Jump to content
Sign in to follow this  
G.Rossi

Reservit ja juniorit

Recommended Posts

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid=%7BB4CEE8FA%2D9A47%2D47BC%2DB069%2D3F7A2F35DB70%7D&newsid=434487

 

United vapauttaa kuusi pelaajaa, neljä reservin miestä ja kaksi junnuasteella olevaa.

Phil Marsh, Floribert Ngalula, Jamie Mullan ja Danny Rose on nykyisiä (entisiä ressuja). Lee Crockett ja Aaron Burns on nuorempia kavereita.

 

Erityisesti Crockettin vapaaksi päästäminen ihmetyttää, koska olin ollut siinä uskossa, että hänestä tulee Amosin ohella huippuveska(tai siis on potentiaalia). Rosen päästäminen ihmetyttää myös, mutta onhan rinki jo todella leveä. Valmennusjohto tietää parhaiten.

 

Hyvää jatkoa "vapautetuille" mihin sitten menevätkin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tulevaisuuden junnuja, onko heitä?

 

Sanokaapas te todelliset futis-tietäjät, miltä ManU:n tämän hetkinen juniori osasto vaikuttaa.. Onko oletettavissa ainuttakaan todellista huippulahjakkuutta, joka nousisi ykkösmiehistöön? Se tottakai on nykypäivän huippujoukkueessa enemmän kuin vaikeata kun huippuyksilöitä hamstrataan jo teinivuosina ympäri maailmaa..

 

Ainahan se on ainakin paikallisille hienointa kun oman kaupungin poika loistaa joukkueessa! Kohta kun konkarit lopettelevat alkaa joukkue vaikuttamaan kovin muukalaislegioonalta. Toki vuosien vieriessä mm. Rooney tulee saavuttamaan aseman Manchesterin "omana poikana", pysyessään seurauskollisena.. Näinhän kävi esim. Keanelle.. Ja monelle muulle.

 

Joka tapauksessa olisi komeaa, jos saataisiin taas edustusmiehistöön uusi tähti oman junioritoiminnan kautta! Kaveri, joka kehdosta hautaan pysyisi lojaalina seuralle. Heitäkin tarvitaan..

Joten kuinka on? Miltä tulevaisuus näyttää?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Muutamia nimiä tulee mieleen, mutta ei ehkä mitään Class of 92:n tasoa taida löytyä. Tulevaisuuden ykkösen miehiä/rotaatiojätkiä tyyliin O'Shea, Brown luulisi löytyvän (mutta ei montaa). Läpimurto edustukseen on nyt ehkä vaikeampaa kuin koskaan, melko vaikea täältä Suomesta on lähteä huutelemaan:

 

Craig Cathcart (toppari): kovaluinen, hyvä pääpelaaja. Vaikea kuitenkin lyödä läpi nykymiehistössä vuosiin. Oli penkillä muutamissa loppukauden peleissä.

 

Kieran Lee (pakki): tältä "mieheltä" odotan paljon. Pallovarma, pelaava pakki, valittiin vuoden reservipelaajaksi. Pelasi oikeana pakkina Chelskiä vastaan toukokuussa. Voisi sopia hyvin Maunon taktiikkaan?

 

Ron-Robert Zieler (maalivahti): lahjakas, isokokoinen ja ulottuva, ei kuitenkaan jalalla henkilökohtaisesti häikäise (ainakaan vielä), vuosia jäljellä reserveissä. Tällekin pelipaikalle on monta miestä edessä.

 

Daniel Welbeck (laituri/hyökkääjä): paljon hehkutettu, hyvä laukaus, nopea, tänä vuonna tulee 17-vuotta ikää.

 

Periaatteessa reserveissä on myös mukana Rossi, Dong, Pique, Foster. Joten siinä on jo ihan hyviä pelimiehiä, aika näyttää tuleeko mitään.

 

Täytyy muistaa puolustajien osalta, että tunkua kentälle on ihan mukavasti. Ainoa kysymysmerkki on oikean pakin paikka, kun Gary lopettaa. Uusi hankinta vai Wesley? Vara/pelimies Leestä? Bardsley on myös mukana. Toisaalta, tulihan O'Sheakin aikoinaan useimmille puskista.

