Hyppää sisältöön


Kuva
* * * * - 2 ääntä

Huhuja (AC Milan)


 • Kirjaudu vastataksesi
2357 vastausta aiheeseen

#2341 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 635 Viestit

Lähetetty 27.07.2017 - 13:37

Lähde: Ranskalaisseura tarjonnut 20 miljoona AC Milanin Carlos Baccasta

 

Olympique Marseillen suunnitelmissa on vahvistaa hyökkäyskalustoaan tänä kesänä.

 
Nyt Sky Sports kertoo seuran tehneen AC Milanille 20 miljoonan euron tarjouksen kärkihyökkääjä Carlos Baccasta.
 
Tänä kesänä 210 miljoonaa euroa pelaajaostoksiin käyttäneen Milanin kerrotaan vastaavasti etsivän vielä yhtä hyökkääjää. Jahka seura hankkisi lisää tulivoimaa, saattaisi Baccan peliaika käydä vähiin.
 
Marseillen uutisoidaan käyneen kauppaneuvotteluja Baccasta jo pidemmän aikaa. Asiaa on tähän saakka hiertänyt juuri miehen hintalappu. Ostamisen sijaan ranskalaisseura tahtoisi lähteen mukaan ottaa pelaajan ensin lainalle ja mahdollisesti ostaa tämän vasta ensi kesänä.
 
Nyt Marseille kuitenkin näyttää hyväksyneen Milanin asettamat ehdot, sillä tarjous on tehty.
 
Menneellä kaudella 30-vuotias Bacca laukoi 14 maalia ja antoi viisi maaliin johtanutta syöttöä kaikki ottelut huomioiden.


#2342 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 635 Viestit

Lähetetty 27.07.2017 - 13:41

AC Milanille iso takaisku siirtomarkkinoilla – Bayern München vaatii teinitähdestä liikaa

 

AC Milanin toimitusjohtaja Marco Fassone kertoi Sky Sport Italian haastattelussa, että Renato Sanchesin siirto Bayern Münchenistä Milanoon on tällä hetkellä jäissä saksalaisjoukkueen liian kovan hintapyynnön vuoksi.

 
Sanches, 19, kertoi aiemmin tässä kuussa, että AC Milan voisi olla mielenkiintoinen vaihtoehto suuremman peliajan takia. Portugalilaislupaus pelasi viime kaudella Bayernin kanssa 25 ottelussa, joissa hän oli avauskokoonpanossa vain yhdeksän kertaa.
 
Milan ei ole kuitenkaan luovuttanut Sanchesin suhteen. Italialaisseura olisi kiinnostunut ottamaan hänet kahden vuoden lainasopimuksella, johon kuuluisi optio ostaa hänet 40 miljoonalla eurolla vuonna 2019.
 
Saksan mestari ei ole toistaiseksi tarttunut syöttiin, mutta Fassonen mukaan Milan on yhä valmis keskustelemaan siirrosta, mikäli Bayern madaltaa hintapyyntöään.
 
– Tällä hetkellä neuvotteluja ei ole. Meillä on hyvät välit (Bayernin toimitusjohtaja Karl-Heinz) Rummeniggen kanssa. Olemme keskustelleet tästä tilanteesta pari kertaa, mutta tällä hetkellä heillä on pelaajasta hinta-arviointi, johon me emme ole valmiita, sanoi Fassone Goalin mukaan.
 
– Jos tilanne muuttuu elokuussa, me olemme täällä.


#2343 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 635 Viestit

Lähetetty 27.07.2017 - 13:45

Sky: AC Milan hereillä Cristiano Ronaldon suhteen – Seuran toimitusjohtaja tapasi tähtipelaajan agentin

 

Portugalilaismedia A Bola kohahdutti jalkapallomaailmaa kesäkuun alussa, kun se julkaisi uutisen, jonka mukaan Cristiano Ronaldo tahtoo lähteä Real Madridista.

 
Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että hyökkääjä on jäämässä Espanjaan myös ensi kaudeksi, mutta uskotaan, että täysin perättömiä miehen lähtöhuhut eivät olleet.
 
Tämän seurauksena AC Milan tahtoo olla jo kaukaa viisas siltä varalta, että Ronaldo tahtoo lähitulevaisuudessa vaihtaa seuraa.
 
