Jump to content
Sign in to follow this  
ilmo

Lippuja peleihin?

Recommended Posts

Voisiko joku vihjata miten on helpoin saada lippuja Poolin kotipeleihin. Tarkoitus olisi mennä ennen joulua

 

Jos omistat luottokortin niin pääset helpolla lukemalla lippujen hankinta ohjeet virallisilta sivuilta.

Jos et omista niin väännöksi menee:rolleyes_ani:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rekisteröidyt FF2:lle ja laitat yv:tä nimimerkille "Liverbird". Se kaveri tietää ja neuvoo.

Eikö paitsion puppeleilla ole antaa vinkkiä omilleen? :crybaby: Elkää peljätkö, liverböördi lueskelee tiemmä myös paitsiota. :sleep:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Puhelinkin on keksitty, jos haluaa sitä käyttää. Eli voi soittaa ticket-officeen ja kysyä, onko lippuja vielä jäljellä. Virallisen faniklubin jäsenyys helpottaa ja luottokortti (Visa/Master Card) on aika välttämätön.

 

Sitten on se tapa, jolla itsekin olen hankkinut lippuja. Mene kannattajien pubin eteen turistin näköisenä ja rahaa taskussa, niin kyllä joku tulee kysymään, onko Sinulla lippua. Siinä voit välillä käydä fanikaupasta hakemassa oman Fowler-paitasi ja palata sitten pubin eteen seisomaan. Eikä mene kuin hetki, kun sama kyselijä tulee paikalle ja kysäisee, että haluaisitko lipun otteluun. Sitten mennään pubin vessaan keskustelemaan ja tavara vaihtaa omistajaa. Omalla kohdallani se tarkoitti, että sain 2 lippua paikkoihin oman vaihtopenkkimme takaa 3. penkkiriville, ja että ystäväni sai 100 puntaa seteleinä. Voitimme Chelsean 5-1. Ei harmita edelleenkään se satsaus.

 

Eli kyllä yleensä aina pääsee peliin, jos on riittävästi pelimerkkejä. Tietysti on kivempaa, jos ne on saanut jo valmiiksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lyhyesti ja yksinkertaisesti. Jos et ole Fancard-holder, paasaantoisesti unohda koko juttu. Katso http://www.elkrynet.fi kohdasta Vapaa sana ja Lippukokemuksia Englannista. Ilman Fancardia olisi ilmeisesti paassyt katsomaan Carling Cupin kotimatsia Readingia vastaan viime viikolla. Kaikki muut ottelut on myyty loppuun paljon ennen General salea. Credit Card Linelta voi saada lippuja, jos ne tulevat General saleen. Pitaa antaa henkilotiedot ja luottokortin tiedot. Visa kelpaa, Amex kai ei. Siksi mulla on molemmat, kun Amex ei usein kelpaa.

 

Fancard-holderiksi paasee liittymatta OLSC:n jaseneksi, koska Anfieldilla kaupassa oli Fancard-holdereita, jotka ei saaneet OLSC:n jasenille kuuluvaa alennusta ostoksista. Mutta sita saat selvittaa itse.

 

Anfield vaikenee ja vetaytyy yopuulle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anfieldin vieressä on pub nimeltään The Albert. Sen edessä on aina lipunmyyjiä. Aston Villa peliin pyydettiin 150 puntaa, mutta kun en kiinnostunut, sanottiin, että mitä tarjoat. No sain sitten lopulta ihme säkällä lipun normaalihintaan, joten jäi selvittämättä, millä lippu olisi lähtenyt oikeasti. Ennen Reading-matsia kuulin porukan puhuvan, että 60 puntaa olisi riittänyt. Se on selvää myös, että isoissa matseissa liput ovat kalliimpia kuin pienissä.

 

Pimeän lipun ostossa on tietysti aina riskinsä. Benitlez taisi kertoa, että jotkut norjalaiset olivat saaneet väärennetyt liput.

