Jump to content
Sign in to follow this  
jone

Canalin alamäki jatkuu.....

Recommended Posts

Monet Teistä tulevat ilolla tänään / huomenna saamaan kirjeen Canal digitalilta, jossa he ilmoittavat, että eipä se canal sport 2 kanava sitten siellä harava-antenni vastaanotossa toimikkaan, vaan lähetys alkaa esim. lauantaisin klo. 18.30-19.00, joten lauantain vaihtoehtopeli on historiaa.

 

Myös osa sunnuntai peleistä on canal sport 2 kanavalla eli harava-antenni asiakkaiden ulkopuolella. Hinta tietenkin on vanha ja tuttu.

 

Pistäkää nyt kaikki lämmintä palautetta canal digitalille, ettette hyväksy ko.

juttua.

 

jone

Share this post


Link to post
Share on other sites

Silmät ristissä - Canal tarjoo lohdutusta viikonloppuna

 

Moi!

 

Jos on noin, kuten Jone kertoin niin Canalin toimintahan on ihan pers...

ja ilman totakin jo hinnoittelu sieltä väärästä päästä. Maailman malliin

koittavat saada meille "kytky"myytyä noita leffakanavia, eivätkä tule

kyllä menemään ikunas hyvin kaupaksi - veikkaan!

Veikkaan myös jos voisi valita yhden lajin kanavia niin harva laji vetäisi

niin paljon tilaajia, että se kannattaisia.

** Fudis, Lätkä, Koris, Soikiopallo, F1, muut pullit ja traktorit, Rally **

Itse tilaisin vain Enkkufudispaketin, muut sais jäädä vois kyl katsoa joskus Spaniska, Saksa, Italia niin ja näin sotkujensa takia, NHL väärään aikaan

ja meidänkään sarjasta en maksaisi; muutenkin henk.koht. vastaan sarjaa,

jossa pelataan miten/milloin sattuu, joku jengi 3-5 peliä edellä/jäljessä

vaikka vähän sama juttu kyllä enkuissakin, ma, ti, (ke), la, su pelejä.

koris (eikä muutkaan US-lajit) kiinnosta -> ei urheiluu vain "donkkailun" ja

glamourin ihannointia, F1 tavallaan aika tylsää, viroTV näyttää; golf-tennis

nou never; lentis tavallaan hyvä tv-laji, en ymmärrä tarpeeksi; Rally lähellä

hearttia mutta sehän nyt on TOSI surkee TV-laji.

Tietysti hyvillä lajeilla ja paketeilla vedätetään muita kanavia mukanaa;

kyll maksu per pelikin olisi vähän hassu juttu sarjakautena, sopis vaikka

yksittäiseen maaotteluun tms.

Ja ISO kritiikkini myös (vai enx osaa katsoa) miten Canal ilmoittaa matsit

lehdessä, netissä (la&su suht hyvin), digissä; lukee vain premier matsi,

aina ei tiedä mikä/milloin uusinta; miksei nyt ma tullut matsia?

 

Johan tuli pitkä ja sekava alustus seuraavaan Welhon ilmoitukseen!

...

Welho avaa 10.-13.11. viikonlopuksi maksuttomaan katseluun yli 50 digitaalista ohjelmakanavaa kaikkiin verkossaan oleviin digibokseihin. Tarjolla on kansainvälisiä ja pohjoismaisia ohjelmakanavia, kuten Viasatin ja Canal+:n tarjontaa, CNN, BBC Prime, Disney Channel ja Animal Planet. Kanavat ovat auki perjantai-illasta 10.11. kello 18:sta maanantaiaamuun 13.11. kello 8:aan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welho avaa 10.-13.11. viikonlopuksi maksuttomaan katseluun yli 50 digitaalista ohjelmakanavaa kaikkiin verkossaan oleviin digibokseihin. Tarjolla on kansainvälisiä ja pohjoismaisia ohjelmakanavia, kuten Viasatin ja Canal+:n tarjontaa, CNN, BBC Prime, Disney Channel ja Animal Planet. Kanavat ovat auki perjantai-illasta 10.11. kello 18:sta maanantaiaamuun 13.11. kello 8:aan.

