Jump to content
Sign in to follow this  
Antiko

Zizou-laulu: "Mi è partita la testa"

Recommended Posts

Hah! Italialaiset ne osaa ja jaksaa: DJ Renée -niminen artisti on vääntänyt Zidanen pääpuskun innoittamana rallatuksen, joka kulkee nimellä "Mi è partita la testa" eli "Minulta on lähtenyt pää/järki"

 

Laulu alkaa jotakuinkin siitä, että ihmetellään, mitä Materazzi oikein tokaisikaan Zizoulle. Dj Renée pyytää, että Zizou kertoisi hänelle. No sitten Zizou luettelee ketä kaikkia Marco loukkasikaan: siskoa, äitiä, ukkia, perhettä, Marseillea, mekaanikkoa, parturia, trikoloria, Ranskaa, Peugeotia, Baudelairea jne. jne. voitte poimia listasta haluamanne. Sitten Zizou selittää, että hän on herkkä ihminen, jota ei saa loukata, koska hän menettää helposti järkensä/päänsä!

 

Kertosäe menee, jotenkin näin "Zizou, Zizou, il più forte del mondo non sei tu! Zizou, Zizou, un campione del monde non sei tu!" eli Zizou, Zizou, sinä et ole maailman paras! Zizou, Zizou, sinä et ole maailmanmestari!" :mrgreen:

 

Ja se on aivan totta maailmanmestareita ovat Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Materazzi (!), Grosso, Camoranesi, Gattuso, Pirlo, Perrotta, Totti , Toni, valmentaja Marcello Lippi, ja lopuksi espulsi Zizou (ulosajatut Zizou)!

 

KUUNTELE LAULU TÄSTÄ LINKISTÄ: http://mediacenter.gazzetta.it/MediaCenter/action/player?uuid=55b03dd6-1b11-11db-96d8-0003ba99c53b

 

I-TA-LIA I-TA-LIA CAMPIONE DEL MONDO! ZIZOU NOOO!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×