Jump to content
Sign in to follow this  
Romanista

Kesän siirtoruletti

Recommended Posts

Kausi on pian pulkassa ja pikkuhiljaa huhut pelaajasiirroista alkaa lisääntymään. Laitetaanpa niitä myös tänne foorumille.

 

Eli Roman pelaajista ollaan huhujen mukaan viemässä Chivua, Mexestä, Mancinia ja De Rossia milloin minnekkin. Ainakin Inter ja Espanjan jätit Barca ja Real ovat melkeinpä jokaisesta kiinnostuneita. Toivotaan että saadaan sorvattua pojille uudet pitkät sopparit.

 

Tulopuolella on ollut huhuja Leverkusenin Juanista, Suazosta, Palombosta, Rosinasta etc. En nyt kaikkia huhuja jaksa muistaa.

 

Päivitetään tätä topiccia aina kun uusia huhuja ilmaantuu. Myös omat "realistiset" toiveet olkoon sallittuja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Roman kannattais hankkia Antonio Cassano takaisin vai onko sillä vielä huonot välit Tottin kans?

Ei kannata hankkia jos minulta kysytään. Mahtava pelaaja, mutta muu käyttäytyminen kuin ala-asteikäisellä kakaralla. Emme kaipaa rikkomaan hyvää joukkuehenkeä. Kun Peter Pan oli parhaimmillaan, nautin katsella hänen ja Tottin maagista yhteispeliä. Nämä ajat ovat ohi ja Cassano on pilaamassa lupaavasti alkanutta uraansa kiukuttelulla.

 

Mitä tulee Cassanon ja Tottin väleihin, niin alkukaudella kun Il Capitanolta kysyttiin miten Cassanolla menee Realissa, hän vastasi: "En tiedä minä seuraan vain Barcelonaa." Eli välit ovat viileät. Cassano on pyydellyt anteeksi niin Tottilta kuin Spallettiltakin, mutta turhaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

>Uskon ettei Roma halua Cassanoa takaisin, eikä heillä oikeastaan ole tarvettakaan.
__________________
futebol arte 

 

Oliko Milanilla tarvetta Ronaldoon?

Mikä on mielipiteesi?

 

Cassano olisi todella tarpeellinen, eihän Roomalla ole huippu maalintekjää jos Totti loukkaantuu. Eri asia sitten on, miten hän sopeutuu joukkueeseen.

 

Wilhelmsson on kyllä mennyt eteenpäin, peli kulkee paremmin ja paremmin.

Intterin pelissä suoritus oli kohtuullinen (paras tällä kaudella)

Ehkä Spaletti saa hänestä enemmän irti tulevana kautena, mutta Tottin korvaajaa hänestä ei koskaan tule kuten ei Vucinic, eikä Tavanokaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cassano ei ole koskaan ollut mikään maalitykki. Kyllä Roma kaipaisi kunnon puhtaan kärkimiehen ryhmäänsä. Montellahan on vielä Roman omistuksessa mutta jotenkin en usko Spallettin häneen luottavan. Jos pidämme Vucinicin ja hän saa valmistautua kauteen terveenä saattaa käsissämme olla todellinen maaliruisku. Potentiaalia Mirkolla on kuitenkin valtavasti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aivan oikein Romanista, vaikka kuinka paljon minakin Cassanosta pidan(pelaajana) ei hanta mielestani voi ottaa takaisin. Han pilaa roman vahvimman aseen=joukkuepelin! Olihan se hieno katsoa Cassanon ja Tottin yhteispelia, mutta ongelma oli, etta Cassano yritti paasta nokkimisjarjestyksessa Tottin tasolle, ja sehan ei kay. Totti on Italian parhaiten palkattu pelaaja(ainakin italialainen). No tasta "egojen yhteenotosta" syntyi kasittaakseni se riita ja loppujen lopuksi Cassanon siirto(hanen uransa huonoin paatos) Realiin. Cassanohan oli maajoukkuemies ennen tata ja esim 2004EM:ssa mielestani italian paras/parhaimmistoa. Ongelmat lisaantyivat pienista asioista, kuten siita etta Cassano ei onnitellut Tottia hanen ensimmaisen lapsensa syntymasta, eika ottanut yhteytta (ja toivottanut pikaista paranemista) Tottin nilkan murtumisen jalkeen (kuten monet muut) ja naita + muita asioita Cassano on siis pyydellyt anteeksi nyt myohemmin(vaikka tama oli mies joka lausui jossain vaiheessa,etta: "anteeksi ei kuulu sanavarastooni". No, Cassanohan pisti Rautiaisen uhkaukset varjoon lupaamalla kavella Madridista Roomaan, jos paasee takaisin roomaan pelaamaan, mutta onneksemme Spalletilla ja Pradèlla on sen verran pelisilmaa, ettei hanta enaa oteta takaisin!