 

Kuulostaa pidennetyltä isänpäiväviikonlopulta... mutta ai niin, nämä maksukanavathan olikin tarkoitettu koko perheelle... :crybaby:

 

Mutta tuo Jonen mainitsema Canal+ Sport -asia kuulostaa kyllä suoranaiselta huijaukselta kaikkia Canalin harava-antennilaisia kohtaan. Jostain teknisestä ongelmastako tässä on pohjimmiltaan kysymys? Siis siitä, että harava-antenneille ei näin digi-aikanakaan löydy kaikille kanaville tilaa, toisin kuin kaapelissa ja satelliitilla? Tai että Canalilla ei ole varaa kaikkiin kanavapaikkoihin? Tai että Canal yrittää näin saada lisää asiakkaita lautasantennipuolelle?

Share this post


Link to post
Share on other sites

On jo reklamoitu ei-niin-kohteliain-sanakääntein!

 

Jep, viime sunnuntaina laitin jo reklamointia heidän asiakaspalauteosoitteeseensa ja ohessa vastauksensa:

 

"

Hei ja kiitos yhteydenotostasi!

 

Ohjelmalehden liitteenä olisi pitänyt olla tiedote, joka kertoo kanavat kanavauudistuksen jälkeen. Maanpäälliseen verkkoon ei ole tulossa lisää kanavia, koska koko lähetyskapasiteetti on jo käytössä. Uudistus jakaa kanavat kahteen elokuvakanavaan ja kahteen urheilukanavaan.

 

Kanavauudistuksen tarkoituksena on selkeyttää kanavatarjontaa ja vähentää toistoa. Urheilu ja elokuvat + sarjat tulevat omilta kanaviltaan. Urheilutarjonta lisääntyy toisen Sportkanavan myötä, mutta elokuvatarjontakaan ei pienene vaikka yksi elokuvakanava poistuu. Elokuvauusinnat sen sijaan vähenevät asiakkaiden toivomuksesta.

 

Sopimusehdoissa mainitaan että (kohta 16) "koska ohjelmayhtiöiden tekemät ratkaisut, niiden toiminnan muuttuminen ja lakkaaminen ovat CD:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella, CD ei vastaa yksittäisen kanavan pysymisestä osana ohjelmapalvelua tai kanavien sisällöstä tai sen muuttumisesta..."

 

Mikäli haluaisit vielä tiedustella asian suhteen jotain, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme joko puhelimitse, sähköpostitse tai faxilla. Asiakaspalvelumme puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 8-20 ja la 10-16.

 

EPG-ongelma on CanalPlus-Ohjelmayhtiöllä tiedossa ja korjauksen alla.

 

Mukavia talvisia päiviä!"

 

Soitin myös maanantaina Canalin asiakaspalveluun ja heidän mukaansa tilanteeseen tullee muutoksia vasta ensi kesän lopulla, kun analogiset lähetykset loppuvat ja tätä mystistä kaistaa saadaan lisää käyttöön, mitä sitten tarkoittakaahan? Ja kaistasta ja sen riittävyydestä puheenollen, onhan meidän antennitilaajien ilona / riesana myös Disney Channel, joka on tullut pyytämättä ja yllätyksenä viime keväästä lähtien, kuten eräskin faxi, mutta kuulemma sillekin on asiakaspalautteen mukaista kysyntää ja siksi pysyy valikoimassa!!

