Jump to content
Sign in to follow this  
Tasapaino

Fergusonin seuraaja(t)?

Recommended Posts

Joskushan Jehu Itse väistyy ja joku astuu tilalle. Nyt näyttää, että Carlos Queiros olisi ykkösvaihtoehto, mutta itse haluaisin nähdä kaksikon Cantona - Keane johtamassa Unitedia. Siinä managerikaksikossa olisi asennetta vaikka muille jakaa Salon torilla.

 

Onko kukaan lukenut mitään erikoisia huhuja tai arveluja? Tai ketä toivoisitte Fergien seuraajaksi?

Share this post


Link to post
Share on other sites

huh huh, olishan kaksikko. Jos kukaan ei halua olla Fergien kanssa vastatuulessa, niin noi pistää vielä rankemmaksi. Molemmat kapteeneina hyviä, mutta en ihan osaa sanoa, olisiko heissä manageriaalista materiaalia. Tai osaisiko esim Keano antaa positiivista palautetta...

 

Onhan noita huhuja ollut vuosien varrella yksi jos useampikin, mutta saappaat ovat niin suuret, ettei niihin noin vain taideta hypätä. Siksi ensiajatuksena Entisen tai nykyisen kapteenimme manageriaaliset puuhat ovat jääneet olemattomiksi ja siksi ehdokkaina tuntuvat hieman erikoisilta. Carlos Q on tietty ollut ehdolla, mutta uskoisin (ja toisaalta myös toivoisin), ettei hommaan ketään aivan pystymetsästä kiskottaisi...

 

Walter Smithistä ei siihen välttämättä ole (pitkäksi aikaa) ja Svennis on koittanuthommaa vältellä... Mikä ihme näillä kaikilla on, kun Lontoota pohjoisemmaksi tuntuu olevan hankalaa siirtyä?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tällä hetkellä itselläni on vain yksi suosikki Fergien jatkajaksi. Carlos takaisin ensin kakkoseksi ja Sir Alexin siirryttyä eläkkeelle Queiroz voisi ottaa managerin tontin itselleen.

 

Madridin "heikko" kausi ei välttämättä hänestä johtunut, pelaajien olisi syytä katsoa peiliin Espanjan suunnassa. Ja toissa kaudellahan hänen ammattittaito huomattiiin Manun kiriessä liigamestariksi. Eli Queiroz vaan remmiin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Queiroz palaamassa takaisin

 

Yksi luotettavimmista brittimediosta, The Guardian, tietää kertoa, että Carlos Queiroz olisi hyväksynyt seuran tarjouksen kakkosvalmentajan paikasta. Queiroz on ilmeisesti hyväksynyt tarjouksen viime yönä ja sopimus viimeistellään allekirjoituskuntoon muutamassa päivässä. Carlos on siis mitä ilmeisemmin meidän mies viikon loppuun mennessä.

 

-siralex-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Queiroz nyt siis palaa. Hyvä niin, ehkäpä paras mahdollinen tälle paikalle tällä hetkellä. Jos tekee jälleen hyvää työtä, niin voi mahdollisesti olla jopa seuraava manageri. Mutta siihen on vielä aikaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hieno juttu, että Carlos palasi. Tässä vaan tulee väkisinkin sellainen aavistus selkäytimeen, että hän ei tullut pelkäksi kakkoseksi. Uskon, että Fergie haluaa opastaa jatkajaansa vuoden pari, ja sen jälkeen Carlos nähtäneenkin managerin paikalla. Ja hyvä niin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Carloksen paluu on hieno homma, pehmentää varmaankin kuilua SAF:in

ja etelänmaista tulleiden pelaajien välillä (vähän mãnana-asennetta kehiin). Itse haluaisin jonain päivänä nähdä Brucen Unitedin aitiossa, asennetta ja on pärjännyt aika mukavasti Birminghaminkin resursseilla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×