 

Mita Wilhelmssoniin tulee, oli han loistohankinta. Talla hetkella han on lahes taydellinen 70min kohdalla kentalle tuleva pelaaja, joka juoksee kuin pieni elain sen loput 20min(toisaalta viime aikoina han on ollut avauksen kaveri Taddein ja Mancinin loukkaantumisten ja pelikieltojen+ kierratyksen takia). Hieman harmittaa skandinaavina Wil:n puolesta kun katsoo hanen peliaan. Kaveri juoksee kentalla enemman, kuin Perrotta mutta saa vain harvoin syoton(taman totesin myos Bergamossa viime su parin metrin paasta). Tassa ongelma viela talla hetkella! Toivotaan etta hanet pidetaan Roomassa jotta han hitsautuu joukkueeseen ja peli kulkee viela paremmin ensi kaudella=han saa syottoja kanssapelaajilta siina missa muutkin. Asiahan on niin, etta italiassa arvostetaan taiteilijoita(yleensa brasilialaisia, kuten Mancini ja Taddei) jotka eivat valttamatta tee tyota alaspain samalla tavalla(Taddei poikkeus) enemmain kuin tyohevosia Skandinaviasta(Ibrahan on taitelija , ei tyohevonen). Sinun pitaa rakentaa itsellesi maine, ennen kuin sinua aletaan kohdella sen mukaan ja syotot rupeavat napsahtamaan sinunkin jalkoihisi. Wilhelmssonin oma vika on se, ettei hanella ole viela rohkeutta menna vastustajasta ohi (pallon kanssa, seisovasta tilanteesta). Kaveri kylla tekee pystyjuoksuja ja menee ohi, silloin harvoin kun se syotto tulee, mutta ei mene kaverista ohi, vaan syottaa alaspain Panuccille kun seistaan 40 metrissa laidassa paikallaan(tassa kohdin Mancini haastaa ja menee myos ohi)!

 

Tavano on ollut hankinnoista vaimein, silla han pelaa kuten Mancini(=ei tyota alaspain, mutta han ei myoskaan ole onnistunut oikeastaan kertaakaan hyokkayspelissa, Bergamossa han oli surkea ja Wil otettiin pois ja Tavano jai).

 

Minakin uskon Mirkoon(Bergamossa haneltakin todella huono peli). Mutta Spalletilla on uskoa tahan nuorukaiseen Leccesta ja johan han valaytti manua vastaan ja Sienaa vastaan 1-0, Tottin puuttuessa). Ongelma on se, etta Rooma ei voi vaihtaa muodostelmaa 4-2-3-1, tai kaikki menee pain h*******. Bergamossa pelattiin 4-1-4-1 kokoonpanolla, tietysti kokoonpanosta puuttui Totti, Mancini, Pizarro ja Mexes, mutta joka kerta, kun muodostelmaa vaihdetaa, peli karsii ja huomattavasti. Joten jos ja kun pelataa yhdella karjella=Totti, miksi hankkia toista huippukarkea? Otetaan esimerkiksi kuka tahansa huippukarki: Hendry,Trezeque... Istuvatko nama herrat vaihtopenkilla, kun Totti pelaa kuitenkin, ja edellisen lauseeni perusteella ei siis voida vaihtaa 4-4-2:een? Taman takia Vucinic on hyva Tottin korvaaja, koska on nuori, ja hanella on jo paljon kokemusta Leccesta(ja on myos maalintekija, kuten statistiikat kertovat), ja han ymmartaa Tottin paikan ja on valmis pelaamaan "jamaminuutteja". Nyt lopetan, koska tama ei enaa ole Quick reply.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tarkoitin ettei Romalla ole käyttöä Cassanon kaltaiselle pelaajalle. Rikkoo joukkuehengen kuten olettekin jo maininneet, vaikka hyvä pelaaja onkin kentällä. Anteeksi nopea kommenttini, en perustellut asiaani kunnolla joten anteeksi vielä kerran väärinkäsityksestä.

