Jump to content
Sign in to follow this  
redi

Joka vuosi mutta montako peräkkäin

Recommended Posts

Moi! :rolleyes_ani:

 

Titleen viitaten: Kuka pelaaja (nykyinen tai entinen ja Englannin liiga) ja

montako kautta; on tehnyt peräkkäisinä vuosina vähintään yhden maalin?

 

Mainetta voittajalle ja voi olla et Bruuverissa jotain märkääkin;

Itselläni ei ole VARMAAN tietoa mutta ainakin yksi hyvä "poikanen"!

 

ps. vihje, ainakin yli kymmenen vuotta tarvitaan ajanjakson pituuteen...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jostain muistelin sellaista, että löytyisi kaksi pelaajaa, jotka ovat tehneet maalin jokaisella Valioliiga-kaudella eli siis 1992-93 ... 2006-07.

 

Tuohan tekisi siis 15 kautta putkeen, ja toinen näistä pelaajista on, muistaakseni, Gary Speed.

 

 

Eli siis vastaukseni on: Gary Speed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Siis entinen tai nykyinen?

 

Pistäkää vielä tästä paremmaksi - muistaakseniPosted Image

 

 

Frank Worthington teki maalin vähintään jokaisella liigakaudella 1966-88

En nyt jaksa purkaa osiksi, mutta näistä ne pitäis löytyä.

 

1966-1972 Huddersfield Town 171 (41)

1972-1977 Leicester City 210 (72)

1977-1979 Bolton Wanderers 84 (35)

1979-1982 Birmingham City 75 (29)

1982 Leeds United 32 (14)

1982-1983 Sunderland 19 (2)

1983-1984 Southampton 34 (4)

1984-1985 Brighton & Hove Albion 31 (7)

1985-1987 Tranmere Rovers 59 (21)

1987 Preston North End 23 (3)

1987-1988 Stockport County 19 (6)

 

Worthington played into his 40's making 757 League appearances and scoring 234 goals. Eikä se määrä vaan se laatukin, siellä oli monta absoluuttista klassikkoa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Worthingtonin Frank ei tosiaan ole hullumpi vaihtoehto tähän pähkinään. Kone mikä kone! Ja maalien tyyli ja kirjo kattaa kategoriat Le Tissieristä Rushiin...

 

Aki jo tuolla tarjosi Gary Speediä, joka onkin Valioliigan aikakaudelle mainio optio. Kaveri ennätti sopivasti aloittelemaan uraansa Leedsin tehdessä nousua pääsarjaan - ja oli kyllä maalinteossa jo nuorna miesnä. Hyviä ehdokkaita voisi olla myös Sir Les Ferdinand ja Andy Cole ja miksei myös Sheerah - mutta riittääkö vuodet kuitenkaan kysyttyyn?

Share this post


Link to post
Share on other sites

väliaika 15v on vielä pientä

 

Moi!

 

Titleä mukaillen täytyy olla yli 15v

Speed ja Giggs "aika" hyviä mutta...

Giggs ehkäpä Speedia parempi siinä, :superhappy: että on tehnyt

JOKA pelaamallaan KAUDELLA vähintään yhden

:joker: (ei Jokerin vaan) maalin... ja tekee niitä vielä :boogy: ...

 

jatketaan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miten olis Paul Scholes? Vuodesta 1994 joka kaudella min. se maali, usein enemmänkin. Shearer ei kyllä voi heittää kans kauas? Tämmöset tuli mieleen nopeesti...

Eiköhän Shearer tullut kalinaan aiemmin kuin Paul, joten sen puolesta olisi tehnyt useammalla kaudella putkeen. Ainoa mikä hieman jäi mietityttämään, oliko Alan loukkaantumisen vuoksi poissa koko erään kauden? No, tarkistin asian niin onhan ukkeli tehnyt tosiaan maalin jokaisella Valioliigakaudella, mutta Alluhan ei ole tehnyt maalia tällä kaudella.

 

Jos puhutaan nimenomaan Valioliigassa tehtyjä perättäisten kausien maaleista, ei ehdokkaita tosiaan montaa ole. Ymmärtääkseni ainoastaan Gary Speed ja Teddy Sheringham ovat tehneet Englannin kentillä maalin jokaisella kaudella 1992-> mutta kun Teddy oli jokin aika sitten divarissa West Hamia edustamassa, niin sitä ei sitten vissiinkään lasketa.

