Hyppää sisältöön


Kuva
- - - - -

Scottish Premier League


 • Kirjaudu vastataksesi
129 vastausta aiheeseen

#21 hyeenamies

hyeenamies

  Junior Member

 • Members
 • 1 885 Viestit
 • LocationKoe-eläin-puisto

Lähetetty 10.05.2009 - 10:01

Hyvä että edes jollain sinisillä menee lujaa. Rule Britanniaa...

#22 Public Enemy

Public Enemy

  Junior Member

 • Members
 • 7 804 Viestit

Lähetetty 14.05.2009 - 09:59

Celtic 2 - 1 Dundee United
1:0 Loovens 22'
2:0 Samaras 52'
2:1 Robertson 57'

Hibernian 1 - 1 Rangers
1:0 Riordan 41'
1:1 Novo 80'

Celtic voitti oman ottelunsa ja Rangers jäi Hibsin vieraana tasapeliin. Rangersin kahden pisteen johto sarjassa vaihtui tällä kierroksella tasapisteisiin ja Celtic siirtyi sarjakärkeen maalieron turvin.

#23 Public Enemy

Public Enemy

  Junior Member

 • Members
 • 7 804 Viestit

Lähetetty 17.05.2009 - 16:41

Rangers 2 - 1 Aberdeen
1:0 Foster (o.g) 66'
2:0 Miller 68'
2:1 Paton 77'

Hibernian 0 - 0 Celtic

Sellaiset tulokset viikonlopulta. Lauantaina siis Rangers otti kotonaan 2-1 voiton Aberdeenistä ja tänään Celtic tasasi pisteet Mixun Hibsin kanssa. Näin ollen siis Rangers siirtyi jälleen sarjan kärkeen kahden pisteen erolla Celticiin.

Celtic kohtaa sarjan viimeisellä kierroksella Heartsin ja Rangers matkustaa Dundee Unitedin vieraaksi. Viimeinen kierros pelataan viikon päästä sunnuntaina.

#24 Public Enemy

Public Enemy

  Junior Member

 • Members
 • 7 804 Viestit

Lähetetty 24.05.2009 - 13:59

Kohta pyörähtää käyntiin kauden viimeisimmät ottelut ja huomio kiinnittyy luonnollisesti Dundee Unitedin ja Rangers-matsin lisäksi Celticin ja Heartsin väliseen mittelöön.

DUNDEE UNITED (4-4-1-1): Zaluska; Kovacevic, Wilkie, Dods, Dickson; Caddis, Gomis, Buaben, Conway; Robertson; Goodwillie

Subs: McGovern, Dillon, Grainger, Robertson, Sandaza, Swanson, Kenneth

RANGERS (4-4-2): McGregor; Whittaker, Bougherra, Weir, Papac; Davis, Edu, Mendes, Lafferty; Boyd, Miller

Subs: McGregor, Ferguson, McCulloch, Novo, Naismith, Fleck, Wilson


CELTIC (4-4-2)
Boruc; Hinkel, Caldwell, Loovens, O’Dea; Nakamura, Hartley, Brown, McGeady; McDonald, Samaras

Subs: M.Brown, Naylor, Maloney, Conroy, Crosas, Flood, Vennegoor of Hesselink

HEARTS (4-5-1)
Kello; Neilson, Karipidis, Zaliukas, Wallace; Mrowiec, Jonsson, Stewart, Templeton, Obua, Elliot

Subs: Balogh, Tullberg, Nade, Thomson, Park, Stewart, Novikovas

COME ON YE GERS!

#25 hyeenamies

hyeenamies

  Junior Member

 • Members
 • 1 885 Viestit
 • LocationKoe-eläin-puisto

Lähetetty 24.05.2009 - 17:00

Näinhän siinä kävi että Gers otti 0-3 vierasvoiton ja näin ollen varmisti mestaruuden. Celtikki puppeloi loppuun vielä tasurin ,joten aikas selvää kauraahan tämä oli. JESH!!! Onnea pohjoisen sinisille veljille !!!!

