Jump to content

shevchenko#7

Members
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

About shevchenko#7

 • Rank
  Junior Member
 • Birthday 01/03/1992
 1. Chelsean nettikauppa

  http://chelseafinland.shoppi.fi/ Tuolta löytyy kaikennäköistä, mutta ei varsinaisia pelipaitoja, jos haluat kokeilla, ja nuo onkin sitten Supporters tuotteita, ei varsinaisia Chelsea tuotteita. Supportersplace.com, suosittelen, vaikka onkin kallis. (Miten sen nyt ottaa) Itse en ole tilannut ja omaan vain Ballackin pelipaidan isän tuomana Bulgariasta, ja Lampardin pelipaidan itse ostamana Egyptistä. (Halpiksia..)
 2. FA Cup Final 19.5.

  Joo, kun en ala uutta tällästä Chelskille tekee, ni tänne saa varmaa vapaasti postailla. Hyvät fiilikset jäi, kun katteli peliä. Lievittää vähän sitä, että ei europeleissä tai valioliigassa pokaaleja tullut, niin Englannin molemmat cupit vietiin nimiimme. Drogba on kyllä kova kaveri. Eli hyvät fiilarit, hyvä päivä.
 3. Markus Heikkinen

  QPR:rästä uusi Suomalaisseura? Kannattaisin Heikkisen siirtoa Rangersiin täysin, onhan hän erittäin hyvä pelaaja. Taso ei kumminkaan taida riittää minkään valioliiga porukan avaukseen säännöllisesti.. Siirrolle, joka toivottavasti toteutuu
 4. Didier Drogba

  Drogba
 5. Chelsea 2007/2008

  Järkevää, jos Mouri ei osta pelaajia. Lähtijöitä kumminkin tulee, se on nyky Chelseaa, kun huippupelaajia on joka paikalle kaksi, tulee peliajasta puutetta.
 6. Siirtohuhuja (R.Madrid)

  Sisään: Quaresma/Ribery Metz (tuli jo) Reyes Soldado Ulos: Roby Carlos Becks Pavon Cassano Uskon, että Emerson ja Mahamadou jatkaa..
 7. Chelsea 2007/2008

  Ja rahaa on paljon Unohdin tyystin Alexin.. Eli siis sitten Boula sinne missä pippuri kasvaa. Glen Johnson on kyllä ollut Pompeyssa hyvä.. Vaan löytyykö kaverille peliaikaa Bluesissa, vai pistetäänkö kasvamaan lisää jonnekkin? MORAIS KYPROKSELLE?! No voihan helevetti..
 8. Chelsea 2007/2008

  Miltä pitäisi Bluesin näyttää? Maalivahdit: Petr Cech, Carlo Cudicini, Lenny Pidgeley. Hankinnat maalivahteihin: Ei tarvita. Jos Cech loukkaantuu, CC korvaa varmasti ihan ookoosti. Puolustustajat: John Terry, Paulo Ferreira, Ricardo Carvalho, Khalid Boulahrouz, Ashley Cole, Wayne Bridge, Alex. Hankinnat puolustajiin: - Terry tietenkin toppari Carvalhon kanssa, tuuraajana on Alex, viime vaiheessa Boula, jos jää. Laidoilla on hyvä tilanne. Ferreira, Bridge ja Cole, sekä Carvalho voi pelata myös laidalla. Keskikenttämiehet: Michael Ballack, John Obi Mikel, Michael Essien, Frank Lampard, Joe Cole, Shaun Wright-Phillips, Filipe Morais, Joe Keenan. Hankinnat: Steve Sidwell tod. näköisesti. Keskustassa Essien, Mikel ja Lamps, laidoille olis Cole, Ballack, ja SWP. Sidwellistä en tiedä mitään. Hyökkääjät: Didier Drogba, Andriy Shevchenko, Salomon Kalou, Ben Sahar, Scott Sinclair. Hankinnat: Toivottavasti joku kelpo pelimies. Sahar ja Sinclair oppimaan jonnekki alasarjaan. Suunnitelma: Sheva kovalla rahalla Milanoon ja joku kova kärki meille Englannista. Toive kentällinen: ----Sheva-----Drogba---- SWP-Lamps-Essien-Ballack Ferreira-Alex-Terry-A.Cole ------------Cech-----------
 9. Sing for the champions...

  Täytyy sanoa todella, että parempi voitti. Ei hemmetin hemmetti ku Giggs, Scholes, Vidic, VDS, Ronaldo, Rooney ja kumppanit osaa olla hyviä. Eli oikeelle meni mestaruus... Ja seuraava meneekin sitten Lontooseen, Stamford Bridgelle.
 10. Chelsea valioliigan voittoon?

  Ei sitte tullu.
 11. Manchester City - Manchester United 5.5

  Mitä Ballin, Dickovin ja kumppaneiden päässä liikkuu? Ihme sikaa. Eka alotin kannustamaan Cityä, mutta Ballin tallomisen jälkeen myönnän, että aloin jopa toivoa ManUn voittoa, koska mestaruus alkoi jo olla menetetty. Ihan mukava matsi oli!
 12. Arsenalin siirrot kausina 07-09

  Jotain huhuja on ollut, että Real Madrid olisi ostamassa miestä, mutta uskon olevan aika pilipali tietoa.
 13. Gloryhunt. No ei kokonaan. Itse valitsin joskus 2004 Chelsean, koska joukkueeseen virtasi hyviä ja mielenkiintoisia pelimiehiä. Viimenen niitti oli 2005 kun joukkueeseen liittyi SWP ja Essien. Eli pelaajista on lähtösin Chelsea seuraaminen,ja kannattaminen, ei varsinainen fanittaminen. Myönnän pitäväni myös pikkuveljeni lailla Realista. Muita on QPR, AC Milan ja Werder Bremen.
 14. Jose Mourinho

  Mitäs mieltä olette? Potkua persauksille, vai pahvit ehjänä ensikauteen? Koska pidän Josen tyylistä hoitaa joukkuetta, antaisin ensikauden vielä Joselle, ja jossei tulosta tule europeleissä, ja joukkue rakoilee näin pahasti kuin tällä kaudella hommataan joku uus. Eniten pelkään, että Rupla-Roman potkii Josen, ja ottaa jonku hemmetin Hiddinkin tai Capellon tilalle.
 15. Sieniliiga 2006-2007

  Kyllä menny Gattuso puhumaan ohi suunsa, jos oikeasti on mennyt sanomaan Liverpoolin pelkästään puolustavan. Liverpool pelaa, ikävä kyllä tällä hetkellä tehokasta ja järkevää jalkapalloa. Milanoa silti kannatan.
×