Hyppää sisältöön


Kuva
- - - - -

Bundesliga


 • Kirjaudu vastataksesi
182 vastausta aiheeseen

#1 Ginga

Ginga

  Junior Member

 • Members
 • 728 Viestit

Lähetetty 04.02.2007 - 20:28

Olisi vähän tarkoitus herätellä tätä Saksa osiota henkiin, kun aika hiljaista tällä osastolla on.

Sarjataulukon kärki 04.02.2007:

Schalke 45 pistettä
Werder Bremen 42 pistettä
Stuttgart 38 pistettä
Bayern München 34 pistettä
Hertha Berlin 33 pistettä

Eli tänään käytiin mestaruuden kannalta tärkeä kamppailu Schalke 04 ja Werder Bremenin välillä. Ottelu päättyi Schalken tyylipuhtaaseen 2-0 voittoon ja Schalken maaleista vastasi tanskalainen Peter Lövenkrands. Schalke nosti näin itsensä sarjan keulille kolmen pisteen erolla Werder Bremeniin. Bayern München on yllättäen pudonnut sarjassa jo sijalle neljä ja on kaiken lisäksi 11 pistettä Schalkea jäljessä.

Bayern München pelasi perjantaina ensimmäisen ottelun Ottmar Hitzfieldin alaisuudessa ja peli oli Bayernin osalta sekavaa mies muistiin. Nürnberg otti müncheniläisistä ruman 3-0 voiton.

Kokonaisuudessa Bundesliga on ollut tänä vuonna yllätyksellinen ja ennen kaikkea maalirikas. Werder Bremen on takonut 20 pelissään hurjat 52 maalia ja joukkueen peliä on aina ilo seurata.
 • fitflop shop tykkää tästä

#2 AC Milan

AC Milan

  Junior Member

 • Members
 • 636 Viestit

Lähetetty 04.02.2007 - 22:15

Bayern Münchenin peli takkuaa tällä hetkellä pahasti. Muutama vuosi sitten joukkue oli täysin ylivoimainen Saksassa, mutta joukkue on heikentynyt niistä ajoista ja muut ovat ottaneet kiinni. Uskon kuitenkin, että Bayern nousee rutiinilla vielä ainakin kolmen joukkoon. Toivottavasti Schalke voittaa mestaruuden tänä vuonna. Perinteikkäällä seuralla on ollut vaikeitakin vuosia lähiaikoina, mutta nyt vire on löytynyt. Toivon, että kestää loppuun saakka. HSV:llä tuntuu olevan erittäin vaikeaa, ja putoaminen on lähellä. Harmi ja ison kaupungin seuralle varmasti karmea pettymys.:( Toivon, että Hampurin ylpeys kuitenkin onnistuisi vielä nostamaan itsensä kuiville. Peli ei ole vielä menetetty!:superhappy:

#3 Ginga

Ginga

  Junior Member

 • Members
 • 728 Viestit

Lähetetty 05.02.2007 - 12:36

HSV korvasi Thomas Dollin viime viikolla Huub Stevensilla, mutta kurssi ei viikonloppuna ottanut kääntyäkseen. Hertha Berlin otti katkeran voiton, kun Mineiro täräytti lisäajan toisella minuutilla ottelun 2-1 voittomaalin. Sinällään jos HSV putoaa sarjasta tulee pelaajia roppa kaupalla kesällä siirtomarkkinoille. Joukkueessahan on tällä hetkellä mm. Vincent Kompany, Rafael van der Vaart, Nigel de Jong ja Piotr Trochowski, jotka tuskin jäävät alempaan sarjaan nyhtämään.

#4 Luis_Garcia#10

Luis_Garcia#10

  Junior Member

 • Members
 • 2 139 Viestit

Lähetetty 05.02.2007 - 16:32

Sinällään jos HSV putoaa sarjasta tulee pelaajia roppa kaupalla kesällä siirtomarkkinoille. Joukkueessahan on tällä hetkellä mm. Vincent Kompany, Rafael van der Vaart, Nigel de Jong ja Piotr Trochowski, jotka tuskin jäävät alempaan sarjaan nyhtämään.


Mitä nyt olen teksti-tv:stä muutenkin HSV:tä seurannut, niin ne johtaa ekan puoliajan jälkeen 1-0, ja häviää pelin 1-2, voittomaalit todella usein ihan lopusssa. Syö varmasti miestä ihan olan takaa, varsinkin hyvän viime kauden jälkeen.

