Jump to content
Sign in to follow this  
VPP

REPORT: QPR - Luton Town

Recommended Posts

Terveiset lämpimästä Lontoosta!

 

Pääsiäisen ajan Central Line länteen päin oli tietenkin remontissa, mutta 'West Endistä' bussi 94 vei sujuvasti Bush Greenille. Pieni välipysäkki Notting Hillin rauhoittavassa Uxbridge Armissa Timothy Taylor Landlordin ääressä sai fiilikset nousemaan jo 'sfääreihin'. Club shopissa oli helvetillinen ryysis ja lämpöä ainakin 60C, joten luovuin ostoksista jo alkumetreillä; ei muuta, kuin 'oluen' ja hodarin pariin stadikalle.

 

Ennen ottelun alkua fiilis katsomossa tuntui rennolta ja luottavaiselta. Olin toivonut, ettei minun enää tarvitsisi nähdä Naigaardia avauksessa, mutta jouduin tietysti pettymään. Avauksen äijiä meiltä olis sivussa aivan rittämiin.

 

Peli alkoi ja Luton painoi peliä päätyy koko ajan. Mitä hemmettiä, ärrien pelissä ei ollut mitään ideaa eikä kontrollia. Saatiin kuitenkin pari nopeaa vastahyökkäystä, jotka sai pientä paniikkia Lutonin puolustukseen.

 

Ains'in loukkaantuminen oli paha juttu. Kaveri oli todella kivulias, yritti vielä kokeilla kestääkö jalka, mutta joutui nilkuttamaan kentältä. Gärettiä v'tutti niin saatanasti.

 

Maalin saaminen oli kyllä pieni ihme koska 'we never looked like scoring'. Lomaskohan heitti sivurajan josta Naigaard jatkoi pään yli (ainoa positiivinen asia tältä) pilkun tienoille, jossa syntyi hirveä härdelli, ja Dexter oli irtopallossa taas hereillä ja niittasi 1-0. Puoliaikaa jo odoteltiin, mutta Luton pääsi tekemään löysästä keskityksestä puskumaalin parin metrin päästä maalista. Camp seisoi maaliviivalla tönkkönä, kun olisi pitänyt käydä marjanpoiminnassa.

 

Toinen puoliaika alkoi yhtä onnettomasti kuin ensimmäinen. Vieraat sai pilkun Naigaardin mokasta, ja 1-2. Aloin jo kiroilemaan, että voi kele, taasko!

 

Porukka oli jo huutanut tovin 'There's only one Furlong'; ja Naigaard vaihtoon buuausten kera. Timoska pääsi myös kentälle pitkästä aikaa, ja pelasi melko kelvollisesti. Pikku hiljaa saatiin peliä käyntiin ja katsomo mylvi joukkuetta eteenpäin. Juma' jos tästä vielä saataisiinkin jotain. Furs alueelle, ja Heikkinen painaa (tai sitten ei ), miestä maahan. Jes, pilkku! Ehkä pieni hyvitys tuomarilta muista mokista pelin aikana. Dexter laittaa varmasti sisään ja porukka repeää.

 

Ei tuntunut ex-ärrä Richard Langley (vaihdosta sisään) olevan ärräfanien suosiossa. 'Langley you're a wanker' raikui aika ajoin rytmikkäästi...

 

'Luton Town, going down' alkaa pikku hiljaa kaikua uudestaan. 'Tana täältä tullaan. Painetta lisää, Lomas ja Bolder jopa 'rakentaa peliä'. Luton on helisemässä. Hyökkäys lähtee hyvin lyhytsyötöillä (!) keskeltä vasemmalle, Lomas huijaa ja keskittää (löysähkön) pallon keskisektorille, jossa Furs melko vapaana, taivuttaa kroppaa minkä pystyy löysään palloon ja puskee aivan tolpan juureen. 'Maailmanluokan maali'. Katsomo suorastaan räjähtää! Mieletön mekkala. Katsojat ja pelaajat ovat pelin jälkeen melkein kuin mestaruuden voittaneita.

 

Lads, olipa hienoa olla paikalla !!!

 

Vielä on monta pahaa paikkaa säilymisen kannalta, mutta vähän helpottaa. TV kuvien perusteella Sunderlandista ei ole kuitenkaan juuri mitään odotettavissa...

 

'Asian' harrastajille hehkutusta; Bryan Ferryn keikka tiistaina Oxfordissa oli lähes yhtä hieno juttu.....

 

t. VP

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×