 

Suuri osa reservien ja akatemian jätkistä pelaa B-maajoukkuetasosta U16-vuotiaisiin. Johnny Evansilla Pohjois-Irlannin A-maajoukkue pelejä, läpimurto taitaa tulla kuitenkin jossakin muussa joukkueessa? Reservien ja akatemian läpi kulkee todella paljon pelaajia, suurimman osan kohtalona on rivimies Valiossa tai joku alemman sarjan joukkue. Esimerkkeinä: Greening, Notman, Culkin, Clegg, Chadwick, Wallwork - nämä kaikki ovat kuitenkin olleet mukana edustuksessa. Nyt sinne asti pääsykin on jo vaikeaa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vähän juttua Fraizer Campbellin kaudesta

 

Fraizer oli tämän kauden Antwerpenissä, jossa pelasi ilmeisesti hyvin. Mies itse tykkäsi olla siellä ja kehui kovasti seuraa. Varmasti sai arvokasta kokemusta ja kehittyi pelaajana.

 

Odotukset itselläni ovat korkealla Campbellin suhteen, ei vielä mutta parin vuoden päästä. Todella lupaava kaveri, jolta on lupa odottaa ykkösmiehistön paikkaa kahden vuoden päästä. Ensi kaudella ei vielä taida ihan olla sillä tasolla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Reservit ja juniorit

 

Sanokaapas te todelliset futis-tietäjät, miltä ManU:n tämän hetkinen juniori osasto vaikuttaa.

Junnut saivat tämän vuoden pre-season peleissä varsin paljon peliaikaa, esimerkiksi:

 

-> Lee Martin

"Lightning fast, driven and full of boundless energy, Martin is an absolute nightmare for opposition defenders."

"In December 2003 Manchester United completed a £1million swoop for Wimbledon youngster Lee Martin. United paid an initial £200,000 for the 16-year-old midfielder, who was also being courted by Arsenal, Tottenham and Liverpool, with further payments due if he makes the progress anticipated.

"

 

-> Darren Gibson

"Gibson is seen as a powerful and athletic midfielder, who can both attack and defend."

 

-> Ritchie Jones

"He mainly plays in the centre of midfield but can also play comfortably on the wing or centre half and even full back."

 

-> Adam Eckersley (D)

 

-> Tom Heaton (GK)

Share this post


Link to post
Share on other sites

U18 otti ensimmäisen voittonsa.

 

Tuosta pelistä nyt en mitään tiedä. Otin tuon juuri kokoonpanon vuoksi, josta löytyy muutama mielenkiintoinen nimi.

 

United: Woods, McCormack, Dudgeon, Strickland, Gill, Evans C (Moffatt 87), Eikrem, Drinkwater, Bryan, Brandao (Lampkin 84), Derbyshire

 

Norjalainen kk-pelaaja Eikrem on ilmeisesti yksi lahjakkaimmista ikä luokkansa (1990) pelaajista, jos olen oikein käsittänyt. Näin olen lukenut - muualtakin kuin Unitedin virallisilta sivuilta.

 

Drinkwaterilla (1990) on mielenkiintoinen sukunimi. Hänestä en ennen tiennyt paljoakaan, mutta viime kaudella oli hyvä raporttien ja yhden nähdyn ottelun mukaan. :teeth: Hän on kaupungin omia poikia.

 

Bryan (1989) on hyökkääjä ja myöskin manchesterilainen. Lahjakas hyökkääjä, jolta kai odotetaan paljon.

 

Sitten on vielä Brandao (1991), joka on Portugalin ja Unitedin suuri lupaus. Hyökkääjä, hyökkääjä. Paljon hehkutettu hyökkääjä, joka ei tosin vielä mitään takaa, mutta mutta.

 

Muista nimistä ei oikein saa mitään irti. Ehkä Evans, mutta ei tietoa yhdestäkään pakista.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fergie tyytyväinen junnuihin.