 

Fancardin hankinta on muuten sillä lailla helppoa, että menee vain Poolin kotisivuilla kohtaan Get a Fancard. Osoite tälle sivulle suoraan on http://www.liverpoolfc.tv/tickets/fancard.htm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voisiko joku vihjata miten on helpoin saada lippuja Poolin kotipeleihin. Tarkoitus olisi mennä ennen joulua

Oma kokemus viime joulukuulta 10.12.2005 LIVERPOOL FC - m'boro

 

Ilman FanCardia ja luottokorttia "mahottomuus"

 

Ostimme lennot manchesteriin asuimme siellä hotellissa. (ei ollut otteluun lippuja)

 

Lauantai aamulla lähdettiin kohti LIVERPOOLIA junalla maksoi 7,5£ edes takaisin eikä ollut väliä millä junalla meni tai tuli. (ei juuri mitään)

Keskustasta kävelimme (ei kannata) Anfieldille. 2-3kilsaa ennen stadionia autot/bussit ei liiku mihinkään 30min ennen peliä (ruuhkaa).

Porukka yrittää myydä lippuja stadionin lähettyvillä mutta hinnat voi olla mitä tahansa.

 

Käveltiin lippuluukulle ja kysyimme onko lippuja päivän peliin ja ystävällisesti herra kysyi montako tarvitaan. 3 lippua eikä maksanu ku 29£ per naama.

 

3 pääsi vierekkäin helposti. Paikat oli katsomossa MAIN STAND block:MF row:28 seat:279 (ns. piippuhyllyllä, mutta pelin näkee paremmin silti kuin kotoa.)

 

Manchesteriin on helppo mennä edulliset hotelli ja matka ei ole pitkä LIVERPOOLIIN (ei kannata mennä pelin jälkeen POOL kamat päällä Pubiin siel. kokemusta on) Muuten porukka ottaa rennosti vastaan jalkapallo vieraat.

 

Nyt etsimään halpa majoitus ja lennot sitten kohti Anfieldiä.

 

PS. Itse uskon että "joka" peliin saa lippuja Anfieldin luukulta ennen peliä. Vähemmän tietenkin Chelsea, Manu ja Chämppäri peleihin.

 

KEVÄÄLLÄ UUSIKS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onnistuin saamaan lipun Liverpool-Aston Villa otteluun edellisenä päivänä lippuluukulta. Yhden penkkirivin päässä oli myymätön paikka meikäläiselle. Jos on muutenkin menossa tuohon suuntaan, kannattaa ehdottomasti käydä kysäisemässä ennen kuin alkaa ostaa pimeästi. Lippuluukku on Kop Endissä myymälän ja museon vieressä.

 

Mutta jos haluaa ostaa lipun ennakkoon, ovat Fancard ja Visa aika lailla pakollisia lähes aina. Liverpoolin liput tulevat poikkeuksetta myyntiin niin, että pienellä ryhmällä on mahdollisuus alkuvaiheessa ostaa lippuja (osakkeenomistajat, kausilipun haltijat, e-season lipun haltijat ja PTS-ohjelmassa mukana olevat). Sitten tulevat Fancard-holders ja vasta lopussa jos lippuja on jäljellä ns. general sale.

 

Esimerkiksi Liverpool-Bordeaux -peliin pääsin puhelimella läpi, mutta minulle ei myyty lippua, kun Fancardillani ei ollut jo Liverpool-PSV -ottelua. Tällaiset lisärajoitukset ovat lähes poikkeuksetta mukana. Sain lipun ennakolta vasta edellisen viikon keskiviikkona, kun kaikki rajoitukset Fancard-holdereilta poistettiin. Ja se myynti alkoi vasta sitten, kun selvisi, että Bordeaux ei käytä koko kiintiötään (istuin siis siinä katsomonosassa, jossa Pool-Reading -matsissa oli Readingin kannattajia).

 

Lippujen saanti esimerkiksi Middlesborough- tai Reading-otteluihin on hirveän paljon helpompaa kuin ns. isoihin peleihin. Manchesterissa asunut tuttava totesi, että ManCityn kannattajien keskuudessa Boro-otteluita pidetään ns. tylsinä peleinä, joihin ei ole suurta kiinnostusta. Niinpä sainkin hyvin helposti lipun ManCity-Boro -peliin. Pool-Villa -peliin en päässyt puhelin- enkä online-myynnistä läpi ruuhkan takia, Reading-otteluun pääsin puhelimella läpi 2 kertaa (eka kerralla puhelu katkesi jossakin Etelä-Ruotsin erämaassa juuri kun olin antamassa luottokortin numeroa taksin takapenkiltä Jonköpingin ja Nässjön välillä).