 

Tosiaan, liite jossa mainittiin tuosta Sport2-kanavan lähetysajoista, tuli vasta eilen postissa erillisessä kirjeessä, toivottavasti siksi, että minäkin osaltani annoin tarpeeksi *****ilevaa-palautetta kahta kautta :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tässä on sellainen ongelma joo, että Canalilla on analogisella puolella vain 4 kanavapaikkaa. Homma on kiinni käsittääkseni myös Digitasta, sillä Kiuruvedellä asuvilla vanhemmillani ei näy ollenkaan esim. Urheilukanava, kun se ei kuulu paikalliseen digitarjontaan vielä ollenkaan. Ymmärsin, että se tarkoittaa samalla sitä, että mun digiboxilla, jossa on kortti, ei voi katsoa siellä Canaliakaan, kun se on samassa kanavapaketissa Urheilukanavan kanssa. Tämä koskee siis Iisalmen lähetysaseman piirissä olevia talouksia.

 

Että kyllä tässä tätä p-juttua on kaikilla tavoilla siellä ja täällä. Onneksi mun mökillä Suonenjoella näkyy laajempi ohjelmanippu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

canalista vielä

 

Eli pakettiuudistuksen lisänä tuli myös se, että kun laajakuvalähetyksiä piti tulla lisää, niin ne loppuivatkin kokonaan. Kanavauudistus siis tarkoitti vain ja ainoastaan sitä, että kuvä heikkeni ja lähetystarjonta väheni. Tätä minä jo kutsun uudistukseksi :-)

 

Satelliittipuolellahan näkee samalla hinnalla mm lauantaisin klo. 17 kolme vaihtoehtopeliä on enemmän leffakanavia + vielä uusi jenkki urheilukanava.

Siis samalla hinnalla ?

 

Pistäkää ihmeessä kaikki, jotka pystytte ne haravanne sinne lehtikasoihin ja hankkikaa peili ! Investoinnit on mitättömiä siihen nähden mitä saatte verrattuna noihin onnettomiin haravahässäköihin !

 

Mutta vielä sananen siitä, ettei ihan kaikesta Canal Digital Finlandia voi

syyttää........

 

T-verkossa C More Entertainment lähettää ITSE (tietty Digitan kautta) niitä Canal+ -kanaviaan; Canal Digital hoitaa vain asiakaspalvelun ja laskutuksen.

 

Oletteko muuten huomanneet, että sat. puolella Canal Digital on aloittanut kilpailun OMAA ASIAKASTAAN vastaan perustamalla tämän uuden HD-kanavapaketin....

 

C More Entertainment on se joka meitä pissaa korvaan!

 

Ei muuta kuin lättyä pihaan ja surffailemaan. Katsotte vain missä se aurinko on klo. 14.00 maissa, niin jos näkymä on hyvä, niin homman saa pelaamaan hangosta ivaloon ja keikkialla siinä välissä. Lisäksi saatte halutessanne satoja eurooppalaisia kanavia, voitte vaikka pitkästyä ilmaiseksi formuloiden tahtiin tai katsella uefa cup otteluita, maaotteluita yms. Kannattaako vielä miettiä ?

 

jone

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ajatus Sky Sportsista sellaisenaan Suomenkin jakeluun olisi nyt kyllä herkkua.

Ei tarvitsisi arvailla Viasatinkaan kanssa näyttävätkö kuinka muutakin kuin Leedsiä ja jääkö ManU-sekä Chelski teeveen allekin jopa live-pelejä Hampparista.

 

Tämä Canal-uudistus kantautui korviini viime viikonvaihteessa,kun istuin iltaa lähimmässä kuppilassani nimeltä Harha-askel. Paikalle marssi mies nimeltä

Pappa,joka vaahtosi asiaa omakohtaisena ja juoni jo itselleen potkuja koko puulaakista,että pääsee vaihtamaan muaalle myyntitykiksi. Vaikutti olevan

jonkin sortin kultakimplae myyjänä,mutta nyt saanut tarpeekseen päälliköiden

pöhköyksistä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja kaistasta ja sen riittävyydestä puheenollen, onhan meidän antennitilaajien ilona / riesana myös Disney Channel, joka on tullut pyytämättä ja yllätyksenä viime keväästä lähtien, kuten eräskin faxi, mutta kuulemma sillekin on asiakaspalautteen mukaista kysyntää ja siksi pysyy valikoimassa!!