 

Hieman ristiriidassa Fergien puheet ja teot. Odottaa Dongista ja Campbellistä suuria, mutta peliaikaa ei ole tullut. Ikää alkaa varsinkin Dongilla olemaan jo ihan tarpeeksi, että jotain näyttöjä pitäisi jo olla. No, mutta jutun pelaajta suht nuoria tai "uusia" OT:llä.

 

Kyllähän sitä itsekin monesta noista pelaajista odottaa vielä paljon. Mitään Nevillet, Becks, Scholes ym. ei kannata odottaa kuitenkaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

United 1 - Liverpool 1

 

Eilen pelattu reservipeli päättyi Poolia vastaan 1-1. Hetken Ekaa puoliaikaa hetken katsoin. Poolilla oli "parempi" jengi koossa, siis enemmän ykkösjoukkueessakin pelaavia sekä ulkomailta hankittuja junnuja. Ei Unitedinkaan tiimi huono paperilla ollut, itse ainakin tykkäsin. Neville ei kuitenkaan pelannut, koska ei kuntoutunut tähän matsiin vaikka piti.

 

Dong oli ainakin sysipaska aikana, jona näin.

 

United: Zieler, Gray, Eckersley R, Chester, Eckersley A; Cleverley (Drinkwater 73), Lee, Hewson, Barnes, Dong, Fagan (Welbeck 63).

 

Nuo ovat aika totaalisesti junnuja tai "vakituisia" reservejä. Ei ykkösjoukkuueen portteja hätyytteleviä, esim. Simpson ja Eagles.

 

Virallinen raportti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bardsleyn aika tuntuu lopullisesti olevan Unitedissa ohi...

 

=5599&cHash=08c24a4980]http://www.paitsio.com/Uutiset.923.0.html?&tx_ttnews[tt_news]=5599&cHash=08c24a4980

 

Niin...

Ei ole Bardsleysta ollut ykkösrinkiin apuja tälläkään kaudella. Ei taso taida yksinkertaisesti riittää, vahva fyysisesti mutta tekniikka ei taida olla vaaditulla tasolla. Viime kaudellakaan ollut kovin hyvä, mitä hänen matsejaan, oliko Aston Villassa vai missä, katselin.

 

Luokitellaan Bardsley tähän ketjuun ja reserviksi, koska ei ykkösjoukkueessa ole pahemmin esiintynyt ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Minkälainen kaveri on Febien Brandy on?

itse ihastuin taitoihin katsellesani youth cupia

Ite olen kanssa katsellut, että lupaavalta kaverilta näyttää. Toivottavasti kehitys jatkuu samana. Hyökkääjä hän siis on, ja ainakin FM:ssä on hyviä statseja saanut aikaan. :lol:

 

United hankki superjunnun. Joku aika tuntematon nimi saapuu tammikuussa sopivaan ikään tullessaan OT:lle. Toivottavasti miehestä kehittyy kunnon pelimies.. Kenties uusi Solskjaer, myöskin Eikrem, joka on jo pidempään ollut Unitedissa on nuori ja lupaava norski.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ite olen kanssa katsellut, että lupaavalta kaverilta näyttää. Toivottavasti kehitys jatkuu samana. Hyökkääjä hän siis on, ja ainakin FM:ssä on hyviä statseja saanut aikaan. :lol:

 

United hankki superjunnun. Joku aika tuntematon nimi saapuu tammikuussa sopivaan ikään tullessaan OT:lle. Toivottavasti miehestä kehittyy kunnon pelimies.. Kenties uusi Solskjaer, myöskin Eikrem, joka on jo pidempään ollut Unitedissa on nuori ja lupaava norski.

Brandy on pelannut esittänyt suht' lupaavia otteita syksyn mittaan. Kauden paras pelaaja junnuissa on kuitenkin ollut vasta syyskuussa Lazion akatemiasta tullut Federico Macheda. 16-vuotias Macheda on tehnyt kuudessa pelaamassaan akatemisa-ottelussa jo viisi maalia. Itse en ole nähnyt kaverin pelaavan, mutta kovasti on pelaajaa kehuttu ja kuvailut paljolti Berbatovin kaltaiseksi hyökkääjäksi.

