Jump to content
pake

Huhuja (AC Milan)

Recommended Posts

Kovasti on ollut puhetta, että Sheva ja Ronaldinho tulisivat. Ei siinä mitään jos Sheva tyytyy pieneen palkkaan & supervaihtopelaaja Pippon varamieheksi. Ronaldinho puolestaan joutuisi totuttelemaan pienenpään rooliin ja ehkäpä hieman erilaiseen rooliin/pelipaikkaan kuin ennen (Kaká on kuitenkin SE tähti joukkueessa). Kuitenkin esim kautta 2009-2010 ajatellen pitäisi joku nuorempikin hyökkääjä hommata (ellei Paloschi nouse jo ensi kaudella maalipyssyksi).

 

Kunhan Silvio & co. ei sitten vaan ala tyytymään näihin kahteen vahvistukseen(?) vaan muistavat hoitaa sen puolustuksen kuntoon! Jos Maldini ei jatka, lienee tarvetta kolmelle HYVÄLLE puolustajalle. Siihen päälle huippuveskari ja vähintään yksi kunnon pelimies keskikentälle. Ei tule halvaksi kun puoli joukkuetta pitää ostaa...

 

 

PS. Mitenköhän tämä mun viesti pääsi ketjun ensimmäiseksi viestiksi? :mrgreen:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Huhuja

 

No niin laitetaas huhuille ihan oma ketju...

 

Ronaldinhoa ollaan oltu viemässä Milaniin jo kauan aikaa, kun R.O:n manageri on 'Dinhon veli. Ei sillä että olisi huono pelaaja, mutten oikein mielelläni näkisi Dinhoa San Sirolla. Toisi 'Dinho aimo tukun lisää taitoa ja luovuutta hyökkäykseen, muttei oikein sovi Ancelottin kurinalaiseen taktiikkaan.:rolleyes_ani:

 

Viimeisimmissä huhuissa PSV:n toppari Alex olisi tulossa Milaniin. Ancelotti on vakuuttunut Alexin taidoista, nähdessään häntä UCL:ssä.

 

Mielestäni tämä olisi todella hyvä kauppa! Ensimmäiseksi Alex on nuori, ja toisi vähän nuoruuden intoa Milanin puolustukseen. Toiseksi hän on todella hyvä erikoistilanteissa, hyvä pääpelaaja ja myös varsin voimakas puolustaja. Tätä voimaa meidän puolustukseen kyllä tarvittaisiin Stamin lähdön jälkeen. On meidän puolustus nimittäin ollut aika neitimäinen tällä kaudella.

 

Alex olisi mielestäni parempi ostos kuin Juan, jota on myös huhuiltu Milaniin. Yksi ongelma Alexin ostossa on se, että taitaa Alex olla Chelsea omistuksessa mutta pelaa PSV:ssä työluvan saanin vaikeuden takia. :moan:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alexiahan on huhuiltu Milaniin jo ainakin viime kaudesta lähtien. Mies on tosiaankin vahva ja hyvä pääpelaaja, mutta ei kovin nopea. Tosin mikään vauhdin ilmentymä ei ollut myöskään Stam, joka kuitenkin korvasi liikkeen puutteen suht hyvin järkevällä sijoittumisella ja jämäkillä taklauksilla(joista kyllä punaisiakin paukkui silloin tällöin:D ). No, kyllä Alex olisi minun puolestani tervetullut Milaniin tekemään hienoja puskumaaleja!

 

Ronaldinho? Ääh...liian pelle(ja sika). Tosin onhan mies taitava, ja toisi myös varmasti hiukan lisää julkisuutta ja palstamillimetrejä Milanille. Mutta en kyllä kovin mielelläni ottaisi Ronaldinhoa Milaniin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olisi kyllä aika ihme että Ronaldinho Milaniin siirtyis. Kuitenkin tämän kauden otteet eivät ole olleet kaikken vakuttavampia. Tosin joskus tekee suorastaan ihmeitä ( maali Werder Bremenia vastaan ) mutta kuitenkin Ronaldinho tulisi liian kalliiksi. Ei kyllä mua haittas vaikka siirtyis Milaniin kuitenkin pidän pelaajan pelityylistä ja olisi vastustajan puolustus pulassa kun vastassa olisi Ronaldo, Kaka ja Ronaldinho...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ei kyllä mua haittas vaikka siirtyis Milaniin kuitenkin pidän pelaajan pelityylistä ja olisi vastustajan puolustus pulassa kun vastassa olisi Ronaldo, Kaka ja Ronaldinho...

Tervetuloa!! Hienoa nähdä lisää Milanistoja täällä!

