Jump to content
Sign in to follow this  
wayne

Man Utd v FC Copenhagen

Recommended Posts

Tähdenlento nimimerkillä FC Kööpenhamina onkin jo huomenna vastassa.

 

"

The only major doubt for United is Gabriel Heinze, who is still struggling with a hamstring strain.

Manchester United (from): Van der Sar, Kuszczak, Neville, Brown, Vidic, Ferdinand, O'Shea, Evra, Heinze, Solskjaer, Ronaldo, Fletcher, Jones, Scholes, Carrick, Giggs, Richardson, Saha, Rooney, Smith.

 

"

Fletcher ottaa todennäköisesti paikan avauksessa, laidalta.

3 pojongia tulossa :sleep:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fletcher ottaa todennäköisesti paikan avauksessa, laidalta.

 

Toivottavasti ei kuitenkaan. Ja miksi ottaisikaan, kun Giggs ja Ronaldo ovat taas pelikunnossa. Ainoa syy Fletcherin avauspaikkaan saattaisi olla kavereiden lepuutus viikonopun Pool-ottelua silmällä pitäen.

 

Mutta kokoonpanosta huolimatta kolme pistettä pitäisi olla selviö tiistain kamppailusta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mielenkiinnolla odotan avauskokoonpanoa, kun muistaa että viikonloppuna on vaikea Liverpool-peli edessä. Wiganiakin vastaan oli vakionaamoja sivussa, tosin loukkaantumisten takia lähinnä, eikä rotaation. Ronaldo ja Neville pelaavat varmasti tänään ainakin osan, jotta saavat vähän virettä päälle viikonloppua varten. Rooneysta en tiedä, poika tarvitsee minuutteja, mutta ei niitäkään läkähdyksiin asti voi antaa :D Solskjaeria ehdoteltiin myöskin kärkeen jossain ennytmuistamilläsivustolla.

 

 

Tänään on hyvä mahdollisuus varmistaa lohkovaiheesta jatkoon pääsy. Nyt kai sillekin voi ottaa oluen ja vähän tuulettaa, kun viime vuonna ei siihen pystytty. (näin siis sanoin muijalle kun tuli valittamaan kaljanjuonnista viikolla :D)

 

tontulla nauhuri päällä sitä audioclippiä odotellen? ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

VdS

 

O'Shea - Rio - Vidic - Evra

 

C.Ronaldo - Carrick - Scholes - Giggs

 

Saha - Rooney

 

O'Shea oikealla..no katellaan. Näyttää siltä, että 3-0 tulossa.

 

Edit: ja se avaushan oli sitten aivan eri näkönen, vaikka uefan sivuilla tuollaista esittivät.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odotettu tulos hieman "erikoiset" maalintekijät, mutta sekin pelkkää positiivista.. FCC:n maalivahti piti homman tiukkana n. 40 minuuttia, mutta onneksi Scholesy onnistui ennen taukoa... O´Shean maalin jälkeen homma oli selvä...

 

Smudge teki paluun, mutta onnistui ohjaamaan n. 5metrisen Olen syötön ohi maalin.. Rooney nyt entistä lähempänä, mutta jätti maalit sunnuntaiks..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hieno voitto. Jatkopaikka on nyt sillä selvä. :shades: Oli taas hienoa peliä ManUlta eilen. Ekalla jaksolla oli pieni ajanjakso missä Köpiksen pojat vähän yrittivätte pyörittää, mutta muuten oli täysin ManUn hallintaa.

 

Rooney oli jälleen loistava vaikka ei maalitili CLssa auennutkaan. Syötti Sahan aivan avopaikkaan ainakin kahdesti, mutta eipä ollut eilen Sahan päivä.

 

Toinen maali olikin sitten aika onnenkantamoinen (vai oliko? :o ), kun O'shea oltiin jätetty merkkaamatta kulmapotkussa ja Big-John tökkäsi sen jotenkin sisään. Pelasti tuo maali aika paljon O'Shean peliä. Oli nimittäin muuten aika huono.

 

Richardsonin maali olikin sitten vielä suurempi onnenkantamoinen. Richie lähti yrittämään vähän kauempaa ja hyvin siihen asti pelannut Köpiksen maalivahti hörppäsi aika pahasti. Mutta hiinoo, että Richiellekkin saatiin onnistumisia :thumbsup1: Jospa se nyt tuosta sitten lähtisi käyntiin.

