Jump to content
Sign in to follow this  
tomine

Pelisarjojen tulevaisuus

Recommended Posts

Niin oletkos jonkin pelisarjan vankkumaton fani ja ostat vuodesta toiseen pelin ? olivat muutokset sitten suuria tai pieniä mitä vuoden aikana on kyseiselle pelisarjalle tapahtunut ? tämähän on nykyisin todella yleistä erityisesti urheilupeleissä, mutta tuleeko asian suhteen muutosta melkoisen pikaisesti jopa ?

 

Jollakin tapaa tätä vois varmaan verrata faneihin jotka ostavat joka vuosi seuransa uuden pelipaidan, muutokset sinänsä ovat ainakin kotipaidan osalta melkoisen pieniä mutta kauppa käy kun fanit ostavat vuodesta toiseen sen uusimman tuotteen.

 

Aihetta koskien on Pelit lehden numerossa (1/2007) ihan mielenkiintoinen uutinen sivulla 15 jossa on juttua joltain EA:n toimitusjohtajalta mihin suuntaan vuosittainen urheilupelisarja on kenties heidän osaltaan muuttumassa. Kannattaa lukaista juttu jos mahdollisuus sopivasti kodalle osuu. Muutoksien ajatteluun on kuulemma kovasti antanut aihetta Fifa sarjan PC-puolen rajusti tipahtaneet myyntiluvut.

 

Jutussa jää hieman hämäräksi että tuleeko tuollaisen tapaiset uudistukset nimen omaan vain ??? tietokonepuolelle ja konsolien puoli tulisi menemään taasen aivan omia polkujaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

GTA sarjan uskollinen fani. Tuli pleikka kakkonenkin ostettua vain San Andreaksen takia, koska olihan sitä silloin pakko päästä pelaamaan sen ilmestyttyä. Kun GTA 4 sitten ilmestyy pakko kait sitä on sitten hommata se sitä pyörittävä pelikonsoli, vaikka hieman "hullulta" kuulostaakin. Toinen pelisarja nyt sitten on PES, tosin ensimmäinen pes johon tutustuin vasta toden teolla oli numeroa 4. Sen jälkeen on jälkimmäiset osat haalittu käsiin ja tullaan jatkossakin ilmestyvät haalimaan!

 

Muita pelisarjoja ei oikein tule mieleen, pienempänä tuli hankittua aina uusin EA sportsin väsäämä NHL, mikä kyllä kelpasi pienelle pojalle todella hyvin. Sitten vähän vanhempana tajusin minkälaista p*skaa EA saa aikaan ja siihen sitten loppui sen firman sponsorointi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuossa kun on ollut keskustelua mm. siitä kuinka lisenssit sun muut oikeat nimet vaikuttavat pelaamisen nautintoon.

 

Itse olisin kyllä PES sarjassa valmis maksamaan vaikka enemmänkin useammastakin erillisistä lisäosista jossa olisi aina yhden maan sarjat, niin pää- kuin pari alempaakin sarjaporrasta. Tuolloin jos vielä oltaisiin panostettu erikseen niihin täysillä mm. pelaajien ulkonäköön (muidenkin kuin aivan huippupelaajien kohdalla), oikeat stadionit ja kannatusmöykkä jne...

 

Ei vaan koskaan taideta ihan noin pitkälle noilta osin mennä kuitenkaan jo tekemisen kustannuksellisista syistä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mainittakoon että tulevassa Pelit-lehdessä (syyskuu 9/2007) pitäisi olla sitten juttua tälläistä...

 

Manageripelit muutoksen kynnyksellä

 

Jalkapallomanagerien siirtyessä nettiaikaan Football Manager Liven myötä vilkaisemme lajityypin tempoilevaa kehitystä, jossa ideoita on ehditty unohtaa ja keksiä uudelleen useita kertoja. Manageripelit ovat pelimaailman kummajaisia, sillä genre on useimmille peliharrastajille liian raskas, mutta teemansa ansiosta naulaa muuten pelaamattoman tuntikausiksi koneen ääreen kaisemaan mielikuvitusystäviään.

 

Genrehistorian kehityskaari Football Managerista Football Manageriin sisältää usemampia vaiheita kuin uskoisi.

 

Suurella mielenkiinnolla kyseistä juttua odotellen :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt kun tuntuu pelien kehittelijöillä kovasti olevan haaveena että jossain vaiheessa nettilässä voitaisiin pelata niin että jokaista pelaajaa ohjais aine per yksi ihmispelaaja.

