Jump to content
Sign in to follow this  
Evertonian

Lippujen varaaminen Evertonin peleihin

Recommended Posts

En pääse kirjautumaan jäseneksi Eticketing:iin. Herjaa vain, että zip/postcode on väärä. Vaikka se on varmasti oikea :mad:

Onko kellään kokemusta vastaavasta ongelmasta. Laitoin eilen sähköpostia englantiin, mutta ei ole vastausta vielä tullut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ryanair

 

Selailin tuossa juuri ensi kauden otteluohjelmaa ja samalla mietiskelin mahdollisia otteluita joita/jota voisi lähteä paikanpäälle katsomaan. Tämän jälkeen menin Ryanairin sivuille tsekkaamaan mahdollisia lentoja, ja huomasin että Tampereelta ei enää lennetä suoraan Liverpooliin. Onko jollain tietoa milloin tämä reitti on lopetettu? Ja kokeneemmille samalla kysymys, onko ajallisesti ja rahallisesti järkevintä lentää Suomesta Manchesteriin jos Goodison Parkille aikoo?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yks vaihtoehto ja ehkäpä edullinenkin, voi olla Hki-Amsterdam KLM:n tai Finskin kautta ja Damista Pooliin Easyjetillä.

 

Ikävä juttu, jos Tre-Liverpool on lopetettu. Finnairin hinnat on aika suolaiset yleensä. En tiedä miten nykyään on toi Manchesterin kanssa, aikaisemmin olen jättänyt väliin kun on ollut sen verran kalliimmat kuin esim Damin kautta Helsinkiin Newcastlesta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mois!

 

Tampere-Liverpool -reitti lopetettiin keväällä. Ei ilmeisesti kannattanut. Oudolta vaikuttaa. Lentäisivät sitten vaikka vain muutamana päivänä viikossa.

 

Aloittivat samanaikaisesti lennot Tampereelta Milanoon. Täytyy varmaan vaihtaa joukkue Interiin. Nehän on kanssa sinisiä. :flirt:

 

t. Hans

Share this post


Link to post
Share on other sites

Halvimmallaan Manchesteriin on päässyt (mitä olen nähnyt parin viime kuukauden aikana) 143€ edes takaisin - mielestäni ei ole kova summa. Itse lähden kattomaan ManU - Totteham matsia elokuun lopussa ja lentojen hinnaksi tuli 230€, ei tuokaan mielestäni ole mahdoton hinta, kun on vielä suorat lennot Helsingistä Manchesteriin.

 

Manchesterin lentokentältä pääsee junalla suoraan Liverpooliin (muistaakseni 2 junaa/tunti) ja matka kestää n. 50 min - 80 min riippuen vähän kuinka monella pysäkille se juna pysähtelee. Junalipun hinta on yhteen suuntaan n. 10£ ja edes takainen n. 12£ (paluu samana päivänä). Sitä en osaa kertoa mitä maksaa menopaluu, jos on paluu eri päivänä, mutta lienee kuitenkin huomattavasti halvempi kuin kaksi yhdensuuntaista lippua.

 

Ryanairista sen verran, että se lopetti liikennöinnin 7.5.2007 ja syynä oli liian alhainen käyttöprosentti. Tampereen reitti olikin vain kokeiluna reilu puoli vuotta, jos se vaikka olisi ollut kannattavaa puuhaa.

 

Hyviä linkkejä lentolippujen ostoon:

 

http://www.momondo.com

 

http://www.poptravel.fi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×