Sky Sports uutisoi, että italialaisseuran toimitusjohtaja Massimo Mirabelli tapasi Real Madrid -pelaajan agentin Jorge Mendesin alkuviikosta. Tapaamisen aiheena oli lähteen mukaan hyökkääjän tulevaisuus. AC Milan tahtoi tehdä Mendesille selväksi, että jos pelaaja tahtoo muualle, on se valmis ja halukas neuvottelemaan siirrosta ensimmäisten joukossa.
 
Lähde kuitenkin korostaa, että keskustelut eivät koskeneet vielä tällä hetkellä auki olevaa siirtoikkunaa.


#2344 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 635 Viestit

Lähetetty 28.07.2017 - 16:14

AC Milan viemässä Atléticolta Diego Costan? toimitusjohtaja vahvistaa neuvottelut

 

AC Milan neuvottelee parhaillaan Chelsean kanssa hyökkääjä Diego Costan siirrosta. Italialaisseuran toimitusjohtaja Marco Fassone vahvistaa asian.

 
– Tapasimme Costan agentin Jorge Mendesin. Hänestä on paljon puhuttavaa. Costa on loistava pelaaja, mutta hän on Chelsean mies, Fassone sanoi Sky Sportsille.
 
Costa on aiemmin yhdistetty takaisin vanhaan seuraansa Atlético Madridiin. Hyökkääjä takoi viime kaudella 20 maalia Valioliigassa.
 
Costalle on jo hankittu korvaajaksi Real Madridissa saapunut Álvaro Morata. Viime kauden ykköshyökkääjällä ei ole tulevaisuutta Chelseassa.


#2345 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 635 Viestit

Lähetetty 29.07.2017 - 15:38

AC Milanissa pettymyksen tuottanut keskikenttäpelaaja kieltäytyi Fenerbachen ostotarjouksesta

 

AC Milanin keskikenttäpelaaja Jose Sosan kerrotaan kieltäytyneen Fenerbachen tarjouksesta siirtyä seuraan.

 
Menneellä kaudella niukalle peliajalle jääneen Sosan tulevaisuus uudistuneen Milanin riveissä ei näytä erityisen vahvalta. Näin ollen siirron ennakoidaan tapahtuvan lähiviikkoina.
 
Sosan onneksi Football Italia kertoi, että myös Boca Juniors olisi lähestynyt italialaisseuraa. Argentiinalainen keskikenttäpelaaja on pelannut viime kerran omalla kotimantereellaan kaudella 2009-2010. Silloin mies edusti Estudiantesia.
 
Sosa saapui San Sirolle viime kesänä Besiktasista 7,5 miljoonan euron siirtosummalla. Sosan kieltäytyminen lähdöstä entisen seuransa arkkivihollisen riveihin on varsin ymmärrettävä.


#2346 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 635 Viestit

Lähetetty 02.08.2017 - 17:28

Diego Simeone ei luovuta Diego Costan suhteen – Standard: Luotsi määrännyt Atléticon hankkivan kärjen

 

Diego Costan paluu Atléticoon on ollut jo kahden kuukauden ajan tapetilla. 28-vuotias Espanjan maajoukkuekärki ei jatka Chelseassa ja haluaa palata vain ja ainoastaan entiseen seuraansa.

 
Costa on Diego Simeonen ykköstoive Atléticon hyökkäykseen toista kesää peräkkäin, mutta Atléticon seurajohto ei ole suostunut tähän mennessä maksamaan Chelsean pyytämää hintaa. Chelsea on tiedettävästi pyytänyt Costasta noin 50 miljoonaa puntaa, ja Atléticon korkein tarjous on ollut vain alle 30 miljoonaa puntaa.
 
Skyn mukaan Milan olisi hyvin kiinnostunut Costan hankkimisesta, mutta italialaisjournalistit ovat kumonneet kyseisen siirron. Milanin edustajat ovat tavanneet Costan agenttina toimivan Jorge Mendesin, mutta italialaisseura sai tietää, ettei Costa aio siirtyä mihinkään muualle kuin Atléticoon.
 
Standard kertoo Simeonen vaativan Atléticolta Costan hankintaa. Atlético on yrittänyt kolmen vuoden ajan korvata Costaa epäonnistuen pitkälti jokaisella yrityksellään.


#2347 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 635 Viestit

Lähetetty 02.08.2017 - 17:54

Jääkö Diego Costan Atlético-paluu haaveeksi? – AC Milan lähellä voittaa tarjouskilpailun

 

Chelsean Diego Costa on viimein lähestymässä uutta seuraansa. Toisin kuin oletettiin, espanjalaishyökkääjä näyttää olevankin Atlético Madridin sijasta matkalla AC Milaniin.

 
Englantilaislehti London Evening Standardin mukaan Milan on valmis maksamaan Costasta Chelsean vaatimat 50 miljoonaa puntaa (noin 56 miljoonaa euroa). Atlético ei sen sijaan suostu maksamaan Costasta enempää kuin 26 miljoonaa puntaa.
 
Milanin edustajat ovat jo keskustelleet Costan agentin, Jorge Mendesin kanssa pelaajan mahdollisesta siirrosta San Sirolle. Italialaisseura on lähteen mukaan erittäin luottavainen pysyvän siirron valmistumisesta ennen ensi kauden alkua.
 
Costan kuviteltiin alun perin siirtyvän tänä kesänä Atléticoon, josta hän sitten matkaisi puoleksi vuodeksi lainalle Milaniin. Tämän jälkeen Diego Simeone voisi saada entisen maalitykkinsä pysyvästi riveihinsä. Espanjalaisseura kärsii siis tällä hetkellä siirtopannasta, joka estää heitä rekisteröimästä uusia pelaajia vuoden loppuun saakka.


#2348 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 635 Viestit

Lähetetty 05.08.2017 - 17:33

MD: AC Milanin kärki suostuu siirtymään ainoastaan Sevillaan

 

Katalaanilehti Mundo Deportivo kertoo Milania edustavan Carlos Baccan haluavan siirtyä ainoastaan takaisin Sevillan riveihin. Bacca jättää milanolaisseuran hyvin todennäköisesti vielä tämän siirtoikkunan aikana.

 
30-vuotias kolumbialaiskärki siirtyi Sevillasta Milaniin kaksi vuotta sitten 30 miljoonalla eurolla. Lehden mukaan Bacca suostuu kuuntelemaan vain entisen seuransa tarjouksia. Sevillan urheilutoimenjohtaja Óscar Arias kommentoi toissa päivänä lehdistölle Baccan tilannetta.
 
– Tiedämme, että Baccan hankinta on haastavaa ja vaikeaa, mutta emme sulje sitä pois. Tutkimme asiaa.
 
Bacca ampui Sevillalle kahden kauden aikana yhteensä 49 täysosumaa.


#2349 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 635 Viestit

Lähetetty 07.08.2017 - 13:28

Palaako Zlatan Ibrahimovic Italiaan? Seurapomo avoin ajatukselle

 

Parhaillaan vapaana agenttina oleva ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovic saattaa tehdä paluun Italian Serie A:han kertoo, ESPN.

 
Ibrahimovic, 35, jäi joukkueetta, kun Manchester United päätti antaa hänen sopimuksena kulua kesällä loppuun. Ruotsalaistykki loukkasi polvensa pahasti keväällä Eurooppa-liigan ottelussa Feyenoordia vastaan ja hänen odotetaan palaavan pelikentille vasta vuodenvaihteessa.
 
Hän on kuntouttanut itseään ManU:n tiloissa, ja Unitedin manageri Jose Mourinho on vihjaillut, että Ibrahimovicille voisi löytyä paikka joukkueesta, kunhan hän on taas täydessä kunnossa.
 
Ibrahimovicille löytyy kuitenkin kysyntää myös muualta, ja yksi kiinnostuneista seuroista on hänen entinen työnantajansa AC Milan, jossa hän pelasi vuosina 2010-2012.
 
Milanolaisjoukkueen urheilutoimenjohtaja Massimo Mirabelli on ainakin avoin ajatukselle ruotsalaisen paluusta.
 
– Ibrahimovic? Elämässä ei koskaan saa sanoa ei koskaan. Ehkäpä vanha tuttavamme voisi tulla takaisin, sanoi Mirabelli Sport Mediasetin haastattelussa.
 
– En halua vihjata mitään Ibran suuntaan, siitä ei ole tässä kyse. Me pidämme jalkamme maassa. Arvioimme tilanteemme ja tarpeemme elokuun 15. päivän jälkeen.
 
