Jump to content
Casma

Juventus - Arezzo 22.12

Recommended Posts

Kauden viimeinen ottelu sitten tiedossa perjantaina. Sarjajohdossa, ottelun vähemmän pelanneena. Seuraava ottelu: 13.01.2007. Mantova vieraissa.

 

Kysymys: Pystyykö Juventus olemaan kokovuoden 2006 voittamattomana sarjapeleissä? Kysymyksessä olisi jonkinlainen ennätys, Arezzo on viimeinen este tähän ennätykseen, ja perjantaina voidaan jälleen tehdä uutta historiaa! Forza Juventus!:smile_ani:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mestaruuteen on kuitenkin mahdollisuus

 

Niin, siis talvimestaruuteen, Campione dell'inverno, kuten Italiassa sanotaan. Jos Inter kerta julistettiin moiseen Serie A:ssa niin kai meillä sentään on siihen oikeus Serie B:ssä. Tietenkään kaikkia vastustajia ei olla vielä kohdattu, mutta juttu näyttää jo melko varmalta, muut eivät pysy kyydissä, vaikka etumatkaakin annettiin :) .

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voitto tänään, sarjaisi Juventuksen vuoden 2006, Serie A/B:ssä:

 

26 voittoa, ja 13 tasapeliä, kalenterivuonna 2006. Se voisi olla ainoa asia, mikä kyseiseltä vuodelta voisi olla mainittavan arvoinen, kun puhutaan Juvesta:thumbsdown1:

 

Vuoden viimeisen ottelun, toivoisin Juven en vain voittavan, vaan murskaavan Arezzon! Niin päästään unohtamaan 2006 Juven osalta paremmissa fiiliksissä:smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään


×