 

Joten mun vastaus tuohon kysymykseen, olettaen että kyse on nimenomaan Valioliigasta, on Gary Speed. Ja jos tarkkoja ollaan, hän teki muinaisessa sarjamuodossa maalit myös kausilla 1989-1992. 18 vuotta maali joka kaudella, huh!

 

Jos sitten kyse oli myös tuosta muinaisesta liigasta, en löytänyt tuota Frank Worthingtonia parempaa vaihtoehtoa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tarkennusta! Koko Englannin liiga 1888-2007

 

Tarkennusta! :lala:

 

Sääntö on: Kuka pelaaja (nykyinen tai entinen ja Englannin liiga) ja

montako kautta; on tehnyt peräkkäisinä vuosina vähintään yhden maalin?

 

Siis myös ennen Premieria!

Olisin odottanut et esim. PNE-mies olisi muistellut Tom Finneyta...

 

Alan S olisi kanssa kova sana mutta onnexi nollas yhden vuoden 88-89

*

a Day of Memory Sad to recall

without Farewell He left us all!

 

:heart: R.I.P. Duncan Edwards 21.2.1958 :heart:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Siis myös ennen Premieria!

Olisin odottanut et esim. PNE-mies olisi muistellut Tom Finneyta...

 

Toki toki mulla Finney kävi mielessä eilen tän asian tiimoilta. Finneyhän olisi sikäli hyvä (ehkä jopa oikea?) vastaus tähän kysymykseen, että toisen maailmansodan vuoksi Finneyn liigaura jäi varsin kompaktiksi, jopa lyhyeksi voisi sanoa. Sir Tom murtautui kyllä PNE:n rosteriin jo ennen maailmansotaa, mutta teki liigadebyyttinsä muistaakseni vasta sodan jälkeen. Loukkaantumisten vuoksi "Preston Plumberin" ura loppui jo v. 1960. Ja kuinka ollakaan, vuotta myöhemmin North End olikin jo pelannut viimeisen ottelunsa pääsarjatasolla, toistaiseksi....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bruuveri kutsuu mutta sitä ennen...

 

Moi!

 

Pitipäs taas päristellä moisia ja kuten tiedätte niin vastuu on lukijalla, kun ”savolainen” haastelee :yawn: . Olis sekin pitänyt arvata et Pollari palloilee sekaan ja vielä sekavia siltä osin, etten saanut purettua ko. herraskainen Frank Worthington faktaa auki mutta kova saldo Frankilla on ja saattaa hyvinkin olla SE vielä kruunaamaton goal-king! 66-82 mätti aika tasaiseen maaleja, 80 vaihteessa sekavaa, olisko ollut myös jenkeissä silloin? Sunderland ’82, S’ton ’83, PNE ’86 löytyyx factaa? :rules:

 

Tämä koko ruljanssi sai alkunsa, kun lorvin netissä ja nimi Steve Perryman osui silmiin ja vähän faktaa hänestä Records (Tottenham Hotspur): 17 consecutive seasons registering at least one League goal. Siitä aloin miettiä, et kuka pistää, (vaiko kukaan) paremmax ja mieleen tuli Speed ja Giggs; Speed 19 kautta ja 18 viimeistä maalannut, Giggsillä 17/17 ja ventti tähtäimessä. Muutama muu mainittava: Shearer 19/17 vikaa, toka ”pyhä” kausi meni laiskotellessa; yllättävä Steve Bruce 19/17 ekaa maalas mutt B’hamiin mentyä eka vuosi stoppas; Bryan Marvelous Robson hyppäs kärkeen 22/20? kyssäri, kun en tiedä tekikö ainoan ”Hilu” Mboron maalin ekana vai tokana pelivuotenaan? Kun pelaajat alkoivat vaihtaa jengejä kesken kauden niin vaikeeta seurata ”kausittain” kunkin tekemisiä. Andy Cole yksi tällainen sekamuuttaja, kova saldo hänelläkin 89-07, 91 lähtien mättänyt suurella lapikkaalla maaleja tämä vuosi mukaan lukien about 16 vuotta, tosi sekava hänenkin taulunsa, olis vaan pysynyt ManUssa, siel kun on kaikki aina niin selvää!!! Alla Colen tilastoa jollaista etsin (tietty saisi olla niin tarkka kuin ikunas, eli tulo ja lähtöpäivät, tehdyt maalit, jopa pelatut minuutit jne.) ja toivottavasti ei ole ihan justen kustuu (siis näöltään)