 

Onnenpoika. Täällä Salossa ei näy Disney Channel eikä ole koskaan näkynytkään, johtuen "Turun lähetysalueen teknisistä ongelmista".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Canal Plus: Nyt puhuu Manchester United

 

Canal Plus -aiheesta on muuten käyty Paitsion ManU-foorumilla keskustelua jo pitempään - ainakin viime keväästä asti, jolloin ManU-Chelsea -matsista uhkasi osa jäädä suorana näyttämätttä DTM-päällekkäisyyden vuoksi.

 

Nyt viime ajat keskustelussa on esillä ollut Canal+:n uusi kanavajako ja maanpäällisen jakeluverkon rajoitteet siinä. Eli hyvin samaa teemaa kuin meillä täällä ELK:n puolella, mutta puheenvuoroja jo neljän sivun verran, ks.

 

http://foorumi.paitsio.com/showthread.php?t=1073&page=4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan vaan tiedoksi ManU-väelle, että Canal+:n satelliittikanavilla samaan hintaan tulee ainakin meille mm. MUTV. En tosin ole katsonut, mutta sellainen kanava on siellä nipussa mukana. Meidän satelliittipakettimme maksaa kuitenkin enemmän kuin maanpäällisen verkon paketti. Meille tulee kai noin 50 kanavaa sitä kautta.

 

Mutta jos jollakin on sellainen vamma, että ManU kiinnostaa, niin tuota kautta sitä "herkkua" siis on ainakin tähän asti ollut saatavissa. Yritin käydä katsomassa, että tuleeko vielä, mutta en ole merkinnyt ko. kanavaa omaan kanavalistaani, joten en voinut tarkistaa.

 

Eurosport tulee myös meille Canalin satellittisysteemin kautta. En asu kaapeliverkon alueella.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo tosta analista sen verran että... En tiiä kuinka muut ovat mieltä, mutta mua ainaki korpee ku aina näkyy Chelsean, Manun tai Arsun peli lauantaisin! Siis ku ite kannatan pienempää ja huonompaa... Harvoinpa olis ns. päälähetyksen aikaan 17.00 esim pelejä Reading-Charlton ja Fulham-Wigan?!

 

Aika hyvinhän Canal Valioliigaa nykyään näyttää. Kolmelta kanavalta, jos sattuu pelejä tulemaan niin. Onhan se tosi, että ristitilanteissa isot joukkueet ajavat pienten yli, ja onhan se valitettavaa, mutta that's the way it goes, sano. Suurin osa tilaajista on kuitenkin isojen joukkueiden kannattajia ja silloin maksullisen kanavan kannattaa näyttää isojen joukkueiden pelejä.

 

Jääkiekosta en sano mitään. En ole perehtynyt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Canal + taistelee

 

Tälläisiä on tänään lähetelty ympäri suomenniemeä, erittäin hyvä uutinen harava-asiakkaille.

 

Kanavauudistuksemme on tarkoitus selkeyttää kanavajakoja ja tuoda myös urheilua esille lisäämällä ottelu- ja lajimääriä. Tällä hetkellä tavoite ei toteudu sataprosenttisesti antenniverkon katsojien osalta omien teknisten syidemme takia. Teemme koko ajan töitä saadaksemme CANAL+ Sport2 -kanavan esitysajat normalisoitua. Uskomme, että saamme asiat kuntoon kolmen neljän viikon kuluessa ja että näin ollen kyseessä on lyhyt siirtymäaika.

 

jone

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eikös se niin mennyt, että Canalin nykyinen kova kilpailija Viasat ei tuossa hiljattain saanut yhtään lupaa/ kanavapaikkaa maanpäällisiin digilähetyksiin, kun uusia luvansaajia julkistettiin?