#26 Public Enemy

Public Enemy

  Junior Member

 • Members
 • 7 804 Viestit

Lähetetty 24.05.2009 - 20:21

Posted Image

Celtic 0 - 0 Hearts

Dundee United 0 - 3 Rangers
0:1 Lafferty 6'
0:2 Mendes 45'
0:3 Boyd 52'

Viimeisellä kierroksella siis Celtic jäi Parkheadilla maalittomaan tasuriin Heartsin kanssa, kun taas Rangers haki puhtaan 0-3 voiton Tannadice Parkilta. Rangers aloitti todella räväkästi ja Lafferty pääsi viimeistelemään maalin edestä Boydin syötöstä ottelun avausmaalin. Tuon maalin jälkeen sitten Dundeella oli omat paikkansa, mutta Rangersin puolustus kesti. Puoliajan lopussa sitten Mendes huudatti vielä vierasfaneja komealla osumallaan. Papac ampui vaparin päin muuria ja siitä pallo sitten Mendesille ja Mendes pamaputti pallon alanurkkaan.

Toisen puoliajan alkuun sitten Boyd jatkoi keskityksen maaliin ja mestaruus oli selvä. Celticin kolmen kauden menestysputki siis katkesi tähän kauteen ja Rangers otti omansa.

Joukkueesta vois nostaa esiin oikeastaan koko hyökkäyskaluston. Boydin lisäksi Lafferty, Miller, Velicka ja Novo näyttelivät isoa roolia joukkueen mestaruudessa. Boyd mätti tuttuun tapaansa maaleja ja voittikin sarjan maalikuninkuuden. Miller teki kanssa maaleja mukavasti ja sen lisäksi vielä syötteli tusinan verran maaleja. Lafferty, Velicka ja Novo ei paljoa maaleilla juhlinut, mutta tekivät omat osumansa tärkeisiin paikkoihin ja piti Rangersin iskuetäisyydellä Celticiin ja loppujen lopuksi sitten kiri riitti aina ohitukseen sarjataulukossa ja sitä kautta mestaruuteen.

Keskikentältä sitten nousee itseltäni kolme nimeä ylitse muiden. Maurice Edu aloitti seurassa hieman heikolla menestyksellä, mutta onnistui vakiinnuttamaan paikkansa avauksessa ja pelasi loppua kohden loistavia otteluita Gersin keskikentällä. Steven Davies oli oikealla laidalla mies paikallaan ja pelasi loistavan kauden. Maaleja ja maaliinjohtaneita syöttöjä tuli varsin mukavasti ja ennekaikkea se pelaaminen näytti hyvältä. Pedro Mendes puolestaan ei maaleilla mässäillyt, mutta pelasi varman kauden keskikentällä ja oli isossa osassa tämän kauden menestystä. Barry Fergusonilta vähän heikompi kausi tällä kertaa.

Puolustuksessa tukipilareina häärivät topparikaksikko Andy Weir ja Madjid Bougherra. 39-vuotias Weir pelasi varman kauden ja saikin sitten sen kunniaksi nostella palkintopokaalia kauden päätteeksi. Weiristähän tuli joukkueen kapteeni tuon Fergusonin hyllytyksen jälkeen. Weirin toppariparina sitten hääräsi Charltonista tullut algeerialainen Madjid Bougherra. Bougherran siirrolle naureskeltiin paljon ennen ensimmäistäkään peliä, mutta algeeri näytti epäilijöilleen ja pelasi hyvän kauden keskuspuolustuksessa. Puolustuslinja oli todella tiivis paketti laitapakeilla höystettynä. Oikealla laidalla Steven Whittaker oli mies paikallaan ja vasemmalla Sasa Papac hoiti oman tonttinsa.

Maajoukkuebänni tiputti sitten maalissa Allan McGregorin penkille ja Neil Alexander otti loppukauden ajaksi paikkansa tolppien välissä. Molemmat veskarit pelasivat hyvän kauden ja varsinkin Alexander teki kauden loppuvaiheilla monia tärkeitä torjuntoja.

Kannu siis palasi Glasgow'n oikealle joukkueelle kolmen kauden hiljaiselon päätteeksi :thumbsup1: Pohjoisen siniset veljet hoitivat kauden lopun tyylillä, kun taas Celtic kompuroi omissa otteluissaan.

