Jump to content
Sign in to follow this  
Eiran Ainsworth

Jutustelua...

Recommended Posts

Yritetääs saada kunnon keskustelua tänne missä mennään ja mitä tehdä jne!

 

Itse tässä just kuuntelen matsia ja ajattelin pistää omia mietteitä joukkueestamme.

 

Veikkasin kauden alussa, että olemme tällä kaudella 17:sta. Sitten tuli rypäs hankintoja ja mieli oli korkealla ja salaa alkoi uskomaan parempaan kauteen. JA PASKAT, Rehmanista huomaa että Fulhamissa penkki maistu. Plymouth matsin moka oli jotain aivain hirveää. Nick "rainman" Wardilla on paljon potenttiaalia ja hänet on myös huomattu Valioliigan taholta. Ja mitä äijä tekee, ei taklaa ei taistele sydämellä, koska ilmeisesti pelkää loukkaantumista. Ei maaleja jne. jne. Itse olen vaan semmonen luonne, että mielummin taisteleva puujalka kuin ms. tekniikkakunkku. No nyt saa Bircham mahdollisuuden...

 

Teemme jokaisessa ottelussa todella TODELLA pahoja junnumaisia mokia, ei hyvältä näytä.

 

Oli kiva kuulla Dexterin avausmaalista, ehkä se siitä lähtee. 10 tällä kaudella?

 

Rowlandsia tarvittais, mutta minkäs teet ku oot klesana. Nyt Prav sais käyttää taikojaan ja äijä takas kentille for good!

 

Olemme voittaneet divarimatsin viimeksi 25 helmikuuta. (lukuunottamatta Southend) huh huh...

 

Gary Waddock on varmasti asiansa osaava ärrä sydämellä varustettu mies. Nyt vaan Shittusta rahat meille ja joulukuussa kaupoille? Toppari ja 15-20 maalia kaudessa tekevä hyökkääjä ja laastareita! ?

 

MV= Ok

 

Puolustus = aika pihalla, mitä tehdä?? Meillä on divisioonien hitain pakki, sorry Mauro.

 

Keskikenttä = ok, kunhan kaikki kunnossa.

 

Hyökkäys= AAAAARRRRRRRRGGGHHHH...

 

Ja juuri kun olin painamassa submit, N´Gotty teki B´hamille 0-1, vitun siistiä. PRKL!!!!!!!

 

T: Lode

 

R.T.I.D.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No nyt sitten tuli colchesteriltäkin nuhaan. Paljon on nuoria kokoonpanossa, mikä on, ainakin mun mielestä, periaatteessa hyvä juttu.. taidot tai todennäköisesti kovuus ei vain taida riittää ja se näkyy sarjataulukossa.. Tosine en ole yhtään peliä ärriltä vielä tällä kaudella nähnyt, joten vaikea sanoa mikä mättää. Kuten Eiran Ainsworth yllä on maininnut, niin paperilla meillä on hyvät veskarit, lupaavia puolustajia, yksi divarin parhaista keskikentistä(ilman loukkaantuneita), ja hyökkäys, jossa Pappa Furlong voisi ikänsä puolesta olla melkein kaikkien muiden kärkien faija.. sijoille 14-18, kevyesti.

 

qpr.org:issa vaaditaan Paladinia kovasti ulos, jotkut epäilevät Paladinin haluavan ajaa seura mahdollisimman huonoon jamaan, jotta Loftus Roadin tilalle saataisiin helpommin pystytettyä ostoskeskus tai jotain vastaavaa... Eihän asiat voi olla näin huonosti, eihän??

 

itselläni meni intin takia täysin ohi Paladinin valtaanastumiseen littyvät sekoilut: aseet ja Bill Powerin häätö, vai mitä siellä tapahtuikaan?? Jotenkin olen aina epäillyt GP:n rehellisyyttä, ja nyt olen alkanut jo epäillä tulosten järjestämistä:25.2.06 lähtien yksi voitto. hmmm.. aika helppoja kohteita pelata kun tietää että toinen ei ainakaan voita.. kai jossain aasiassa on sellainenkin vedonlyöntitoimisto, joka palauttaa panokset jos tulee tasuri.. ;)

 

Todella huolestuttavaa..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, ei hyvältä vaikuta ei... Ärrillä tuntuu olevan taas jo perinteeksi muodostunut alkukauden loukkaantumissuma: Paul Jones sairaana, Royce puukon alla, Ainsworth ja Rowlands keskikentältä ja Blackstock, Gallen ja Furs kärjestä lasareetissa. Sinänsä on positiivista että Baidoo ja Ray Jones pääsevät nuorena vastuuhommiin, mutta kunhan ei vain poltettaisi loppuun...