 

Eli omat kokemukseni ovat, että kyllä Poolin peliin lipun saa aina jollakin hinnalla. Jos matkan tarkoitus on vain jalkapallo, kannattaa hankkia Fancard ja yrittää varmistaa lippu ennakolta. Poolin sivuilta kohdasta Tickets löytyvät Latest Ticket Newsit, joista näkee, milloin lippuja voi mikäkin ryhmä ostaa. Kun joku ottelu on merkitty olevan sold out tai sivuilla ei ole ollut myyntitietoja vielä, puhelinpalvelussa on ollut vain nauhoite, kun olen yrittänyt soittaa lippunumeroihin.

 

Lopuksi vielä todettakoon, että itse olen täällä yrittänyt keskustella nimenomaan mahdollisuuksista varmistaa liput ennakolta. Seurasin itse viime viikolla 7 ottelua, joista ainoastaan Valioliigaottelu Liverpool-Aston Villa oli epävarma ennen matkaa. Vaihtoehtona mietin ottelua Bolton-ManU, mutta sinne ei myyty lippuja ennakolta, jos ostajalla ei ollut ostohistoriaa seurassa aiemmin, eikä lippuja voinut ostaa paikan päältä, kun poliisi oli määrännyt matsin All ticket matchiksi. Eli stadionilla ei myyty lippuja ollenkaan. Kahteen muuhun Valioliigapeliin, Mestarien liiga -peliin ja UEFA-cup -peliin liput järjestyivät. Alasarjoissa voi myös törmätä tuohon All ticket match -käytäntöön, joten kannattaa tarkistaa pelit ennakolta. Muistaakseni Tranmeren seuraava vierasottelu Brightonissa on esimerkiksi sellainen jostakin syystä.

 

Minusta Liverpoolin keskustasta Queen's Squaren tai Lime Streetin kulmilta on aika sopiva matka kävellä Anfieldille Scotland Roadia pitkin. Kun lähtee Scotland Roadia eteenpäin, reitti on opastettu sekä Anfieldille että Goodisonille tärkeimmissä risteyksissä. Jos sellainen puolen tunnin kävely, jota voi hyvin rytmittää yhdellä tai kahdella pubikäynnillä, ei maistu, taksilla pääsee myös helposti. Taisi olla reilut 5 puntaa Anfieldilta Lime Streetin rautatieasemalle. Jos menee pelipäivänä, kannattaa ottaa taksi varmaan vain Everton Valleyn kulmaan (Anfieldhan on Evertonin kaupunginosassa) ja kävellä siitä loppumatka (olisko 10 minuuttia).

 

Tiedoksi, että edestakainen Manchester Piccadillylta tai Victorialta tai Oxfordilta Liverpoolin Lime Streetille maksoi nyt 10,50 puntaa. Ehdottomasti kannattaa ostaa aina edestakainen, jos sellaisen aikoo tehdä.

 

Ai niin, yksi juttu. Se on nyt varmaan makuasia, mutta itse viihdyin kyllä enemmän Liverpoolissa kuin Manchesterissa.

 

Hei, mä näin juuri itseni televisiossa Liverpool-Reading -amtsissa. Olin Main Standissa pelaaja-aitiosta vasemmalle ja jonkin matkaa ylöspäin se katsoja, jolla oli punainen paita päällä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tiedoksi, että otteluun Liverpool-Portsmouth olisi saanut äsken (myynti alkoi tänään) onlinesta ihan hyvin liput (tämä palvelu Fancard-holderseille). Samaan peliin myydään puhelimitse credit Card lineltä lippuja ilman Fancardiakin myös tästä päivästä alkaen.

 

Ja sitten on tietysti hyvä muistaa, että kyse on keskiviikkopelistä, ei lauantain matsista. Mutta ei se lipun saanti kuitenkaan ihan toivotonta ole, jos siellä päin liikkuu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Help...............!

 

Terve......!Osaiskohan joku sanoa viel et onnistuskohan tollainen homma et menis

vaan lippuluukulle anfieldillä pelipäivänä tai edellisenä ja onnistus lipun tai pari ostaa.....?Kyseessähän on virallisesti "SOLD OUT"-peli (vs. WIGAN 21.4.2007)....? Vuosi sitten oli kait onnistunut joltain kun noita edeltäviä viestejä luin.Velipoika sinne on menossa ja lennot,hotellit on "pulkassa" mut LIPPUJA anfieldille ei saanut "fancardeista" huolimatta.

