Jump to content
Sign in to follow this  
bellion

Henrik Larsson

Recommended Posts

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={B4CEE8FA-9A47-47BC-B069-3F7A2F35DB70}&newsid=383600

 

 

Eli tammikuussa yksi suurimmista liittyy Manchester Unitediin. Mielipiteitä?

 

Itselle, kuten varmaan monelle muulle, siirto tuli aivan puskista. Mutta heti kun siitä kuulin, oli fiilikset aika hemmetin mahtavat. Nyt vaan toivotaan, että tatsi pysynyt HIF:ssä edes jotenkin kohdallaan, ja saamme nähdä ja kokea samanlaisia tekoja, joiden takia Celtic ja Barca-fanit eivät ikinä unohda tätä pelaajaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihanaa unelmien täyttymys, luulin aluksi joksikin vitsikkis, mutta ei ole. Tervetuloa Henkke, tämä on erittäin hyvä vahvistus. Toivotaa Henkelle samallaista virettä, kun viime kauden CL-finaalissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko tämä nyt sitten aivan 100% varmaa? Etten taas turhaa innostu.

On. Ruotsissa seuran lehdistötilaisuudessa julkistettu. Ja miehen edustama seurahan ei periaatteessa kärsi kun Henke palaa takaisin kun Allsvenskan alkaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika puskista tuli...:wth:

 

Aika mielenkiintoinen veto, täytyy myöntää (en ole koskaan kyllä digannut hänestä, hurri ja kaikenlisäksi pelannut Barcassa). Ainakin siirtohuhujen puolella kuulostaa kyllä olevan joidenkin ManU-miestenkin inhokki (tai no ei ainakaan ykkössuosikki). Tiedä siten mitä mieltä tästä.:silence:

Share this post


Link to post
Share on other sites

LOISTAVAA, LOISTAVAA!!! Muuta sanottavaa en oikein keksi. Kaikin puolin loistava veto Sir Alexilta. Nyt ei tarvitse kuopata Rossin United-tulevaisuutta, ja hyökkäys taisi mennä kerralla kuntoon tämän siirron avulla. Paljon tästä jouduttiin muuten maksamaan?

 

Nyt voisi SAF vielä hommata yhden vahvistuksen keskikentälle niin homma näyttäisi menevän täysin putkeen!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loistavaa!

Kyllä Ferguson osaa näköjään vielä vetää täydellisiä yllätyskortteja. Ei varmaan kovin monella oo tälläinen mahdollisuus käynyt mielessä :blind:

 

Viime kevään peleissä oli ainakin vielä mahtavassa iskussa, toivottavasti sama tahti jatkuu. Kenelläkään tarkempaa tietoa, miten hyvin Ruotsissa sujui viime kausi?

 

Ja mitä tämä siirto merkitsee Rossin kannalta, toivottavasti ei ainakaan Harakoiden penkkiä jää kuluttamaan?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aikamoisen ässän veti SAF hihastaan...:icon_lol: Saatiin maailmanluokan hyökkääjä rinkiin, vaikkakin vaan vajaa kolmeksi kuukaudeksi. Ja hinta tuskin on mikään tähtitieteellinen. Tämä laina palvelee osaltaan myös HIF:iä, koska näin Henkellä on ainakin tuntuma kohdallaan kun Ruotsin kausi alkaa taas keväällä.

 

Ja kun Henke palaa takaisin Ruotsiin, ovat toivottavasti OGS, Smith ja Rossi terveitä ja huippukuntoisia. Tämä myöskin enteilee että tammikuussa seuraan ei hankita pysyvästi hyökkääjää, vaan tämä hankittaneen vasta kesällä.

 

Kaappauksen arvoa nostaa vielä se että Henke oli kieltäytynyt Barcelonan kutsusta takaisin Nou Campille tammikuun siirtoikkunan avautuessa. Onneksi SAF teki tarjouksen josta ei voinut kieltäytyä...;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aika puskista tuli...:wth:

 

Ainakin siirtohuhujen puolella kuulostaa kyllä olevan joidenkin ManU-miestenkin inhokki (tai no ei ainakaan ykkössuosikki). Tiedä siten mitä mieltä tästä.:silence:

Myönnetään, että Henkke on kuulunut minulle samaan gategoriaan kuin Arsun Henkka! No, eiköhän muutama maali tai syöttö tärkeään paikkaan, pistä mielipiteen uusiksi Henken kohdalla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aloin jo kalenterista kattoa, milloin on se aprillipäivä... OK eli tämän perusteella Rossi jää siis pohjoiseen kesään asti? Mikä on Smudgen ja Olen tilanne paluun suhteen..

 

Larsson tulee olemaan melko tärkeässä roolissa tammikuun otteluruuhkassa ja pelaako numerolla 10?? We´ll see...

Share this post


Link to post
Share on other sites

MunA otti sitten eläkeläisen nostamaan kallista palkkaa muutamaksi kuukaudeksi. Tosin hyvähän se on mun huudella, mut huutelen kuitenki! Ole Gunnar + Henkka kärkeen ja mestaruus on Chelsean :hug: No toi siirto oli todellakin hyvä uutinen.

Varamieheksi mielestäni loistava hankinta. Muistakaa että Barcelona olisi halunnut pitää henken myös tämän kauden mutta hän halusi Ruotsiin. Harmi ettei ole lainalla koko loppukautta!

 

Hyvin on mies iskenyt maaleja viime vuosina.

