Jump to content
Sign in to follow this  
Vice

Kesän 2007 hankinnat

Recommended Posts

Pidetään yllä listaa ketkä ovat seuran suurimmat kohteet ja miten heidän tilanne kehittyy.

 

Pelaajalista:

 

Sisään:

 

Alexis (Getafe) 6 milj. euroa. :thumbsup1:

- Homma kunnossa, meillä on uusi toppari.

 

Juan Manuel Mata (Real Madrid B)

- alustavat keskustelut käyty pelaajan kanssa

 

Timo Hildebrand (Stutgart)

- alustavat keskustelut käyty pelaajan kanssa

 

Stephen 'Sunny' Sunday (Poli Ejido) :thumbsup1:

- Sopparit kirjoitettu ja lääkärin tarkastustehty.

 

Toimihenkilöt:

 

Ramón Rodríguez Verdejo 'Monchi' (Sevilla)

- Mies tulisi korvaamaan Carbonin Valencian urheilutoiminan johtajan pallilta. Eli vastaamaan pelaajahankinnoista. Carboni ollut valtava pettymys monille ja riitaisuuksia on ollut esim Valmennusjohdon kanssa.

 

 

Ulos:

 

David Albelda 3-4 milj. euroa

- Barca on perässä ja mies on laukonut vähän outojakin kommentteja ettei jalkapalloilija voi aina vain ajatella yhtä joukkuetta. Outoa puhetta 15 vuotta Valencian paitaa kantaneelta pelaajalta.

 

Pallardo

- Getafe sai miehen vaihdossa Alexis diilissä. Nuorten maajoukkuepelaaja jolla hyvä tulevaisuus edessä. Onnea uuteen seuraan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eikös Matan sopimus ole jo allekirjoitettu?

 

Muita kiinnostuksen kohteita on ainakin ollu maalivahti Timo Hildebrand ja valmentajan vaihtokin puhuttanut. Toinen pakki jota on kyselty on Heinze.

 

Sanon tässä sivussa nyt moikka kaikille, uus naama foorumilla :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noniin, lueskelin vähän muita foorumeita ja joku espanjalainen valaisi että tässäartikkelissa mainitaan, että Hildebrand ja Mata olisivat allekirjoittaneet ja Alexiksen ja Raul Garcian sopimukset käytännössä vain odottavat allekirjoitusta. Lisäksi katseet on nyt suunnattu Zapateriin keskikentälle Albeldan kaveriksi. Nyt täytyy kyllä vaan luottaa espanjalaisen sanaan, koetin tota babelfishillä kääntää mutta ei siitä saanut mitään tolkkua.

 

Jännä ens kaus kuitenkin tulossa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei hitto miten tyhmää toimintaa Real Madridilta, kun antavat Matan lipua sormien välistä kilpailijan leiriin. Mata on tietääkseni ollut tällä kaudella Real Madrid Castillan kantavia voimia hyökkäyspäässä ja kyseessä lienee Espanjan yksi tulevaisuuden kovimmista nimistä. Häntä on jopa verrattu pelillisesti "maagiseen" Raúl Gonzaleziin.

 

Hieno siirto Valencialta:thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Timonkin tilanne on käsittääkseni että miehellä on 2-3 tarjousta pöydällä lojumassa, toivottavasti Valencian papereissa se nimi on.

 

Zapaterin hankintaan en usko, enkä miestä seuraan hankkisikaan. Ei mielestäni vaivan arvoinen. Vähän yliarvostettu sanoi Virkkunen sitten UK:n lähetyksissä mitä sanoi. Mitä tulee Albeldan viereen niin siihen rooliin ollaan juurikin hankkimassa Raul Garcia. Mies tulee korvaamaan "pipo" Barajan Valencian sydämenä.

 

Uskon kun kotisivuilla siirrot lukevat varmoina virallisina tiedoitteina. Niin kauan Espanjassa on 2-3 seuraa jotka varmasti ovat myös Espanjalaisille pelaajille hyvin kiehtovia mahdollisuuksia.

 

Mutta lupaava kesä kaikenkaikkiaan tulossa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onko Matan siirto jo varma?

Eipä olisi Matan tulevaisuus Realissa mielestäni kovinkaan ruusuinen. Tiedä sitten, jos saisi näytönpaikan ja paukuttaisi heti tulosta? Madridissa on ollut tapana panostaa huikeasti noihin puolustaviin pelaajiin, katsotaan kauden jälkeen kuinka monta hyökkääjää taas pitää hankkia!?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeps tarkotinkin Zapateria kiertoon Albeldan kanssa, mies alkaa kuitenkin vanheta. Voi olla, että Zaragoza ei miehestä halua muutenkaan luopua. Yks mies, johon on Zapaterin ohella osoitettu kiinnostusta on Oubina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Real Madrid on tehnyt tyhmiä siirtoja ennenkin, joten en ihmettele yhtään Matan siirtoa. Vähän sama juttu kun Eto`o ei saanut tilaisuutta Madridissa silloin aikoinaan ja nyt mies on Barcan ykköspyssy! Tämäkin siirto voi kolahtaa vielä tulevaisuudessa Realin omaan nilkkaan ja toivotaan näin. :thumbsup1:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeps niinkun Vice tossa Alexis threadissä sanoikin niin sopimusta ollaan nyt tekemässä Stephen Sunny Sundayn (paras nimi :D) kanssa 3 miljoonan kauppahintaan. Näin raportoi siis Marca. Kyseessä on siis puolustava keskikenttä ja pelaillut Espanjan U19 joukkueessa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moro taas.

 

Valencia Want Some Monchi Magic

 

Valencia have targetted Sevilla's influential organiser Monchi to take over as sporting director from Amedeo Carboni at the end of the current season.

 

 

 

zoom - galleria Monchi, whose full name is Ramón Rodríguez Verdejo, is widely recognised to be the key man behind the Andalucian club's current success and now los Ché want him to perform the same task for them.

 

Carboni took over the roll last summer after finally ending his playing career at the age of 41, but his spell in charge has been plagued by behind-the-scenes disgreements.

 

The Italian has reportely angered coach Quique Sánchez Flores by intefering in teams affairs, while negotations with several players over contract renewals have also gone badly.

 

Now, Valencia president Juan Soler is preparing to make a move for Monchi and is said to be supported by the majority of directirs within the club.

 

An offer of around €1.2m is expected to be put on the table, an amount which would quadruple the Sevilla man's current salary.

 

It is a sum worth paying for Valencia, however, as Monchi has been credited with setting up and maintaining one of the best youth production lines in Spanish football.

 

His track record in the transfer market has also been incredible and none of this has gone unnoticed by la Primera's richest clubs.

 

With players such as Sergio Ramos, José Antonio Reyes and Jésus Navas have all come through the ranks at Sevilla, while the likes of Julio Baptista, Frédéric Kanouté, Andrés Palop and Enzo Maresca have all seen their careers rejuvenated after Monchi picked them out.

 

Last year, Monchi showed that he is prepared to leave Sevilla having almost completed his job there by agreeing to assume the sporting director's roll at Almeria.

 

The switch fell through after former Madrid supremo, Lorenzo Sanz, saw his bid to gain control of the club fall through.

 

Goal.com lähteenä. Mikäli toteutuu niin tervetuloa. Hieno mies on Carboni mutta nykyinen rooli on kyllä niin huonosti hoidettu että.. myydä nyt Aimar :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hyvää tietoa ja sama näyttää olevan skysportsin sivuilla. Lisätty listaan.

Ayala on myös omalta taholtaan ilmoittanut että pitäisi Milito hommata puolustukseen. Rotta jopa ilmoitti että on jalalla paljon parempi kuin hän ja tulevaisuuden Argentiinan kapteeni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Espanyol striker Luis Garcia back on Valencia radar

tribalfooball.com - April 01, 2007

 

Espanyol striker Luis Garcia is back on Valencia's radar.