 

[align=left:i7wvn16d]SeasonApp.Goals[/align:i7wvn16d]

 

 

[align=left:i7wvn16d]1994-9517 (1)12

 

 

1995-9632 (2)11

 

 

1996-9710 (10)6

 

 

1997-9831 (2)15

 

 

1998-9932 (5)17

 

 

Total:122 (20)61[/align:i7wvn16d]

 

 

 

 

 

 

700+ clubista löytyisi varmaan muutama varteenotettava palloilija, äkkiä tuli mieleen Neil Redfearn? Mike Channon, John Hollins, Terry Pain, Mike Summerbee, Martin Peters, Alan Ball (amerikan matkaaja?!), Robert Lee, pitkä ura muttei liene tehnyt maaleja ”tarpeeksi”, Mick Gooding? Paul Simpson? Mick Tait?

 

Mutta päädyin ilman Pollarin jatkotietoa puolikkaaseen 99 sankariin Edward Sheringham 83-07 ja n. 22 niistä putkeen tehnyt niitä samoja kuin may 1999 – kuten KAIKKI HYVIN näitte ja M U I S T A T T E!!

GRossi ja Maz ehdottivat sinne suuntaan.

 

Oli tää hankalaa :wallbang: , luulin et osaan tiesikaa, googlee peliin, profile, player football england jne. niin tilastoa tulee ja pelaajan profiilia mut pers… kaikkee sian sontaa! (onx jollain supertilastosaitti tiedossa).

 

s’tana Pallisterin perjantaikevennyksessä pääsin keinomakeutettuun pikkulady siideriin ja sitt viel töllöst tulee jotain ihmeen vasarointia, :nono: TäyttäTyhjäPÄISTEN hoilotusta ja toinen tukemassa toista veisuuta, mut hyvä onpa toinen tukemassa toista, eivät pysty ”käveleen yksinään”… parit s’tanat noillekin…

 

Eikä tää tietty tähän lopu ja päädumarina nautin yhden ”Boddingtonin”!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nonnih,tiätysti!

 

Minusta tämä kysymys tuntui jotenkin tutulta, essunkaa sää Redi are you Eddy

oo esittänyt samaa kysymystä jo muutama vuosi takaperin jossaki. Vai kuka?

 

Sillon Frank (enemmän kausia kuin Calamari Unionissa Frankkeja...15)

Worthington OLI oikea vastaus. Mutta nyhän toi Tedi on epäilemäti menny ohi.

Mää olenki nähny nää molemmat tositoimissa,ei mun polvelle ollenkaa hankala

tupla.Muistan Ipsun Birmingham vieraana 81 tai Kaks,tulosta en tarkastamati muista enää. Mutta Sheri jäi nollille Millwallin vanhassa luolassa Nottinghamia vastaan 0-0 sillonkun nää Alfaurosleijonat olivat ekaa kauttaan toisesta

pääsarjassa.Olikohan jotain syksyä -88? Millwallilla oli kärjessä kohtuullisen legendaarinen pari Cascarino-Sheringham, mutta silti jäivät nollille,vaikka olikin

vieletit verkkarit ... :neutral:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se oli kyllä kokemus se vanha Den siellä Cold Blow Lanella. Mäkin olin siellä just samana syksynä Luton-matsissa. Tultiin sillosen tyttöystävän ja nykysen vaimon (sama leidi) kanssa vähän matsin alun jälkeen ja nehän ohjasivat kotijoukkueen päätyyn. Sir Edward ei jäänyt mitenkään erityisemmin mieleen, päinvastoin sillä ei tuntunut olevan oikeen mitään erityisempiä ominaisuuksia. Cascarino oli se joka oli ihan kunkku sillon.

 

Uskomaton fiilis, hirveä mökä, makea tuoksu joka leijaili ympärillä ja poliisiketju koko kotipäädyn ympärillä. Ja pois kun lähdettiin niin koira- ja ratsupoliiseista lähtien kaikkea mahdollista. Siis sitten kun sieltä pois päästiin. Hieno kokemus.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×