Jump to content
Sign in to follow this  
Don Shanahan

Liverpool - Manchester United

Recommended Posts

Joo, toivotaan ettei Fergie ala turhaan vaihtamaan kokoonpanoa tiistaista. Saihan silloin huilata muutamat pelaajat pelin jo ratkettua. No, onnex Liverpool pelaa vasta tänään uefa kuppia Romaniassa, joten kait se matsi painaa Hyypiän ja kumppaneiden jaloissa. Veikkaanki että sunnuntain peli on Manulle läpihuutojuttu, sanotaan että United tekee ainakin 3 ja Pool voi saada yhden jos tuomari on suosiollinen. :twisted:

Share this post


Link to post
Share on other sites

No enpä kuitenkaan sanoin pool-peliä läpihuutojutuksi. Manu sytyttää Liverpoolin aina, ja varsinkin nyt he haluavat näyttää faneilleen, kausi kun sujunut aika heikosti. Tosin tietenkin peli saattaa ratketa suuntaan jos toiseen, mutta odotan tiukkaa vääntöä, jonka tietenkin toivon kääntyvän eduksemme.

 

Nimi Diego Forlan varmaan muistetaan vieläkin anfieldilla...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tiukka matsi siitä tulee. Liverpool on pelannut huonosti, mutta perivihollinen nostattaa varmasti joukkueen taistelutahtoa. voittoa manu tarvitsee, voi olla tiukassa... tasapelikin pettymys, tappio olis jo kolmas tällä kaudella = ei hyvä. sama kokoonpano vaan peliin ja hyökkäämään!! niin pärjätään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niinpä, perivihollinen nostaa vastustajan taistelutahtoa, eli siis toisinpäin; Manunkin taistelutahto on korkeammalla kuin normaalisti. Silloin ei ole pelkoa asenteen lipsumisesta, kuten yleensä Unitedilla on mestarien liigan pelien jälkeen ollut. Eli molemmat siis tosissaan matkassa. Manu huilinut pari päivää enemmän, joten liikettä pitää riittää enemmän ja pitempään kuin Poolilla===> selvä vierasvoitto tulossa :P . Jos olen väärässä, niin pitänee vaieta tällä palstalla joksikin aikaa! :twisted:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täytyy vaan toivoa ettei lataus mene varmistelun puolelle ja lopputuloksena ole Liverpoolille niin usein tuttu 0-0 varmistelu peli. Kyllästyttää se, kun joukkue pelaa varmaa omaa päätä ja luottaa siihen, että kyllä siellä joku pitkä pallo menee perille. Onneksi Owen on kait vieläkin poissa???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taitaa olla niin että Liverpoolilla on niin paljon hanpaankolossa meineillään olevasta kaudesta että voi olla että pisteet suuntaavat pois ManUn hyppysistä... Todellakaan en sitä toivo mutta epäilyttää pahasti. Veikataan nyt edes tasuria ni ei liian myrtsiksi mennä...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dudek did it again, onneks. Giggs maalas kahdesti aika helposti, ja ku Heskey potki hutia, otti ManU tärkeän 2-1 voiton. Peli oli kyllä todella tasainen ja viihdyttävä.

 

Jospa näitä parhaita pelaajia ManU paidasta taas etsis:

:twisted: :twisted: :twisted: Ryan Giggs

:twisted: :twisted: Tim Howard

:twisted: Mikael Silvestre

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oma ennustus ei toteutunut, onneksi voitto tuli kuitenkin.

 

:twisted: :twisted: :twisted: :Giggsy

:twisted: :twisted: :Howard

:twisted: :Keano

 

Lisäksi, kiitokset avustamisesta Heskeylle, ja Dudekille :twisted:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kyllä muuten pulssi hieman nousi pari kertaa Howardin avatessa peliä, tuli jo Barthez mieleen...

 

:twisted: :twisted: :twisted: Dudek

:twisted: :twisted: Giggsy

:twisted: Howard, epäonnistuneista syötöistäkin huolimatta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lopun pientä otteen lipsumista lukuunottamattahan tuo oli malliesimerkki ottelusta, jossa käytetään vastustajan virheet armottomasti hyväksi ja voitetaan tärkeä peli. Poolin Houllierin kommentteja on muuten hauska seurata - mies hokee jo ties kuinka monetta vuotta, kuinka joukkue on aina vain kehittynyt (verrattuna mihin :D ) ja kuinka tästäkin matsista olisivat ansainneet vähintään tasurin. Onneksi antavat kuitenkin monsieurin jatkaa - onpahan yksi kilpailija aina vähemmän.

 

Eilinen Chelsea-Newcastle-matsi antoi kyllä jälleen varoittavan esimerkin Lontoon nykyisen ykkösjoukkueen (huolimatta sarjasijoituksesta) nykykunnosta. Murskavoitot sekä Laziosta vieraissa että nyt harakoista kun tulivat vieläpä aika vakuuttavalla esityksellä. Kateeksi käyvähän myös heikäläisten materiaalin leveys. Meillä kun noita ukkoja ei kärkeen ja puolustukseen ole liikaa tarjolla. Eilenkin oli aika kk-voittoinen toi vaihtopenkki. Tammikuussa ostoksille siis käykäämme :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tärkeä voitto Liverpoolista Dudekin avustuksella. Eikä haittaa ollut Heskeyn epäonnistumisesta viime hetkellä. Houllierin mielestä Liverpool olisi ansainnut tasapelin. Tilanteesta, jossa Liverpoolin pelaaja kaadettiin rangaistusalueella Houllier totesi, että siitä olisi pitänyt viheltää rankkari. Kuitenkaan Houllier ei suostunut syyttämään tuomaria tilanteesta, mutta totesi että tilanteesta olisi tullut rankkari Old Traffordilla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Luvattoman helposti Liverpool sai viimeisellä vartilla maalinteko paikkoja.ManUn puollustus oli ihan hukassa!Lisäksi puollustuksen "kikkailua" oli ikävä katsoa,kun se ei näyttänyt kovinkaan vakuuttavalta.Fortune pelasi pitkästä aikaa huonon pelin,muilta ihan OK suoritus.

 

Tärkeintä kuitenkin voitto,ettei kärkiolisi karannut.Chelsea otti todella vakuuttavan voiton ja Arsenalilla kävi taas Hannu Hanhi kylässä.

 

Arsenal olis aivan hukassa jos niitten kaksi parasta pelaajaa loukkaantus;nimittäin Henry ja Hannu Hanhi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vähän kyllä välillä pelotti ne puolustuksen ja Howardin lätkätermiä käyttäen tekemät "Bobby Orrit" puolustuksen alimpana. Mieleen tuli välillä helpotus siitä, että onneksi maalilla ei ole enää "kikkailemassa" muuan Fabien Barthez.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ällistyttävän paljon muistuttaa viime vuotista vierailua anfieldillä. silloinkin 2-0 johto ja liverpoolille kavennusmaali. silloinki dudek teki järkyttäviä virheitä. mutta hyvinhän manu pelas. vielä ku vähän parannetaan ni saatetaan pärjätä chelsealle, joka muuten on nyt pelannu pari viimestään aika hemmetin hyvin. sen sijaan arsenaalin otteet ei oo ollu niin kauheen vakuuttavia. saisivat kyllä hävitä jo!!! no, toivotaan että kun häviävät, niin häviävät sitten pari peliä samantien. ei niitten tuuri voi enää kauaa jatkua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×