Jump to content
Sign in to follow this  
PunainenPaholainen

Nani ja Anderson Unitedin riveihin!

Recommended Posts

Reds Capture Sporting's Nani

 

Manchester United is delighted to announce it has agreed terms in principle with Sporting Lisbon for the purchase of the registration of Nani.

 

Personal terms have been agreed and a formal announcement will take place once the necessary administrative procedures, including a medical have been completed.

-----------------------------------------------------------------------

United to sign Brazilian starlet

 

United have agreed terms in principle to sign FC Porto's exciting Brazilian starlet Anderson.

 

The 19-year-old is an attacking midfielder, although he can also play out wide or up front.

 

An official United statement confirmed: "Manchester United is delighted to announce it has agreed terms in principle with FC Porto for the purchase of the registration of Anderson.

 

"Personal terms have been agreed and a formal announcement will take place once the necessary administrative procedures, including a medical have been completed."

 

Anderson, who joined Porto in December 2005 from Gremio, played against United in a pre-season friendly in August last year at the Amsterdam Tournament.

 

Player Factfile

Full name: Anderson Luís de Abreu Oliveira

Born: Porto Alegre, Brazil, 13 April 1988

Position: Attacking midfielder / Winger / Forward

Joined Porto: December 2005

----------------------------------------------------------------------------------

 

:D Loistavaa!

En tiedä mitä sillä "in principle" tarkoitetaan mutta toivottavasti ei mitään semmoista että Nani tai Anderson jouduttais lainata jonnekin vuodeksi, kuin jossain lehdissä sanottiin.

Olen todella iloinen siitä että näin aikasin ollaan jo saatu kolme pelaajaa hankittua. Molemmat ovat todella lupaavia nuoria pelaajia tosin Andersonista en tiedä paljoo. Pakko myöntää että aika puskista tuli tämä ilmoitus, siis Andersonin kohdalla. Hän on saman seuran kasvatti kuin Ronaldinho ja joidenkin mielestä 'the new Ronaldinho'.

Eli todennäköisesti ensi viikolla Nani, Anderson ja Hargreaves laittavat nimet alle sopimuksiin.

 

Lisää aiheesta: http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=469458&CPID=8&clid=1&lid=4161&title=United+announce+double+deal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämähän on uskomatonta!

 

Anderson on jo nyt hyvä ja korvaa Scholesin, kun hän lopettaa.

Nani ottaa Giggsin paikan tulevaisuudessa.

Hargreaves sitten keskikentän pohjalla.

 

Kuka kehtaa enää väittää, että ManUlla ei olisi leveyttä, mitä!?

 

Onko United koskaan ollut näin tekninen ja taitava mitä se nyt on?

Ronaldo, Anderson, Nani = Pallovelhot ja kikkamestarit.

Lähes kaikilla muilla on myös loistava tekniikka: Rooney, Scholes, Giggs, Evra.....

 

Rahaa varmasti paloi, mutta onko sillä väliä.

Hyökkääjää tuskin sitten tulee, mutta ei haittaa, jos näillä ei saa maaleja aikaan niin millä sitten??

 

Fantastista! Nyt voi mennä iloisin mielin nukkumaan.:sleep:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voin sanoa, että Manusta tulee ensikaudella todella kova joukkue jos nani ja Anderson tulevat. Mutta en oikein pidä hargreavista liian kallis hinta hänen tasosestaan pelaajasta. Olen hehkuttanut Andersonia hän on seuraava Ronaldinho. Suosittelen katsomaan Youtubesta hänen videoitaan. Chelsea saa kovaa kyytiä selkäänsä ensi kaudella taas.Mutta Manulta puuttuu kova maalinsylkijä kärkeen, kun kärkeen saisi vielä ostettua jonkun näistä Benny Mchartyn, Huntelaarin, Alfonso Aloa 34 teki muistaakseni 34 maalia. Korjatkaa jos nimet ovat väärin. Olisko melkein yhtiä Manun parhaimpia joukkue kasassa pitkään aikaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämähän on juuri sitä mistä minä eilen puhuin. Eli parempi ettei huhuilla monia pelaajia OT:lle koko kesän ajan, vaan tehdään hankinnat kaikessa hiljasuudessa ja yllätetään fanit.

 

Ei voi muuta kuin ihailla SAF:n taitoja siirtomarkkinoilla. Kunnioituksesta on syytä olla hiljaa hetki.

Share this post


Link to post
Share on other sites

HUH huh helteet tulossa ja nyt alkaa olemaan jo entistä kovempi polte kun odottaa kautta 2007-2008!!! Mahtavat sopparit, toivotaan soputumisen käyvän hyvin. Tosiaan melko kova nippu kasassa jos ja kun hyökkäys vahvistuu.

 

Nani 20 ja Anderson 25 miljoonaa euroa vahvistamattomien lähteiden mukaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kiitokset Punaiselle Pahoilaiselle asian uutisoimisesta!

 

Tämähän löytyy sitten myös suomeksi sivustollamme, ensimmäisenä ennen yhtäkään kaupallista suomalaismediaa.