 

Oliko Milanilla tarvetta Ronaldoon?

Mikä on mielipiteesi?

Kyllä meillä oli tarve hankkia Ronaldo tai joku huippumaalintekijä. Meillä oli todella suuria maalintekovaikeuksia, ja heti kuin R99 saapui meille maalija alkoi tulla vähän kovempaan tahtiin. Mutta Romalla on mennyt mielestäni tällä kaudella hyvin maalinteko-osastolla, vai olenko ihan väärässä. Onhan niitä maaleja muutkin kuin Totti tehnyt, vaikka Totti suurimman osan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Menee nyt off topiciksi mutta kyllähän noita maaleja on muutkin kuin Totti paukutellut. Taisipa Roma tehdä uuden Serie A ennätyksen eri maalintekijöiden määrässä yhdellä kaudella. Muistaakseni 17 nimeä löytyy maalintekotilastosta. Suurimmalla osalla maalimäärät ovat kuitenkin se 1 tai 2. Henkilökohtaisesti olen ainakin pettynyt tällä kaudella Mancinin ja Perrottan tehoihin. Maalipaikkoja on kummallekin miehelle siunaantunut iso nippu, mutta viimeistely on ollut välillä täysin luokatonta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joten jos ja kun pelataa yhdella karjella=Totti, miksi hankkia toista huippukarkea?

Olisiko kuitenkin viisasta hankkia yksi huippukärki?

Suurseuroissa tahtoo olla joka "paikalle" vähintään kaksi saman tasoista pelimiestä. Rooman penkiltä niitä ei löydy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Henkilökohtaisesti olen ainakin pettynyt tällä kaudella Mancinin ja Perrottan tehoihin. Maalipaikkoja on kummallekin miehelle siunaantunut iso nippu, mutta viimeistely on ollut välillä täysin luokatonta.

Perotta on hukannut monta varmaa paikkaa, mutta hän ei ole varsinainen maalintekijä. Hänen roolinsa on ollut raataa, omalla tontillaan. Sen mies on hoitanut loistavasti. Mancini taas teki yhden upeimmista maaleista koko kaudella, olisi tietenkin hienoa jos niitä olisi tullut enemmän.

Olisiko syy: kumminkin siinä ettei penkiltä löydy korvaajia jos avauksesta on joku pois. Peli menee puuroksi eikä kuviot toimi.

 

Mielenkiintoista nähdä hankitaanko pelimiehiä vai mennäänkö tällä porukalla?

Tämä porukka ei riitä mestarienliigan kärkeen, penkki porukalla on ehkä liian vähän kokemusta ja joukkue ei ole "hitsautunut" tarpeeksi.

Ehkä kuitenkin 2008-2009

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wilhelmssonista ja hänen pysyvästä siirrostaan puhuttu. Olikos se niin, että hän on nyt Ranskasta lainassa? Onko osto-optiota? jos on niin onko summasta tietoa?

Chippen on Nantesista lainassa. 3 miljoonalla saataisiin mies omaksi. Huhujen mukaan hintaa yritetään laskea hieman. Itse näen Wilhelmssonin hyvänä back-up miehenä. Omana toiveena olisi että hankitaan laitapelaaja joka pystyy haastamaan Mancinin ja Taddein avauksen paikasta. Omissa junioreissa meillä kuitenkin on miehiä jotka voivat hypätä ns back-up miehinä kehiin (mm. Rosi ja Virga).

 

Huhut tuovat Matteo Brighiä ensi kaudeksi Roman paitaan. Mieshän on ollut Roman omistuksessa aina Emerson-kaupasta lähtien mutta on pelannut lainalla Chievossa. Mielestäni Brighi on kaivattu lisä Roman kapeaan materiaaliin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Doni on pelannut mielestäni yllättävänkin hyvän kauden. Mutta jostain syystä minulla on kokoajan epävarma olo kun mies on maalissa. Refleksitorjunnat sujuu melkoisen hyvin, mutta keskityspallot ja ulostulo maalilta aiheuttavat aina pelonsekaisia tunteita. Vimme aikoina on ollut ongelmia sijoittumisessa.