Onnittelut Rangersille!

#27 tomine

tomine

  Senior Member

 • Members
 • 10 218 Viestit

Lähetetty 24.05.2009 - 21:14

Barry Fergusonilta vähän heikompi kausi tällä kertaa.
...
Weiristähän tuli joukkueen kapteeni tuon Fergusonin hyllytyksen jälkeen.


Eikös tuo Barry ”luuseri” Ferguson ollut jossain ongelmissa valmentajansa kanssa jossain vaiheessa suuremmaltikin tukkanuottasilla ja tulevaisuus piti olla kokonaan katkolla seurassa, heltyikö valmentaja sittemmin vai mitä tapahtui ? tai sitten tais olla maajoukkueessa jotain hölmöillyt ja tais saada sinne suuntaan porttikiellon ? ...

...noh niin tai näin aikoinaan kävi yrittämässä Roversissa räpeltää mutta eipä siitä mitään juuri tullut, sitten karkuun häntä koipien välissä omaan kotoisaan koppiinsa...


...tosin oli Graeme Sounessin aikakaudelta jolloin sieltä kärrättiin myös Lorenzo Amoruso, noh se sentään jonkin sortin kulttihahmoksi pystyi nousemaan poninhäntänsä ja huikean kanuunansa ansiosta :smile: ...


...niin tietysti se kolmas olikin sitten todellinen napakymppi aikoinaan, elikkäs Tugay josta oikeasti legenda Roversiin muodostui :star:

#28 Public Enemy

Public Enemy

  Junior Member

 • Members
 • 7 804 Viestit

Lähetetty 24.05.2009 - 21:23

Fergusonin ja maalivahti McGregorin ryyppyretki venyi maajoukkuetehtävien aikana turhan pitkäksi. Sen lisäksi sitten molemmat istuivat ottelussa Islantia vastaan vaihtopenkillä ja penkillä istuessaan osoittivat lapsellista käytöstä.

Posted Image Posted Image

Tuon johdosta sitten molemmat pelaajat tiputettiin maajoukkueesta ja samalla sitten Rangersin avauksesta. Ferguson menetti kapteeninnauhansa molemmissa joukkueissa. Ferguson sai vielä Rangersissa kauden lopussa jonkun verran peliaikaa, mutta Neil Alexander valtasi ykköstorjujan paikan itselleen ja McGregor istui penkillä kauden loppuun asti.

#29 Public Enemy

Public Enemy

  Junior Member

 • Members
 • 7 804 Viestit

Lähetetty 26.05.2009 - 10:47

Strachan resigns as Celtic boss

Celticin kolmeen peräkkäiseen mestaruuteen johdattanut Gordon Strachan on siis eronnut. Kyllähän se alkoi jo näkymään, että keinot alkoivat olla loppua kohti vähissä ja ero oli ihan oikea ratkaisu Strachanilta.

Celtic want Owen Coyle or Tony Mowbray to replace Gordon Strachan

Celticin seuraavaksi valmentajaksi on ehdolla Burnleyn Valioliigaan nostanut Owen Coyle sekä WBA:n Valioliigasta tiputtanu Tony Mowbray. Coyle on tuskin lähdössä Burnleysta, mutta Mowbray voisi olla ihan mahdollinen vaihtoehto.

#30 Public Enemy

Public Enemy

  Junior Member

 • Members
 • 7 804 Viestit

Lähetetty 28.05.2009 - 23:04

"Operation Tango"

Rangers fans will no doubt have been enjoying this clip for a couple of days now, but for everyone else it’s time to learn about “Operation Tango.”

Midway through the first half on the final day of the SPL season, a massive roar bellowed out from the Celtic fans as news spread like wildfire around Parkhead that Dundee United had equalised against Rangers. Obviously such rumours were later discovered to be pure fabrications, nevertheless for several seconds the whole of Celtic Park seemed convinced the rumours were true.