 

Eikrem on myös paikoitellen väläytellyt, mutta silmiin on pistänyt että hän on hyvin kevytrakenteinen ja jä fysiikassa jälkeen jopa akatemia-otteluissa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vaikea näistä lupauksista on mitään sanoa. Ainahan sitä toivoo, että lupaavasta juniorista kasvaisi uusi supertähti tai avuskokoonpanon mies, mutta monesti käy niin, että lupaavat juniorit eivät pysty lunastamaan paikkaa edustusjoukkueessa.

 

Se on kuitenkin tosiasia, että ManUn tasoinen joukkue ei pysty tarjoamaan kovinkaan paljoa peliaikaa aikuisiänkynnyksellä oleville lupauksille, jotka ovat kehityskelpoisia, mutta eivät ihan superlahjakkuuksia(C.Ronaldo, Rooney, Anderson jne). Se tietysti tarkoittaa sitä, että heitä joudutaan lähettämään lainalle pienempiin seuroihin, mikä ei ehkä ole se paras tapa kehittää lupauksia.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daniel Welbeck (laituri/hyökkääjä): paljon hehkutettu, hyvä laukaus, nopea, tänä vuonna tulee 17-vuotta ikää.

Tulihan sitä peliaikaa "heiveröiselle Sahalle" Saudeissa. Hyvä fiilis jäi jätkän otteista, vaikka striimi tökki niin hemmetisti. Laukauksestakin saatiin osviittaa, kun rätkäisi pilkun Portugaliin :D Näppärästi pysyy pallo jalassa, tekee hyvin tilaa, nopea - eli juuri sopiva jätkä meidän joukkueeseen. Toivottavasti kehitys jatkuu, niin saadaan reserveistä pitkästä aikaa hyökkääjä.

 

Annettais nyt vaan luottoa Dannylle, pesee Dongin 100-0 milloin vaan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

On tullut sen verran heikosti seurattua Championshippia tällä(kin) kaudella, etten olekaan huomannut meidän entisen pelurin Sylvan Ebanks-Blaken olevan maalipörssin kakkosena. Onko kukaan seurannut Wolvesin matseja, miten on kaveri pelannut muuten?

Share this post


Link to post
Share on other sites

On tullut sen verran heikosti seurattua Championshippia tällä(kin) kaudella, etten olekaan huomannut meidän entisen pelurin Sylvan Ebanks-Blaken olevan maalipörssin kakkosena. Onko kukaan seurannut Wolvesin matseja, miten on kaveri pelannut muuten?

Pelasi käsittääkseni plymouthissa eka mutta siirtyi sieltä pois. Oli joku pykälä sopimuksessa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tänään sitten United kohtaa Liverpoolin vieraskentällä vieläpä. Reserviliigan sarjataulukkohan näyttää tällä hetkellä tältä:

1 Sunderland 10 19
2 Liverpool   9 18
3 ManCity    10 18
4 ManUtd     10 18

Neljä parasta siis siinä, ja tietysti siitä liigasta, jossa United on. Nyt olisi hyvä voittaa Liverpool. Matsi näkyy MUTV:ltä, ja varmaan striimiäkin voi olla jos MUTV ei virallisesti näy. Itse en taida ehtiä tällä kertaa katsomaan tätä kohtaamista.

 

Neville luultavasti pelaa. Neville on taas tekemässä paluuta ja viime "paluussaan" hän heilutti jo maaliverkkoakin.

 

United squad: Heaton, Zieler; Neville, Pique, Simpson, Eckersley, Chester; Hewson, Cleverley, Possebon, S Evans, Jones; Eagles, Welbeck, Macheda, Bryan.

 

Kovalta ryhmältä näyttää. Itse en ole seurannut onko Pique pidempäänkin jo pelannut näitä reservimatseja? Jossakin sanottiin, että Pique on ollut loukkaantuneena eikä siksi ole ollut Unitedin ykkösjoukkueen kokoonpanossa pitkiin aikoihin. Jos Pique olisi nyt kunnossa ja ottaisi pelituntumaa tässä matsissa? Toivottavasti Pique on ollut loukkaantuneena eikä vain muuten poissa kokoonpanosta, ei varmaan itseään kiinnosta paljoa reserveissä pelata, koska tilausta varmasti olisi monessa hyvässä joukkueessa avaukseenkin asti.