 

Näpit alkaa jo lämpenemään elokuuta odotellessa. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jumalauta! Tekipä ManU loistavat hankinnat. Varsinkin toi Anderson vakuutti jo viimekaudella mestareiden liigassa niinä hetkinä milloin pelasi. Todella taitava kaveri ja ei tuo Nanikaan mikään turha jätkä ole. Onnittelut Red Devils kannattajille. Mielenkiintoista nippua kasaatte!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taitaa tulla vastustajille hieman ongelmia organisoida puolustustaan kun meillä on laidoilla Ronaldo ja Anderson.

Heillä varmasti laidanvaihtokin on parempaa kuin CR - Giggs akselilla.

 

United teki viisaat ostokset kun sijoittivat parikymppisiin pelureihin,näyttöhaluja on varmasti paljon.

 

Ja pysäyttämätön yhdistelmä Anderson - CR,ihme jos ei ala hyökkäys päässä tapahtumaan pahoja....:D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voihan se tuottaa ongelmiakin kun laidoilla ja keskellä on nyt taitoa. Toivottavasti ei mene aivan yksin pelaamiseski :)

SAF:lla kesti kaksi vuotta saada tehtyä Ronaldosta joukkueelle hyödyllinen pelaaja, toivottovasti Nanissa ja Anderssonsisa ei mene yhtä kauan. VArmsati oli hyvä kauppa!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oli kyllä ihan uskomaton uutinen....niin loistavat hankinnat....mutta jotenkin haluaisin vielä puhtaan hyökkääjän ja ehkä pakin mikäli heinze lähtee...toisaalta jos saha pysyy kunnossa on hyökkäyskin kunnossa, saha,rooney,rossi,smith,solskjaer...innolla odotan seuraavaa kautta...kuten Franco mainitsi, hyvältä se tuntuu kun tulee hiukan puskista tollaiset hankinnat...tottakai nania ollaan liitetty manuun jo jonkin aikaa, viime aikoina noita huhuja seuratessa tuli kuitenkin sellainen olo että mitä jos se kuitenkin menee spurssiin...onneksi näin ja kaksi hyvää vahvistusta manuun...siirtosummista ei varmaan mitään tietoa vielä ole? yhteensä varmaan n.£28M? eli alkaisi olemaan toi budjetti melkein käytetty...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Siirtosumma on yhteensä luokkaa 35 M£ useiden lehtien mukaan. Sopimukseen ollaan päästy niin pelaajan kuin entisten seurojen kanssa ja siirron lopullinen varmistuminen tapahtuu, kunhan kaverit läpäisevät lääkärintarkastuksen.

 

Andersonin pelaaminen Englannissa on kuitenkin vielä epävarmaa, sillä hän ei täytä työluvan saamiseksi vaadittavia kriteerejä, mutta hänelle voidaan silti myöntää työlupa, koska hän on valittu Brasilian Copa America-ryhmään.

 

Täytyy kyllä nostaa hattua ManU:n johdolle. Sen verran nopeasti ja odottamatta homma loppujen lopuksi tapahtui.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voihan se tuottaa ongelmiakin kun laidoilla ja keskellä on nyt taitoa. Toivottavasti ei mene aivan yksin pelaamiseski :)

SAF:lla kesti kaksi vuotta saada tehtyä Ronaldosta joukkueelle hyödyllinen pelaaja, toivottovasti Nanissa ja Anderssonsisa ei mene yhtä kauan. VArmsati oli hyvä kauppa!

Jep, nythän tässä on se hyvä puoli, että Scholes ja Giggs jatkavat edelleen joukkueessa. Tarvittaessa sekä Nania että Andersonia voidaan siis ajaa joukkueseen sisään pikkuhiljaa. Kuitenkin koska ovat vielä aika nuoria ja kehittyvät edelleen etenkin fysiikaltaan, on tärkeää olla polttamatta heitä heti loppuun.

 

Hyvältä tämä nyt kuitenkin näyttää. Hankintapolitiikka ManUlla on mielestäni juuri oikea: jos omasta takaa ei löydy laatua, se hankitaan. Vaihtomiehet (Brown, O'shea, Fletcher, Richardson, Rossi??) sitten kasvatetaan omista junnuista, eikä hankita viittä ~5 miljoonan punnan tusinaa, niinkuin jossain päin on ollut tapana

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kieltämättä pelottavan kuulosia nimiä! Keskikenttä sai juuri sitä kaivattua leveyttä. Materiaali mahdollistaa myös sen, että sisäänajo Englantiin pystytään hoitaan sillai pikkuhiljaa. Fergusonilla on kyky tehdä yksilöistä joukkuepelaajia, joten ei pojat kovin kauaa pysty pelaan yksinyrittämällä. Eikös Cristiano ole pelannut välillä piikissäkin?Manu ei edes välttämättä tarvitse uutta kärkeä tällä menolla.