 

Eli toi harava-antennipuoli olisi se, jossa Canal voi jatkossakin iskeä Viasatia vastaan. Kaapelissa ja satelliitissa Viasat puolestaan kirii Canalia kiinni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eikös se niin mennyt, että Canalin nykyinen kova kilpailija Viasat ei tuossa hiljattain saanut yhtään lupaa/ kanavapaikkaa maanpäällisiin digilähetyksiin, kun uusia luvansaajia julkistettiin?

 

Eli toi harava-antennipuoli olisi se, jossa Canal voi jatkossakin iskeä Viasatia vastaan. Kaapelissa ja satelliitissa Viasat puolestaan kirii Canalia kiinni.

Anteeksi, mutta miten Viasat kilpailee Canalin kanssa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Saataisikohan olettaa, että Viasat aikoisi tulevaisuudessa panostaa hieman enemmän suoriin lähetyksiin ja mahdollisesti lisätä tarjontaa saarivaltakunnasta? FA cupia on ainakin saatu viime aikoina nähdä ihan kivasti, joskaan kaikkien suosikkeja ei ole kuvaruudussa esiintynyt (minkä kyllä on kommenteistakin voinut havaita).

Share this post


Link to post
Share on other sites

???

 

Anteeksi, mutta miten Viasat kilpailee Canalin kanssa?

 

Siis kysytkö tosissasi ? Miten kaksi johtavaa (pohjoismaissa) maksukanavien tarjoajaa kilpailee ?

 

Luultavasti en ymmärtänyt oikein....

 

jone

Share this post


Link to post
Share on other sites

Siis kysytkö tosissasi ? Miten kaksi johtavaa (pohjoismaissa) maksukanavien tarjoajaa kilpailee ?

 

Luultavasti en ymmärtänyt oikein....

 

jone

:blink: Niin siis ainakin itse näen tilanteen sellaisena, että Canal pystyy ainakin kaapelitalouksiin toimittamaan fudista Valioliigasta ja paljon. Toki tarjonta on painottunut muutaman joukkueen näkökulmaan. Kyllähän kilpailutilanne on sikäli armoton, että jos Viasat ei pysty nostamaan täsmällisyyttä ja toteuttamaan luvattuja asioita, niin vaikeaa on. Siinähän on Viasatilla markkinasauma brittifudiksen kannalta, että näyttävät paljon sitä mitä Canal ei näytä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

En ole keksinyt yhtää syytä tilata Viasatia. Siksi on pakko kysyä, miten se kilpailee Canalin kanssa.

 

Canal-sopimuksia mulla on kaksi, jotta voin katsoa matseja missä haluan. Canalin lisäksi katson Urheilukanavalta Saksaa ja Espanjaa jonkin verran sekä Yleltä UCL:ää ja FA:ta. Ne Poolin pelit, jotka eivät noihin menen, käyn katsomassa tai en käy katsomassa jossakin. Noihin mahdollisuuksiin ei kyllä lisää kaipaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

lfcsmith ei ole keksinyt mitään syytä hankkia Viasatia. Samaa voisi allekirjoittanut sanoa Canal+:sta. Kyllä Viasat on toistaiseksi riittänyt tyydyttämään englantilaisen jalkapallon katselutarpeet ja tarjonnut myös runsaasti UCL:n otteluita nähtäväksi. Lisäksi on ollut mahdollisuus katsella muutakin itseä kiinnostavaa urheilutarjontaa kuten NFL:ää ja koripallon Euroliigaa. ...mutta onhan meille kaikille tuttu lausahdus:" Yksi tykkää äidistä, toinen tyttärestä". (....ja joku molemmistakin):horny:

Share this post


Link to post
Share on other sites

back to ussr

 

J

 