 

Mites noi "pimeätliput"...kuinkas luotettavia ne myyjä...joku puhu jostain pub albertista edellä....?Informoikaa joku jos viitsitte.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Terve......!Osaiskohan joku sanoa viel et onnistuskohan tollainen homma et menis

vaan lippuluukulle anfieldillä pelipäivänä tai edellisenä ja onnistus lipun tai pari ostaa.....?Kyseessähän on virallisesti "SOLD OUT"-peli (vs. WIGAN 21.4.2007)....? Vuosi sitten oli kait onnistunut joltain kun noita edeltäviä viestejä luin.Velipoika sinne on menossa ja lennot,hotellit on "pulkassa" mut LIPPUJA anfieldille ei saanut "fancardeista" huolimatta.

 

Mites noi "pimeätliput"...kuinkas luotettavia ne myyjä...joku puhu jostain pub albertista edellä....?Informoikaa joku jos viitsitte.....

Itse kävin katsomassa Liverpool - Sheffield United. Lippuluukulle ei päässyt ellei ollut varannut lippua etukäteen; pari isoa järjestysmiestä seisoi siinä edessä ja ilmoitti, että kaikki liput ovat myyty. Pimeiden lippujen ostajia kyllä näkyi, mutta myyjiä ei ainakaan pääkadulla. Voi sitä yrittää saada vielä liput lippuluukulta, mutta HYVIN epätodennäköistä. Luulisi, että ''B-luokan'' peliin saisi helposti liput, mutta ei :lick:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse kävin katsomassa Liverpool - Sheffield United. Lippuluukulle ei päässyt ellei ollut varannut lippua etukäteen; pari isoa järjestysmiestä seisoi siinä edessä ja ilmoitti, että kaikki liput ovat myyty. Pimeiden lippujen ostajia kyllä näkyi, mutta myyjiä ei ainakaan pääkadulla. Voi sitä yrittää saada vielä liput lippuluukulta, mutta HYVIN epätodennäköistä. Luulisi, että ''B-luokan'' peliin saisi helposti liput, mutta ei :lick:

Samaa kuulin mboro-pelistä,ei näkynyt pimeiden lippujen myyjiä. 3pv ennen peliä taitaa tulla peruutetut liput takas myyntiin eli kannattanee käydä kyselemässä.

Itse saatiin puhelimella 3 lippua Wigan-matsiin,n.1 1/2h tunnin soittamisen jälkeen..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Syksyllä ennen Aston Villa -peliä oli perjantaina mustan pörssin kauppiaita runsaasti siinä Albertin kulmilla. Mutta kuten sanoin, menin ensin kysymään lippuluukulta ja sain kuin sainkin sieltä lipun. Pyysivät 150 puntaa AV-matsin lipusta, mutta eiköhän siitä olisi saanut tingittyä. Virallinen lippuni taisi maksaa 34.50 Anfield Endin katsomonosassa ihan sen maalin takana, johon matsin kaikki 4 maalia tehtiin.

 

Olen aikanaan ostanut mustasta pörssistä lipun Chelsea-otteluun pelipäivänä. Silloin joku kulki kyselemässä "do you have tickets" ja sitten kun menin seisoskelemaan Albertin eteen, kyseltiin uudestaan. Osto tapahtui sitten Albertin vessassa. Tämäkin tapahtui aika reilusti ennen ottelun alkua, ehkä puolilta päivin, kun peli alkoi klo 15.00. Liput (2 kpl) olivat kelvollisia kyllä, mutta jotain hämärää siinä oli, koska emme löytäneet paikkoja niille. Istuimme sitten jossakin siellä päin, missä oli tyhjää. Ei oikein auennut se juttu, mutta kakkaako siitä, kun päästiin peliin ja voitettiin.

 

Liikkeellä on kuulemma ollut myös epäkuranttia kamaa eli väärennettyjä lippuja. Yksi vaihtoehtohan on mennä portille kysymään lippujen kanssa, mistäs näillä pääsee sisään, ennen kuin maksaa ne kauppiaalle.