 

Ehkä ennen kaikkea joukkue vahvistui mestareiden liigaa ajatellen. Nanilla ja Andersonilla on kokemusta jo sieltä!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

HUHHUH! Ei olisi kyllä millään uskonut, että näin aikaisin kesällä saadaan kolme pelaajaa hankittua. Oleelliset asiat on täällä jo sanottukin. Nyt pitäisi löytyä nopeutta Unitedin hyökkäyksestä kun siellä on sellaisia kavereita kuin Ronaldo, Rooney, Anderson, Nani, Saha, Rossi, Evra jne. sprinttailemassa.

 

Molemmilla kavereilla kyllä liike hipoo inhimillisyyden rajoja! Lähtonopeus uskomatonta luokkaa ja eiköhän noilla jaloilla karata valioliigan puolustajien kynsistä ja äkkiä. Noita videoita kun katselee niin kyllä näyttää ihmeelliseltä kun näyttäisi olevan jo täysi vauhti, mutta vielä pystytään jättämään vastustaja rytminvaihdoksella selvästi taakse.

 

Olen saanut sen käsityksen viime aikoina, että ManU keskittyy yleisesti lähinnä brittiläisiin pelaajiin, mikä on jollain tapaa välillä harmittanut, mutta nyt tyydytetään kyllä fania kuin fania. Kaikki merkit viittaavat siihen, että Sir Alex Ferguson haluaa hinnalla millä hyvänsä saada Champions League -pystin taas Manchesteriin. Se tietää hyvää...

Share this post


Link to post
Share on other sites

JUMALAUTA!! Aivan mahtavaa.. Tuli kyllä ihan puskista nämä siirrot.. Andersonista varsinkaan en ole kuullut minkäänlaisia huhuja että ManUun oltaisiin miestä tuomassa.. Viime vuonna saatiin yksi pelaaja heinäkuun lopussa nyt jo kolme? pelaajaa ennen kesäkuun alkua.. Wau.. Näin ne siirrot pitääkin hoitaa.. Ainoa pieni miinus näissä Nanin ja Andersonin tyyppisten pelaajien hommaamisessa on se että taas on pari pelaajaa lisää joidan kohdalla saadaan jännittää milloin Espanjan lämpöiset tuulet alkavat houkuttelemaan.. Mutta siitä huolimatta aivan mahtavat hankinnat!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eikös Cristiano ole pelannut välillä piikissäkin?Manu ei edes välttämättä tarvitse uutta kärkeä tällä menolla.

Itsekkin toivon välillä samaa,että Ronaldo pelaisi puhtaana kärkenä,mutta Ronaldosta on enemmän apua hyökkäyksistä laidalla,pystyy leikkaamaan maalille yms.

Share this post


Link to post
Share on other sites

WONDERKID Anderson is already looking forward to lining up alongside Cristiano Ronaldo and Wayne Rooney.

 

Manchester United's latest signing has described his switch to Old Trafford as a "dream the size of the world".

 

Anderson, 19, said: "I cannot wait to play in the same team as Cristiano Ronaldo, who is a great player, as well as Wayne Rooney and many more.

 

"I could not imagine I would ever get to work with a manager like Sir Alex Ferguson but it has happened.

 

"What can I say? It is a dream the size of the world."

 

The ex-Gremio and Porto star also revealed that he has always wanted to play for Premiership champions United.

 

Anderson added: "Gremio was my first club and then I moved to Porto.

 

"Both teams have a great place in my heart, for which I have the biggest affection.

 

"They were very important in my life and professional growth.

 

"But ever since I was a boy, I always wanted to play for Manchester United and now that dream has come true. I am very happy."

 

Despite signing for a bumper fee, Anderson is keen to prove his worth.

 

The £17million man said: "When I arrive in Manchester I will carry on working just as hard as I have at Porto, if not even more.

 

"I want to make my dreams a reality and I am prepared to do anything to realise them.

 

"There is so much motivation for me there."

 

 

 

 

Ei pitäisi näiden kommenttejen jälkeen alkaa heti houkuttelemaan Espanjan lämpöiset tuulet. Ja mitä Naniin tulee, niin kuten sanottu, Ronaldo tulee auttamaan miehen sopeutumista tänne ja se voi pitää poissa houkutuksen siirtyä muuallle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Itsekkin toivon välillä samaa,että Ronaldo pelaisi puhtaana kärkenä,mutta Ronaldosta on enemmän apua hyökkäyksistä laidalla,pystyy leikkaamaan maalille yms.

Cristiano on tosiaan vaarallisimmillaan pallon kanssa laidalla, mutta samalla siitä on kasvanut aika kova maalintekijä. Nanin tulo antaa mahdollisuuden peluuttaa Ronaldoa myös piikissä, ilman, että taso laidalla tippuu oleellisesti!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täytyy kyllä sanoa että tuo Anderson on tajuttoman kova juoksemaan.

 

Ehkä portugalissa on höllempi puolustus näin yleistettynä,mutta kukaan ei saa pysäytettyä brassia kuin rikkomalla ja youtuben klippien perusteella kaveri on aika työmyyrä,eli tuskin filmailee pahemmin.

 

Ja nyt voidaan puhua jo fyysisestä pelaajasta,Anderson kärkeen ehdottomasti!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×