#5 Olli

Olli

  Junior Member

 • Members
 • 2 418 Viestit

Lähetetty 05.02.2007 - 18:41

Mitä nyt olen teksti-tv:stä muutenkin HSV:tä seurannut, niin ne johtaa ekan puoliajan jälkeen 1-0, ja häviää pelin 1-2, voittomaalit todella usein ihan lopusssa. Syö varmasti miestä ihan olan takaa, varsinkin hyvän viime kauden jälkeen.


HSV on tosiaan menettänyt pisteitä tosi paljon otteluiden lopussa. On jotenkin koomista, että ne on päästänyt Bundesligassa vähiten maaleja ensimmäisten puoliaikojen aikana ja silti ollaan tuolla missä ollaan. Itse olen tähän asti vankasti uskonut, että HSV vielä nouse, mutta nyt alan jo uskoa että noutaja tulee. HSV:han on ainoa seura, joka on pelannut Bundesligassa sen perustamisesta 1963 lähtien.

#6 Ginga

Ginga

  Junior Member

 • Members
 • 728 Viestit

Lähetetty 17.02.2007 - 21:42

HSV taisteli upean 2-0 voiton paikalliskamppailussa Werder Bremeniä vastaan. HSV:n molemmat maalit tälläsi Rafael van der Vaart, joka tuntuu tilastojen valossa olleen mainiolla pelipäällä. Voitto tiesi kolmen pisteen saalista Weser-stadionilta ja sarjataulukossa joukkue kipuaa 21 pisteeseen. Tuo 21 pistettä ei kuitenkaan vielä oikeuta pois sarjaputoajan paikalta, mutta sarjassa säilyminen näillä näytöillä on mitä ilmeisin. Rafael van der Vaart kehui viikolla joukkueen henkeä tällä hetkellä ja "lupasi" jatkaa HSV:ssä sopimuksen loppuun, vaikka putoaminen tulisikin. HSV:llä oli siis jo mahdollisuus nousta pois putoajan paikalta, mutta 20 pisteessä olleen Alemannia Aachenin meno kotistadionilla oli liikaa Bayern Münchenille. Upean oloinen 1-0 voitto viime kauden mestarista ja joukkue nousee 23 pisteeseen. Myös putoamisuhan alla oleva Mainz jatkoi hyviä otteitaan ja kaatoi varsin kesyn Hertha Berlinin 1-2. Putoamistaistelu sen kun kiihtyy... Mestaruustaistossa Schalke koki kolauksen, kun joukkue haki vain 2-2 tasapelin Wolfsburgin vieraana. Tämä tietää sitä, että Schalken ero kärjessä kaventuu nyt 5 pisteeseen, sillä Stuttgart otti eilen puhtaan 4-0 Frankfurtista. Stuttgart on kovassa vireessä ja laittaa varmasti hyvillä otteilla Schalkelle paineita niskaan. Werder Bremen on Schalke häviön jälkeen ottanut Bundelsligassa kevyen mahalaskun ja Bayern Münchenin valmentajanvaihdos on laittanut joukkueen pakkaa enemmän sekaisin. Uskoisin, että Werder ja Bayern saavat unohtaa mestaruuden tämän kauden osalta.

#7 Ryan G

Ryan G

  Junior Member

 • Members
 • 145 Viestit

Lähetetty 17.02.2007 - 23:16

Ei kyllä ikinä uskoisi, kuinka mielenkiintoista ja tapahtumarikasta bundesliga jalkapallo on. Peli ei ole mitään hirveän tasokasta, mutta tilanteita on. Lisäksi saksalainen katsomokulttuuri on hienoa.

#8 Aksu

Aksu

  Junior Member

 • Members
 • 138 Viestit

Lähetetty 21.02.2007 - 11:00

HSV saa sanoa van der Vaartille byebye jos ne tippuu. Olisikohan Bayern noukkimassa Rafaelia?

#9 Ginga

Ginga

  Junior Member

 • Members
 • 728 Viestit

Lähetetty 27.02.2007 - 18:16

Bundesliigaa johtavan Schalken pelinrakentaja Lincoln sai Saksan jalkapalloliitolta viiden ottelun mittaisen pelikiellon, kun viikonloppuna Lincoln pamautti päätösvihellyksen jälkeen Leverkusenin Bernd Schneideria kasvoihin. Ottelu päättyi hiukan yllättäen Bayer Leverkusenin voittoon numeroin 0-1 ja Schalke hukkasi taas johtoasemaansa sarjakärjessä. Lincolnin loukkaatuminen tulee varmasti näkymään Schalken pelissä, sillä tällä hetkellä hän on joukkueen sydän. Lincolnilta jää myös ikävästi väliin kamppailut Bayern Müncheniä ja Stuttgartia vastaan.