 

Ainakin Valioliigamatseihin ja UCL-peleihin myydään ihan erinäköisiä lippuja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uefa Mikä Siinä Kinnaa?

 

Missä menee oikeuden ja kohtuuden raja kun jaetaan lippuja Chämppäri vinaaliin?

Molemmat joukkueet saavat 17000 lippua. Mikä on aivan liian vähän ainakin liverpool faneille. 9000 uefa arpoo hakemuksien kesken. 20 000 LIPPUA "UEFA FAMILY" MJÖTÄÄÄÄHHH ! ! ! mikä se on tuomarit valmentajat omistajat kaikki mahdollinen turha pukupelleporukka. UEFA HEREILLÄ :wallbang:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olisimme kavereiden kanssa lähdössä hyvästelemään Anfieldin ennen kuin on liian myöhäistä. Kysyisinkin nyt teiltä kokeneemmilta kavereilta vähän kokemuksia/neuvoja. Eli jos joku viitsis vastata esittämiini kysymyksiin, olisin äärimmäisen kiitollinen :sweeteyes:

 

Liput

 

Hommaan varmaan tuon täällä pakolliseksikin mainostetun Fan Cardin, FC, mutta mitä sitten?

 

- Jostain luin että liput tulevat myyntiin 18 päivää ennen peliä. Koskeeko tuo nyt kaikkia vai vaan FC:n omistajia?

- Voinko tilata oman FC:n avulla liput myös kolmelle kaverilleni vai tarvitsevatko he omat korttinsa?

- Onko Liverpool kategorisoinut muut joukkueet? (Eroja hinnoissa ja saatavuudessa.)

- Onko tämän "A kategorian" peleihin mahdollista saada lippuja Suomesta käsin?

- Onnistuuko varaaminen helposti netistä vai kannattaako soittaa?

 

Majoitus

 

- Joku suositteli Manchesteria sopivaksi majapaikaksi, miksi?

- Osaako joku suositella sopivaa hotellia Liverpoolista (tai Manchesteristä :grumpy: )?

 

Lennot

 

- Lentääkö Blue1 Manchesteriin tai Liverpooliin? Entäs Finski? Halpaa vaihtoehtoa tietysti etsitään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse majoituin Liverpoolissa Throstles Nest Hotelissa http://www.throstlesnesthotel.co.uk (jos varaat, sano terveisiä Mr. Artolta from Finland ja kerro hänen suositelleen hotellia), joka on kivasti lähellä keskustaa ja Anfieldiä ja sellainen pieni edullinen perhehotelli, jollaisista pidän. Kaveri oli jossain hotellissa Albert Dockin seuduilla ja kehui sitäkin halvaksi. Hotelleja voi katsella lisää osoitteesta http://www.visitliverpool.com, josta löytyy kaikkea muutakin hyvää tietoa.

 

Liverpool on paljon kivempi kaupunki kuin Manchester mielestäni. Mansessa oli kateltavaa päiväksi, Liverpoolissa kevyesti viikoksi.

 

Finnair menee Helsingistä Manchesteriin ja Ryanair Tampereelta Liverpooliin. Mansesta maksaa edestakainen junalippu lentokentältä Liverpooliin n. 10 puntaa (kannattaa ehdottomasti ostaa edestakainen joka on lähes puolet halvempi kuin kaksi yhdensuuntaista) ja junamatka kestää noin tunnin. Eli on ihan itsestänne kiinni, kumpaan haluatte mennä, välimatka on olematon. Ja maksaa sekin, että tulee John Lennon Airportilta Liverpoolin keskustaan. Tosin Ryanairilta voi saada niin paljon halvemman lennon, että Tampere-Liverpool tulee halvimmaksi.

 

Lippujen myyntitilanteesta saa tietoa osoitteesta http://www.liverpoolfc.tv kohdasta Tickets ja Latest Ticket News. Itselleni kävi ainakin niin, että piti olla sinä päivänä, kun Fancardholders saivat ostaa lippuja, päivä varattu vain soittelulle ja kädessä 2 kännykkään soittamassa koko ajan. Kaverilla sama toimi myös.

