Jump to content
Sign in to follow this  
Casma

Petri Pasanen

Recommended Posts

Atalanta in Werder Bremen talks for Pasanen

April 02, 2007

 

Atalanta are in talks with Werder Bremen for defender Petri Pasanen.

 

The Finland international could move to Atalanta next season on-loan for £200,000 with a view to a permanent deal worth £700,000.

Mielenkiintoinen uutinen, en tiedä kuinka totta tämä on. Mutta, jos siirto tapahtuisi, toivoisi enemmän peliaikaa kuin Bremenissä. Se auttaisi maajoukkuetta...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllähän tuo siirto olisi varmasti parempi ajatellen peetun peliaikaa ja kehittymistä, mies ansaitsisi kyllä sen avauskokoonpanopaikan. Vieläkös Peetulla on sopimusta jäljellä bremenin kanssa?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Petri Pasanen on päässyt aika mukavasti pelaamaan nyt puolustuksessa, kun Per Mertesacker on loukkaantuneena. Peetulle on siunaantunut peliaikaa niin bundesligassa kuin UEFA-cupissa. Hyvä homma ja toivotaan, että Mertesacker viihtyy sairastuvalla vielä muutaman pelin ajan.

 

Eilen Werder Bremen voitti Dortmundin vieraissa puhtaasti 2-0, Klosen ja Diegon osumilla. Pasanen pelasi täydet minuutit...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Werder Bremen - Eintracht Frankfurt 2-1 (1-0)

1-0 Boubacar Sanogo (35)

2-0 Petri Pasanen (79)

2-1 Michael Thurk (85)

 

Nyt onnistui maalinteossa Petri joka on muutenkin saanut nyt kivasti peliaikaa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jopas oli pommi. Oliko niin että ensimmäinen maali 3vuoteen Pasanen>Bremenille?

Toivottavasti Petri paukuttelee noita myös a-maajoukkue paidassa.

Kyllä se niin taisi olla. Muistaakseni teki maalin yhden ensimmäisistä peleistään Bremenissä 2004. Peetulla on tosiaan uskomaton pyssy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oho. Sehän vasta melkoista olisikin, jos Pasanen suuntaisi Torinoon. Sopisi vallan mainiosti kyllä minulle. :hug:

 

Peetu on kyllä pelannut sen verran hyvin, että jos kevätpuolisko menee samalla tavalla niin luulisi ottajia olevan jonoksi asti sitten kun aika koittaa. :shades: Kuitenkin suhteellisen nuori vielä (etenkin puolustajaksi) ja käsittääkseni myös luonne ja työmoraalikin on kohdillaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iltasanomat:

Agentti: Pasanen jatkaa Bremenissä kolme vuotta

20.02.2008 11:37

 

 

 

Petri Pasanen on pelannut Bremenissä vuodesta 2004.

Suomen jalkapallomaajoukkueen puolustaja Petri Pasanen on jäämässä Saksan pääsarjaan.

 

Werder Bremen -puolustajan agentti Alex Kroes kertoi Bild-lehdelle, että Pasanen jatkaa seurassa 85:n prosentin varmuudella.

 

- Olemme keskustelleet urheilupäällikkö Klaus Allofsin kanssa hyvin positiivisessa hengessä. Olemme päässeet jo yhteisymmärrykseen taloudellisista asioista.

 

Allofs puolestaan kertoi, että vuodesta 2004 Bremenissä pelanneen Pasasen sopimus julkistettaneen ensi viikolla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Juicy Couture swimwear Clothing Wholesale

 

Juicy Couture swimwear Clothing 2008 - Designer swimsuits from Juicy Couture Swimwear Click on any photo below to see more swimwear styles from that group. In 2006, the center saw the openings of Etro, Intermix, Catherine Malandrino, Vilebrequin, and Mulberry stores. Theory and Frette opened in Fall 2007. Juicy Couture swimwear Clothing opened in Summer 2008, and Ermenegildo Zegna will open in Spring 2009.

Share this post


Link to post
Share on other sites

miten Peetun topic voi olla näin hiljainen? Puhutaan kuitenkin A-maajoukkueen avauskokoonpanon miehestä.

Pasanen iski maalin Saksan cupissa

 

Werder Bremenin puolustaja Petri Pasanen onnistui keskiviikkona maalinteossa Saksan jalkapallocupin 3. kierroksen ottelussa Kaiserslauternia vastaan.

 

Bremen voitti ottelun 3-0-maalein. Pasanen puski avausosuman kulmapotkun jälkitilanteessa 28. minuutilla. Puolustavan cup-mestarin muut maalintekijät olivat Tim Borowski ja Torsten Oehrl.

 

Myös Schalke selvisi puolivälieriin 3-0-voitolla kakkossarjan 1860 Münchenistä.

 

Saksan cupin puolivälierät pelataan helmikuussa.

 

(MTV3)

 

Pasasella mennyt ilmeisen hyvin Werder Bremenissä, joten jos peli maistuu siellä niin en näe syytä maisemanvaihtoon. Peliaikaakin tulee myös €uropeleissä eikä Bundesliiga ole heikkotasoinen sarja. Voi jatkaa vaikka uransa loppuun Saksassa mitä toki odotankin niin kauan kunnes ikä alkaa jo painamaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nostellaampas tätä.

 

Ihan lyhyesti, Pasasen pitäisi jatkaa Werderissä loppu-uransa. Pelivuosia ei kuitenkaan varmaan paljoa jäljellä, uuden kovatasoisen seuran etsimisestä voisi tulla todella hankalaa, putoaisi varmaan Veikkausliigaan. Uutta sopimusta vaan tiskiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lahden Petri Pasasen pelaaminen oli aika surkeaa, oli suoraan sanottuna aivan paska. Hyvä että taso riittää edes veikkausliigaan, yliarvostettu pelaaja tuo Pasanen on aina ollutkin... 

 

Onko tässä taas jotain yksinkertaista vihaa lahtelaisia kohtaan, kun paikalliskamppailu alla ja muuta vastaavaa?

 

Vähän vajaa 400 ottelua Euroopan kentillä on aika arvostettava suoritus. Tuon aikana ehti Pasanen voittamaan Ajaxissa tuplamestaruuden (liiga + cup) ja tuohon päälle vielä Alankomaiden Super Cupin. Itävallassa tuli myös tuplamestaruus. Tietysti kirkkaimpana 217 ottelua Werder Bremenin riveissä, joissa tuli kaksi Cup-mestaruutta Saksan maalla ja hyvin merkittävä saavutus on myös Eurooppa-liigan finaalipaikka, jossa kuitenkin tuli tiukka 1-2 tappio jatkoajalla FC Shakhtarille.

 

Sen voin myöntää, että maajoukkueessa ei taso ole riittänyt enää hetkeen, mutta Veikkausliigaan helposti. Kyseessä on tänä vuonna 34-vuotias pelaaja joten on ihan ymmärrettävää, että ei pelaa huippuvuosiensa tasolla. Varsinkin Werder Bremenissa oli todella tärkeä pelaaja joukkueelleen ja parhaimmillaan kyse oli aivan maailmanluokan puolustajasta. Pelaajana voimakas, loistava taklaamaan ja vahva pääpalloissa. En tiedä elänkö aivan väärässä käsityksessä, jos sanon ansainneen pelipaikan Per Mertesackerin vierestä, mutta Thomas Schaaf halusi toisen tornin ja päätyi varsinkin viimeisinä vuosina useammin Naldoon. Uskoisin Pasasen pelaavan vielä 2016 asti ja ripustavansa sitten nappulakengät naulaan, kun ikää on jo 36 vuotta. En tarkoita, että olisi maajoukkueringissä tuohon asti mukana, vaan näen pelaajan tason riittävän siihen asti Veikkausliigassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×