 

Onnistujia mielestäni olivat eilen oikeastaan koko joukkue. Eipä sielä oikeastaan ainuttakaa heikkoa lenkkiä ollut. Tästä on hyvä jatkaa Liverpoolin kaatoon. Toivottavasti Rio ja Giggsy saadaan terveeksi siihen otteluun.

 

Smithin paluulle myös :thumbsup1:

 

+++Rooney

++Ronaldo

+Vidic/Carrick

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillähän löytyy omista Peter Crouchin tasoinen mahtava viimeistelijä - John O'Shea :tongue:

Peli meni aika odotetusti ja tärkeää tuollaisissa peleissä on että saadaan kasa maalipaikkoja. VDS esitti kyllä erinomaisen hienon torjunnan, joka olisi saattanut jäädä joltain Reinalta tekemättä.

Eihän tuosta pelistä jäänyt paljoakaan negatiivista sanottavaa.

Saha vain jätti sen pikamaalin tekemättä.

 

EDIT: Ainiin. Paul Scholes! Näitä on odotettu. Nytkö se ketsuppipurkki aukesi?

Tuuletuksista ainakin huomasi että joku karvainen salamatkustaja taisi tipahtaa kyydistä.

EDIT2: Ja se rankkari jäi vaihteeksi saamatta vaikka Scholes sitä hyvin hakikin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aloitetaan hyvän matsin purkaminen negatiivisista asioista: Carrick-Scholes -akseli pelattiin muutamaan otteeseen yhdellä syötöllä täysin ulos. Porrastukseen pientä parannusta, muuten tämäkin kaksikko on varsin toimiva yhdessä.

 

Sitten niitä positiivisia asioita:

- Edwin on maalillaan itse varmuus. Sekä torjunnat, että avaukset ovat jopa helpon näköisiä. Alas päin voi myös pelata, eikä pompi jalan yli :D

- Rooney on jälleen iskussa, sen osoittavat eilinen sekä viikonloppuinen peli. Maalia ei näy, mutta mitä sitten? Wayne rakentaa peliä loistavasti ja tarjoilee namupasseja kollegoilleen. Sunnuntaina niitä maaleja saa sitten tehdä niin paljon kuin sielu sietää :cool:

- Scholesin maalissa oli sitä vanhaa tuttua Paulia. Tavaramerkiksi muodostuneet "screamer"-mällit kahdestakympistä ovat tervetullut lisä nykyiseen hyökkäysarsenaaliin

- Vidiciä ei voi ikinä hehkuttaa liikaa. Vuorenvarma toppari, pelaa kovaa mutta rehdisti, ja ennenkaikkea tasaisesti. Suoritukset ovat viikosta toiseen kiitettäviä, niin myös eilen.

- Smithin paluulle :virtuaalituopponen: Eilen oli vielä vähän kuutamolla, mutta ei kai kukaan muutakaan odottanut pitkän tauon jälkeen. Pelituntumaa lisää pikkuhiljaa, niin meillä on jälleen yksi ase lisää hyökkäyspäässä.

- Maalinteko toimii ja paikkoja luotiin järjettömän iso määrä. Vastustajan kassari pelasti puolen tusinaa "varmaa börsää". Vähän oli varaa tuhlatakin, vaikka olisihan se kiva jos reilu kymmenen vuoden takaiset Ipsu-pelin numerot joskus vielä uusittaisiin ;)

 

Peli on varsin hyvin uomissaan jokaisella osa-alueella. Lasarettiosastollakin kiireet alkavat olla loppumaan päin. Usein toistettu klisee tähän väliin: Tästä on hyvä lähteä eteenpäin. Liverpoolilla on tuskainen työ edessä hyvävireisen Unitedin härnäämiseksi ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hieno peli!! Rooneylle täytyy antaa isot aplodit niin hyvin hän pelasi, syöttely sujui kuin itsestään. Maalinkin hän olisi voinut tehdä, mutta ei haitta vaikkei

tullutkaan.

 

Peli olisi voinut päättyä vaikka 7-0, Sahalla oli kaksi selvää maalipaikkaa Rooneyn mahtavien syöttöjen ansiosta. Mutta riittähän tämä 3-0 tulos, kun muuten peli oli niin hyvä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Todella viihdyttävä peli, varsinkin kun vastustaja ei keskittynyt vain oman maalin varjelemiseen. Pelissä on tällä hetkellä paljon positiivisia juttuja, kuten Rooneyn kadonneen vireen löytyminen, maalintekovastuun jakautuminen ja paljon luotuja maalipaikkoja. Enkä ihan heti muista koska kulmapotkusta on tehty maali kahdessa peräkkäisessä ottelussa.:hug:

 

On myös ilo huomata kuinka Evra parantaa otteitaan joka ottelussa. Viime kevään perusteella olin jo valmis laivaamaan kaverin takaisin välimeren rannoille, mutta tällä kaudella ollut mies paikallaan. On löytänyt peliinsä lisää fyysisyyttä ja liukutaklauksetkin lähtevät jo komeasti. Myös Vidic on ollut joka pelissä kuin itse varmuus, ja tällä menolla ottaa Rion paikan ykköstopparina.