 

Valitkaa joku "pikkujoukkue", jos haluatte päästä kutakuinkin varmasti. Ja arkipäivä tai Carling Cup (vai mikä se nykyään on) on aina helpompi kuin lauantai, huipujoukkue ja FA-cup, sanoisin. Lisäksi kannattaa tsekata, onko Tranmere Roversilla kotipeli perjantaina, jos saa liput Anfieldille lauantaiksi. Myös alemmissa liigoissa on hyviä matseja. Manchester Cityn peleihin saa yleensä myös hyvin lippuja ja sama koskee mm. Boltonia yleensä, jos niillä sattuisi olemaan kotipeli saman viikonlopun sunnuntaina tai maanantaina jona olette Anfieldilla lauantaina. Myös Preston ja Wigan ovat lähellä ja uskoakseni ainakin Wiganin katsomossa on tilaa. Ja onhan siellä vaikka mitä seuroja lisää. Nuo mainitsemani ovat niitä, joita itse kävin katsomassa. Blackburnissa kävin myös, mutta junayhteyksien takia piti vuokrata auto sille reissulle, että pääsi takaisin Liverpooliin pelin jälkeen.

 

Että sellaista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suur-kiitokset noista ajatuksista lfcsmith! :hug:

 

Tuon viestin jälkeen on jo paremmat lähtökohdat lähteä suunnittelemaan reissua. Tarkoitus lienee tehdä pidennetyn viikonlopun reissu. Joku reservi/divari-peli siihen voisi kyllä mahtua, mutta esim Lontooseen ei siinä ajassa viitsiä lähteä reissaamaan. Mieluummin käyttää tuon ajan sitten kaupunkiin tutustumiseen.

 

Yksi mielenkiintoinen peli olisi Lokakuun alussa kun Anfieldille saaduu Tottenham. Lienee kuitenkin jo niitä pelejä joihin ei ihan hevillä lippuja saa.

 

Se jäi muuten vielä epäselväksi, että pitikö kavereillakin olla Fan Cardit ja voinko itse tilata neljä lippua yhdellä puhelulla?

 

Kiitos!

 

-Snaques

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yhdellä fancardilla ja soitolla saa max 4 lippua.

 

Noi edellisen viestin arviot olivat viime syksyltä. Aiemmin olen käynyt Anfieldillä niin, että en ollut majoittunut Liverpooliin. Olen ostanut pimeästä Chelsea-matsiin ja päässyt sisälle, mutta kuulemma jotkut ovat saaneet vain kakkaa käsiin pimeästä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

lippuja

 

Mentiin viime tammikuussa Ryanairilla Liverpooliin katsomaan Pool-Chelsea peliä.

 

Liput ostettiin "jobbarilta" koska aamun hitaista liikkeistä johtuen myöhästyimme Oakhill pubin aamujaosta.

 

Maksoimme lipuista 90£/nuppi jotta saimme 3 vierekkäistä paikkaa. Halvemmallakin olisi irronnut jos hajapaikat olisi kelvanneet.

 

Osa "jobbareista" antaa tarkistaa liput tiskillä ja osa taas ei.

 

Taksikuskit ja paikalliset mainosti että tuolta Oakhill pubista saattaa saada lippuja jos menee heti aamulla kun avaavat ovensa (10.00) Hinnasta ei ole tietoa, mutta jonkun näköinen lipunmyyntitiskikin siellä näytti olevan. Pubi sijaitsee parin sadan metrin päästä stadionilta.

 

Väärennösten erottaminen voi olla tosiaankin ihan arpapeliä.

 

Kaupunki yllätti todella positiivisesti, ekat mietteet oli et "mitä hittoa englanninhan piti olla kallis maa" satuttiin varmasti johonkin tammi-ale aikaan sinne, mutta lähes kaikki oli huomattavasti halvempaa kuin suomessa. Nähtävääkin riitti sopivasti.

 

Sen verran sykähdytti matsi ja kaupunki, että tammikuussa taas paikan päälle katsomaan Pool - Aston villa peliä ja vaimokin lähtee mukaan tosin vain ostoksille, kun ei ymmärrä jalkapallon päälle.

 

Harmi vain ettei Ryanair enää lennä Liverpooliin Tampereelta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tiedoksi, että Liverpoolin reservien kotipelit ovat Wrexhamissa, joka on muistaakseni Manchesterin toisella puolella kuin Liverpool. Itse kävin katsomassa Poolin reservejä livenä Wiganissa, johon oli paljon lyhempi matka kuin Wrexhamiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×