1997-2006

Barcelona 39 ottelua 13 maalia

Celtic 221 ottelua, 175maalia

 

 

2005-06 Barcelona 28 10

2004-05 Barcelona 11 3

2003-04 Celtic 37 30

2002-03 Celtic 35 28

2001-02 Celtic 33 29

2000-01 Celtic 37 35

1999-00 Celtic 9 8

1998-99 Celtic 35 29

1997-98 Celtic 5 16

1996-97 Feyenoord 31 7

1995-96 Feyenoord 32 10

1994-95 Feyenoord 23 8

1993-94 Feyenoord 15 1

1993-93 Helsingborgs 25 16

1992-92 Helsingborgs 31 34

Career Totals: ottelut417, maalit264

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kummallista hankkia "varamies" reiluksi kahdeksi kuukaudeksi? :flirt: Olisi kiva tietää syy, miksi Henkke hankittiin? :shades:

Eiköhän syy liene selvä, jos jaksat selvitellä Unitedin tämän hetken hyökkääjätilannetta!? Rooney ja Saha ainoat pelikuntoiset pelaajat. Muutenkin kun tietää OGS:n ja Sahan loukkaantumisalttiuden, niin varmasti löytyy Henkkelle käyttöä paljonkin kolmen kuukauden aikana. Kolmessa kuukaudessa Smith on toivottavasti valmis ottamaan sen Larssonin paikan joukkueessa niin silloin taas homman pitäisi toimia ilman sen kummempia lisävahvistuksia. Näin Rossikin saa todennäköisesti lisäaikaa valmistautua siihen todelliseen testiin mihin hän joutuu palatessaan Unitediin: hankkimaan peliaikaa ja vastuuta Manchesteristä.

 

Selvää lienee myös se, että Rooney ja Saha jatkavat edelleen Unitedin ykkösvaihtoehtoina hyökkäykseen ja Larsson kommenttejensa perusteella itsekin tiedostaa tämän. En tiedä voidaanko häntä kutsua "varamieheksi", mutta ei siinä kummallista ole hankkia häntä tähän tilanteeseen, kun Ferguson varmasti uskoo tilanteen hyökkäysvaihtoehtojen suhteen paranevan kolmen kuukauden aikana. Tällä hetkellä ei kuitenkaan ole vaihtoehtoja kärkeen kahta/kolmea enempää, joten todella hyvä hankinta SAF:lta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tällä Henkken lainaamisella saadan kyllä mukavasti leveyttä hyökkäykseen, mutta olisin kuitenkin toivonut, että oltaisiin ostettu hyökkääjä pysyvästi. Onhan se vieläkin tietysti mahdollista mutta en usko, että sitä tehdään.

 

Vaikka olisin toivonut, että pysyvä hyökkääjä olisi ostettu niin, se ei tarkoita sitä, ettenkö iloinen Henkken tulosta. Henkke on mitä mainioin pelaaja silloin, kun tarvitaan kesken ottelun lisää voimaa hyökkäykseen. Nyt kun vielä saataisiin hyvä keskikenttämies niin, näyttäisi aina vain paremmalta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mahtavaa. Kolme maailmanluokan hyökkääjää joukkueessa ainakin jonkin aikaa. On vain aika outoa kuvitella Henkke punapaidassa mutta kait siihenkin tottuu, varsinkin jos verkkoa venytetään enemmän kuin pariin otteeseen hänen toimesta. Viisas veto SAF:ilta ja hienoa, että Larsson vielä jaksoi lähteä pelaamaan maailmanluokan seurassa ennen vetäytymistä Allsvenskaniin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ManUtd.com ei koskaan ole kertonut perättömiä uutisia.

Heh, oliko se Koskis joka kerran oli pastennut tänne jonkun siirtouutisen (todennäköisesti siirtohuhutopikkiin) manutd.comista, joka olikin ylläpitäjien käytännön pila tjsp. ;)

 

Tervetuloa, Henkke!

Samoin. Sopivaan paikkaan saatiin kokenut pelimies lievittämään hyökkääjäkadon aiheuttamia ongelmia. Kai siitä joku nimellinen korvaus menee Helsinborgille, mutta edullinen lainadiili jokatapauksessa, uskoisin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Loistavaa loistavaa!

 

Synnynnnäinen maalinsylkijä lainaan ja vähän päälle ilmaiseksi. SAF, juuri näin!

Nimittäin kärki on tiukoilla tämän ajan siirtoikkunaankin asti. Kaikkien kentälle pystyvien on pysyttävä ehjänä vähintään se kuukausikin, että se on se lainan syy, jos eimaunolaiset sitä ihmettelevät! Hermostutti tuo Unitedin riskipeli kun Rossikin tosiaan annettiin lainalle.

 

Tervetuloa Henkke! Mahtavat tehot, maailmanluokan vahvistus, jolla on pärjäämisnäyttöjä myös kylmästä ja kovasta ilmanalasta Celticissä.

 

Nyt vielä joku vapareita osaava keskikenttämies!

Näitä joulukalenterin luukkuja näyttää olevan mukava availla! :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei näin

 

Ei ymmärrä, ei. Smith? Rossi? Ole? Näiden pelaajien sijaan hommataan luultavimmin rapakunnossa oleva ruottalainen ja ikääkin vaatimattomasti 30+.

Varsinkin Rossin läpimurtoa 3. hyökkääjänä odottelin kevätkaudella. Nyt päästäänkin nauttimaan ruottalaisen surffailusta. Toivottavasti edes jotain pelastetaan ja etsitään se Rossin lainajoukkue vähän tarkemmin tammikuussa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×