Jump to content
Sign in to follow this  
jmeito

Newcastle - Reading 6.12.2006 klo : 21.45 (Canal+ Sport 1 klo : 21.40)

Recommended Posts

Noniin, taas olisi aika haalia lisää pisteitä ja parantaa taulukossa sijoitusta. Olisoko tässä mahdollisuus ottaa Valiooliigassa toinen voitto putkeet ja synkentää Reading "talvikautta" katkaisemalla heidän 4 ottelun voittoputki ?

 

Missä kunnossa on SJP ? Onnistuuko kaunis lyhytpeli vai joudutaanko roiskimaan pitkää päätyyn ?? Entä pelikuntoisten miesten lukumäärä ???

 

Monta kysymysmerkkiäkin siis jälleen kerran löytyy ja kaiken lisäksi Reading on kovassa kunnossa ollut, mutta tuntuu siltä että näitä "kärkipään" joukkueita vastaan peli sujuu paremmin kuin häntäpään porukoita vastaan joihin itsekin valitettavasti kuulumme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noniin, eilinen jopa linnanjuhlat voittanut;) ottelu on saatu kunniakkaasti pelattuja ja tapahtumia riitti. Tunteet laidasta laitaan tuli käytyä läpi tämän ottelun aikana ilosta surun kautta riemuun :mrgreen:

 

1st half

 

Ottelun alku puolin ja toisin hieman sekavaa, mutta Newcastle sai sentään muutaman kunnon maalipaikan luotua. Sibierski onnistui avaamaan maalihanat 23min kohdalla puskulla vasempaan alakulmaan, tähän antoi Solano upean ensimmäisen kosketuksen keskityksen oikealtalaidalta jostankin 25-30m tienoilta. Tämän jälkeen Martinsilla oli muutama paikka : Sibi tiputtaa päällä jalkaan boksin rajalla ja siirto eteen veto karkeasti yli, ja sitten vielä pääsi keskitykseen puskemaan mutta ristikko väpäjää ainakin 15m...

 

Tämän jälkeen jääkiekosta tutumpi maalin jälkeinen "vaihto" ei oikein tuntunut sujuvan ja Reading sai pelin haltuunsa, 37min kohdalla Babayaro sekoilee puolustuksessa urakalla(potkaisee purkupallosta ohi, toinen yritys ja sekin päin V*****A), vastustaja kaappaa pelivälineen boksin oikealla laidalla ja syöttää boksin kaarelle josta Harper tekee triplauksen ja sijoittaa tarkasti oikeaa tolppaa nuollen pallon sisään.

 

Edellisestä maalista ei ehdi kulua kuin 5min kun taas tulee lunta tupaan, tällä kertaa tullaan vasemmalta laidalta päätyviivalla asti josta kääntö taas boksin kaaren tuntumaan ja peliväline Harperille...Sitten lähtee veto joka menee vasempaa tolppaa hipoen pömpeliin, hidastus kertoo järkytyksen jälkeen jotta muutti lentorataa ratkaisevasti Solanon jalasta. Kaikki kunnia Harperille kuitenkin tästä, 2 kertaa ollut maalintekosektorilla jo molemmista pallo sisään.

 

2nd half

 

Toinen puoliaika alkaa ja minä olen maani myynyt(joko tässä taas käy näin). No pilli soi ja peli alkaa, hetki potkitaan ja sitten Newcastle saa pelin hallintaansa hyökkäyksiä koitetaan vyöryttää Readingin maalille mutta keskikentältä ei vain tunnu tulevan tarpeeksi tukea ja menee roiskimiseksi Sibille ja Martinsille mutta kuin ihmeen kaupalla 57min kohdalla Martins saa pallon ja syöksyy kohti maalia, kaatuu(mitäs mitäs), tuomitaan rangaistuslaukaus(hidastus kertoo taas karua kieltä, melko heppoisesti meni äijä kumoon) ja Martins itse pistää voimalla sisään, peli 2 - 2...!!!

 

Tämän jälkeen Newcastlen itseluottamus tuntuu kasvavan ja pallo alkaa pysyä enemmän ja enemmän meillä mutta tulosta ei tule(hylätään tässä välissä Sibin toinen maali paitsiona jota se ei TODELLAKAAN ollut) peliä enää 20min jäljellä ja tuska alkaa kasvamaan vaikka se jo tasoituksen myötä helpottikin mutta kun ei ole kertaakaan kuluvan kauden aikana tehty maalia viimein 15min aikana niin tuska kasvaa...Mutta, mutta 83min kohdalla Emre saa pallon osittain vastustajan sekoilun ansiosta keskiympyrän kohdalla ja kirmaan kuin orhi suoraan kohti maalia. Juuri ennen boksin rajaa STOP ja kääntö(arvatkaa minne) vasurille(umpivasuri kun tuntuu olevan) ja kaunis veto/nosto maalivahdin yli ja peli on 3 - 2 !!!...!!!...!!!

 

Tästä ei enää Reading tokene ja Newcastle saa täydet 3 pojoa, toinen voitto putkeen Valioliigassa on nyt saavutettu joten eiköhän oteta vielä kolmaskin ja uudet 3 pistettä...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×