Jos saadaan selvästi parempi veskari suhteellisen halvalla, en jää ikävöimään Donia. Curcista ei ole vielä ykköseksi eli lainalle vaan. Ainut nimi maalivahdeista joka tulee nyt mieleen ja olisi ehkä mahdollista saada on Amelia. Poju on Roman kasvatti ja suhteellisen lahjakas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mina pidan Donin puolta tassa asiassa. Mies on kehittynyt valtavasti viime kaudesta. On totta, kuten Romanista sanoi, etta viime kaudella jokainen keskityspallo oli todella pelottava. Ulostulot olivat kamalia ja suljin aina silmani siksi aikaa... Talla kaudella han on pelannut mielestani todella hyvin ja hanella on myos lukuisia huipputoorjuntoja tarkeissa otteluissa(esim CL matsit Lyonia vastaan).Lisaksi han on tehnyt huomattavan paljon toita myos fysiikan eteen, josta juontaakin juurensa tama kiehittyminen ulostuloissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Roman on vahavasti yhdistetty "vanhat herrat" Udinesen Antonio Di Natale ja Palermon David Di Michele. En olisi suoraltakädeltä ottamassa kumpaakaan miestä joukkueeseen vaikka he hyviä pelimiehiä ovatkin. Taloudellisesti kyseiset herrat eivät olisi paras ratkaisu Romalle. Pelivuosi huipputasolla ei kumallakaan ole enää paljoa jäljellä ja siirtosummat ja palkkavaatimukset eivät olisi ihan pieniä.

 

Sen sijaan keskikentälle olisin valmis ottamaan Udinesen Sulley Muntarin, joka on myös ollut yhdistettynä Romaan vahvasti viime aikoina. Mies pystyy pelamaan monella eri paikalla keskikentällä ja omaa mahtavan asenteen. Ainoa miinus on miehen korttiherkkyys.

 

MItä muut Romanistat ajattelevat näistä kolmesta herrasta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Melko samoilla linjoilla, ainakin kahden ekan kohdalla.

 

Muntaria emme mielestani tarvitse. Tarkeinta on saada Pizarron taysi omistus. Nyt kun Aquilani palasi pelaavaan kokoonpanoon, meilla on 3 huippupelaajaa 2 tasitelemassa 2 paikasta: DeRossi, Pizarro ja Aquilani. Ja jos tarvitsee, nuorukainen Strasbourgista,Faty. Puhuit, etta Muntari voi pelata monella paikalla, mutta linkkiosastokin on aika taynna(Mancini,Taddei, Wil, ja Tavano) ja Perrotan korvaajaksi hanesta ei ole(mies ei ole tarpeeksi tekninen). Okei, Wil ja Tavano ei valttamatta jaa, mutta...

Share this post


Link to post
Share on other sites

David Di Michele kuulostaisi sympaattiselta vaihtoehdolta. Tämä on tällainen oma tuntuma, eikä kytköksissä mitenkään siihen, että olisiko järkiratkaisu. Menot luultavasti kovat jne. mutta pitäisin "hankinnasta"

 

muut esitetyt pelaajat ei kelpaa minulle. tällä hetkellä ainakaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naissa siirtoasioissa paapaino mielestani ensin siina, etta nykyjoukkueen runkopelaajat jaavat: Mancini, Chivu, DeRossi ja varsinkin nyt Mexes.

Mexesin manageri antoi niin epamaaraisen lausunnon palkasta ym, etta...

 

Sitten suraavaksi lainapelaajien pitaminen:

1.Pizarron ehdottomasti jaatava

2.Wil saatettaisiin saada lahes ilmaiseksi(ei Raiolan mukaan)Nantesin tiputtua ranskan B:hen

3.Vucinic ennen Tavanoa(kaiken lisaksi aivan liian kallis,7£)

 

Naiden jalkeen voi ruveta miettimaan keta uusia kannattaisi hankkia(huhuja):

Juan(Leverkusen), Clerc(Lyon), Semioli(Chievo), DiNatale(Udinese), Iaquinta(Udinese).

Spalletti halusi roomaan Pizarron ja Tonetton(koska on siis valmentanut heita jo aiemmin), ja molemmat olivat todella tarkeita talla kaudella. Taman historian perusteella Udinensen miehet ovat olleet myos ehdokkaina listalla, ja Spalletti sanoikin haluavansa valmentaa Iaquintaa(Mies voisi pelata joko Tottin vaihtomiehena karjessa, tai kuten maajoukkueessa viime kesana, wingerina).