The powerful centre-forward came close to joining Valencia last summer and is understood to have received a five-year contract offer worth £1.5 million-a-season from Los Che management.

 

Garcia's current Espanyol contract carries a £10 million buyout clause and talks are believed to have been held last night at the Mestalla between the two clubs.

 

 

Tällästä löytyi, toivottovasti oli aprillipila.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tällästä löytyi, toivottovasti oli aprillipila.

Aika paljon on kyllä miestä maalitilastosa näkynyt kuitenkin. :shades: Vaikka nyt en pelaajaa paremmin tunnekaan, niin nimi on ainakin mielenkiintoinen.

Tribalfootball nyt on tunnetusti ihan täyttä itseänsä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yagosta oli tänään viimeksi juttua Valencian sivuilla mutta lähinnä vain että mies on valittu Portugalin alle 19-vuotiaiden maajoukkueeseen.

 

Raul Garcian siirrosta on taas lisää tietoa ja viimeksi eilen joukkueiden presidentit kävivät keskustelua pelaajan siirrosta. Neuvottelut jatkuvat perjantaina Madridissa.

 

Tällä hetkellä keskustelut lähtevät siitä että 10 miljoonaa euroa vaihtaa omistajaa ja hintaa yritetään pehmentää VCF puolelta David Navarrolla tai ja Requeirolla.

 

Raul Garcia on itse ilmoittanut että haluaa siirtyä Valenciaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Villan agentti vähän pohjusti taustoja tilanteesta, eli 60 miljoonalla Valencia ei miestä tule myymään mutta 70milj lähtee aika varmasti. Villalle tilanne on sen takia huono koska Valenciasta mies tienaa varmaan jotain pari miljoonaa kausi mutta Englannissa mies agentin mukaan tienaisi 7 miljoonaa. Ilmeisesti jonkin sortin parannuskeskusteluja soppareihin käydään ensikaudella.

 

Samalla agentti ylistää Valenciaa miten onnekkaita he ovatkaan kun heillä on paljon loistavia pelaajia vaikka seuralla on paljon ekonomisia rajoituksia. Ei pidä unohtaa että uusi stadikka on tulossa ja pelaaja hankintoja tehdään. Ei seuran talous ihan hunningolla ole.

Share this post


Link to post
Share on other sites

. Villalle tilanne on sen takia huono koska Valenciasta mies tienaa varmaan jotain pari miljoonaa kausi mutta Englannissa mies agentin mukaan tienaisi 7 miljoonaa. Ilmeisesti jonkin sortin parannuskeskusteluja soppareihin käydään ensikaudella.

Tamargo varmasti haluaa lämmitellä VCF:a Villan palkkapussin sisällön lisäämiseksi.

Mutta jotain Villan omasta tahdosta kertoo ainakin näin naisnäkökulmasta katsottuna Villan asuntokaupat.

Villahan osti (no niin kyllä teki Albeldakin) 300 m2 kämpän suunnitellun Nou Mestallan vierestä...toivotaan parasta.

 

Tamargo saisi jo hillitä suojattiensa "kaupittelua" Chelskille, mitä järkeä on lähettää asturianoja Mourinhon penkinlämmittäjiksi?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stephen "Sunny" Sunday kirjoitti paperit ja läpäisi lääkärintarkastukset. Meillä on uusi pelaaja, toivottavasti miehelle irtoaa hajaminuutteja ensikaudella!

 

Carboni matkaa Roomaan keskustelemaan pelaajasiirroista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Luulenpa että Sunny saa mahiksen ennen kautta näyttää taitonsa... Jos ei vakuuta niin luultavasti lainaan(?) Kuitenkin puolustavia keskikenttiä löytyy entuudestaankin muutama.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×