Jump to content
Sign in to follow this  
peku

Siirtohuhut (ManUtd)

Recommended Posts

Fulhamin Louis Saha on huhujen mukaan siirtymässä ManU:n riveihin tammikuussa kun siirtoikkuna aukeaa. ManU on ilmeisesti tarjonnut pelaajasta 7.7 miljoonaa puntaa ja Saha on ilmoittanut halukkuutensa siirtyä ManU:n riveihin. Ferguson on ilmeisesti myös tehnyt 20 miljoonan punnan tarjouksen Rafael van der Vaartista ja Arjen Robbenista. Ajax ja PSV ovat ilmoittaneet, että ManU:lla ensimmäinen optio hankkia pelaajat mikäli tarjous on sopiva.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jos em. juttu pitää paikkansa, pitää toivoa että Championship Managereiden realismi on korkeinta mahdollista luokkaa. Rafael ja Arjenhan ovat ylivertainen parivaljakko. Ensinmainittua on tullut tarpeeksi nähtyäkin mielipiteen luomiseksi, Robbenia ei.

 

Hollantilaiset ovat kyllä yleensä sopeutuneet kaikkiin sarjoihin, joten sieltä kannattaa ehkä katsellakin enemmän kuin esim. Espanjasta tai Brasiliasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thomas Rosicky ja Fernando Torres ovat huhujen mukaan unitedin ensikesän ostolistalla.Siinä on muuten pelaajat,joita olen hiljaa mielessäni suunnitellutkin OT:lle.

 

Tosin Torresilla taitaa olla kova hinta kun Chelsean tarjoama 28 miljoonaa puntaa ei kiinnostanut Atletico Madridia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Torresista voi tulla kovaakin kisaa ensi kesänä suurseurojen välillä. Ainoa haittapuolihan tässä tosiaan on se todella kova hintalappu.

 

Jos tämä huhu pitää paikkansa, ja ManU havittelisi Torresia ensi kesänä, niin varmasti kilpaan voisi laskea mukaan myös ainakin Chelsean ja Real Madridin. Uskoisin vähän reilu 30 miljoonan punnan riittävän, sillä tuollainen summa olisi enemmän kuin loistava Atleticolle.

 

Mutta kyllä saa poika loistavasti pelata, että olisi ainakaan mun mielestä 30 miljoonan arvoinen, vaikka huippulahjakas onkin. En usko, että ManU ihan heti lähtisi tällaista summaa maksamaan. Realin ongelma on se, että myykö Atletico naapuriin. Chelsealla ei jää nappulasta kiinni, eikä siitä haluaisiko Torres liittyä huippujoukkueeseen. Mutta kannattaako tässä vaiheessa uraa mennä Chelseaan istumaan penkille, kun muualta saisi enemmän peliaikaa.

 

Rosicky ei oikeen innosta mua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sen lisäksi, haluaako Atletico myydä Realille, pitää myös huomioida se, haluaako mies itse perinteisesti näissä hommissa jaettavan petturin leiman? Aika nuoresta kuitenkin ollut A. Madridin leivissä.

 

No, nämä nyt ovat tietysti näitä huhuja, joita tulee vielä tuhansia ennen kesää. Itse olen pitänyt vahvana siirron merkkinä vasta valokuvaa stadionilta paidan ja huivin kanssa. Siperia on näet opettanut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Siirtohuhuista puheenollen, Larsonin Henke on omien sanojensa mukaan hylännyt mahdollisuuden tulla Unitedin paitaan. BBC:n sivut kertovat tarkemmin.

Millaistakohan jälkeä mies olisi rajan eteläpuolella saanut aikaan?

No menneet ovat menneitä, ei viitsi jossitella.

Mielelläni en lähtisi tarjouskilpaan Torresista tai muusta Chelsean havittelemasta pelaajasta. Sir Alexin jääräpäisyys saattaa nostaa hinnan pilviin. Tarjouskilvan häviäminen saattaisi taas kismittää Fergusonia, niin paljon että äkkiä ostettaisiin joku tusinapelaaja ylihinnalla. Mielummin harkittu ostos puolustukseen ja keskikentälle. Tosin ei tuo kolmas kärkikään haitaksi olisi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jay-Jay Okocha has dropped a bombshell on Bolton Wanderers by hinting that he wants to join a bigger club, and admitting he would find it hard to turn down the likes of Manchester United if they came calling this summer.

