Jump to content
Sign in to follow this  
jmeito

Newcastle - Levadia 28.9.2006 klo 21.30

Recommended Posts

Torstaina on sitten totuuden paikka UEFA Cupin karsinnoissa, tasurilla päästään UEFA Cupin lohkovaiheeseen ja tahkoamaan kohti kannua(niitä ei turhan montaa ole joten kaikki kelpaa).

 

Vieraissa saatiin nihkeä 0-1 voitto ja kotona riittäisi siis tasurikin jatkoon pääsyyn, mutta toivotaan jotain makeampaa. Toisaalta voisi olettaa että vähemmän peliaikaa saaneet saavat nyt sitä enemmän. Levadian ei pitäisi häikäistä materiaalillaan, mutta euro pelit ovat eripelejä :mrgreen: joten mitä vaan voi sattua ja jos Roeder todella haluaa jatkoon niin parhaat peliin vaan. Tietysti näille idän ihmeille voi jo matka olla niin ihmeellinen että se sekoittaa pelaajien päät eikä Obefamin ja kumppaneiden tarvitse kuin pujotella keiloja :boogy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voitto tuli 2-1 ja jatkoon yhteismaalein 3-1. Vaikka en eilisestä pelistä muuta tiedä kuin tuloksen ja mitä netistä on selannut niin kai tuo voitto ihan rutiini pelillä saavutettiin ja Martins sai pari palloa maaliin. Toivotaan että Martinsin hanat olisivat auki seuraavassa liigamatsissakin.

 

Lohkojen arvonta suoritetaan 3.10 Lyonissa jos oikein muistan ja sitten nähdään ketä pitää potkia nokille lohkovaiheessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×