Hyppää sisältöön


Kuva
* * * * - 2 ääntä

Huhuja (AC Milan)


 • Kirjaudu vastataksesi
2363 vastausta aiheeseen

#21 Casma

Casma

  Junior Member

 • Members
 • 3 294 Viestit

Lähetetty 20.04.2007 - 15:27

Erittäin hyvä laitapakki, jolle Milanilla olisi varmasti käyttöä.


Lähes joka seuralle olisi käyttöä Zambrosta. Toivon vaan että pysyy Barcassa, eikä lähde Milanon seuroihin...

#22 eldoo

eldoo

  Junior Member

 • Members
 • PistePiste
 • 12 Viestit

Lähetetty 20.04.2007 - 15:31

Toivottavasti Barca ei myy tähti pakkiaan Milaniin. Mutta Ronaldinho (ronnie)saisi kyllä lähteä Milaniin. Milan voi maksaa jopa 60-100 miljoonaa euroa.

#23 -ichabod-

-ichabod-

  Junior Member

 • Members
 • 1 171 Viestit

Lähetetty 20.04.2007 - 15:37

Itse en kyllä Zambrotaa ostaisi. Kuitenkin hänkin on jo 30 tienoilla ja muutenkin varsinkin puolustukseen tarvittais lisää nuorta verta ja koko joukkueeseen. Onhan Zambrotta kieltämättä hyvä pelaaja, mutta ei ole paljon hyötyä jos pystyy enää pelaan pari kautta huipulla...

#24 -ichabod-

-ichabod-

  Junior Member

 • Members
 • 1 171 Viestit

Lähetetty 22.04.2007 - 20:03

Olitte joskus puhunut että Cassano olisi tulossa Milaniin. Eihän tämä ole totta?? Ei kyseinen kaveri ole kyllä lempipelaajiani. Mielummin katselen tuhlaajapoikaa Pippoa kärjessä kuin Cassanoa.,..

#25 R1zZ bR0Wn

R1zZ bR0Wn

  Junior Member

 • Members
 • 577 Viestit

Lähetetty 22.04.2007 - 20:06

Joo kaatui koko homma. Joitain epäselvyyksiä oli joukkueiden välillä siirron kanssa. Noh emme mielestäni tarvitse Cassanoa, kun meillä on jo R99. Harmi vaan, ettei niinkin hyvä pelaaja kuin Cassano ole saanut peliaikaa.

#26 -ichabod-

-ichabod-

  Junior Member

 • Members
 • 1 171 Viestit

Lähetetty 22.04.2007 - 20:10

Eikös Cassanollakin ole ollut hieman paino-ongelmia? Ihan kuin oisin jostain lukenut niin. Ei taida tuo Capello tulla toimeen ns. isojen poikien kanssa :D Pakko kyllä toivoa että tuo Tevez tulisi Milaniin. Onko muuten Alexin tilanteesta kuulunut mitään? Ja sitten veilä että millonkas siirtoikuna aukeaa uudelleen? Heinäkuussa?? :rolleyes_ani:

#27 R1zZ bR0Wn

R1zZ bR0Wn

  Junior Member

 • Members
 • 577 Viestit

Lähetetty 23.04.2007 - 14:28

Cafu harkitsee uuden jatkosopimuksta. Cafun sopimus loppuu tämän kauden jälkeen, ja hän sai talvella tarjouksen Brasiliasta. Jos huhu pitävät paikkansa Paolo ja Billy lopettavat tämän kauden jälkeen ja Cafukin lähtee, niin meidän on hankittava vahvistuksia puolustukseen. Ehdotuksia?