According to the Rangers’ forums, “Operation Tango,” as it is now known as, was the result of a mass texting by a group of Rangers supporters to their Celtic supporting friends, spreading the lies that conned the Celts into believe their team was in the box seat in the title race.


http://www.101greatg...isplay/2600164/

:D On ne vaan vekkuleita :D

#31 Public Enemy

Public Enemy

  Junior Member

 • Members
 • 7 804 Viestit

Lähetetty 30.05.2009 - 19:04

Rangers 1 - 0 Falkirk
1:0 Novo 46'

Skotlannissakin pelattiin tänään FA Cupin finaali, siinä Gers oli Falkirkia vahvempi yhden maalin verran joten molemmilla "veljeksille" aihetta juhlaan tänään :thumbsup1:

Itse ottelu tuli samaan aikaan Everton - Chelsean kanssa joten itseltäni jäi tuo näkemättä, mutta ilmeisesti voitto ei kovin helpolla tullut ja Falkirk olikin muutamaan otteseeen lähellä tasoitusta.

#32 Public Enemy

Public Enemy

  Junior Member

 • Members
 • 7 804 Viestit

Lähetetty 19.06.2009 - 12:23

tony mowbray is new celtic manager

Tony Mowbraysta siis Celticin uusi manageri. Päättyneellä kaudella Mowbray luotsasi WBA:ta ja kauden päätteeksi tulikin putoaminen sarjaporrasta alemmas. WBA kuitenkin pelasi ihan mukavan näköistä futista ja Celticissä Mowbray varmasti pääsee toteuttamaan omia ideoitaan paljon paremmin kuin mitä WBA:ssa.

#33 Public Enemy

Public Enemy

  Junior Member

 • Members
 • 7 804 Viestit

Lähetetty 18.07.2009 - 12:16

Fergie Completes Deal

Barry Ferguson siis Birminghamiin reilun miljoonan punnan siirtosummalla. Vielä muutama vuosi sitten oli tärkeä palanen Rangersin keskikentällä, mutta nykyään ei ole enää niin tärkeä peluri joten lähtee hakemaan vastuuta Birminghamista.

French side Bordeaux end interest in Rangers' Madjid Bougherra

Bougherra sen sijaan näyttäisi jäävän Gersiin. Miestä oltiin aika vahvasti viemässä Bordeauxiin, mutta kiinnostusta ei näyttäisi enää ranskalaisten osalta olevan :thumbsup1:

Rangersin preseasonin otteluohjelma:

PRE-SEASON DATES

July
Fri 24 - Sportfreunde Lotte 1929 - 7pm
Sun 26 - 1. FC Nurnberg - 4pm
Tues 28 - SC Wiedenbruck 2000 - 7pm

August
Sat 1 - PSG - 2pm
Sun 2 - Arsenal - 4.15pm
Tue/Wed 4/5 - Manchester City - tbc
Sat 08 - Portsmouth - 3pm

Cupin kautta eurokentille pääsyt Falkirk voitti Vaduzin kotikentällään 1-0 joten hyvistä asetelmista pääsee Falkirk hakemaan jatkopaikkaa Liechtensteinista.

Mowbray puolestaan on hankkinut Celticiin Marc-Antoine Fortunen ja Landry N'Guemon AS Nancysta. Fortunehan pelasi viime kaudella Mowbrayn alaisuudessa WBA:ssa lainalla. Fortune siirtyi nyt siis ihan pysyvällä siirrolla Celticiin kun taas N'Guemo on vuoden mittaisella lainalla. Celticistä pois ovat lähteneet mm. Shunsuke Nakamura ja Jan Vennegoor of Hesselink.