Ibrahimovic ampui 56 maalia AC Milanille 85 ottelussa ja voitti joukkueen kanssa Serie A:n mestaruuden kaudella 2010-11.


#2350 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 635 Viestit

Lähetetty 07.08.2017 - 18:41

AC Milan rajaa vaihtoehtoja uudeksi hyökkääjäksi – köykäinen budjetti hankaloittaa tilannetta

 

AC Milan on ehtinyt tehdä jo kymmenen uutta hankintaa tänä kesänä, mutta seura etsii yhä uusia vahvistuksia, joista yksi on oleva uusi ykköshyökkääjä.

 
Useat maalitykit ovat olleet yhdistettynä Milaniin siirtoikkunan aikana, mutta Tuttosportin mukaan milanolaisjoukkue on varannut uuden ykköshyökkääjän hankkimiseen vain 30 miljoonaa euroa, mikä rajoittaa seuran vaihtoehtoja huomattavasti.
 
Ainakaan paljon puhutut Torinon Andrea Belotti ja Borussia Dortmundin Pierre-Emerick Aubameyang eivät tule lähtemään seuroistaan Milanin varaamalla summalla.
 
Yksi Milaniin yhdistetyistä hyökkääjistä on Fiorentinan kroatialaiskärki Nikola Kalinic, 29, josta Viola haluaisi juurikin 30 miljoonaa.
 
Milan on toistaiseksi tarjonnut viime kaudella 15 maalia Serie A:ssa iskeneestä Kalinicista 20 miljoonaa euroa.
 
Toisena vaihtoehtona esiin on noussut joukkuetta vuosina 2010-2012 edustanut ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovic, joka on tällä hetkellä ilman seuraa.
 
Milanin urheilutoimenjohtaja Massimo Mirabelli on jo pyöritellyt ajatusta 35-vuotiaan Ibrahimovicin tuomisesta takaisin, mutta ei ole vielä vahvistanut, että italialaisseura olisi hänen perässään.


#2351 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 635 Viestit

Lähetetty 08.08.2017 - 11:18

Sevilla lähellä jo kolmannen paluumuuttajan hankintaa – Vihje siirtoon Eurooppa-liigan kokoonpanoista

 

Isoja muutoksia kesän aikana kokenut Sevilla on lähellä hankkia jo kesän kolmannen paluumuuttajansa. Jo aiemmin Andalusiaan olivat palanneet Sevillan entiset pelaajat Éver Banega ja Jesus Navas, ja nyt myös Carlos Bacca on ”viittä vaille Sevillan mies”.

 
30-vuotias kolumbialaishyökkääjä pelasi Sevillassa kaudet 2013-2015, ja teki kahden kauden aikana yhteensä 34 liigamaalia. Viimeiset kaksi kautta Bacca on pelannut AC Milanissa, jossa Serie A -maaleja on kertynyt 31.
 
Bacca totesi äskettäin, ettei haluaisi siirtyä Milanosta minnekään muualle kuin Sevillaan. Nyt tuo toive on lähellä toteutua.
 
AS hakee spekulaatioille lisäpontta siitä, että AC Milan jätti maanantaina nimeämättä Baccan Eurooppa-liigan pelaajaluetteloonsa. Tällä perusteella voidaan pitää jo lähes selvänä, että Bacca tulee vaihtamaan maisemaa vielä tämän siirtoikkunan aikana.
 
AS pitää todennäköisimpänä ratkaisumallina sitä, että AC Milan lainaa Baccan täksi kaudeksi Sevillaan. Sopimukseen sisällytettäisiin luultavasti myös osto-optio.


#2352 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 635 Viestit

Lähetetty 10.08.2017 - 11:56

Sevilla tavoittelee entistä hyökkääjäänsä – AS Monaco kilpailussa mukana

 

Ranskan Ligue 1:n mestari AS Monaco kisaa Sevillan kanssa AC Milanin kolumbialaishyökkääjästä Carlos Baccasta.

 
Bacca, 30, iski 14 maalia 34 ottelussa viime kaudella Milanille, mutta hän on mitä todennäköisimmin tekemässä lähtöään Italiasta.
 
Kolumbialainen on viettänyt kaksi kautta Milanossa ja suosii paluuta Sevillaan, mutta Monacolla on tarjota varma paikka Mestarien liigassa. Myös Baccan maajoukkueen kapteeni Radamel Falcao on ainakin toistaiseksi Monacossa kirjoilla.
 
Baccan agentti Sergio Barila selvensi Caracol Radiolle asiakkaansa tämänhetkistä tilannetta.
 
– Monaco soitti minulle kysyäkseen hänen tilanteestaan. Hän on ollut jo Sevillassa ja tuntee La Ligan hyvin, joten se on yksi mahdollisuus. Jos hän jättää Milanin ja jos Sevilla tarjoaa tärkeän mahdollisuuden, luulen, että se arvioidaan kaikessa rauhassa, sanoi Barila Goalin mukaan.
 
Hän paljasti, että Bacca on jo hylännyt tarjouksen Kiinasta, sillä hän uskoo, että se vaikuttaisi hänen mahdollisuuksiinsa maajoukkueessa.
 
Bacca ei ole vielä luovuttanut Milaninkaan suhteen, vaikka hänen lähtönsä näyttää jo lähes satavarmalta. Bacca allekirjoitti viiden vuoden sopimuksen punamustien kanssa vuonna 2015.
 
– Haluamme löytää parhaan ratkaisun pelaajalle ja seuralle, se on tässä tärkeintä.


#2353 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 635 Viestit

Lähetetty 15.08.2017 - 17:01

Marca: Villarreal lainaamassa Carlos Baccan Milanista – saapuu tänään Espanjaan

 

Carlos Bacca pelaa alkavan kauden lainalla Villarrealin paidassa Milanista.

 
Asiasta uutisoivat useat italialais- ja espanjalaislehdet, joiden mukaan seurat ovat päässeet yhteisymmärrykseen lainasopimuksesta. Villarrealin on pakko hankkia Bacca itselleen vuoden päästä. 30-vuotias kolumbialaiskärki saapuu tänään Espanjaan ja käy seuran lääkärintarkastuksessa. Milan ei aluksi suostunut lainaan, mutta Villarreal sai neuvoteltua mukaan pakollisen osto-option.
 
Bacca siirtyi Milaniin kaksi vuotta sitten Sevillasta 30 miljoonalla eurolla, mutta milanolaisseuralla ei ole kärjelleen käyttöä tällä kaudella, sillä Milan hakee itselleen parhaillaan uutta hyökkääjää.
 
Kärki iski Sevillalle kahden kauden aikana komeat 49 maalia.


#2354 pake

pake

  Junior Member

 • Members
 • 1 292 Viestit

Lähetetty 16.08.2017 - 08:53

Moskovan Spartak on tarjonnut 20M€ Niangista. 20!!!! Baccasta saatetaan saada yht. 18M€ ja venakot valmiita maksamaan KAKSIKYMMENTÄ MILJOONAA EUROA jostain matofakinnnNiangista! :D Nyt myyymäään ja pian.

Tosin... Homma tulee kaatumaan siihen, ettei Niang suostu lähtemään Venäjälle. Harmi. 20M€ olisi aivan järkyttävän kova (yli)hinta tuon tason pelaajasta.

Spartak Moscow want Niang | Football Italia#2355 pake

pake

  Junior Member

 • Members
 • 1 292 Viestit

Lähetetty 17.08.2017 - 20:12

Kappas... Niin se raha muuttaa mieltä: Niang on suostumassa Venäjälle kun palkka tuplaantuisi. Huomenna vissiin medicalit ja sen jälkeen Milanin kirstuun saattaa pamahtaa 18M€.

 

http://www.football-...-agrees-spartak#2356 pake

pake

  Junior Member

 • Members
 • 1 292 Viestit

Lähetetty 18.08.2017 - 12:31

Eipä saanut edes raha estettyä Niangia pilaamasta tätäkin (ja Kalinicin) siirtoa! Eli nyt Niang päättikin ettei haluakaan lähteä ja perui medicalit. Kalinic-siirto kariutuu myös jollei Niangia saada myytyä. Thanks a f*n' lot, Niang! Fanit kiittää.#2357 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 635 Viestit

Lähetetty 18.08.2017 - 16:56

Eipä saanut edes raha estettyä Niangia pilaamasta tätäkin (ja Kalinicin) siirtoa! Eli nyt Niang päättikin ettei haluakaan lähteä ja perui medicalit. Kalinic-siirto kariutuu myös jollei Niangia saada myytyä. Thanks a f*n' lot, Niang! Fanit kiittää.