No, minä taasen olen Ifcsmithin kanssa samoilla linjoilla. Miksi tilaisin tai siis maksaisin jälkilähetyksistä ja ManuTV:sta?? Jos Viasat olis edes lähellekään samanlainen kuin se itseään mainostaa, voisin harkitakin sen hankkimista. Kanava mainostaa näyttävänsä mm. cupin pelejä. Kuitenkin cup-pelien aikaan kerrankin (jos toisenkin) on kanavalle merkattu ManuTV!!! Muutenkin monet lähes tulkoon kaikki champpari-pelit ainakin syyspuolella näytettiin jälkilähetyksenä!! Mitä iloa siis siitä on? Ei mitään! No, sinullehan kai tuo ManuTV sopii...?:smile: Mutta, vaikka sieltä tulis NUFC-TV, minua ei kyllä henk.koht kiinnostaisi kovastikaan katella Givenin päivärytmiä ja WC-käyntejä...:thumbsdown1:

 

Canalin ainoa miinus, iso miinus on sen ottelutarjonta. Se kun on pääsääntösesti aina Manu, Chelsea, Arsu-linjoilla. Samoin kiekkomiehenä korpee usein myös kiekkopelien valinnat. Esim. tänään TAAS Bluesin peli!! Tarjolla olis oikeita kiekkopelejä, joissa pelaa oikeat kiekkoporukat... Kuitenkin pelit tulevat aina suorina ja niitä tulee lauantaina yleensä 5-6 peliä, samoin sunnuntaisin tulee useitakin matseja. Sitte vielä serie-A ja niinku sanottu kiekkomiehenä NHL-matseja tulee kateltua... Mutta makuasiat, niistähän pitää kiistellä, vai miten se meni?:smile:

Me varmaan tunnetaan, mutta en muista en osaa nyt nimimerkkiä yhdistää :-)

Jokatapauksessa haluaisin, että nämä kaverit lähetettäisiin -70 luvulle tai -80 luvun alkuun jännittämään, kuuluuko lauantaina maailman radiosta rugbya vai futista. Yleensä ainakin meillä suhina oli vielä niin voimakasta, että meni eka jakso siihen, ettei ollut ihan varma kumpaa lajia siellä selostettiin !

 

Canalin iso miinus ottelutarjonta ? Herranjumala, sieltähän tulee 6-7 matsia / kierros livenä ja loput jälkilähetyksenä ! Mitä sieltä oikein pitäisi tulla ?

 

Viasatilta taisi jäädä 3-4 championchippeliä lähettämättä livenä, mestarienliigasta tulee kaikki pelit, liigacup on näkynyt 3. kiekalta asti 2 matsia / kierros ja FA cup vielä enemmän. Skottiliigaa ja maaotteluja !

 

Championchippiä EI OLE IKINÄ näkynyt näin montaa matsia Suomessa, kuin tälläkaudella ! Valioliigaa EI OLE IKINÄ näkynyt näin montaa matsia Suomessa ja CL näkyy siis jokainen peli.

 

Luettele mulle ne maat MAAILMASTA, jossa enkkufutista näkyy livenä enemmän, kuin pohjoismaissa ? Olen jonkunverran perillä eri kanavista ja voin kertoa etukäteen, että listastasi tulee aika lyhyt.

 