 

The Nigerian midfield maestro has been discussing a new deal at The Reebok Stadium, as he is out of contract in June, but his ambition remains to play on a higher platform for UEFA Champions League contenders.

 

Indeed, Okocha has asked for Bolton to show some understanding if he does move on, if he feels he has achieved all he can with the Carling Cup finalists.

 

"I'm very ambitious and I think I'm doing well," he told Sky Sports News.

 

"I'm quite happy at Bolton but you can never say what will happen.

 

"We'll just have to wait and see what will happen but I'm very ambitious.

 

"If the club is right for me, I will think about it. You know, in football, things happen and, if I wasn't doing well for Bolton, they wouldn't want to keep me so, if I feel I have done enough there, I have to move on and I hope they understand the situation.

 

"It's hard when you think you've found a family, a nice place, but, for me, as well, the interest in football is you never know what will happen."

 

Okocha has reiterated a desire to play for Bolton's local rivals Manchester United, should the opportunity arise.

 

"It's every player's dream to play for Manchester United," he added. "You can't blame Louis Saha (for going there).

 

"It might be the only chance to ever play for a club like Manchester United so I think he made the right decision.

 

"We all dream of playing for the best clubs in Europe. Of course, they have more advantage than the small clubs because they can buy out the contracts.

 

"I'm happy with what I've done so far but I still believe I can do more. There's no limit to success, I believe, once you work hard and believe in yourself you can go places.

 

"When I first came it was what are you doing in Bolton, what are you doing in The Premiership?

 

"People thought I couldn't cope with the pace. People thought I couldn't cope with the mentality. People thought I couldn't cope with the weather.

 

"But I'm glad I've met that challenge and know the target for myself is to achieve a lot." - Sky Sports

Että tämmöstä...

Share this post


Link to post
Share on other sites

SAF ei hanki Okochan ikäisiä pelaajia....

Niin, olihan Laurent Blanckin nuori tulleessaan punapaitoihin.

Blancia ja Okochaa ei voi verrata toisiinsa, sillä Blanc oli ainakin ollut pelipaikkansa parhaimmistoa maailmassa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niin mutta Blanc oli jo uransa siinä vaiheessa että olisi voinut lopettaa uransa Interissä. Tuolla logiikalla voitaisiin saman tien hankkia Batistuta Lähi-Idästä "jäähdyttelemästä".

 

Ja mitä tulee Okochaan, niin ei kiitos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joo, Blanc (kuten myös Sahakin) oli SAF:n mielessä vuosikausia ennen kuin sai hänet napattua. Vanha mies osasi kyllä sijoittua oikein, vaikka ei aina nopeudessa nuoremmille pärjännytkään. Ja mielestäni on tärkeämpää, mitä hän taidoillaan ja kokemuksellaan nuoremmilleen opetti.

 

En mä kyllä ymmärrä tota Okochan huutelua. Syksyyn on pitkä aika vielä. Mutta ei se kai ole aina iästä kiinni, mutta kevään tarveostot on nyt tehty ja spekulointi jonkun vanhemmuudesta jää arvailujen varaan ennen seuraavaa siirtoikkunaa. Mutta mikäs siinä, lisää väkeä keskikentälle meille... :roll:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ManU ja Chelsea taistelevat ensi kesänä Real Betisin Joaquinista. PSV:n hyökkääjä Arjen Robben ei siirrykään ManU:n riveihin. Siirto ei toteutunut koska seurat eivät päässeet yksimielisyyteen siirtosummasta. PSV halusi 15 miljoonaa euroa kun ManU tarjosi 7 miljoonaa euroa. Birmingham aikoo tehdä uuden tarjouksen Nicky Buttista ensi kesänä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

PSV:n hyökkääjä Arjen Robben ei siirrykään ManU:n riveihin. Siirto ei toteutunut koska seurat eivät päässeet yksimielisyyteen siirtosummasta. PSV halusi 15 miljoonaa euroa kun ManU tarjosi 7 miljoonaa euroa.