 

Ei minuakaan kauheasti haittaisi 'Dinhon siirtyminen Milaniin. Tuon tason pelaajan ottaisi jokainen joukkue varmasti mielellään. Kuten sanoitkin tulee siirtokorvaus olemaan tähtitieteellinen, jos edes siirto toteutuu. Noin 86 milj £ on sopimuksen ulosostohinta. Mutta meillähän löytyy pätäkkää, mutten kuitenkaan lähtisi tuota summaa 'Dinhosta maksamaan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

huh huh! maikkarin mukaan berlusconi on valmis maksamaan ronaldinhosta 100 miljoonaa!!!! MTV3 Internet >Urheilu >Futis >Uutiset paitsi eihän sitä tiedä jos ronaldinho löytää motivaation ja peli-ilon takasin kuten kävi "el fenomenan" kanssa, mutta pitää ilolla ootella miten tilanne kehkeytyy. Milani taas pelas kyllä hyvän pelin ihme kyllä vaan ettei numero 99 heilutellu verkkoja nytten. On kyllä sääli ettei Ronaldo pääse pelaamaan manua vastaan. Varmasti täräyttäis taas hattutempun siinä matsissa OT:lla

 

Kiitos vaan kun toivotit tervetulleeksi. Oli kyll kova paikka valita tää lempijoukkue ett onkos se manu vai milan mutta piti siltä milan valita :hug:

Share this post


Link to post
Share on other sites

huh huh! maikkarin mukaan berlusconi on valmis maksamaan ronaldinhosta 100 miljoonaa!!!!

Mutta tiädäthän, että Silvio on vähän kaheli ukko... :D 40 miljoonaa palkkoihin! Ihan mukava rahat siitä 'Dinho käärisi. En usko kuitenkaan 'Dinhon siirtyvän minnekään tämän kauden jälkeen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lisää huhuja. Real Madrid jatkaa Milanin hiostamista julkaisemalla seuran nettisivuilla Marcassa olleen Kakan haastattelun:

 

Kaka still has a move to Real Madrid on his minds, if Los Merengues can strike a deal with Milan

 

"Real Madrid would have to contact Milan first," he told Marca when asked if he wanted to move to the Bernabeu.

 

"I wouldn't have a problem with both clubs reaching an agreement."

 

"I don't think about my future, honestly," he continued. "I don't know what tomorrow may bring.

 

"One thinks about his future when he is going through a bad time, but I'm not.

 

"I've dreamt about playing for Real Madrid, but I have to say I'm very happy at Milan.

 

"I would never betray Milan, but I'd go along if they reached an agreement."

 

The discussion shifted to the best players in the world, and the contenders for the big individual awards, and the Brazilian made no bones about his own chances.

 

"I think I'm one of the best and I'm in a team that allows me to shine," he said.

 

"To be the best player in the world one has to play for a team that wins titles.

 

"If Milan win I could then be awarded individual awards such as the Ballon d'Or and the FIFA World Player."

 

Jutussa siis Kaka sanoo unelmoivansa pelaamisesta Real Madridissa, mutta ei kuitenkaan voisi pettää Milanin luottamusta. Uutisarvoa jutulla ei paljoa ole, mutta julkaiseminen RM:n sivustolla on saanut Milanon johdon veren taas kiehumaan. Mielenkiintoinen siirtokesä tulossa!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Musta Milan häviää jos Kaká lähtee ja dinho tulee tilalle. Tosin Kakán myyminen varmaan antaisi realistiset mahdollisuudet ostaa Dinho tilalle. Mutta molempia ne tuskin kykenee saamaan...!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hirvittää jos Kakà lähtisi, jäätäisiin hurjasti miinukselle jos Kakà lähtisi ja 'Dinho tulisi. En nyt vaan tiedä, mutta Kakà on vaan mielestäni parempi eikä vain sen takia että pelaa meillä.

 

Mutta kuka eteläamerikkalainen pelaaja ei unelmoisi pelaavansa Realissa? Tämähän on kuultu melkeinpä jokaiselta pelaajalta. Uskon vahvasti siihen, että Kakà jää meille ja 'Dinho jää Barcaan.

 

Vähän off-topicina: Tämä Berlusconin juttu ylitti uutiskynnyksen suomalaisissa lehdissä! Toinen uutinen oli se, kun Roma löi Interin. Ei muuten oikein uutisoida Italian jalkapallosta, eikä muutenkaan jalkapallosta...:boogy:

 

EDIT: Tervetuloa Leeber! Kaksi Milanistaa kahdessa päivässä?! Eihän tästä voi enää parantaa, vai voiko?:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kakà on tärkein yksittäinen pelaajamme ja hänen lähtönsä olisi paha isku. Tuskin Ricky uraansa loppuun Milanissa pelaa, mutta kunpa edes sopimuksensa loppuun asti pysyisi meillä.

 

Kuitenkin, jos sattuisi käymään niin ikävästi, että Madrid tahi joku muu miehen nappaisi, niin saattaisin Ronaldinhon kelpuuttaa Milaniin mieluummin kuin nyt. Sillä jotenkinhan Kakà pitäisi (ainakin yrittää) korvata, ja onhan 'Dinho kaikesta huolimatta erittäin hyvä ja taitava pelaaja. Joskaan ei 'Dinho kyllä Kakàn tasolle yllä, joten ei hän täysin pystyisi Rickyä korvaamaan.