#34 Public Enemy

Public Enemy

  Junior Member

 • Members
 • 7 804 Viestit

Lähetetty 02.08.2009 - 00:09

Falkirk hävisi Vaduzille vieraissa 2-0 joten Cup-voittajien eurotaival tyssäsi ennen kuin se ehti kunnolla edes alkaa. Motherwell tiputti European Leaguen ensimmäisellä karsintakierroksella walesilaisen Llanellin yhteismaalein 3-1. Toisella karsintakierroksella kaatui albanialainen Flamurtari yhteismaalein 8-2. Kolmannella karsintakierroksella vastassa on romanialainen Steaua joka voitti Motherwellin ensimmäisessä osaottelussa 3-0. Torstaina pelattavassa kotiottelussa on Motherwell tiukan paikan edessä. Celtic hävisi Moskovan Dynamolle UCL-karsintojen toisen kierroksen ensimmäisen osaottelun kotonaan 1-0. Eilen tuli turpaan Sunderlandilta 2-1. Keskiviikkona edessä vierasottelu Moskovassa ja viikon päästä lauantaina treenimatsissa vastassa Manchester City. Rangersilla on homma pelittänyt preseasonilla varsin mukavasti. Eilen kaatui Emirates turnauksessa PSG 1-0 ja tänään on vastassa Arsenal. Joukkuehan ei ole viime kaudesta muuttunut juuri yhtään, Barry Ferguson lähti Birminghamiin ja Christian Dailly ripusti nappulat naulaan. Tulopuolella ainoastaan lainalta palaavia pelaajia. Nykyinen nippuhan on laadukas ja varsinkin kun Kevin Thomson on palannut taas terveiden kirjoihin niin hyvältä näyttää. Nacho Novo ja Kyle Lafferty pelannevat enimmäkseen keskikentän laidoilla vaikka molemmat hyökkääjiä ovatkin ja ehdottomasti Andrius Velickalle vaan lisää peliaikaa Kris Boydin rinnalla.

#35 Krippe89

Krippe89

  Junior Member

 • Members
 • Piste
 • 6 Viestit

Lähetetty 09.08.2009 - 20:06

No niin, skotti kausi potkaistaan käyntiin ensi viikon lauantaina! Mitäs ihmiset luulette? Minusta tuntuu että Aberdeen tulee olla kova tänä kautena, ja mestariksi veikkaisin Celticiä! Moon the hoops

#36 Akkeli #7

Akkeli #7

  Junior Member

 • Members
 • 869 Viestit

Lähetetty 10.08.2009 - 07:53

No niin, skotti kausi potkaistaan käyntiin ensi viikon lauantaina! Mitäs ihmiset luulette? Minusta tuntuu että Aberdeen tulee olla kova tänä kautena, ja mestariksi veikkaisin Celticiä! Moon the hoops


Eiköhän se jälleen kerran mene Celticille, oma henkilökohtainen vahva suosikkini. Pääseeköhän mestareiden liigassa kovin pitkälle tänä vuonna, ainakin toivon niin... :baseballhat:

#37 Krippe89

Krippe89

  Junior Member

 • Members
 • Piste
 • 6 Viestit

Lähetetty 10.08.2009 - 13:26

Eiköhän se jälleen kerran mene Celticille, oma henkilökohtainen vahva suosikkini. Pääseeköhän mestareiden liigassa kovin pitkälle tänä vuonna, ainakin toivon niin... :baseballhat:

Arsenal voi olla vaikea vastustaja, mut eiköhän Arses kaadu ;D

#38 Public Enemy

Public Enemy

  Junior Member

 • Members
 • 7 804 Viestit

Lähetetty 15.08.2009 - 12:56

Tänään sitten starttaa myöskin Skotlannin Valioliiga. Mestaruus tullaan jälleen kerran ratkaisemaan Celticin ja Rangersin välillä. Gers ei ole kesän aikana vahvistunut yhtäkään, kun taas Celtic on hommanut kaksi pätevän oloista pelimiestä Ranskasta. Aberdeen - Celtic Hibernian - St. Mirren Kilmarnock - Hamilton Rangers - Falkirk St. Johnstone - Motherwell Kauden avaa siis Aberdeenin ja Celticin vääntö joka alkaa vajaan tunnin päästä. Kierroksen muut ottelut alkaa klo. 15:00.