#28 -ichabod-

-ichabod-

  Junior Member

 • Members
 • 1 171 Viestit

Lähetetty 23.04.2007 - 19:17

hmmh... Tuossa aikaisemminhan oltiin arvailta Juania ja Alexia. Nämä kaverit olisivat varmaan hyviä vahvistuksia. Ja eikä kukaan niistä ole vielä niin ikäloppu. Veikkaisin kuitenkin että Milan ostaa jonkun italialaisen pakin, mutta tiedä sitä sitten. Kunhan vaan Berlusconi antaa vaan pari miljoonaa lisää rahnaa siirtoihin niin ostataan vaikka Sergio Ramos :P

#29 munkkis

munkkis

  Junior Member

 • Members
 • 197 Viestit

Lähetetty 23.04.2007 - 21:51

Ja sitten, kun sopimus loppuu niin ilmaiseksi pois?:D

Olen samaa mieltä, että Milanin kannalta ei ole mitään järkeä myydä Kakaa ja hommata Dinhoa tilalle. Kaka on ainakin yhtä hyvä teknisesti ja mikä tärkeintä hän on joukkuepelaaja, mitä Dinho ei ole.


Olen kyllä nähnyt Kakan monta paikkaa itsekkäästi käyttäneen vaikka olisi ollut monia hyviä syöttöpaikkoja.Kaka ja Ronaldinho ovat kummatkin yhtä paljon joukkuepelaajia.Päällimmäisenä näitä kahta erottaa Kakan suoraviivaisuus, vaikka hienoja kikkoja hän kentällä heittää. Pidän Kakaa yhtenä maailman parhammista mutta niin myös Ronaldinhoa.Mutta toimisiko heidän yhteispeli Milanissa?

#30 Luis_Garcia#10

Luis_Garcia#10

  Junior Member

 • Members
 • 2 139 Viestit

Lähetetty 24.04.2007 - 08:22

Täällä, kun joku mainitsi Carlos Tevezin, niin hän ei todellakaan ole flopannut. Hän on vasta viimeaikoina alkanut saada peliaikaa ja ollut joukkueensa paras. Teveziä on vasta nyt viimeisellä hädän hetkellä peluutettu ja vieläkin toiveet elävät selviytymisestä. En usko, että West Ham olisi noin alhaalla ja Tevez ja Mascherano olisivat saaneet peliaikaa kauden alusta asti. Hän on tehnyt komeita maaleja ja ollut aktiivinen, aiheuttanut hätää erinäisten joukkueiden puolustuksessa. No, mitäs te nyt Tevezistä muutenkaan, hänhän tulee... :tongue:

#31 R1zZ bR0Wn

R1zZ bR0Wn

  Junior Member

 • Members
 • 577 Viestit

Lähetetty 24.04.2007 - 13:06

Hyvä että selvensit, sillä en ole nähnyt Tevezin pelaava kertaakaan. Olen vain kuullun hypetystä, ja nämä otan yleensä aika kriittisesti. Mutta hyvä jos hän on saanut peliaikaa ja pelannut hyvin. Tietenkin toivottasin Tevezin tervetulleeksi Milaniin, jos siirto toteutuisi.:hug: Mitä Kakà joukkuepelaamiseen ja itsekkyyteen tulee niin mielestäni Kakà nyt vain on enemmän joukkuepelaaja. Tietenkin hyökkäävän pelaajan pitää olla itsekäs ja yrittää joskus yksinkin. Tällä kaudella vaan Kakà on vain joutunut itse johtamaan meidän hyökkäystä, sillä ainakaan vielä syksyllä ei kauheasti kavereilta tullut apuja. Mutta nyt keväämmällä tilanne on helpottunut. Minä ainakin ottaisin Alexin mieluusti meille pelaamaan. Hyvin on PSV:ssä pelannut nuoreksi pelaajaksi, ja toisi sitä kuuluttamaani kovuutta keskustaan. Puolustustaidot vaan eivät varmaankaan ole sitä huippuluokkaa, mutta meillähän on monia huippupuolustajia joilta voi oppia!:thumbsup1:

#32 R1zZ bR0Wn

R1zZ bR0Wn

  Junior Member

 • Members
 • 577 Viestit

Lähetetty 24.04.2007 - 15:11

Palermon Cristian Zaccardo on todennut, että jos hän aikoo siirtyä Palermosta hän lähtisi mieluiten Milaniin.

[quote="Zaccardo"] “]

Tässä taas yksi mielestäni hyvä puolustaja, ja lisäisi jälleen meidän puolustusta sekä hän on lisäksi nuorempi kuin meidän nykyiset. Joten tänne vaan, jos kiinnostaa! Jos Cafu todellakin on lähdössä, niin Zaccardosta saisi hyvän korvaajan Oddolle tai jopa heti aloitukseen. Mutta katsotaan mitä Berlusconi tekee kesällä.:lick:

#33 AC Milan

AC Milan

  Junior Member

 • Members
 • 636 Viestit

Lähetetty 24.04.2007 - 15:19

Kyllä! Zaccardo on hyvä pelaaja. Lisää maailmanmestareita meille vaan! Tekihän Zaccardo MM-kisoissa yhden maalinkin(tosin omiin).

#34 -ichabod-

-ichabod-

  Junior Member

 • Members
 • 1 171 Viestit

Lähetetty 25.04.2007 - 16:46

Kyllä eilinenkin peli osoitti ettei Gilasta oikein isoihin matseihin ole, joten uusi hyökkääjä olisi tarpeen. Tosin onhan ensi kaudeks Ronaldo mestareiden liiga kykyinen. Mutta olisi hyvä saada Ronskulle parempi kärkipari. Kuten esimerkiksi Tevez. Mutta olisihan tarjolla muitakin hyökkääjiä joita saisi halvemmalla. Mutta kun Kaka pystyy pelaamaan kärjen tuntumassa, niin ei hyökkääjästä sentään niin suuri pula ole ja jos Dinho ostetaan, niin sitten ei varmaan ollenkaan hankita uutta hyökkääjää. Ja minähän sen sanoin että Tevez olisi flopannut West Hamissa :D Musta kuitenkin 4 maalia ei ole kovin onnistunut suoritus hyökkääjälle. Tosin en tiedä onko Tevez ollu loukkaantunut tai ollut muuta ongelmia. Zaccardosta minulla ei ole mitään tietoa muuta kuin että melko nuori kaveri olisi kyseessä. Mutta mielestäni Milaniin tarvittais väh. kaksi nuorta pakkia. Esim. Alex kuulostaisi ihan hyvältä valinnalta. ( jos tarkoitatte PSV:n Alexia ) Samallahan PSV:stä voisi hankkia Gomesin maalin vartijaksi, kun Didan otteet eivät pahemmin vaikuta...

#35 R1zZ bR0Wn

R1zZ bR0Wn

  Junior Member

 • Members
 • 577 Viestit

Lähetetty 25.04.2007 - 19:27

Kyllä eilinenkin peli osoitti ettei Gilasta oikein isoihin matseihin ole, joten uusi hyökkääjä olisi tarpeen.


En itse heittäisi Gilaa pihalle. Ei ollut eilen oiken Gilalla mitään sanottavaa pelissä, hän oli aivan yksin eikä palloja saatu hänelle yhtään. Gila on juuri sellainen hyökkääjä, joka tarvitsee palloja.

Mitä Didaan tulee, hän tulee pysymään meillä vielä pari kautta(?). Pelasti taas eilen pari hyvää tilannetta reflekseillä, joten ei hän ihan turha jätkä ole. Jotenkin Dida on epävarma keskityspalloissa. En ymmärrä miksi Hoopi häntä eilen niin kovasti haukkui. Dida torjuu kovan vedon ohi hyvin, ja Hoopi sanoo että "Dida haparoi jälleen" tai jotain sen suuntaista. Miten siinä olisi pitänyt toimia, ottaa pallo syliin? Siitähän vasta olisi tullut hyvä kakkospallo ManU:lle...

No mutta kuitenkin meidän on saatava lisää miehiä puolustukseen. Mielestäni Alex ja Zaccardo olisivat hyviä hankintoja. Kuten olen jo moneen kertaa kuuluttanut en ottaisi Teveziä, mutta tervetuloa vaan jos tulee!