jone

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä minä katselisin NUFC - päivärytmiä :-D Tottahan se on että enkkufudiksen näkyvyys on melkoinen ja sopivalla valinnalla varmasti näkee riittävästi hyviä matseja. Itse siis näillä palstoilla käydyn keskustelun ohessa olen hankkinut Canalin ja jo pelkästään joulun ja uudenvuoden tarjonta plus kinkunsyönti aiheutti melkoista ähkyä. Eli kuten todettua, ainakin Canal pystyy tarjoamaan täsmällisesti markkinoimaansa tuotetta ja ilmeisesti Viasat näyttää sitä mitä lupaa, liekö ELKin painostus osaltaan nostanut prosenttia, mene ja tiedä...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jone: tarkotin ottelutarjonnan miinuksella LAATUa en määrää! Sanoinhan itekin että pelejä tulee paljon, mutta AINA lauantaisin on Chelsean, Manun ja Arsun pelit! Olis joskus kiva nähdä la kolme peliä vaikka näin: Blackburn-Fulham, Watford-NUFC ja Sheffield U-Wigan. Luettelepa sinä mulle vaihtoehtosesti päivämäärät kun ollu näin? Siis semmonen lauantai, ettei ole ainakin kahden suuren muotijoukkueen peliä kolmesta ns. päälähetyksen aikaan tulevista peleistä? Sehän se syy on, kun näillä on eniten kannattajia, toisin sanoen eniten maksavia tilaajia. Ei siinä mitään, oma vika kun ei kannata noita jengejä... Ja sillä miinuksella nyt eniten tarkotin ja purnasin viimeaikojen kiekkotarjontaa, mikä nyt ei sinällään kuulu tänne futisjuttuihin. Anteeksi jos pahoitin mielesi, kerroin vaan oman kantani, ei ollu tarkoitus loukata ketään! Et kai ole kanavien myyntimies kun ennenkin olet kärkkäästi puolustellut näitä kanavia esim. Pollarin arvostellessa (aiheesta) niitä?!;) Ei tää niin vakavaa ole, sitäpaitsi mitäs tässä purnaamaan, jos ei Bluesin ja Manun matsit miellytä, niin itkut sikseen ja ei kun autoon ja ajetaan paikan päälle mieleistä matsia kattomaan! Ryanair on myös välillä edullisempi ku canalin kuukausimaksu, joten silläkin pääsee... Päivän jatkoa!;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

lisäys vielä edelliseen...

 

ennenkun takerrut tuohon kommenttiin "laatua eikä määrää", tarkoitin sillä nyt omaa makumieltymystä. Laadukasta futista toki pelaavat ko jengit, muttei mun mieleen. Aivan samalla lailla kuin 4 tähden gourmet-kokki taatusti tekee loistavaa sellerimuhennosta, silti se ei maun puolesta miellytä! Eiköhän tää riitä tältä erää? Niin ja muuten ei se hassumpaa olis lähteä visiitille sinne 80-luvulle rugbya kattomaan!!:icon_lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mitä iloa siis siitä on? Ei mitään! No, sinullehan kai tuo ManuTV sopii...?:smile: Mutta, vaikka sieltä tulis NUFC-TV, minua ei kyllä henk.koht kiinnostaisi kovastikaan katella Givenin päivärytmiä ja WC-käyntejä...:thumbsdown1:

Kyllä mie ainakin kattelen NUFC-tv:tä netin kautta, ei siellä Giverin vessakäyntejä olla ainakaan vielä näytetty:icon_lol: Enemmän ne on sellaisia pelaajahaastatteluja, kohokohtia peleistä yms... En oikein ymmärrä, miksi pitää valittaa, että on liikaa ja liian vähän jotain joukkuetta ruudussa. Parikymmentä vuotta sitten ei tullu kuin kerran viikossa yks matsi lauantaisin. Ja mikä pakko niitä kanavia on sitten tilata, jos ei kiinnosta matseja katella. Canalilta tulee lauantaina sen seitsemän matsia, joista 5(!) yleensä suorana, joista viiden aikaan tulee peräti 3 matsia yhtäaikaa. Kyllä sitä tarjontaa on ihan tarpeeksi. Ja kyllä minä ainakin olen nähnyt paria lukuunottamatta kaikki Newcastlen matsit jotakin kautta, suurimman osan Canalilta ainakin jälkilähetyksinä, aivan sama kunhan näkee. Mulla oli tuo Viasattikin tuossa joulun jälkeen pari viikkoa, kun oli ilmaistutustumistarjous, ja kyllähän sieltä futista tuli suorana, liigacuppia, FA-cuppia, champioonea, mestareiden liigakoosteita, manutvtä, chelskitv:tä ja vaikka mitä. Mikä vika tarjonnassa? Ei ole pakko katsoa, jos ei kiinnosta, as simple as that...Minä ainakin olen erittäin tyytyväinen nykyiseen tilanteeseen, jos ei muualta niin sitten netistä kyllä streaminä näkee jokaikisen Newcastlenkin matsin jos haluaa, kiitos ei mulla nyt muuta...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×