Jump to content
Sign in to follow this  
Kiedis

The Neville brothers

Recommended Posts

Ei varmaan mikään järkyttävä uutinen, mutta katsoin aiheelliseksi laittaa tännekin..

 

Molemmat Nevillet eli Gary ja Phil ovat tehneet uudet jatkosopimukset Man Unitedin kanssa. Kummankin sopimuksen pituus on viisi vuotta.

 

muuten kun luin tätä tuolla BBC Sportin sivuilla niin siellä luki, että Nevillien isän nimi on urheasti Neville Neville... tuohon tarvitsee kyllä varmistuksen, joten kertokaa ihmeessä onko tuo totta..

Share this post


Link to post
Share on other sites

En kyllä voi muuta ku varmistaa sen että Neville Neville on poikain isä ja henkilökohtaisen mielipiteen siitä, että poijaat jatkavat utd:ssa on vain hieno homma olettaen "ketä pistän varman vaihdon kentälle"; koska veljekset ovat hoitaneet ko. homman hyvin! Saas nähdä mikä on miehiään Heinze!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Toivottavasti Gary pelaa kuitenkin kauden viimeisessä pelissä Blackpoolia vastaan ja me saataisiin rankkari - olisi hienoa olla todistamassa Garyn maalia paikan päällä!

 

[video=youtube;0zs_MDYrTzg]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Garylle massiivinen :thumbsup1:

 

Ollut yksi suosikkipelaajistani, harmi vaan, että ikä alkoi näkyä otteissa. "Gary Neville is a Red, is a Red,..."

 

Hitto kun olisi vielä shittyä vastaan ollut edes penkillä tuulettelemassa... :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ite lukasin nopeesti ton ekana ja luulin että siinä oli puhe loppukaudesta...tosin ihmetytti kun eikös se ollu jo ilmotettu aikasemmin. Yllätti kyllä melkosesti kun opettelin taas lukemaan! Iso peukku kuitenkin Garylle. Joutuu varmaan itsekkin antamaan parit badge kissit ihan herran kunniaks!! :kiss:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hieman haikeaksi tämä vetää, Gary oli kuitenkin nykyrosterista yksi suosikeista. Garystä voisi jokaikinen nuori pelaaja ottaa mallia. Tarkoitan tällä kaikkea sitä, mitä Gary edusti. Suoraselkäisyyttä, taistelutahtoa, itsensä likoonlaittamista ja ennen kaikkea Gary oli todellinen ammattimies. Kuinkas monta kertaa olette lukeneet Gary Nevillen baarisekoiluista, tai syrjähypyistä?

 

Ja olihan Gary ennen sitä pitkää loukkaantumista aivan ykköskorin puolustaja. Eikä kuka tahansa pelaa Manchester Unitedissa 602 ottelua, tai Englannin maajoukkueessa 82 ottelua.

 

Toki Garylläkin joskus hieman meni yli esim. muutamat tuuletukset, mutta sentään mies teki kaikki kaiken puhumisen kentällä, ja jätti paskanjauhannan muille.

 

Hieno mies kerta kaikkiaan! Gary Neville#2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hattu päästä, mutta ennen kaikkea Fergusonille tästä:

"He is a fantastic, incredible man. He came to us as a 13-year-old boy, an avid United fan. He has been that way all his life. He has made a great career out of a fantastic will and determination to be the best. He is an absolute legend at our club and will remain so for the rest of his life.''

 

...ja nöyrä kumarrus perään. Näin pitää uskollinen palvelija päästää lepoon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viimeistä viedään Garyn osalta, näin on yksi komea luku yhden United-ikonin osalta päättymässä. Hopi hopi striimin ääreen jos ette vielä siellä ole.

 

Mukava nähdä Bechkham punaisissa taas :D

Kyllä! Kunnossa näyttää Becksin tatsi olevan, komeita syöttöjä 1. jaksolla useita ja olipa lähellä maaliakin. Hyvä tämä alun nelikko Giggs-Butt-Scholes-Becks keskikentällä, ihan kuin ennen vanhaan. Puolen tunnin kohdalla otettiinkin Pauli, Ryan ja Ruuni viisaasti pois lauantaita ajatellen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huh! Siinähän meinas lopussa kyllä kostua silmäkulma, kun Gary vaihdettin pois 83min kohdalla. Vaikka ottelu päättyi Juventukselle 1-2, niin varsinkin Unitedin pelaajat tuntuivat nauttivan. Oli todella mukava nähdä vanhoja konkareita ja nykyisiä nuoria kentällä yhtäaikaa. Becks näytti vielä, että mies on edelleen huikea pelimies, ja kaiken olisi kruunannut kun olisi tällännyt siitä 20m vaparista pallon tippuvana lehtenä muurin yli maaliin. Huh-huh! Hieno testimonial-ottelu kaikin puolin!!

 

Gary Neville is a true red!!

 

Posted Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hienot jäähyväiset Garylle! Mies vaihdettiin 83min kohdalla pois, ja meteli oli valtava, vaikka paikalla oli "vain" 43 000 innokasta fania.

Muutenkin oli hienoa nähdä monia pelaajia, eräs herra tosin nousi itselläni vielä Garynkin yläpuolelle. Beckham oli tärkeimpiä syitä miksi nappulana aloin seuraamaan Unitedia, ja olihan noita pitkiä syöttöjä, keskityksiä ja yhtä vapariakin tänään aivan upeaa seurata! Ottaisin nyky-Unitediinkin mukaan, vaikka rooli olisikin melko pieni. Lisäksi lopussa tapahtui hupaisa episodi, kun joku pikkupoika pääsi juoksemaan kentälle, mutta Beckham pysäytti kaverin ottamalla hänet syliinsä :D.

Share this post


Link to post
Share on other sites

GOODBYE GARY - Alessandro Del Piero

 

Hieno mies ei voi muuta sanoa :)

 

"I can only imagine what can happen tonight with Neville...The passion for football, the respect and love for your team can be shown also in this way and the supporters of United know and do it very well. I'm looking forward to hug Gary, to shake his hand and to tell him "Goodbye, captain, it was real great to play against you and we were honoured to play against Manchester United""

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gary Neville liittyy Roy Hodgsonin johtamaan Englannin A-maajoukkueen valmennusrinkiin. UEFA:n A- ja B-valmennusoikeudet omaava Neville allekirjoitti 4-vuotisen sopimuksen Englannin jalkapalloliitto FA:n kanssa.

"Roy (Hodgson) asking me to be a part of his staff and to work with the national team is not only an honour but a very special moment for me. I had absolutely no hesitation in accepting this role and I am relishing the opportunity to work alongside Roy and the team at the Euros and through to the next two tournaments"

 

FA.com - Neville appointed to coaching staff

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×