Jump to content
Sign in to follow this  
Royfish

Paras selostajat/parhaat kommentit yms.

Recommended Posts

Nyt ajattelin tämmöstä, kun kaikki selostajat on surkeita, kaikki niitten pienetkin ääntämisvirheet ja sanasolmut on käsitelty ja haukuttu alimpaan helvettiin täällä, niin kukas nyt sitten on paras selostaja? Paras kommentaattori? Ja onko kukaan ylipäätään koskaan sanonu mitään fiksua tai edes paikkaansa pitävää...? Paitsi täällä kaikki ELK:n foorumilla tietenkin...:redface:

 

Mun mielestä parhaita selostajia oli aikanaan etenkin kiekossa Antero Karapalo! Niistä on pikkupoikana jääny etenkin MM-kisoista parhaat muistot. Samoin Juha Jokinen oli kans hyvä, sen velipoika oli meillä liikunnan maikkana ja puhu muuten ihan samalla tavalla... Nykyään tämä Jokisen velipoika Jokke on jo poistunut valitettavasti keskuudestamme.

 

Mieleen on jääny positiivisesti myös perinteinen ääni lauantai-illoista, Englannin liigan peleistä. Oliks se Aulis Virtanen ku selosti Englannin liigan pelit, ne perinteiset lauantaisin, ennen saunaan menoa...

 

Kommentaattoreista parhaita on ehdottomasti Atik Ismail ja Aki Riihilahti. Sopivasti huumoria ja välillä muutakin juttua ku pelkkää pelianalyysia. Niitä jaksaa kuunnella, loistavia! Samoin yks positiivisessa mielessä huvittava on Sakke Pietilä, vähän samaa ku edellä mainitut, eri laji vaan.

 

Semmosta... Kivaa futista, ilosta mieltä, positiivista asennetta, tää on kivaa, niinku Atik sanoo!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×