 

Tämä lienee kuitenkin vain turhaa spekulointia, sillä uskon Kakàn jatkavan Milanissa. Ja Ronaldinho saa pysyä minun puolestani Barcelonassa(ainakin, jos ei häntä [reilusti] alle tuon 100 miljoonan saa).

 

EDIT: Tervetuloa Leeber!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuskin Ricky uraansa loppuun Milanissa pelaa, mutta kunpa edes sopimuksensa loppuun asti pysyisi meillä.

 

Ja sitten, kun sopimus loppuu niin ilmaiseksi pois?:D

 

Olen samaa mieltä, että Milanin kannalta ei ole mitään järkeä myydä Kakaa ja hommata Dinhoa tilalle. Kaka on ainakin yhtä hyvä teknisesti ja mikä tärkeintä hän on joukkuepelaaja, mitä Dinho ei ole.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sitten, kun sopimus loppuu niin ilmaiseksi pois?:D

 

No enhän minä nyt tätä tarkoittanut. Itse asiassa en tiedä, mitä ajattelin.:wallbang:

 

No jos sitten vaikka vuoteen 2010 asti.:mrgreen: Tietysti mieluusti vaikka kuinka paljon pitempäänkin.:superhappy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Olishan se aika vaikeeta korjata Kakan kokonen aukko Milanin keskikentällä, jos Kaka päättää lähteä Realiin. Sitten varmaan hankitaan Ronaldinho...

 

Mutta ihan kuin oisin jossain lukenut että Carlos Tevez olisi tulossa Milaniin, kun hän on kuitenkin hieman flopannu West Hamin paidassa ja lisäksi West Hamilla menee nytten aika heikonlaisesti. Kuitebkin Tevez voisi varmaan sopeutua paremmin Italian liigaan kuin valioliigaan. Sitten voitaisiin Oliveira myydä pois.. Tevez tulisi varmaan aika kalliiksi, mutta onhan Berlusconilla millä maksaa. Sitten ainakin Milanin hyökkäys olisi herkullinen ensi vuonna kun Gila. ilmiö ja Tevez olisi siellä (HUOM!! EN OLE SITTEN VARMA MISTÄ OLEN LUKENUT TÄMÄN TEVEZ JUTUN: VOI OLLA ETTÄ SE ON OLLUT UNTAKIN.... :cool:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Teveziä kaavailtiin Milaniin jo viime kesänä. Enpä Tevezistä paljoa tiedä. Kuitenkaan en ottaisi häntä meille. R.O:lle voisi antaa vielä ensi kauden aikaa vakuuttaa, sillä tämä kausi on mennyt enemmänkin totuttelussa. Hänessä on kuitenkin pontetiaalia, ja on jo väläytellyt vähän yhteispeliään R99:n kanssa.

 

Mielestäni ensi kaudeksi voisimme hankkia pari puolustajaa, ja ehkä yhden hyökkäävän pelaajan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nii. Milanin puolustus on kieltämättä hieman ikääntynyt... Että pari hyvää puolustajaa olisi paikallaan...

 

Ainakin Gilan ja Ronaldon peli sujuu hyvin yhteen. Ikävä kyllä en ole nähnyt yhtään Ac milanin peliä missä ronaldo pelaa kun ei ole canal plussaa vielä... Mielestäni Oliveira pois ja Tevez tilalle. Teki maalin Chelseaa vastaan viime pelissä... Varmaan Tevezin hinnaksi tulisi joku 10-20 milj. :jester:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nyt huhuillaan Zambrottan siirrosta Milaniin. Zambrotta oli jo tulossa kesällä, mutta Calciopoli sekoitti kuviot. Vaikka Zambrotta on sanonut, ettei halua siirtyä muualle Barca on valmis myymään hänet jos hinnasta päästään sopuun.

 

Mitä mieltä oltaisitte tästä siirrosta? Toisi lisää juoksuvoimaa laidoille, kun Cafun ja Serginhon on huhuiltu lopettavan tämän kauden jälkeen. Mutta katsellaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Erittäin hyvä laitapakki, jolle Milanilla olisi varmasti käyttöä.

Lähes joka seuralle olisi käyttöä Zambrosta. Toivon vaan että pysyy Barcassa, eikä lähde Milanon seuroihin...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itse en kyllä Zambrotaa ostaisi. Kuitenkin hänkin on jo 30 tienoilla ja muutenkin varsinkin puolustukseen tarvittais lisää nuorta verta ja koko joukkueeseen. Onhan Zambrotta kieltämättä hyvä pelaaja, mutta ei ole paljon hyötyä jos pystyy enää pelaan pari kautta huipulla...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×