Jump to content
bianconerisong

Nesta

Recommended Posts

Nesta palasi kentille vaikean olkavamman jälkeen Roma -otteluun, oltuaan noin neljä kuukautta poissa. Nesta kuntoutti olkaansa Miamissa, joten tämän takia ei hänestä ole paljoa kuulunut. Kun Nesta on omasta mielestään kuntoutunut, hän kirjoittaa nimensä uuteen jatkosopimukseen. Johtaja on palannut Milanin puolustuksen keskustaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Want To Buy World Of Warcraft Gold

 

Here we recommend http://www.ugamegold.com, which set up at the end of 2005,mainly engaged in World Of Warcraft, Runescape, FINAL FANTASY XI game gold and Powerleveling services, their prices very low for WoW Gold, Through a large number of autonomous production of gold, they have a fairly mature strength, so price is pretty fair for customers, also with the fast speed of delivery attracted a lot of players, and their Runescape Gold service quality is rapidly raised since 2006,on the basis of 20,000 Runescape players, it formed Runescape Powerleveling, Runescape Items, Runescape Account and a series of products, with providing better services and delivery speed, and in the prices Control and also because of their technical strength and concerns, it ensures more cheapest Runescape Gold for the players

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pienoinen nosto kahden vuoden tauon jälkeen.

 

Nesta kertoi tänään paikallisradion haastattelussa, että hän on vaille valmis palaamaan pelikentille ja että huomenna hänen pitäisi olla Milanossa. Saamme siis nähdä Nestan viimein yli puolen vuoden tauon jälkeen, kohta puolustuksemme on muotoa Zambro-Nesta-Maldini-Janku. Ai ai ai, että käy sääliksi jo nyt muita joukkueita kun joutuvat rautaisen Nesta-Maldini-akselin käsittelyyn :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt kävi niin kuin pelkäsin. Nesta joutui harjoittelemaan kovaa viime viikolla siinä toivossa, että kuntoutuisi Derbyyn. Suprise suprise tämä ei mennyt niin kuin olisi pitänyt. Jos CH4 on uskominen niin Nestan selkävaivat palasivat, eikä pystynyt aamulla nousemaan ylös sängystä ja joutunee käymään kirurgin käsittelyyn ja näin ollen joutuu viettämään loput kaudesta sivussa. Toisaalta Gazzetta kertoo, että Nestan takareisi revähti ja luvassa n.1kk saikkua. Joka tapauksessa tämä on taas hyvä esimerkki Milan Labista, joka on samaa tasoa kuin kunnan arvauskeskus. Siis ei ihme, että Nesta yritti aina välttää sekoilut Milan Labin kanssa, ja yritti viimeiseen hetkeen saakka venyttää kuntoutumistaan Miamissa.

 

Jos Nestan selkä joutuu kirurgin käsittelyyn, niin toipuminen takaisin on lähes utopinen koska selkäleikkaukset ovat yleensä urheilioille hyödyttömiä ellei jopa vaarallisia. Toivottavasti maailman parhaan puolustajan ura ei päädy tähän, varsinkin kun hän on viettänyt viimeiset vuodet loukkaantumiskierteessä.

Pikaisia toipumisia Nestalle :thumbsup1:

 

http://www.channel4.com/sport/football_italia/feb13s.html

http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Squadre/Milan/Primo_Piano/2009/02/13/nestako.shtml

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyllähän se pahasti näyttää siltä, että Nestan ura alkaa olla tässä. Erittäin valitettavaa ja huolestuttavaa näin Milan-kannattajan silmin. Nyttenhän Nesta ilmeisesti menee leikkaukseen selkänsä takia - Siitä kuntoutuminen + Parin vuoden pelaamattomuus + Ikä, niin ei Sandron palaaminen huipputasolle helppoa tule olemaan.

 

Itse olin ensi vuoden toppareiksi juuri Nestaa-T. Silvaa kaavaillut. Varsinkin Silvan takia olisi hyvä, että olisi kokenut toppari vierellä (Vrt. Nesta, kun hankittiin, niin sai pelata Paolon vierellä). Meidän tämänhetkiset kokeneet topparit (Kaladze, Favalli) eivät kyllä meikäläistä vakuuta sitten yhtään. Eipä näitä Nestan tasoisia toppareita paljon markkinoilla ole...

 

Toivotaan silti, että leikkaus sujuu hyvin ja pystyisi taas pelaamaan huipulla!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

A.C. MILAN OFFICIAL ANNOUNCEMENT

2/16/2009

 

MILAN - A.C. Milan announces that Alessandro Nesta will go under the knife tomorrow morning. The operation, co-odinated by the medical team of Prof. Maurizio Fornari, will take place at the La Madonnina clinic.

 

Tämähän on viimeinen keino, jos leikkaus ei auta niin hieno ura on paketissa.

Serginho lopetti viime vuonna saman ongelman takia, johon ei auttanut mikään.

Tosin Serginho on viisi vuotta Nestaa vanhempi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Päivitys kolmen kuukauden jälkeen. Nestan leikkaus meni teknisesti hyvin eikä myöskään ilmentynyt minkäänlaisia komplikaatioita, eli leikkaus ylitti odotukset. Nyt lääkärit odottavat Nestan elimistön reagointia, paraneeko Nestan selkä itsestään ja näin lähtevät myös kivut, vai eikö elimistö lähde parantamaan itse itseään ja näin palaamme taas lähtökohtaan. Lopullisen vastauksen Nestan tilanteesta saamme vasta 2-3 kuukauden päästä, jolloin viimeistään voimme tietää onko Nestan tilanne menossa hyvään vai huonoon suuntaan.

 

Nesta on nyt osallistunut kahdesti joukkueen harjoituksiin (video alempana) ja hän sanoi, että kivut ovat pienentyneet hieman. Eli pientä toivon kipinää palaamisen suhteen on vielä. Tässä on koko haastattelu:

 

Roma, 10 mag. (Apcom) - Alessandro Nesta is sure: his career is not over. The defender of Milan, who missed the entire season for the known problems in the back, spoke a few minutes in the rossoneri game against Juventus.

 

I miss football so much. It’s been one year since I played in a match, however last month I started to do light training with the team, so I can see some light. I do not know if I will return this year or at the beginning of next season. We will try now and if I cannot then I’ll make my comeback later. The only purpose of people who write about me not returning to the field is to be malicious.

 

Toivottavasti valmennustiimi ja johtoporras oppii virheestään, eikä kasaa Sandron harteille suuria ennakko-odotuksia eivätkä kiiruhda ollenkaan palaamisen suhteen.

 

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=91tVY23TrFs]YouTube - Nesta .. He's Back[/ame]

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!

Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?

Kirjaudu sisään


×