 

Tevezista huhuiltiin jo viime kesana ennen siirtoa englantiin, mutta jaksaisiko hankaan pelaamattomana istua penkilla?(hanta en nae laitalinkkina--->ainoa paikka Tottin vaihtomiehena)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tevezistä ei ole liikkunut uusia huhuja. Epäilen että Roman rahkeet ei riitä miehen hankkimiseen. Jos kuitenkin tulisi ei olisi Tottin vaihtomies vaan ottaisi luultavasti paikan kärjestä ja Totti tippuisi pykälää alemmas "omalle" paikalleen. Itse suosisin pidemmän ja hyvän pääpelitaidon omaavan kärjen hankkimista. Nyt Roman pelistä puuttuu tämä vaihtoehto. Crespo, Iaquinta tulee nimistä ensimmäisenä mieleen. Vucinic pitäisi pitää hyvänä vaihtomiehenä. Tavano saa minun puolestani palata Valenciaan.

 

Wingeriosastolle tarvitaan vahvistusta. Mancini jatkaa toivottavasti toisella laidalla. Toseksi avauksen laituriksi yrittäisin hankkia Rosinan Torinosta. Wilhelmsson ja Taddei olisivat hyvät vaihtomiehet.

 

Puolustuksessa on tärkeää pitää sekä Mexes että Chivu. Myös Ferrari olisi pidettävä hyvänä back-upina. Itse en lähtisi uutta keskuspuolustajaa hankkimaan. Laidoille tarvitaan ennemminkin vahvistusta. Panucci ja Tonetto pelasivat hyvän kauden, mutta ikä alkaa pikkuhiljaa painamaan. Cicinho oikealle ja Modesto/Mathieu vasemmalle olisivat ihan hankittavissa. Heitstä ollaan huhuttu pitkin talvea.

 

Keskikentän keskusta on suht hyvällä mallilla. De Rossi, Aquilani ja Perrotta pysyvät varmasti. Brighi palaa lainalta Chievosta, en tiedä pidetäänkö vai käytetäänkö siirtomarkkinoilla rajhan korvikkeena. Itse pitäisin. Pizarro on yksi Spallettin suosikeista joten uskon hänen jäävän. Itse haluaisin nähdä keskikentällä yhden "työhevosen" alá Gattuso. Muntari olis hyvä nuori vaihtoehto. Ricardo Fatyn kohtalo on kysymysmerkki. Potentiaalia ilmeisesti on mutta vaikea on nähdä miehen saavan riittävästi vastuuta.

 

Maalivahtitilanne on suht hyvä, mutta itse myisin Donin ja yrittäisin hankkia oman kasvatin Amelian takaisin Roman paitaan. Curci lainalle kehittymään ja joku kokenut back-up tilalle (Fontana ollut huhuissa).

 

Siinä nopeasti mietittynä miten itse lähtisin kasaamaan ensi kauden joukkuetta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Carlos Tevezin hankkimisen esteenä on varmasti myös raha, en usko että vahvan loppukauden jälkeen mies kovin halvalla lähtee. Hänen oikeutensa omistava taho esitti hintapyynnön, joka oli mielestäni 43 miljoonaa Euroa. Ei lähelläkään Roman haarukkaa siis..

 

Uskon kyllä että Tevezistä ei noin paljoa makseta, ellei nyt joku Chelsea halua miestä joukkueseen heti huomenna.

 

Mexesin, De Rossin, Chivun ja Mancinin pitäminen joukkueessa on kaikkein tärkeintä, olen tästä samaa mieltä L.K:n kanssa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Viimeisimmät huhut:

 

Suazo Cagliarista olisi halukas liittymään Roman riveihin. Samoin Recoba Interistä jos neuvottelut Morattin kanssa eivät tuota toivottua tulosta. Myös Cristiano Donia ollaan tuomassa Romaan. Hyviä pelaajia kaikki, mutta jotenkin ei vakuuta. Suazo on iskenyt maaleja pari kautta pikku seurassa, miten pärjäisi isomassa seurassa on iso kysymysmerkki. Miehen 14 maalista tälläkaudella taitaa olla 8 tehty rankkarista. Recoballa ja Donilla alkaa ikä pikkuhiljaa painaa. Sen lisäksi Alvaro on melkoisen loukkaantumisherkkä kaveri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×