi kuitenkin tajuta että tämä systeemi ei välttämättä toimi "pieniä" joukkueita vastaan ja esim Giovincon pitäisi päästä niissä otteluissa kentälle. Epäonnistujia ei kauheasti ollut mutta ne huomattiinkin aika selvästi. Marchionni oli aivan yössä koko matsin ajan ja vaikka Brazzo pelasi puolustavasti aivan loistavasti niin oli hän hyökkäystilanteissa aivan hukassa. Molinaron tilanne oli periaatteessa toisin päin eikä hän ollut ihan terävimmillään puolustuksessa, esim. loppupuolella Robben tuntui koko ajan olevan aivan yksin laidalla. Voi toki olla niinkin että Molinaro ei yksinkertaisesti ole sitä samaa luokkaa muitten pakkien kanssa (luultavasti näin). Kapun syötöt olivat surullisen usein myös aivan umpisurkeita, vaikka niistä saikin sen idean. Madrid ei sitten tainnut onnistua missään, onneksi heillä oli Sneijderin tykki ja RVNän uskomaton taito löytää jämämaalipaikkoja. Puolustus tuntui hajoavan käsiin aina kun Amauri, Nedved ja Del Piero pääsivät vauhtiin, seurauksena kaksi maalia täysin puolustuksen piikkiin. Toivottavasti tämä sitten sytyttää joukkueen pelaamaan loppukauden samalla tavalla! Forza Juve! +++ Chiellini ++ Amauri + Nedved
 23. Now Playing

  Pistetäänpäs tällainenkin pystyyn.. Ekaks ehkä vähän turhan ilmiselvä : np: Iron Maiden - The Wickerman
 24. Camp Nou

  Sama, ei ollut mikään tuskallinen matka muistaakseni. Todella hieno jalkapallokompleksi. Veikkaisin myös että perille pääsee ihan paikallisilta kyselemällä.
 25. Ranieri ulos???

  Itse olen aika pitkälti Antikon kanssa samaa mieltä. Ranieri ei ole missään nimessä ollut huono, mutta on reippaasti parantamisen varaa. Ranieri taitaa olla sellainen valmentaja, jonka peli perustuu aika pitkälti siihen omaan joukkuerakenteluun, mikä ei Italiassa nykypäivänä ole mahdollista (DD osoitti tämän). Tällä hetkellä tarvittaisiin joku joka pystyisi ottamaan Seccon mokuista kaiken mahdollisen irti, ja Ranieri ei ole mielestäni ihan tarpeeksi hyvin soveltunut tähän systeemiin. Muutenkin taitaa olla kaverin eka kerta näin ihan huipulla (Serie A kärkikamppailu ja UCL) joten annettaan kaverille vähän aikaa.. vielä. En kuitenkaan usko että muutos olisi parempaa, joukkue menisi luultavasti vielä enemmän sekaisin tyylivaihdosta ja taisteltaisiin siinä sitten UEFA-paikoista, nyt on onneksi vielä sen verran kautta jäljellä että jopa kärkeen on mahiksia.
×