 

Puolustus vaikuttaa kyllä pahalta. Olihan se muistaakseni huono viime kauden alussakin, mutta silloin taisi olla ensimmäisessä kymmenessä ottelussa kymmenenen erilaista puolustuslinjaa... Nyt herrat Rose, Rehman, Stewart ja Milanese ovat saaneet jo aika pitkään harjoitella yhteiseloa, ja silti sanat defensive blunder (jne) löytyvät useammasta otteluraportista. Milanesen syyksi en menisi ihan suoraltaan sanomaan, hän sai ihan hyviä arvioita loppukaudesta, ja näkemässäni pelissäkin pelasi varsin mainiosti (okei, hidas kuin mikä, mutta näytti tv-pelin mukaan olevan vähän paremmassa kunnossa, ja kokemusta ja intoa tuntui riittävän). TV-pelissä muistini mukaan ainakin Stewart vaikutti pirteältä ja taitavalta yksikseen, mutta puolustuksen (ja maalivahdin) yhteenpelaaminen ei näyttänyt kovin vakuuttavalta. Keskikentällä

Oliseh on päässyt kuntoon, josko hänestä olisi Rowlandsin paikkaajaksi? Ainsworthin intoa tarvittaisiin...

 

Vähän kyllä tuo Waddockin ote huolestuttaa. Alkujaan ajattelin, että okei, täytyyhän kaverille antaa mahdollisuus (niinkuin se minusta kiinni olisi... ), vaikka Ollie-fani olinkin. Mutta viime kauden joukkueenhaukunta ja potku-uhoilut eivät vaikuttaneet kovin johtajamaisilta, samoin kommentit siitä, että "tämä ei ole minun joukkueeni, ei ole minun vika". Nyt sitten nähdään miten uusilla, omilla pelaajilla pärjätään... Ja vielä siirtoikkunan viimehetkillä Waddo yritti houkutella ostajia Birchamille ja Bignotille ja jollekulle muulle sanomalla, että he ovat liian huonoja, heistä pitäisi päästä eroon... Hyviä myyntipuheita... Ja nyt kuitenkin Birchiä on kehuttu kovasti viimeisissä peleissä... Myös alun puheet "pelityylin muuuttumisesta" vaihtuivat aika dramaattisesti Colchester-pelin pressissä:

 

"I'm getting sick of coming out here and talking about good football, and I'm sure the fans are as well. I'd rather play the sort of football that wins games."

 

... mikä oli Ollien ideana.

 

Waddolla on nyt takanaan 4 voittoa 22 pelistä. En tiedä pystytäänkö valmentajan vaihdolla asiaa kunnolla ratkaisemaan (mikäli huhupuheisiin on uskominen, joidenkin pelaajien herranpelossa olisi parantamista), raha auttaisi ehkä enemmän... Mutta Waddon tulevaisuus ei vaikuta kovin ruusuiselta.

 

Mitä Paladiniin tulee, mies on vieläkin vähän kysymysmerkki. Onhan hän nyt kai rahaa ja pelaajia tuonut, ja ehkä siitä ex-agenttiudestakin voi olla jotain hyötyä, mutta jotenkin herran otteet Powerin (lennätetään Dunga ensimmäisen kerran boardmeetinkiin antamaan Powerille kenkää) ja Ollien (annetaan lupa puhua Leicesterin kanssa ja sitten ollaan niin kamalan loukkaantuneita kun Ollie varsin todennäköisesti (ja mahdollisesti oikein) tulkitsi luvan suosituksena). Oikeusjuttu sen asesotkun kohdalla kaatui ilmeisesti todisteiden puutteeseen, ja yksi syytetyistä taisi olla ihan kameratodisteidenkin mukaan ihan jossain muualla.

 

Loftus Roadin tontille ei muuten muistaakseni/käsittääkseni saa rakentaa kuin "social housing" eli vuokrakasarmeja - ei kovin houkuttelevaa sijoittajille...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uusi manageri

 

Eikös se Curbishley ole vapaana? John Gregory voisi hyvinkin olla myös halukas, mutta tulokset aiemmissa joukkueissa ovat ailahdelleet. Onko kukaan seurannut, miten Martin Allenin tai Dean Wilkinsin joukkueet ovat pelanneet?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Curbishley on tosiaan vapaana. Waddo tarvitsee kuitenkin vain yhden miehen ja kurssi kääntyy. Oikea puolustaja, Rosen ja Bignotin tilalle. Ja hän on...

 

 

 

 

...Antti Heinola!!!

 

Ok, otan vain takkini. :howler:

Share this post


Link to post
Share on other sites

John Gregory tuntuu nostavan aika monen ärräfanin niskavillat pystyyn, mutta en ole oikein saanut otetta syyhyn. Kenelläkään lisätietoa? Sillä saattanevi olla jotain tekemistä rahojen haaskaamisen ja joukkueiden konkurssinpartaalleajamisen kanssa (sai kai miljoonakorvauksen Derby-potkuista).

 

No, Carling Cupia pukkaa. Josko Waddo onnistuisi...

Share this post


Link to post
Share on other sites

John Gregory tuntuu nostavan aika monen ärräfanin niskavillat pystyyn, mutta en ole oikein saanut otetta syyhyn

Muistaakseni JG:llä on aika "squeaky" ääni, vähän kuin Emlyn Hughesilla aikanaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×