#36 -ichabod-

-ichabod-

  Junior Member

 • Members
 • 1 171 Viestit

Lähetetty 25.04.2007 - 20:23

Niin. Pelastihan Dida pari aikalailla unelma maalipaikkaa eilen, kuten esim. Fletcherin vedon. Luojan kiitos siinä tilanteessa oli Fletcher eikä esim Scholes. Saiko Gila ees yhtään vetoa päin maalia? Tuskinpa. Mutta onhan se niin että kyllä hän maaleja osaa pyssytellä, kun sillä on pari joka jakelee niitä, kuten on parista viime Milan pelistä huomattu. Ja ihan kuin jostain olisin lukenut että Tevez olisi menossa Liverpooliin. Jos niin käy niin en enää hehkuta Teveziä. :P Mascheronenhan pooli on jo kaapannut. Mutta mielestäni Milan tarvitsisi hyökkääjää joka pystyisi pelaamaan yhden kärjen peliä. Vaikka periaatteessa viime pelissä Kaka oli korkealla, niin kuitenkin Milan pelasi yhdellä kärjellä. No mutta onhan meillä ensi kaudella sitten käytettävissä ilmiö... ( tietääkö kukaan miksi Maldini meni penkille ekan puoliajan jälkeen?? )

#37 R1zZ bR0Wn

R1zZ bR0Wn

  Junior Member

 • Members
 • 577 Viestit

Lähetetty 26.04.2007 - 17:05

Saiko Gila ees yhtään vetoa päin maalia?( tietääkö kukaan miksi Maldini meni penkille ekan puoliajan jälkeen?? )


Ei Gila saanut palloa koko ottelussa haltuunsakaan. Kerran filmasi meille vaparin, siinä kaikki. Paolo jätti kentän jälleen polvikipujensa takia.

#38 Ginga

Ginga

  Junior Member

 • Members
 • 728 Viestit

Lähetetty 27.04.2007 - 15:08

Maikkarin nettisivuilta löytyi aika huvittava uutinen AC Milanin "siirtohuhuista", sillä joku vihastunut AC Milan kannattaja oli laittanut Didan myyntiin nettihuutokaupassa. Ostotarjouksia oli tullut 25 ja hinta oli kivunnut huimaan 75 euroon, ennen kuin Dida poistettiin huutokaupasta. Mahtoikohan Abrahamovitsh tehdä tuon korkeimman tarjouksen?:D

#39 R1zZ bR0Wn

R1zZ bR0Wn

  Junior Member

 • Members
 • 577 Viestit

Lähetetty 27.04.2007 - 15:18

No joo, oliko tämä vihastunut henkilö oikeasti Milanin fani? :D Nyt on tullut lisää vettä myllyyn 'Dinhon siirron toteutumiseen. 'Dinho ja hänen agenttinsa Assis on nähty Sao Paolossa keskustelemassa Milanin miesten kanssa. Myös on väitetty, että Barcelonan Txiki Beguiristain ja Ferran Soriano olisivat olleet Sao Paolossa. Berlusconi on sanonut latovansa pöytään noin 70 miljoonaa puntaa, että hän saa 'Dinhon meille. 'Dinho on kuitenkin kieltänyt huhut, ja todennut ettei usko siirtyvänsä minnekään kesällä. Hauskaa nähdä mitä tästäkin tulee, kuinka paljon Berlusconin pitää latoa kahisevaa pöytään ennen kuin Barca suostuu.;)

#40 Ginga

Ginga

  Junior Member

 • Members
 • 728 Viestit

Lähetetty 27.04.2007 - 15:27

Mikähän mahtaa olla Milanin siirtokassa tulevana kesänä? Ajattelin vaan, jos Ronaldinho nyt sattuu Milaniin siirtymään 70 miljoonalla niin miten on muiden siirtojen laita.
0 käyttäjää lukee aihetta

0 jäsentä, 0 vierasta, 0 anonyymiä käyttäjää