Jump to content
Sign in to follow this  
jmeito

Newcastle - Sheffield United 4.11.2006 klo : 18.15

Recommended Posts

Joko olisi täyden pistepotin aika ?

 

Sheffield majailee liiigan viimeistä edellisenä, mutta kuitenkin vain 2 pistettä Newcastlen perässä. Kummallakaan joukkueella ei varmasti ole kausi lähtenyt odotetulla tavalla käyntiin.

 

Sheffield 1 voitta, 3 tasuria ja 6 tappiota, Newcastlella ei kausi ole paljon paremmin sujunut 2 voittoa, 2 tasuria ja 6 tappiota. Maaleja Sheffield on saanut aikaiseksi vain 7 ja Newcastle 19, mutta näistä vain 7 Valioliigassa ja loput europeleissä

 

Pisteet olisivat kummallekkin joukkueelle elintärkeitä joten pahimmassa tapauksessa peli voi mennä saamattomaksi nyhjäämiseksi, toisaalta vaikuttaako ja kuinka paljon Newcastlen 2.11.2006 pelattava UEFA Cup peli Palermon vieraana lauantaiseen esitykseen ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noniin, Sisiliassa tuli vierailtua ja 3 pistettä taskussa takaisin palattiin. Palermo siis kaatui 0-1 ja maalin teki Luque, maalissa pelasi nuori Tim Krull. Nähtäväksi jää mahtaako Krull pelata myös Sheffieldiä vastaan lauantaina vai luotetaanko "kokeneempaan" Harperiin joka ei kuitenkaan ole loistanut.

 

Obefami lepäsi kyseisen pelin ja Kieroninkin paluusta on taas huhuttu joten lauantain kokoonpano voi olla hieman erilainen mitä on nähty viimeisimmissä valioliiga peleissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Pee Aaa Äss Koo Aaa, kulta kultasein kuka meille Roederin toi?" No täytyy myöntää että itsekin uskoin herraan vielä kauden alkaessa, olihan viimekauden loppu sujunut mielestäni hyvin hänen alaisuudessaan. Mutta nyt on sitten kotoa saatu 1 voitto 2 tasuria ja vieraista 1 voitto, liigan jaettu jumbotila 8 pojolla taskussa. Ei paljon lohduta hyvin pelatut Intertoto/Uefa Cup pelit mieltä.

 

Eilinen peli Sheffieldiä vastaan oli surkea, varsinkin kun ei vastustaja ainakaan pelannut hyvin mutta teki kuitenkin sen 1 maalin ja tulosurheilua tämä "potkupallo" on. Näillä pelimiehillä pitäisi kyllä pystyä parempaankin peliin, ei voi olla niin että Newcastle on ollut yhtäkuin Shearer ja kun Kuningas lopettaa niin pelit "loppuu" siihen. Eikä voi syyttää sitäkään että hyökkäyspääthän ei olisi ketään hankittu korvaajaksi. Luque tuli jo viimekaudeksi ja Owenkin kesken kauden sekä tälle kaudelle Martins, vaikka ovatkin näköjään kaikki loukkaantumis herkkiä. Tälläisessa tilanteessa pitäisi valmentajan herätellä joukkoja sekä saada muiden pelaajien nostettua omaa tasoaan jotta ei kävisi näin kun on käynyt.

 

Itse olen sitä mieltä että Parker on ollut paras esimerkki tästä positiivisessa mielessä Duffin kanssa joka tuli tänä vuonna mukaan. Sitten on nämä surulliset Bramblet(joko ehkä lähdössä Ipsuun kun ikkuna aukeaa), Ameobit ja Solanot.

 

Vuodatus saa luvan loppua nyt kun tällä prkl "multimedia" puhelimella niin tuskaista tämä touhu.

 

ROEDER -> Out, Houkutelkaa Iso Allu pelastamaan uppoava laiva...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×