Jump to content
Sign in to follow this  
McIllroy

Barthez

Recommended Posts

Mielestäni todella hyvä juttu, jos United pääsee Barthezistä eroon. Parin viime vuoden aikana Barthez ja toinen kaljupää (Veron) ovat aiheuttaneet lukuisia vaaratilanteita ja maalejakin omassa päässä :( . Miesten taidot ovat toki kiistattomat, mutta kurinalaisuudesta ei voi puhua näiden herrojen kohdalla lainkaan. Älyttömät riskit ja hirveät harhasyötöt ovat seuranneet toisiaan. Virheiden seurauksena on mennyt muutamia tärkeitä maaleja omiin. :evil: . Nythän omissa ei ole pahemmin kolissut kun nämä kaksi herraa eivät ole olleet huseeraamassa kentällä :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

hiano homma ois jos fransmannit tosiaan nyt sais sovittua ton asian, en nimittäin henkilökohtaisesti usko barthezin lähtöön ennen kun itse näen. :twisted:

on jostain syystä mennyt usko ranskalaisiin liikemiehiin... :evil:

mutta olis erittäin hyvä juttu kun menis loppukaudeks back to marseille. siälä sais peliaikaa kuitenkin jossain määrin ja treenaiskin tod.näk. kovemmalla nälällä. ehkä ens kaudella taas manussa?!?! aatelkaa nyt, (etenkin jos ois esim vuosi 1998) fabien barthez kakkosmaalivahtina.. ei nyt mikään ihan huono tilanne, vai!?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Barthez sitten jää ManU:n riveihin, kun FIFA esti lainasiirron Marseilleen. Kuitenkin Barthez toivoo pääsevänsä siirtymään Marseilleen kun siirtoikkuna aukeaa tammikuussa. Toivottavasti siirtyy pois ManU:sta niin palkkakulut vähenevät. Kannattaisiko Fergusonin peluuttaa Barthezia Cup peleissä, niin Barthezin arvo voisi parantua. Nyt siirtokorvauksen saaminen epätodennäköistä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rahaa ei saa kyllä millään ilveellä, hyvä jos selviää joutumatta maksamaan vielä osaa palkastakin, keskivertopalkka Unitedissa on kuitenkin aika iso verrattuna esim. Marseilleen. Jos kiinnostus on olemassa, ei kannata kariuttaa sitä peluuttamalla kylmää miestä. Sieltä kun poksahtaa sellainen huonon päivän esitys, niin maksetaan sitä palkkaa vielä ensi kaudellakin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ei sitä fabiania kannata pelaamaan päästää!!! korkeintaan liigacupin peliin Albionseja vastaan. Sillä äijällä on karannu ote pelaamiseen. on sillä varmasti hirveä hinku päästä pelaamaan, sillä tätä tahtia menettää pian paikkansa maajoukkueessa. ainoa keino pelastaa uransa edes osittain on vaihtaa seuraa heti kun mahdollista ja hyväksyä mahdollisesti huomattavasti pienemmät tulot. unitedissa tulevaisuutta ei ole.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fabien lähtee tammikuus siirtoikkunan auettua Marseilleen ja vaihdossa tulee Van Buyten paikkaamaan Ferdinandia, joka toivottavasti ei saa mitään rangaistusta päättäjäkolmikolta. :roll:

Share this post


Link to post
Share on other sites

kiva ku lähti...toivottavasti ei tuu takas!!!

 

kiva ku lähti...toivottavasti ei tuu takas, olihan se hyvä moke alkuun ja torjui ManUlle pisteitä monesti mut toisaalta veikin niitä monesti. ja ihan hyvä että palas ranskaan syömään patonkia :D toivotaan Timille pitempää ja parempaa tulevaisuutta. uskon Timin pitävän pään kylmänä eikä anna "tähteyden" nousta päähän niin kuin epäilen fransmannille käyneen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×