 

Tuosta vaan tuli mieleen että olis varsin hupaisa jos tuomarinakin olis sitten joku joku joka kahtelis vaan sitä matsia ja "oman päänsä" mukaan sitten tuomitsis :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt kun tuntuu pelien kehittelijöillä kovasti olevan haaveena että jossain vaiheessa nettilässä voitaisiin pelata niin että jokaista pelaajaa ohjais aine per yksi ihmispelaaja.

 

Tuosta vaan tuli mieleen että olis varsin hupaisa jos tuomarinakin olis sitten joku joku joka kahtelis vaan sitä matsia ja "oman päänsä" mukaan sitten tuomitsis :D

Se ois joo, kun joku väsynyt forumisti leikkisi tuomaria :teeth: Hampaat sojottaisi joka suuntaan ja sit tulis niitä "thööö.. PUNANEN" Sit toinen joukkue aloittais hirveen valituksen, et "tuomari on nuija". Vois hyvin sit tuomareillakin olla "lisenssejä" et ku oot tarpeeksi hyvin tuominnut, ni saa mahdollisuuden päästä turnauksiin jnejne. Oon henkilökohtaisesti innoissani tuosta, että jokainen pelaaja ohjailisi nimenomaa yhtäpelaajaa. Siinä voisi käyttää hyödyksi Fifa streetin kaltaisia kikkailujuttuja, jolloin peleistä todellakin tulisi mielenkiintoisia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ihan ssitiä varmaan ois, mutta sit siellä on aina pelaamassa myös sellasia väsyneitä pelaajai ku ottaa pois omilta ja kikkailee koko pelin yksin kulmalipulla jne.. Mutta kaikesta tollasesta huolimatta mielenkiintoselta vaikuttaa kyseinen juttu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

CES 2009: PlayStation Home to receive EA SPORTS Complex

Posted Jan 8th 2009 1:11PM by Andrew Yoon

 

Sony and Electronic Arts have just announced a partnership to provide the EA SPORTS Complex within PS3's PlayStation Home community. In this exclusive game space, gamers will be able to play new EA SPORTS multiplayer games, view leaderboards and interact with other fans while watching trailers and content from EA SPORTS games.

 

"We're proud to support the PlayStation Home Beta with a very robust offering from EA SPORTS," said Peter Moore, president of EA SPORTS. "As part of our continued commitment to the connected experience and the digitization of our business, the EA SPORTS Complex is a rich new online environment that presents a compelling and immersive social gaming experience for the global sports audience."

 

EA also announced plans to introduce other EA brands to PlayStation Home in the future. This announcement, in conjunction with today's Red Bull space, shows that Home is rapidly becoming a much more engaging experience than what it was at launch.

 

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helvetti jos noi tulevat liikesensorit nyt tulee ryminällä futispeleihinkin ohjausvälineiksi...

 

...lopetan kyllä niiden pelaamisen sen myötä, jos ei vanhoja kunnon pädejä ja kumppaneita enää voi käyttää ohjaimia kohta.

 

Jos haluaa "oikeasti huhkia ja heilua" niin meen s**tana tuonne livenä potkimaan ja pelaamaan.. enkä s**tana halua telkun edessä sekopäisenä hihhuloida kropallani :D

 

 

FIFA producer cautious on Natal, PS3 motion wand use

by James Ransom-Wiley

 

David Rutter, producer of FIFA for Xbox 360 and PlayStation 3, has put his foot down, literally. He's not moving it. At least, he's not moving it to play a 75-minute soccer match in his living room. When asked about the prospect of future FIFAs incorporating motion controls by utilizing Project Natal and Sony's motion wand, Rutter told VideoGamer.com, "There are a few things we can do, definitely, but we've not really started on it yet." Those few things do not include reinventing the franchise with unintuitive hand and body motions. "If it doesn't add to the overall thing, then it's pointless. I don't want it to be just this distraction, to be quite honest."

 

While FIFA might be the exception in an otherwise motion-inspired EA Sports business, we're sure all the head-nodding, inbounds wrist-flicking minigames you could imagine will be considered -- or worse, ported to FIFA 11. The trick, it seems, would be to perfect the motion caption technology: "Kick from the couch in all-new Energy Saver Mode!"

 

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×