Jump to content
Sign in to follow this  
Casma

FIFA:n sääntöpykälä!

Recommended Posts

Täällä on ollut paljon kanssa keskustelu aiheesta, kuten lehdistössäkin. Eli tapaus West Ham, ja Argentiinalaiskaksikko: Tevez ja Mascherano.

 

Artikkeli 5.3; Vaikka pelaaja voi olla rekisteröitynä maksimissaan kolmeen seuraan, ajalla: 1.7- 30.6. Tänä aikana pelaaja saa edustaa vain kahta seuraa virallisissa otteluissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No niin tämän säännön alkaa jo pikkuhiljaa jollain tavalla ymmärtämään. Mutta miksi ihmeessä tälläinen sääntö on olemassa? Onko se sitten jotain ettei pelaaja vaan ramppaa jokasuuntaan? Eihän siitä pitäisi mitään haittaa olla kenellekään jos pelaaja on kauden aikana kolmessa eri seurassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Outoa, että nyt vasta ruvettiin kiinnittämään huomiota tohon pykälään. Tiedä sitten Sorinin seikkailut kaudella 03-04 (Barcelona, PSG, Cruzeiro ja Villarreal) eivät jaksaneet tuolloin FIFAa kiinnostaa. Tiedä sitten saiko Sorin peliaikaa jokaisessa seurassa tuon vuoden sisällä. Viime kaudella Arsenalin Jeremie Aliadiere kierteli myös ihan mukavasti; Celtic, West Ham ja Wolves. Noi nyt oli nopealla haulla löydetyt vastaavat tapaukset, joten tiedon oikeellisuudesta en mene takuuseen. Muitakin esimerkkejä varmasti löytyy.

 

Ja onkos Rossi saanut tällä kaudella vielä minuuttiakaan peliaikaa ManU:n riveissä? Ajattelin lähinnä, että kyseessä on vastaavanlainen tapaus mikäli Rossi vielä tällä kaudella lainalle pistetään. Huhuja ainakin on liikkunut, että Rossi olisi vielä johonkin lähdössä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt tähän sääntöpykälään ollaan ilmeisesti sitten saamassa tulkintalinja, koska Liverpool on seuraa todella läheltä seuraavan Chris Bascomben mukaan sopinut Mascheranon siirrosta sekä West Hamin että pelaajan itsensä kanssa. Mascheranoa tavoitelleen Juventuksen edustajat ovat myös myöntäneet pelaajan olevan "todella lähellä Liverpoolia".

 

Tilanteen selvittämiseksi Bascomben mukaan Liverpool on aloittamassa oikeustaiston. FIFA:n suunnalta tosin ei vahvisteta vielä minkäänlaista aktiivisuutta Liverpoolin taholta liittyen tähän asiaan.

 

Lähteet Liverpool Echo ja SkySports:

 

Reds begin legal battle to sign Mascherano

 

Juve:Liverpool Winning Masch Race

 

Eli homma taitaa olla lakimiesten hyppysissä. Sen verran skeptinen kyllä olen, että pidän sitä pienenä ihmeenä, jos Mascheranon Anfieldilla Liverpoolin väreissä näemme ennen ensi kesää.

 

Niin, ja mitenhän tässä itse siirtoa haluavaa pelaajaa tällä nerokkaalla sääntöpykälällä onnistutaan suojelemaan? Sitä vartenhan tuo sääntö muistaakseni aikoinaan luotiin...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×