 

Mikä hienointa, koko joukkueen pelistä huokuu peli-ilo ja itseluottamus omaan tekemiseen. Tämä nähtävissä vaikka VDS:n harhautellessa vastustajan karvaavia hyökkääjiä.

 

Negatiivisenä voi sitten sanoa nuo hukatut maalipaikat. Saha olisi eilen voinut tehdä hattutempun. Ja eniten harmittaa Smithin tuhraama paikka. Olisi ollut aimo lisä miehen itseluottamukselle tehdä maali heti ekassa kunnon esiintymisessään loukkaantumisen jälkeen. Toivotaan että tiukoissa peleissä nuo paikat onnistutaan käyttämään hyväksi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan hyvä peli vaikka vastus olikin heikommasta päästä. Puolustus toimi hyvin, vaikka olikin varamiehinen. Vds oli itse varmuus. Keskikentän keskusta ei edelleenkään vakuuta. Hargreaves/Gravesen ym. sisään ikkunan auetessa kiitos.:blink:

 

Hyökkäys toimi viimeistelyä lukuunottamatta hyvin. Ronaldo ei ollut aivan yhtä hyvä kuinn aiemmin. Rooney oli kentän kuningas, mutta luokaton viimeistely esti maalien syntymisen hänen syötöistään. :hug:

 

Viimeistely onkin sitten surkeaa. Tänään tukuittain paikkoja, mutta ei. Scholes komea veto olikin ainoa "tehty" maali, muut enemmän tai vähemmän onnenkantamoisia. Erityisesti Saha saisi opetella laukomaan muuallekin kuin suoraan molaria päin!:fero: Karu tosiasia on että tuollaisia paikkoja, kuin Saha sai EI SAA hukata. Esimerkiksi tulevassa Liverpool -pelissä saadaan ehkä 1-2 huippu paikkaa ja jos viimeistely on yhtä munatonta, kuin eilen niin takkiin tulee. Sahalle siis hieman laukaisuharjoituksia.

 

Tuomari oli ihan pihalla. Selkeä rankkari jäi viheltämättä ja muutenkin käsittämättömiä tuomioita.:alien:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kaikesta tärkeintä nyt oli se, että ne kolme maalia värkättiin silti vaikka niitä paikkoja oli enemmänkin. En nyt itse ainakaan allekirjoita sitä, että ainoa tehty maali ko. pelissä oli Scholesin kassi! Kokeilkaa jos taivutte siihen Sahan suoritukseen!

Tästä on hyvä jatkaa Liverpoolia vastaan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kokeilkaa jos taivutte siihen Sahan suoritukseen!

Tästä on hyvä jatkaa Liverpoolia vastaan!

En tiedä pätkiikö muisti vai mikä vaivaa, mutta ei nyt millään muistu mieleen mitään Sahan tekemää huippusuoritusta tiistailta. Raotatko salaperäisyyden verhoa hieman? :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

En tiedä pätkiikö muisti vai mikä vaivaa, mutta ei nyt millään muistu mieleen mitään Sahan tekemää huippusuoritusta tiistailta. Raotatko salaperäisyyden verhoa hieman? :blink:

Jeps...:mrgreen: Nythän tässä kävi niin, että allekirjoittaneella tuli se kuuluisa lyhytsulku ja itsekin huomasin vasta kun kilhar osuvasti säesti Alixin naljailua!

Kuulkaas poijaat kun se dementian ja täyden idiotismin raja hiipii niin lähellä varjoani, että välillä hirvittää...:shades:

Silti mukavaa vap...eips vaan viikonloppua Liverpool-pelin merkeissä...Menikö oikein? :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ebjork

 

Ihan luettuaini nämä teidän keskinäiset keskutelut. Totean vaan, aivan että varmaanki hän L . Sahan kohdlla tarkkoitti niitä hienoja tilanteita, mitä Saha:lla oli, vaikka ei maalia tullutkaan! Hyvä ja helppo peli MaUn:lta. Varaa hukata tilanteita!

 

PS:Siskon tyttö oli paikan päällä kattoon ottelun! Tunnelma....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×