 

Näistä raha-asiosta on monenlaista huhua, että kuinbka paljon sitä kesälle vielä on. Niinpä laitan tämän Diego Coista jutun, kun on ollut aiemmin huhuissa:

 

Diego Costan suunnitelma menossa uusiksi? Chelsean hintapyyntö estää unelmasiirron

 

Diego Costan mukaan Chelsean hänelle asettama hintapyyntö hankaloittaa ratkaisevasti hänen paluutaan Atletico Madridiin.

 
28-vuotias Costa arvelee, että hänen on pian suunnattava katseensa johonkin muualle kuin Madridiin, mutta toivoo, että Chelsea huomioisi hänen tekonsa seuran hyväksi ja laskisi hintapyyntöään, jotta unelmasiirto Atleticoon toteutuisi.
 
Espanjalaishyökkääjä on tällä hetkellä perheensä luona Brasiliassa, sillä hän ei ole suostunut harjoittelemaan Chelsean reservien kanssa. Lontoolaisjoukkueen manageri Antonio Conte ilmoitti Costalle viime kauden jälkeen, että häntä ei enää tällä sesongilla tarvittaisi.
 
– Olen tehnyt selväksi, että välitän Atleticosta ja olen kiinnostunut pelaamaan siellä. Mutta jos Atletico ja Chelsea eivät pääse yhteisymmärrykseen eikä Atletico yritä kovemmin, en voi jatkaa haaveilua pelaamisesta seurassa, joka ei aio tehdä enemmän saadakseen minut, sanoi Costa ESPN:lle.
 
– Tiedän, että he yrittävät vielä, mutta jos se jää kiinni Chelsean haluamasta summasta, niin se (siirto) ei tule tapahtumaan.
 
Costa siirtyi Chelseaan kesällä 2014 juurikin Atleticosta 35 miljoonalla eurolla. Espanjalaishyökkääjän mukaan Chelsea haluaa hänestä omansa takaisin ja paljon enemmän.
 
– Tiedän vain, että Chelsealle tuleva tarjous on isompi kuin se, jonka he maksoivat, joten olen antanut heille jotain takaisin jokaisessa mielessä.
 
Costa ei ollut kuitenkaan tietoinen, millaisista summista pitkään jatkuneissa neuvotteluissa on ollut puhetta.
 
– En osaa sanoa, mutta agenttini kertoi, että Chelsea haluaa jotain, mihin Atletico ei pääse lähellekään.


#2358 Golden Age Milanista

Golden Age Milanista

  Junior Member

 • Members
 • 1 635 Viestit

Lähetetty Tänään, 07:34

Sky: West Hamin 32 miljoonan euron tarjous Lazio-hyökkääjästä hylätty

 

Lazion presidentti Claudio Lotito on kertonut West Hamin tarjonneen laitahyökkääjä Keita Baldésta tänä kesänä 32 miljoonaa euroa. Tarjous kuitenkin hylättiin, koska pelaaja ei itse tahtonut siirtyä Lontoon Olympiastadionille.

 
Lotito kertoi myös AC Milanin ja Napolin olleen kiinnostuneita ostamaan Baldén tänä kesänä. 22-vuotias espanjalaislaituri tahtoo kuitenkin siirtyä Juventukseen, joka ei toistaiseksi ole suostunut tarjoamaan pelaajasta tarpeeksi suurta summaa.
 
– Keitasta on tehty kolme muodollista tarjousta, kaikki jotka voimme todistaa eri dokumentaatioilla, kertoi Lotito Sky Sportsin mukaan. Milan olisi maksanut hänestä 35 miljoonaa euroa, West Ham 32 miljoonaa euroa, sekä Napoli 30 miljoonaa euroa.
 
– Keita ja hänen agenttinsa sanoivat, ettei pelaaja ole kiinnostunut mistään näistä kolmesta tarjouksesta, koska hän tahtoo siirtyä Juventukseen. Juventuksen mielestä 15 miljoonaa euroa Keitasta on tarpeeksi hyvä tarjous, mutta miksi myisin pelaajani sinne puolet halvemmalla mitä muut ovat hänestä tarjonneet?
 
Keita Baldélla on enää yksi vuosi jäljellä hänen sopimustaan Lazion kanssa. Hän teki viime kaudella 16 maalia Serie A:ssa.

0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää