Jump to content
Sign in to follow this  
Vice

Yees...

Recommended Posts

athletic bilbao sitten vei valenciaa kotona 1-0

 

27' rankaistiin ja sitten Quique yritti vielä tuoda peliin Joaquin, Villa ja Miguelia mutta kaikki tehtävä oli jo tehty.

 

Laadukas esimerkki miten suppea materiaalimme onkaan! Curro Torres vastaa jotain suomen veikkasliigan laitapakkia. Vähä katkera tästä on.

 

Onko tilanne oikeasti se että keskikentällä ei ole yhtään oikeaa pelaajaa enää? Albelda istui ottelun vaihdossa lepuuttamassa itseään.

 

-------Angulo-Silva

Pallardo-Lopez-Marchena-Viena

Asier-Ayala-Albiol-Torres

--------Butelle

 

Esimerkki myös siittä että joukkueella ei todellakaan ole varaa alkaa peluuttamaan mitään kakkosmiehistöä. UK katselleet varmasti tietävät ettei Bilbao mikään heittopussi ole varsinkaan kotipeleissään.

 

Samalla Valencia tippui #5 sarjassa ja Real Madrid ja Sevilla pelit ovella. :wallbang: Loukkaantumislista on pidempi kuin meikäläisen kassakuitit.

 

Sääli tuoda tälläinen rappiohenkinen jengi YLE:n UCL lähetykseen. Noh Albelda varmasti vähän korottaa joukkueen moraalia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jooh ite en pystynyt kattomaan kuin ekan puoliajan, vaikka ilmeisesti peli piristykin Joaquinin ja kumppaneiden tultua kentälle. Aika hirveetä rämpimistä se oli. Nätti maali Bilbaolta tosin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×