Jump to content
Sign in to follow this  
Webmaster

Ensi kauden kotipaita

Recommended Posts

ManUn mainoskirjeessä kerrottiin, että Niken kotisivuilta voi ladata mainoksen, josta voi "kurkata" millainen ensi kauden kotipaita on. Siis ei kun lataamaan...

 

Siinä se sitten jökötti - Saha, Scholes, Howard, Silvestre, van Nistelrooy, Nicky Butt. uudet ManUn paidat päällä. ***YÄK*** tähän paitaan saakin sitten tottua. Olkapäissä jotain ihmeen valkoista ja logo keskellä rintaa.

 

No ensin vähän totutellaan ja eiköhän se lopulta tuokin paita tule hommattua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuo mainos pyörii TV:nkin puolella, mutta ainakin siinä versiossa United-pelaajat ovat aika stasistin roolissa. Jahtaavat Henryä eivätkä muka saa kiinni... MILLAISTA YLEISÖN HARHAANJOHTAMISTA..

 

No kuhan peli kulkee ensi kaudella, olkoot vaikka alasti.. kunhan ei managerit...

Share this post


Link to post
Share on other sites

MIKSI noin vaalea paita :(

 

Mun mielestä ihan selkeästi makein paita on ollut (olisiko se ollut kaudet 94-96), jolloin paidan "taustassa" oli OT, ja kunnon kaulukset, joita Cantona pystyi pitämään pystyssä :))

 

Nim. Pakkohan toi on kuitenkin hankkia ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täämöistä kahta mallia on näemmä myös esitelty - ota siitä sitten selvää, mutta paremmilta ne ainakin minusta näyttää:

 

Noi näyttää jo vähän paremmilta, en tykänny niistä valkosista "sarvista kaula-aukon kohdalla yhtään. Tietääkö kukaan millon toi paita virallisesti esitellää, mikä se nyt tulee olemaanki ?

 

 

*edit 12 sekuntia myöhemmin*

 

15.7.2004

ja se on se paita joka on siinä "henry" mainoksessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Näin tuon uuden paidan jo viikkoja sitten, eikä silmä oikein vieläkään totu. Varmasti sitten kun silmä tottuu alkaa paitakin näyttämään upealta. Tällä hetkellä se vielä on "ihan hieno".

 

Noista Webmasterin näyttämistä kahdesta muusta mallista tuo ylempi olis ollut hienompi. Alemmasta en pidä, koska en jostain syystä perusta kauluksista jalkapallopaidoissa, en todellakaan tiedä miksi. Tietenkinhän kaulukset sopivat Cantonalle ja Yorkelle jotka niitä piti pystyssä.

 

Ja kyllähän tämän vaaleamman on oltava, niken mainoksessakin. Kaiken järjen mukaanhan siinä olisi tietenkin se oikea paita.

 

Ja siitä mainoksesta viellä. Se "boo" kohta on aivan loistava. Sille kyllä repesin kun ensimmäisen kerran katoin. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taitaa aina uudet paidat näyttää oudoilta ja ihmeellisiltä. Oma suosikkini on 99 CL-paita heijastavalla logolla. Ja mustat paidat yleensä.

 

Kuvien paidoista alempi näyttää hieman oudolta... kuin kuvaa, siis logoja olisi feikattu. Noitahan liikkuu aina netissä, kun julkaisupäivä tulee lähemmäksi. Virallinen esittely vielä hienoisen matkan päässä.

 

Etuna uusissa paidoissa sentään aina se, että vanhan saa halvemmalla ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noista kahdesta paidasta, jotka Webmaster laittoi tuohon näytille itte valitsisin ehkäpä tuon ylemmän. Tuo alempihan on miltei samanlainen kuin tämä edellinen paita, mutta kauluksella. Eikä nuokaan paidat, jotka tuossa mainoksessa noilla on päällä niin varmaan ole pahat kun on tarkemmin ne nähnyt. Mieluummin sitä sitten ostaa selvästi erilaisemman uuden kotipaidan kuin ''vanha'' pelipaita, joka on muuten edelleen minusta hieno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×