 

Voisikohan Unitedin avaus näyttää tältä:

 

-----Welbeck----Macheda

Jones--------------------Eagles

-------Hewson - Possebon

Eckersley - Pique - Neville - Simpson

--------------Zieler

 

Noe eipä varmasti tule muistuttamaan mitään tuollaista. :icon:lol:

Mutta mielestäni olisi ihan mukava avaus. Macheda avauksessa on ainakin minulle kysymysmerkki. Nevillen laitoin tuohon toppariksi, koska se on mielestäni hyvin mahdollista. Onhan myös SAF aikoinaan sanonut, että Neville olisi muuten hyvä toppari, mutta hän on liian lyhyt.

 

Selvää on ettei avaus ole tuo, mutta kunhan spekuloin. :sweeteyes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tämän voisi katsella illalla, jos striimiä löytyy.

 

Liverpool on jo avauskokoonpanonsa ilmoittanut:

 

----------------- Bouzanis ---------------

Darby ---- San Jose ---- Agger ----- Insua

------------------ Plessis ---------------

-------- Spearing ----- Alonso ----------

Flynn ---------------------------- Kewell

---------------- Nemeth ---------------

 

Substitutes:

 

12. Martin Skrtel

13. Peter Gulacsi (MV)

14. Gerardo Bruna

15. Martin Kelly

16. Jordy Brouwer

 

Eli kolme miestä ykkösjoukkueesta: Heikossa vireessä olleet Alonso ja Kewell hakevat vauhtia ja Agger palaa pelikentälle loukkaantumisen jälkeen.

 

Muita mielenkiintoisia nimiä ovat veskari Bouzanis, penkillä oleva argo-junnu Bruna ja unkarilaiskärkimies Nemeth, jonka pelitaidoille olisi varmasti käyttöä valioliigassakin. Nemeth tulee pelaamaan liigaa tänä vuonna, mikäli ei jouduta vääntämään nelossijasta ihan loppuun asti (kuten nyt vähän näyttää). Insua on pari matsia jo ykkösessä pelannutkin.

 

Eiköhän tämä hoidu noilla miehillä. Ja ressuliigan kärkipaikka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heaton; Eckersley, Neville, Piqué, Simpson; Cleverley, Hewson, Possebon, Evans; Eagles, Welbeck.

 

Tuollaisella avauksella oltiin sitten peliin lähdetty. Sain ainakin puolustuslinjan ja keskikentän keskustan täysin oikein. :dielaughing:

 

Ottelu ei ole vielä aivan päättynytkään, mutta Pool johtaa 2-0. Tämä maali ensimmäinen maali syntyi ilmeisesti Alonson pilkusta, joka tuli Piquen rikkeestä Nemethiin. Aivan varma en ole, koska ei tuosta todella huonosta striimistä ota oikein selvää, varsinkin Poolin pelaajat itsellä pahasti hakusessa. Neville otettiin muuten puoliajalla vaihtoon. Pelasi OK.

 

Juuri ehdin jo sammuttaa striimin ennen kuin 2-0 osuma tuli, ja tämä on sitten vain luettua juttua. Kuulemma myös tuomari on seonnut täysin ja antanut punaisen Unitedille. Lukemani perusteella kortti oli kyllä ansaittu, mutta se annettiin väärälle miehelle! En mene kyllä takuuseen, koska juuri tuon striimin suljin.

 

Noh, varmasti raporttia tulee Unitedin sivuille huomenissa viimeistään. Mainittakoon vielä, että Eagles oli mielestäni paras Unitedista. Possebon ja Hewson aika heikkoa peliä ennakko-odotuksiini nähden. Heaton myös tärkeä mies maalilla.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Substitutes:

 

12. Martin Skrtel

 

 

Eli kolme miestä ykkösjoukkueesta: Heikossa vireessä olleet Alonso ja Kewell hakevat vauhtia ja Agger palaa pelikentälle loukkaantumisen jälkeen.