#39 Public Enemy

Public Enemy

  Junior Member

 • Members
 • 7 804 Viestit

Lähetetty 16.08.2009 - 12:28

Aberdeen 1 - 3 Celtic
0:1 McGeady 29'
0:2 McGeady 42'
0:3 McDonald 44'
1:3 Aluko 61'

Hibernian 2 - 1 St. Mirren
0:1 McGinn 38'
1:1 Wotherspoon 39'
2:1 Benjelloun 83'

Kilmarnock 3 - 0 Hamilton
1:0 Kyle 34'
2:0 Kyle 52'
3:0 Hamill 68'

Rangers 4 - 1 Falkirk
1:0 McCulloch 14'
1:1 Finnigan 24'
2:1 Miller 34'
3:1 Miller 72'
4:1 Naismith 83'

St. Johnstone 2 - 2 Motherwell
1:0 Davidson 34'
1:1 Hutchinson 56'
2:1 Gartland 61'
2:2 Forbes 66'

Skotlannissa liiga potkaistiin käyntiin maalirikkaan kierroksen merkeissä. Ennakkosuosikit Celtic ja Rangers hoitivat omat ottelunsa tyylikkäästi, Hibs otti voiton St. Mirrenistä.

Kris Boyd ei muuten ole tainnut osua edes preseason-matseissa ja maalikoneen ruuti oli märkää eilenkin, onneksi kuitenkin Kenny Millerillä näyttää homma sujuvan ja Walter Smithkin vihjasi, että Miller saattaa olla liigan paras maalintekijä tällä kaudella ;)

#40 Public Enemy

Public Enemy

  Junior Member

 • Members
 • 7 804 Viestit

Lähetetty 28.08.2009 - 22:28

Celtic 5 - 2 St Johnstone
1:0 Fortune 21'
2:0 Maloney 28'
2:1 Samuel 36'
3:1 Maloney 53'
4:1 Fortune 54'
5:1 McDonald 74'
5:2 Morris 76'

Falkirk 1 - 3 Hibernian
1:0 Flynn 25'
1:1 Bamba 41'
1:2 Riordan 57'
1:3 Riordan 80'

Hearts 1 - 2 Rangers
1:0 Witteveen 31'
1:1 McCulloch 63'
1:2 Boyd 90'

Celtic, Gers ja Hibs siis jatkavat puhtaalla pelillä sarjan kärjessä. Celticin hyökkäys rullasi St. Johnstonea vastaan jo ihan mallikkasti ja Fortune vaikuttaa varsin pätevältä hankinnalta. Mixun seuraaja John Hughes tehnyt tähän mennessä mallikasta työtä Hibsin peräsimessä ja voitto irtosi vieraissa Falkirkistä. Gers sitten oli pienoisissa vaikeuksissa sillä Kev Thomson lensi Heartsia vastaan punaisella pihalle jo vartin kohdalla ja puolen tunnin kohdalla Witteveen iski pallon erittäin helposti McGregorin selän taakse. Gersin takaa-ajo kuitenkin tuotti loppujen lopuksi tulosta, kun ensin McCulloch iski pallon reppuun ja loppuhetkillä sitten Boyd teki rankkarista voitto-osuman.

Huomenna mennään näillä..

Aberdeen ? - ? Motherwell
Dundee United ? - ? Falkirk
Kilmarnock ? - ? St. Mirren
Rangers ? - ? Hamilton


Ja sunnuntaina näillä..

Hibernian ? - ? Celtic
St. Johnstone ? - ? Hearts


Hibsin ja Celticin vääntö tältä kierrokselta varmaankin se herkkupala. Muu mielenkiinto keskittyy sitten lauantaina Ibroxille.

Eurokentillä Rangers arvottiin UCL:ssä samaan lohkoon Stuttgartin, Sevillan ja Dan Petrescun johtaman Unirea Urzicenin kannsa. Ei mikään mahdoton lohko ja jatkopääsy on vain Rangersista kiinni, Stuttgart ja Sevilla kaatuu aivan varmasti jos vain oma peli on kunnossa.

Celtic puolestaan otti turpaan Arsenalilta ja joutui European Leagueen. Celticin kanssa samassa lohkossa pelaa HSV, Hapoel Tel Aviv ja Rapid Wien. Ei Celticillekään tullut se ihan pahin mahdollinen lohko ja jatkoonmeno on erittäin todennäköistä.
1 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 1 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää