Jump to content
Antiko

Juventukseen liitetyt pelaajat

Recommended Posts

Täällä on kauhisteltu 26-30-vuotiaiden pelaajien ikiä: katsokaapa Camoranesia (31), Del Piero (32) tai Trezegueta (30) - kaikki pelaavat lähes uransa parasta ja kypsintä kautta. Totuus kuitenkin on, että hyvin harva 19-21-vuotias pelaaja pystyy pelaamaan huipputasolla koko kauden: he saattavat olla hyviä muutamissa otteluissa, mutta kokemattomuus, fysiikan puute ja tason notkahdukset ovat melko tyypillisiä nuorille pelaajille (esim. Criscito).

 

No Juventus on aloittelemassa tässä yhtä tärkeimmistä kausistaan: se pelaa varmuudella Serie A:n ja Italian cupin voitosta sekä suurella todennäköisyydellä Champions liigaa, ja sinnekin Vanha Rouva lähtee aina voittamaan.

 

Kysymys: lähdetäänkö tähän kauteen kokemattomalla lahjakaista lupauksista koostuvalla joukkueella vai joukkueella, joka koostuu kokeneista huippupelaajista?

 

EDIT: KIRJOITIN TÄMÄN VIESTIN 11.4.2008! Jossain mättää, kun katsoo tuota yllä olevaa päivämäärää, eihän Internettiä ollut tuolloin edes olemassa ENKÄ MINÄ OLLUT EDES SYNTYNYT!

 

Minä otan mieluummin joukkueeseen 27-vuotiaan Amaurin kuin jonkun 19-vuotiaan lupaavan juniorin. Ja pitää muistaa, että Luca Toni breikkasi oikeastaan vasta 27-vuotiaana - kenen mielestä hän on liian vanha?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juventukseen liitetyt pelaajat

 

Ajattelin avata tällaisen, koska varsinkin nyt, kun Juve alkaa rakentaa uutta joukkuetta, tulee lähes jokapäivä joku pelaaja olemaan matkalla Juveen. Eilen esim. Perparim Hetemaj ja David Villa.

 

Tänään Rio Mavuba ainakin. Tämä 20:nen Ranskalainen keskikenttäpelaaja, jota on sanottu uudeksi, Jean Tiganaksi. Juventus legenda Michel Platini, on tunnustanut olevan kaverin fanittaja. Bordeaux on kaverin seura, ja hinnaksi on veikkailtu £6.5m. Mies on vielä sanonut julkisuudessa, että olisi unelma pelata Juventuksen riveissä:blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään Rio Mavuba ainakin. Tämä 20:nen Ranskalainen keskikenttäpelaaja, jota on sanottu uudeksi, Jean Tiganaksi. Juventus legenda Michel Platini, on tunnustanut olevan kaverin fanittaja.

Hieman offtopiccia mutta tehkääs joku Juventuksen fani tuosta Michel Platinista jonkin sortin esittely vaikkapa sinne Juven pääsivulle täällä Paitsiossa. Kovasti aina kehuvat mutta sen verta kuitenkin nuori olen että aika hämäränpeitossa meikäläisellä kaverin ura jne... itse ainakin mielenkiinnolla lukaisisin. Toinen ranskalainen Jean Tigana on kans jostain nimenä tuttu mutta peliurasta ei mitään hajua, lähinnä vaan siltä ajalta kun oli Fulhamin managerina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Corriere dello Sport:

 

Tänään sitten liitetty muutama nuorempi kaveri, jotka kuulostavat ihan mielenkiintoisilta. Eli, Sissoko listan kärjessä, sitten Huntelaar, Grygera, Hetinga ja Pepe. Tulee varmaan paljonkin kommenttia, koska varsinkin Huntelaaria ollaan oltu viemässä vaikka mihin, mutta minne sitten lopulta päätyy?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mikäs tämä uusin tarina oli kun Carboni listasi että Buffon ja Lippi tulevat olemaan Valencian seuraavat hankinnat.

 

Ilmeisesti Juven ja Valencian verhoissa käydää enemmänkin keskusteluja pelaajavaihdoksista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kolme mestaria ensi kaudeksi

 

Juventus valmistautuu jo ensi kauteen ilmoitti urheilutoimenjohtaja Alessio Secco. Tarkoituksena on vahvistaa joukkuetta ainakin kolmella maailmantähdellä: yhdellä topparilla (Givet, Barzagli?), yhdellä pelintekijällä (Mascherano?) ja yhdellä kärjellä (Iaquinta? eih!).

 

Juve on valmis satsaamaan siihen, että Buffon pelaisi jatkossakin Signoran paidassa, joten tämä jää nähtäväksi. Juve on myös kieltäytynyt vuokraamasta Trezegueta Milaniin tai muualla tammikuussa. Kauden päätteeksi ranskalainen kuitenkin saattaa lähteä (kuten sanoin, kun nämä puheet hyökkääjistä alkoivat).

 

Sen sijaan tammikuussa lähtevät näillä näkymin Guzman (nuori hyökkäjä) ja Bojinov! Eih! Ilmeisesti Valeri ei ole ollut tyytyväinen saamaansa peliaikaan, joka onkin ollut hyvin vähäistä. Jostain syystä Deschamps ei ole halunnut miestä peluuttaa - suurin syy lienee Alex Del Piero. Tämä olisi kyllä menetys, jollei ketään tule tilalle. Noh katsotaan.

 

Huolestuttavaahan tämä on, kun hyviä pelaajia lähtee, mutta kertoo myös siitä, että Deschampsilla on oma visionsa tulevaisuuden Juvesta, jota me emme vielä voi nähdä. Luotan kyllä DD:hen täysin, muuhun johtoon vähemmän.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Myös Klosesta on ollut vahvoja huhuja. Yksi oli että Manu ostaa Klosen, plus rahaa, vaihdossa Trezegoliin. Udinesen Felipe on ollut jo kauemmman aikaa liityttynä Juveen. Felipen voisin toivottaa tervetulleeksi, mutta Klosea ei Trezin tilalle.

 

Deschamps on sanonut että ei halua joukkueessen 3 Ranskalaispelaajaa enempää, ja loppu joukkueen rungosta pitäisi olla pääasiassa Italialaisia. Kiva, Barzaglia vaan ensitöiksi Juveen:hug:

 

Zanetti on muuten kanssa loukkaantuneiden kirjoissa ensi vuoden alkuun...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Monacon pojista maksetaan nykyisin kultaa.

 

Katsokaapa niiden miesten (poikien) nimiä siinä Monacon joukkueessa, joka pelasi tässä pari vuotta sitten Champions liigan finaalissa, eipä heitäkään pidetty minään ennen tuota kautta - eli Deschamps on sen verran hyvä valmentaja, ettei hän tarvitse mitään ilmeisimpiä maailmantähtiä menestyäkseen, ei ainakaan 22:ta sellaista.

 

Sitä paitsi Juventus ei ole mikään Inter tai Chelsea, jotka yrittävät ratkaista kaikki ongelmansa siirtomarkkinoilla ja tuijottamalla nimilappuihin pukuhuoneessa. Meillä nyt on vain hieman urheilullisempi näkemys jalkapallosta, se painottaa enemmän joukkuetta kuin tähtiyksilöitä. Tästä hyvänä esimerkkinä vaikka Marcello Lippin aikakausi. Nyt on Deschampsin vuoro näyttää taitonsa.

 

Eli en minä olisi kovinkaan huolissani siitä keitä pelaajia tulee tai lähtee Juvesta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meillä nyt on vain hieman urheilullisempi näkemys jalkapallosta' date=' se painottaa enemmän joukkuetta kuin tähtiyksilöitä.QUOTE']

 

Herra Yellakin oli sama näkemys. :blink:

 

Toivon Interistinä että Juven imu hyvin pelaajiin loppuu. Ei kaikkea voi selittää sillä että maan suurin agenttitoimisto on Juven taluusnuorassa. Ehkä se Voiman pimeä puoli houkuttaa heikkoja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Katsokaapa niiden miesten (poikien) Meillä nyt on vain hieman urheilullisempi näkemys jalkapallosta, se painottaa enemmän joukkuetta kuin tähtiyksilöitä. Tästä hyvänä esimerkkinä vaikka Marcello Lippin aikakausi.

Niin miksi turhaan investoida pelaajiin, jos kabineteista ja lääkekaapeilta saa samalla rahalla enemmän vastinetta.

 

Se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin miksi turhaan investoida pelaajiin, jos kabineteista ja lääkekaapeilta saa samalla rahalla enemmän vastinetta.

 

Interisti puhuu kabineteista:rolleyes_ani:

 

Se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa

Hauskaa, suorastaan koomista. Yleensä Inter maksaa liikaa, ja myy halvalla vain huomatakseen, että pelaaja onkin maailmantähti, kun vaihtaa joukkuetta:mrgreen:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niinpä niin

 

Se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa.

Interistin suusta kuultua, repesin aivan täysin - kerrassaan hillitöntä! :howler: Mutta kukapa sen tietäisi paremmin kuin Interisti.

 

Ja kabinetit lienee myös teillä paremmin hallussa. Samoin Inter on tuomittu doupingista, kun Juvea EI ole, joten tässäkin hieman katsetta omaan peiliin. Jos puhutte douping-syytteistä, niin muistakaa vakoojanne Vierin perässä! ja tietenkin mystisesti kuolleet Herreran aikakauden pelaajat ja heidän sukulaistensa kirjoittamat kauhukertomukset - niiden perusteella olette pioneereja näissä asioissa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Klose Juveen?

 

Kauden päätteeksi siirtyisi, jälleen kerran, mutta hänellä on Bremenin kanssa sopimus ulottuu vuoteen 2008.

Goal.com uutisoi tänään, että Klosea viedään Torinoon Juven riveihin. Saksalainen 'Bild' lehti kirjoitti asiasta Saksassa. Samaisen lehden mukaan on Juvella 40% mahdollisuus saada Klose, kun esim. Chelsea, Barcelona ja Bayern Munich, omaavat alle 30% mahdollisuuden. Bremenin veikkaus on että heillä on 20% mahdollisuus saada mies pidetty nykyisessä seurassa.

 

Samaisessa artikkelissa luki että Klose tulisi korvaamaan David Trezeguetin, joka siirtyisi kauden päätteeksi, Olympique Lyoniin. Artikkeli jos jäi epäselväksi:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=179736

 

Corriere dello Sport:

Armour-plated Juve – Buffon, Trezeguet and Camoranesi will stay in Turin with Del Piero

 

No, selvä se on että kaikenlaisia huhuja liikkuu Juveen liitettynä, seuraillaaan mielenkiinnolla mitä tapahtuu, ja ketä loppujenlopuksi tulee:blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko sattumaa vai?

 

Onko Interillä uusi taktiikka? Jos Moratti ja Mancini ovat lyöneet viisaat päät yhteen, ja ovat tulleet siihen tulokseen, että menestystä he tulevat saamaan vain, jos he saavat ostettua mahdollisimman monta Juven pelaajaa riveihinsä.

 

Tänään taas Camoranesi on Interiin liitettynä, mahdollisena korvaajana Figolle, jonka sopimus menee umpeen ensivuonna. Vaihdossa Inter olisi antamassa entistä muuria, nimeltä Walter Samuel. Mies taitaa olla vaihtopenkkikamaa Interissä, ja ura lähti laskuu heti kun siirtyi Realiin. Rooma aikoina mies oli kuin muuri. Burdissoa Juve yritti vielä kesällä, mutta nyt kun mies on alkanut saamaan jalansijaa Interissä, mies on enään tuskin kaupan, ainakaan halvalla.

 

Interisteille sellaisia terveisiä; nauttikaa vielä kun voitte siellä kärjessä, tulette sieltä rytinällä alas. Viimeistään ensikaudella, saatte taas kamppailla siitä kolmospaikasta;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei ihme että Inter on Juven pelaajien perässä. Vielä viime viikolla Inter kuulemma oli valmis tekemään vaihtokaupan Juveen kanssa, jossa Inter saa Buffon ja maksaa 14M puntaa plus Adriano.

 

Mut DD on varsin suorasanainen, ettei Button ole korvattavissa. Näin se on, mut jos Juveen viime vuoden budjetissa on 26M euro miinuksella, Button voi valitettavasti siirtoa toiseen seuraan.-(

 

Toivottavasti Juventus saa talous puoli kuntoon mahdollisemman pian ja seuraa alkaa tehdä voittoja!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rahasta ei ole pulaa

 

Turha hätäillä tuolla Juven budjetilla, sillä Agnellinen perhe (Fiat) on luvannut pumpata Juveen rahaa, jotta nousu huipulle jo ensi kaudella olisi mahdollinen. Juve ei ole saanut omistajiltaan lisärahoitusta sitten Fiatin 90-luvun alun kriisin, ja kuitenkin se on pistänyt hyvin kampoihin Interille ja Milanille, joiden omistajat joutuvat paikkailemaan budjettien alijäämää kymmenillä miljoonilla euroilla, puhumattakaan Chealseasta...

 

Sitä paitsi Juve nettosi hyvin kesällä myymistään tähdistä ja juuri sitä ennen se oli tehnyt Mediasetin kanssa kaikkien aikojen suurimman tv-sopimuksensa. Eli on meillä millä mällätä, mutta ei ole Juven tyylistä mällätä mitä sattuu adrianoja heti, kun siihen tulee mahdollisuus - otamme ne pelaajat, joihin uskomme ja muut jätämme Interille :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

No enpä tiedä noista rahamiehistä. Moniko oli viime kaudella oma kasvatti. Joukkueessa mukana myös kaikkien aikojen kallein maalivahti koko maailmassa, Nedvedistä maksettu se mitä Zidanesta verojen jälkeen jäi, Trezea ja Ibra ja Huume-Mutu kärjessä täysiä ostomiehiä. Keskikentän keskustan varsin vakuuttava duo samoin, isolla rahalla, ja uppoamishetkellä nopeasti muualle. Puolustuksen keskustassa samoin vanhoja palkkasotureita. Ketä joukkueeseen jääneitä "todellisia" juventinoja joukkueessa vaikutti viime kaudella...Del Pierokin lähinnä statisti Capellon papereissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juve on erilainen kuin muut suuret

 

No enpä tiedä noista rahamiehistä. Moniko oli viime kaudella oma kasvatti. Joukkueessa mukana myös kaikkien aikojen kallein maalivahti koko maailmassa, Nedvedistä maksettu se mitä Zidanesta verojen jälkeen jäi, Trezea ja Ibra ja Huume-Mutu kärjessä täysiä ostomiehiä. Keskikentän keskustan varsin vakuuttava duo samoin, isolla rahalla, ja uppoamishetkellä nopeasti muualle. Puolustuksen keskustassa samoin vanhoja palkkasotureita. Ketä joukkueeseen jääneitä "todellisia" juventinoja joukkueessa vaikutti viime kaudella...Del Pierokin lähinnä statisti Capellon papereissa.

Ei kyse ole siitä, etteikö Juventus ostaisi pelaajia ulkopuolelta, vaan siitä, kuinka se ostaa pelaajia. Del Piero on pelannut joukkueessa koko uransa 14 kautta, Nedved on sitoutunut joukkueeseen loppuiäkseen, Buffon tuli vain voittamaan mutta kiitokseksi voitoista halusi pelata B:ssä ja ehkä jatkaa kanssamme pitkään. Kärkipari Del Piero-Trezegol ovat Juventuksen 109-vuotisen historian eniten maalannut kaksikko. Trezeguet tuli nuorena poikana pilkkahinnalla Italiaan, hänestä tuli maalikuningas ja kaikkien aikojen paras ulkomaalainen kärki Juvessa - aika hyvä sijoitus, sanoisin. Lisäksi pitää muistaa pelaajat kuten Pessotto ja Birindelli, jotka riittivät hyvin Lippille silloin, kun asiantuntijat väittivät Juven penkkiä liian kapeaksi - scudettojen takuumiehiä. Pessotto on nykyisin Juven urheilutoimenjohtaja ja Biri toinen kapteeni. Myös Thuram oli erityisen kallis pelaaja, mutta hänkin oli pitkän aikavälin sijoitus. Pelasi ensin pakkina monta kautta, siirtyi sitten toppariksi ja olisi varmaankin jatkanut uransa loppuun toisissa olosuhteissa. Samoin Zambrotta. Lisäksi pitää muistaa ne pelaajat, joita Juve ei ostanut miljoonilla, kun asiantuntijat sitä kehottivat: Juve ei esim. tuhlannut Nestaan ja Cannavaroon, vaan luotti Monteroon ja Ferraraan - scudetto tuli sinäkin vuonna. Ferrara toimii muuten nykyisin valmentajana Juvessa.

 

Pointtini on se, että varsinkin Lippin valmennuksessa Juventus hankki hyvin harkiten pelaajia, mutta kun se teki jonkun hankinnan isolla rahalla, sitouduttiin tähän pelaajaan myös todella. Eli ei toimittu kuten Interissä tai Chealseassa, jossa ylihypetettyjä pelaajia ostellaan kokeeksi ja sitten jo seuraavana vuonna heidät laitetaan muualle.

 

Capello oli tässä mielessä erilainen valmentaja, sillä hänen alaisuudessaan Juve rupesi pitkästä aikaa todella "rohmuamaan" kalliita pelaajia. Tosin ei sen enempää kuin muutkaan suuret. Suurin osa hankinnoista tuli ilman siirtokorvauksia esim. Mutulla ei ollut sopimusta.

 

Juven politiikka on ja varmaan tulee myös olemaankin toisenlainen kuin muiden suurseurojen niin kauan, kun Agnellien perhe omistajana kieltäytyy rahoittamasta joukkuetta. Nousun huipulle vauhdittamiseksi he luultavasti antavat jonkun summan, mutta sen jälkeen palataan taas arkeen. Eli Juventus toimii pörssiyhtiön lakien mukaan, se ei voi esim. kuitata tappioitaan käymällä omistajan lompakolla kuten tekevät joka vuosi Chealsea, Inter ja Milan. Jos tappiota tulee on myytävä joko osakkeita tai sitten pelaajia tai otettava lainaa. Pelaajahankinnat tehdään tulojen mukaan, joten mitään Beckhameita ei ostella tuosta vaan.

 

Nyt Deschampsin valmennuksessa näyttäisi siltä, että hän suosii entistäkin nuorekkaampaa joukkuetta ja ottaa jopa omia Primaveran pelaajia joukkueeseen. B:ssä tämä varmaan onnistuukin mutta miten sitten A:ssa tai Championsissa. Toisaalta DD on onnistunut siinä ennenkin.

 

EDIT: Niin unohtui mainita, että Del Piero teki viime kaudella 20 maalia Juvelle, se siitä statistin roolista (mm. Ibra teki vain 10).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×