Vähän turha puuttuminen mutta eikös tämä skrtel ole jo ihan ykkösen avauksessa viihtynyt? Mietin vaan kun oli juttua viekö hän big-samin paikan avauksessa ja nyt nähtävästi ressujen penkillä? Etkö myöskään mainitse häntä ykkösjoukkueen pelaajaksi? Näin vähemmän poolia seuranneena, mitä siis on tapahtunut :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vähän turha puuttuminen mutta eikös tämä skrtel ole jo ihan ykkösen avauksessa viihtynyt? Mietin vaan kun oli juttua viekö hän big-samin paikan avauksessa ja nyt nähtävästi ressujen penkillä? Etkö myöskään mainitse häntä ykkösjoukkueen pelaajaksi? Näin vähemmän poolia seuranneena, mitä siis on tapahtunut :D

Ollut loukkaantuneena.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Raportti.

2-0 se sitten lopulta päättyikin. Tuosta vähän selvempää raporttia ottelusta. Kewell sen toisen maalin oli tehnyt. Oliko sitten Poolin voiton avaimet juurikin nämä ykkösjoukkueen miehet? Luultavasti. Toki Poolilla hyvä miehistö oli muutenkin + nämä ykkösjoukkueen pelaajat. Unitedilla ei periaatteessa aivan parhaimpia miehiä reserveistä ole edes pistää kentälle, koska monia on lainalla mm. Evans, Gibson, Campbell. Pool oli kuitenkin parempi eilen.

 

Rerserviliigan voitto alkaa karata käsistä, mutta onkohan sillä kovinkaan suurta merkistystä edes... Ei Neville tullutkaan muuten vaihtoon puoliajalla vaan 60. minuutin paikkeilla. Hyvin seurasin ottelua loistavasta striimistä. :mrgreen:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tosiaan Poolille 2-0 voitto ja kyllä se noilla miehillä pitikin "kotipelissä" ottaa. Pistetään lainausmerkeissä, sillä ottelu pelattiin Halliwell Jones Stadiumilla Warringtonissa, joka sijaitsee Manchesterin ja Liverpoolin välissä. Yleensä Pool taitaa nuo reservimatsit pelata Wrexhamin kotikentällä.

 

Oli ollut yli 10 000 katsojaa paikalla, aika huikea määrä ressupelille. Kenttä oli ollut aika heikossa kunnossa, mistä ainakin Alonson peli oli kärsinyt. Hyvä peli oli raporttien mukaan kuitenkin baskilta. Ihan hyvä, että hakee hiukan lisää potkua otteisiin reserveistä, aika heikosti on ykkösjoukkueessa pelannut.

 

Tuosta tuomarin sekoamisesta, mistä Rossi mainitsi en ainakaan Pool-sivuilta (yllätys yllätys) löytänyt mitään. Ainoastaan: It was as close as the visitors came and their evening was compounded four minutes from time when Richard Eckersley was sent-off for his second bookable offence for a foul on Kewell. Tiedä sitten. Voi ollakin, että on (ja varmasti onkin) jotain hämminkiä ollut. Nämä raportit ovat vähän niin ja näin, kun molemmat seurat (ja kannattajat foorumeilla) syytävät omaa propagandaansa eriväristen lasien takaa. :lol:

 

Vähän turha puuttuminen mutta eikös tämä skrtel ole jo ihan ykkösen avauksessa viihtynyt? Mietin vaan kun oli juttua viekö hän big-samin paikan avauksessa ja nyt nähtävästi ressujen penkillä? Etkö myöskään mainitse häntä ykkösjoukkueen pelaajaksi? Näin vähemmän poolia seuranneena, mitä siis on tapahtunut :D

On tosiaan Martin ollut loukkaantuneena, kuten Tasapaino ja sanoikin. Tuossa edellisessä viestissä kävin läpi avauskokoonpanon miehiä. Hiukan yllätyin, kun Skrtel oli pelannutkin tässä matsissa, ja kokonaan toisen puoliajan. Oli kerran puskenut ylärimaankin. Toivottavasti saadaan Skrtel ja Agger takaisin ykkösjoukkueeseen mahdollisimman pian.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×