 

Mutta eikös kesään ole vielä paljon paljon aikaa? Hinnat muuttuu ja jutut vaihtelee. Näitä tullaan - ei tullaan tapauksia on nähty monta kertaa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ootan nyt jo kesää :roll: Kiva nähdä miten ManU vahvistuu koska ens kaudella toivon että taistellaan täysin UCL-tittelistä, miksi ei tälläkin kaudella ? Mutta, kerran kun hyökkäys näyttää toimivan varmasti toivoisin puolustukseen jonkun uuden "johto" hahmon Ferninadin tueksi. Toisekseen keskikenttää voisi vahvitaa yhdellä "kokeneella" pelaajalla.

 

Mutta tämä nähdään kesällä :) !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tuntuu oudolta ajatella, että kausi on hieman yli puolenvälin ja odotellaan jo vahvistuksia. En keksi, minkälaisia (nimiä) voisivat olla tämänkaltaiset kokeneet laatupelaajat, jotka voisivat olla kaupan (kaikkihan ovat, rahaa pöytään) ja tulla vahvistukseksi.

 

Jos nyt katottais ensin tää kausi loppuun, sit kisat ja sen jälkeen taas pistetään kottikärrykaupalla rahaa johonkin pelaajaan :wink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koko ajanhan täytyy myös katsoa tulevaisuuteen. Ja hankinnat olisi tehtävä tulevaisuuden(kin) kannalta. täten olisi sääli jos Arjen Robben ei tulisi ManUun.

 

Ensinnäkin Robben on nuori. Täten jos Robben tulisi olisi se samalla hankinta tulevaisuutta silmällä pitäen. Se että hyödyttäisiin tulevaisuudessa, hyödyttäisiin jo nyt, koska Robben osaa pelata jo tälläkin hetkellä.

 

Toiseksi Robben olisi itse halukas tulemaan Manchesteriin. Se että pelaaja itse haluaa on "suurta".

 

Kolmanneksi 10.3 miljoonaa on suht vähän tällä hetkellä. 5-6 vuoden päästä hinta saattaa olla jopa triplaantunut. Sitten ostetaan poika 30.9 miljoonalla ja ihmetellään miksi ei ostettu sillon ja sillon ku hinnasta oli 20 miljoona pois. :?

Share this post


Link to post
Share on other sites

United on haistanut PSV:n rahapulan ja ei varmaankaan halua enää toista Rio Ferdinand/Ronaldinho episodia. Toivottavasti seurajohto pysyy tiukkana ja onnistuu uhkapelissään.

Pyydetty hinta ei kyllä kuullosta mitenkään älyttömän suurelta jos kyseessä on niinkin hyvä pelaaja kuin luulen.

 

Toivon vaan ettei Robben tule tinkaamisen aikana toisiin aatoksiin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

United on haistanut PSV:n rahapulan ja ei varmaankaan halua enää toista Rio Ferdinand/Ronaldinho episodia. Toivottavasti seurajohto pysyy tiukkana ja onnistuu uhkapelissään.

Pyydetty hinta ei kyllä kuullosta mitenkään älyttömän suurelta jos kyseessä on niinkin hyvä pelaaja kuin luulen.

Samoilla linjoilla oon. Tuolla nyt tarjotulla n. 5miljoonalla taisivat vain "koittaa kepillä jäätä". Tuskin ManU johto edes kuvitteli, että PSV tuohon summaan suostuisi. Nyt on jää murrettu ja tuosta summasta voi jatkaa kesällä. Jos olisi heti lähdetty hieman kovempiin summiin, olisi PSV voinut nostaa hintaa pilviin. Pelaajallekin kumminkin varmaan mieluisampaa, että tarjous tehdään.

 

Robben tuskin edes oli tammikuun päätavoite, vaan se oli juuri Saha. CL kelpoisuuden takia. Robben menee sitten kesään.

 

Tuo tinkimistaktiikka on todellakin uhkapeliä, sillä Chelsea mitä todennäköisemmin tekee tarjouksen Robbenista, jolloin ManU joutuu nostamaan omaa tarjoustaan. Silloin se menee hyvin helposti siihen tarjouskilpaan ja hinta on mitä on. ManUn valtti on siinä, että Robben haluaa ManU:un ja ManU:ssa on peliaikaa tarjolla, Chelseassa on penkki, jolla voi istua.

 

Mielelläni näkisin Robbenin ManU:n paidassa. Hyvä ja todella lupaava pelaaja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×