#10 Olli

Olli

  Junior Member

 • Members
 • 2 418 Viestit

Lähetetty 28.02.2007 - 12:26

Bundesliigaa johtavan Schalken pelinrakentaja Lincoln sai Saksan jalkapalloliitolta viiden ottelun mittaisen pelikiellon, kun viikonloppuna Lincoln pamautti päätösvihellyksen jälkeen Leverkusenin Bernd Schneideria kasvoihin.

Ottelu päättyi hiukan yllättäen Bayer Leverkusenin voittoon numeroin 0-1 ja Schalke hukkasi taas johtoasemaansa sarjakärjessä. Lincolnin loukkaatuminen tulee varmasti näkymään Schalken pelissä, sillä tällä hetkellä hän on joukkueen sydän. Lincolnilta jää myös ikävästi väliin kamppailut Bayern Müncheniä ja Stuttgartia vastaan.


Eikä ollut ensimmäinen kerta, kun Lincoln toilailee. Hyvä pelaaja, mutta valitettavasti pinna palaa aina silloin tällöin. Tosiaan kova isku Schalkelle. Alkaa hiukan tuntua siltä, että ei nytkään ole Schalken vuoro....

#11 Ginga

Ginga

  Junior Member

 • Members
 • 728 Viestit

Lähetetty 03.03.2007 - 08:12

Schalke on tosiaan tyrimässä tuon hyvän oloisen piste-etumatkan sarjassa. Eilen joukkue hävisi HSV:lle puhtaasti 0-2. HSV:n maaleista vastasivat Rafael van der Vaart ja Ivica Olic. Joukkue on varmasti jonkinmoisessa kriisissä, sillä joukkue ei ole viime aikoina voitoilla mässäillyt. Kolmesta viimeisestä ottelusta on tullut tasapeli ja kaksi tappiota. Varma kuuden pisteen ero on kaventunut ja Stuttgart voikin kaventaa eron jo yhteen pisteeseen, sillä Stuttgartilla on yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin Schalkella. Jännäksi menee, sillä Werder Bremen nousisi voitolla kolmen pisteen päähän Schalkesta.

#12 AC Milan

AC Milan

  Junior Member

 • Members
 • 636 Viestit

Lähetetty 03.03.2007 - 21:49

Schalke meinaa nyt tosissaan sössiä tuon hyvän johtonsa olemattomiin. No, onhan kautta vielä jäljellä ja (lähes) mitä tahansa voi vielä tapahtua. HSV sen sijaan on päässyt hyvään iskuun Van Der Vaartin johdolla ja jos otteet tällaisina jatkuvat, liigapaikka ensi kaudeksi on selviö.

#13 Ginga

Ginga

  Junior Member

 • Members
 • 728 Viestit

Lähetetty 04.03.2007 - 09:16

Bundesliga meni tänä viikonloppuna aivan uusiin puihin. Aluksi Schalke sössi kotikentällään ja HSV haki makeat vieraspisteet Veltins-arenalta. Stuttgartilla oli mahdollisuus kaventaa piste-ero johtaja Schalkeen jo yhteen pisteeseen, mutta Leverkusen kaatoi Stuttgartin 3-1 kotikentällään. Stuttgartille tappio oli katkera, sillä hetken jo mestaruustaistosta pois lueteltu Werder Bremen nousi hiilostamaan Schalkea kolmen pisteen päähän ja ohi Stuttgartin. Bayern München haki niukan voiton vieraissa ja on mukana mestaruustaistossa. Kuusi pistettä ei ole paljon, kun katsoo miten nopeasti puntit ovat Saksassa tasoittuneet.

#14 Olli

Olli

  Junior Member

 • Members
 • 2 418 Viestit

Lähetetty 04.03.2007 - 14:41

Uskon tosiaan, että Schalke jälleen kerran taas onnistuu menettämään mestaruuden. Tuntuu siltä, että joukkueesta ei taaskaan löydy pelaajia, jotka pystyvät käsittelemään faneilta tulevia paineita. Toivon kyllä, että olen väärässä, koska tuolle hienolle seuralle (ja ennen kaikkea faneille) soisi kyllä mestaruuden. Se tosin on mukavaa, että liiga jälleen elää. Uskon, että Bayernilla on vielä myös sanansa sanottavana tuossa mestaruuskamppailussa. Juuri tuo ennalta arvaamattomuus tekee minusta Bundesligasta todella kiehtovan sarjan. Sarja ei ole yhtä hyvä kuin muut suuret liigat, mutta mun ainakin mun mielestä jännittävämpi kuin moni muu liiga. Niiden noin 10:n vuoden aikana, kun itse olen Bundesligaa tiivimmin seurannut on ollut ihan huikeita kamppailuita mestaruudesta, mitä esim. Valioliigassa ei järin usein ole.

#15 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 04.03.2007 - 14:50

Eilen tuli yön Barca pelin puoliajalla koostetta siitä aiemmasta Leverkusen-Stuttgart pelistä parhaita paloja, niin melkoisen huikeita tilanteita tykitti kyllä kuin liukuhihnalta siinä tulemaan. Todella Tapahtumarikkaita pelejä tupanneet olemaan kerta toisensa jälkeen mitä silloin tällöin noita Bundesliga pelejä tullut UK:lta katseltua, katsomossa huikea meininki tuppaa kans olemaan. Hieno ja erittäin mielenkiintoinen liigahan tuo on :thumbsup1: erityisesti tuon todellisen Tasaisuuden ansiosta ! ei voi kiistää.

#16 Luis_Garcia#10

Luis_Garcia#10

  Junior Member

 • Members
 • 2 139 Viestit

Lähetetty 04.03.2007 - 16:01

Eilen tuli yön Barca pelin puoliajalla koostetta siitä aiemmasta Leverkusen-Stuttgart pelistä parhaita paloja, niin melkoisen huikeita tilanteita tykitti kyllä kuin liukuhihnalta siinä tulemaan.


Tiedustelulähteet kertovat, että Liverpooliin kesällä siirtyvä ukrainalaiskärki Andrei Voronin olisi ollut ko. ottelussa aivan liekeissä. :hug:

#17 Luis_Garcia#10

Luis_Garcia#10

  Junior Member

 • Members
 • 2 139 Viestit

Lähetetty 10.03.2007 - 18:29

Tänäänkin ottelu Bochum-Borussia Dotmund oli erittäin viihdyttävä, niin kuin lähes kaikki muutkin katsomani Bunbesliigan ottelut. Harvemmin näitä tulee katsottua, kun on yleensä Valioliigan kanssa päällekkäin. Ensimmäisellä puoliajalla Bochuminkin syöttöjen taso oli aika heikko (Dortmundilla koko ottelun ajan). Bochum ryösti lopulta pisteet derbyssä maalein 2-0 kreikkalaisen Gekasin maaleilla. *** Gekas, loistava ottelu, juoksi koko 90-minuuttisen. :thumbsup1: ** Tinga ja Dede, Dotmundin brassikaksikko sai kahdestaan sentään jonkinasteista peliä aikaan * Tuomari, yksi parhaista tuomarisuorituksista pitkään aikaan, loistava. Ei tehnyt mitään ylimääräistä ja kolmikko näki kaiken - Metzelder ja Philipp Degen, miten mulla oli sellainen muistikuva, että Degenkin olisi ihan pelimies, Realin miehestä nyt puhumattakaan. :wallbang: - Minä, miten edes ajattelin katsovani SM-liigaa Canalilta??? Onneksi tsekkasin UK:n ennen lätkän alkua.

#18 Ginga

Ginga

  Junior Member

 • Members
 • 728 Viestit

Lähetetty 10.03.2007 - 19:26

Ainakin muista kierroksen otteluista täytyy nostaa esiin taas Schalken umpisurkea vieraspeli Hannoveria vastaan. Joukkue sähelsi 1-1 tasapelin, ja nousi näin ollen 50 pisteeseen. Stuttgart ei kuitenkaan kyennyt voittamaan omaa otteluaan, joten Schalken johto ei ole uhattuna siltä saraa. Werder Bremen voi kuitenkin huomenna voitolla nousta yhden pisteen päähän Schalkesta, jolloin alkaa Schalken pojilla puntit tutista. Sarjan häntäpäässä käydään kovaa kilpailua ja Borussia Dortmund on valumassa lupaavaa vauhtia putoamistaisteluun.

#19 AC Milan

AC Milan

  Junior Member

 • Members
 • 636 Viestit

Lähetetty 10.03.2007 - 21:49

Ai ai, pahasti alkaa näyttää siltä, että Schalke sössii taas loppukauden ihan täysin. Kun nyt ei vaan Bayern enää nousisi mestaruuteen...

#20 Aksu

Aksu

  Junior Member

 • Members
 • 138 Viestit

Lähetetty 10.03.2007 - 22:06

Itsekin katoin tuon Bochum - Dortmund matsin, oli aika hyvää futista. Voishan tässä alkaa seurailemaan niitä, mitä UK:lta tulee. HSV on varsin sympaattinen joukkue. Pelaajamateriaali nyt ei ole parasta, mutta silti peli kulkee. Kyllä van der Vaartin tärkeyden huomaa Hampurin otteissa. Ihan taapertamista aluksi, sitten Rafael palaa ja kauhee nousuvire. Bundesliigalle, ja sen tasaisuudelle! :thumbsup1:
1 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 1 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää